Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het is inderdaad nogal geldklopperij. Exames die verlopen (terwijl in corona niet afgereden kon worden en er lange wachttijden waren...). Hoge kosten voor gezondheidsverklaring... terwijl je standaa... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

1. No Accountability, you can't challenge their decisions. They behave like God. 2.Examiners find mistakes no matter how well you drive. CAMERAS MUST BE INSTALLED WITHIN THE CAR ! like VR in the... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Examen bromfiets nu 2 keer uitgesteld. Eerste keer door sneeuw (begrijpelijk, maar vandaag de tweede keer zonder enkele slechte weersomstandigheden. Gebeld en kon wel weer een maand wachten zeggen ze.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Foarte buna experiență cu centru de daune, am dus actele (constatarea amiabila, ci, permis, talon, asigurare) m-au programat pentru reparație aripa spate stânga și bara spate în câteva zile, am dus ma... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I failed my Category B licence theory…

I failed my Category B licence theory exam for the 4th time yesterday at Eindhoven. 95% of the questions are what I've seen before, and I know them very well even if you wake me up to give answers to them in the middle of the night. Guess what, I was told that I failed 20 out of 50 questions. That's impossible. I want to challenge or contest the result. Could it be that there is system error in the English test, or it's intentional? Yesterday, I was truly convinced that the Netherlands CBR test is a scam because, the result can't be contested like in other countries.
Note: In the exam room, there were two people sitting in the exam hall in front of their computers with text books. It's unfortunate that phones are not allowed, I would have recorded them or take pictures.
Advice: if you want to get a driver's licence in the e.u, leave Netherlands and get it elsewhere.
CBR test is a scam in the Netherlands.

29. januar 2026

Geldwolven

Als kandidaat voor praktijkexamen ben je niks meer dan een moneymaker voor het cbr. Gister dochter voor de derde x gezakt. Instructrice was mee. De reden dat hij haar liet zakken sloeg werkelijk totaal nergens op. Ook de instructrice was flabbergasted en is vol in verweer gegaan maar nee. Mijn dochters anticiperen om ongeluk met een fout zittende vrachtwagen te voorkomen koste haar haar rijbewijs. Meedoen in het verkeer is toch juist ook anticiperen op andermans fouten??? Als ze niet kan rijden verdient ze geen rijbewijs nee maar zakken hierop??? Er moeten dashcams in de autoos komen en een arbitrage die dan een laatste oordeel velt want je bent nu gewoon afhankelijk vd willekeur van de examinator.

14. januar 2026

Terugbetaling voor het examen

Ik wil anderen waarschuwen en mijn klacht delen over wat mij is overkomen bij het CBR.

Ik heb twee keer examen gedaan en beide keren ben ik helaas gezakt. Ik kom uit Polen en heb uiteindelijk besloten om terug te keren naar mijn land. Ik had nog één examen gereserveerd waar ik geen gebruik meer van zal maken.

Ik heb alle documenten ingediend die zij van mij vroegen om het geld voor dit niet-gebruikte examen terug te krijgen. Toch weigeren ze mij €116 terug te betalen, met als reden dat het om een individueel examen gaat.

Ze eisen steeds nieuwe, onduidelijke documenten om te bewijzen dat ik ben vertrokken. Ik heb zelfs een enkele reis vliegticket opgestuurd, maar alsnog willen ze mijn geld niet teruggeven.

Ik raad dit niemand aan. De €116 ben ik kwijt, omdat ze weigeren het bedrag terug te storten.

NIET AAN TE RADEN!!!

7. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het CBR, wat een kansloze bende.

Allereerst wil ik opmerken dat vanwege de sneeuw het erg lastig was om bij het CBR examencentrum in Groningen te komen op 7 januari. Ik ben gaan liften en het kostte mij bijna 2 uur om daar te komen. Normaal met de trein en bus zou dat 45 minuten zijn geweest. Het laatste stuk moest ik door de sneeuw lopen. Meteen toen ik binnen kwam moest ik me aanmelden en kreeg geen tijd om me op te frissen, behalve een snel toiletbezoek. Het personeel was onvriendelijk zoals altijd bij dit soort organisaties. Ik heb mij de afgelopen anderhalve maand goed ingeleerd en alle cijfers, verkeersborden en voorrangsituaties uit het hoofd geleerd. Dus na ong. 10minuten had ik alle vragen beantwoord zoals dat in mijn ANWB theorie opleiding werd uitgelegd. Maar wat een verrassing; ik had 7 van de 50 vragen fout. Een aantal vragen waren zoals verwacht standaard. Maar ook waren er een redelijk aantal vragen over voorrang verlenen die suggestief waren en op meerdere manieren konden worden uitgelegd. Een vraag in het bijzonder over een auto en een motor die tegelijkertijd wilden afslaan op een snelweg was zeer onduidelijk. Daarnaast waren er nog twee proefvragen waarvan je niet wist welke het waren. Sinds wanneer zijn die toegevoegd? Graag wil ik weten welke vragen ik fout had maar dat kun je natuurlijk niet zien. Gezien de omstandigheden lijkt mij enige coulance of een gratis herexamen van dat CBR terecht. Echter, je kunt geen klacht indienen of in discussie gaan over de examenstof en de uitslag. Waardeloze organisatie. Jammer dat ze niet failliet kunnen gaan want het is overheid.

7. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een narcistisch zootje geldwolven die…

Een narcistisch zootje geldwolven die niet capabel blijken te zijn deze door de overheid gecontroleerde,melkkoe fatsoenlijk met democratische,en sociale vaardigheden te willen besturen.
Jammer dat dit circus met hun vreselijke clowns hun wanordelijkheden mag blijven vertonen.Komt dat zien....en verbaast u.Ps wilt u de 630 euro die ik tegoed heb zsm terugstorten en niet steeds beginnen over een storing die al 2 weken duurt.Andersom te laat betalen is rijbewijs kwijt,maar o wee als er geld terug moet..dan wordt er van alles uit de kast getrokken om maar niet te hoeven betalen.Stumpers

5. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het bewijs van de complete politiestaat

Belachelijk hoe een instantie in een rechtsstaat boven de rechtspraak uit gaat, en hun eigenzin doen omdat hun vinden dat !
Dan wel chapeau vanwege het feit.
Dat er dan eindelijk een overheids instantie is die maar eens bewijst dat we allang niet meer leven in een rechtstaat maar politiestaat ( of momenteel nog cbr staat)

22. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Laatst gebeld over mijn klacht.

Laatst gebeld over mijn klacht.

Ze was niet voorbereid had heel het dossier en de klacht niet eens gelezen.

Die mensen weten helemaal niet wat ze aan het doen zijn blijkt maar weer.

Je vraagt al 8 jaar voor een fatsoenlijk gesprek en dat er naar je situatie gekeken kan worden maar al 8 jaar niemand kunnen spreken die naar de situatie wil kijken.
Geen werk mensen en zeker niemand die zijn verantwoording pakt.
Jammer dat deze overheids instantie zo slecht in elkaar zit en niemand er iets aan wil doen.

15. december 2025

Herkeuring gezondheidsverklaring

Tijdens een rijexamen zag de examinator dat ik regelmatig een oog dichtknijp omdat ik een oogafwijking heb,

De examinator vertrouwd het niet en trekt meteen de gezondheidsverklaring in en ik ben verplicht een oogarts te bezoeken en het CBR een uitslag te geven om mijn huidige rijbewijs te kunnen behouden,

Wat de examinator vergeet is dat dit rijbewijs voor mij zeer belangrijk is, wordt dit afgenomen ben ik mijn werk kwijt en kan ik mijn auto verkopen, daar wordt niet naar gekeken, " U bent een potentieel gevaar op de weg "....,

Ik denk dat dit laatste wel meevalt, ik rij 36 jaar zo'n 30.000 kilometer per jaar en waarvan aantoonbaar 32 jaar schadevrij, kom overal voor mijn werk en privé,

Al met al een hoop stress en kosten en dan maar afwachten of ik mijn rijbewijs behouden kan.

Update:

In het vereiste oogonderzoek kwam naar voren dat mijn ogen met een beperking prima geschikt zijn voor het autorijbewijs,

Vandaag de vereiste rijtest gedaan, ik werd vriendelijk begeleid door de medewerkster die de test ging afnemen, de rijtest is positief beoordeeld en ik kan mijn rijbewijs behouden, eind van de middag kreeg ik de beoordeling in Mijn CBR dat mijn rijbewijs onbeperkt geldig blijft, een hele opluchting dus!.

13. oktober 2025

CBR theorie-examen is geldklopperij

CBR theorie-examen is geldklopperij. Meer dan 7 keer gezakt met 1 fout teveel. Het slaat helemaal nergens op. Je leert niets van je fouten en de vraagstelling is regelmatig niet valide. Ook verzuimt het CBR je in te lichten als je examen is verplaatst. Laatst helemaal voor niets een vrije dag opgenomen voor het examen. Ze waren 'vergeten' een e-mail te sturen over de verplaatsing.

8. december 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

CBR Schelluinen

CBR Schelluinen
De medewerkers zorgen voor een hartelijke en ontspannen sfeer (voor zover dat mogelijk is tijdens het afnemen van een examen!). Ik ben echt onder de indruk van de cultuur die hier aanwezig is.

3. december 2025

CBR ANSWER

So ...I took exam for module 3, D/D1 code 95. At 1 question need to choose 1 answer, but there are 2 of them correct I choose 1 of them (after the book I read and leard) ,at finall I failed with 14 (13 is maximum mistakes) ,1 of the question was that one. I send them the email in that day (2 weeks ago) ,answer me after 5 days and say they will redirect my email to a manager ,and today I get this answer: " CBR dosen not cover the contect of the textbook" :))

Hieronder de reactie van de prodcutmanager.

Thank you for your message.

We have reviewed your exam VM3E-D.

Due to the confidentiality of our question bank, we cannot send you the exam question and answers, but we can indicate the following:

You did indeed answer the question regarding incident management incorrectly. The goal of incident management is to clear the road as quickly as possible.

The answer you chose is worded slightly differently than you indicate in your email, but it is not the correct answer. You mention that your textbook also lists other goals of incident management. The CBR does not cover the content of the textbook. If you have questions or comments about your theory lessons or lesson materials, you can contact your instructor or the publisher of the teaching materials.

Based on this, we conclude that the exam question is correct. Your result will not be changed. If you have any further questions, you can contact Customer Service.

28. november 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Betalingen komen niet door door trage website

De website is erg traag, waardoor betalingen kunnen blijven hangen en je gevraagd wordt om opnieuw te betalen terwijl het bedrag al wel is afgeschreven. Daarnaast moet je soms zelfs wachten om in te kunnen loggen omdat de website naar het schijnt zo druk bezocht is dat dit bemoeilijkt wordt. Anno 2025 is dit een bedroevend slechte ervaring.

26. november 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer triest twee keer gezakt voor taxi…

Zeer triest twee keer gezakt voor taxi 3 keer geslaagd
begon met vragen over auto dat sloeg al door ik ga op de taxi en word geen auto monteur. Gezakt op ogen test bij praktijk maar heb hier nooit iets voor gedaan en had al vrijstelling om te rijden van een arts. CBR examinator wilde ook zijn rol niet aannemen slecht verhaal he gezakt om dat ik hem er uit liet aan de achter ingang van het adres mijn kaartje was blinde volgens mij loop je dan mee tot de ingang maar zal wel aan mij liggen. en maar beginnen dat ik op mijn taxi auto 4 van de zelfde banden moeten hebben dit ging pas in op november het was nog september wat zeur je pure geld klopper rij dit. schaam je

25. november 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ze houden zich niet aan hun afspraken

Ze houden zich niet aan hun afspraken. Ik ben onterecht doorverwezen door een agent die in zijn aangifte valsheid in geschrifte pleegde. Als dat zo bleek zou ik mijn geld terug krijgen.De zaken moeten nog voorkomen.
Ik heb bezwaar bij het CBR gemaakt.
Maar moest toch CBR betalen en een neuroloog bezoeken.Anders ben je je rijbewijs kwijt. Ik heb geen verkeerovertreding begaan,was niet onder invloed,neurologisch was ook alles goed.
Dus uit de testen bleek al dat het onterecht was.
Toen ik mijn geld terug vroeg krijg je allerlei smoesjes om niet te betalen.
Ik ben er voor om massaal tegen zoveel misstanden te protesteren.
Ik ga een rechtszaak aanspannen.

21. november 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Faalangstexamen: naar mijn ervaring pure oplichting

Ik heb een faalangstexamen geboekt en extra betaald, in de hoop dat er rekening zou worden gehouden met mijn spanning. De rit ging perfect: geen fouten, geen gevaarlijke situaties, niets. En toch kreeg ik aan het eind te horen: “Je bent gezakt omdat je te onzeker was.”
Waar betaal je dan in vredesnaam die meerprijs voor? Voor mijn gevoel is dit faalangstexamen niets meer dan een dure marketingtruc. Je betaalt extra, maar krijgt niets terug wat rechtvaardigt dat bedrag.

Toen mijn rijinstructeur vroeg of ik opnieuw een faalangstexamen wilde doen, heb ik direct gezegd dat ik geen zin had om nóg eens te betalen voor iets dat, in mijn ervaring, totaal geen meerwaarde heeft. Mijn rijinstructeur had hier geen weerwoord op en viel eigenlijk gewoon stil.

Kortom: voor mij voelde dit hele faalangstexamen als weggegooid geld en een misleidend product waar je als kandidaat niets aan hebt.

17. september 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.