CB Group Anmeldelser 30

4,5

Kasper og resten af teamet ved CB group har hjulpet mig med energimærkninger af mine ejendomme! super kompetente.. Jeg vil anbefale dem til alle jeg møder på min vej :)

Super professionelt arbejde og kæmpe indsats fra CB group. Selv i en akut og presset situation, står de klar til at løfte opgaven ved at tage initiativ og kontakte øvrige involverede parter i sagen fo... Se mere

Positivt tilbageblik, fra første henvendelse til slut er alt forløbet rigtigt fint. Havde en fin dialog ved besøg og de var gode til vende tilbage, med svar på spørgsmål. Vil hermed give min bedste... Se mere

Professionel og virkelig god service. Vi har gennem længere tid haft udfordringer med lugtgener i vores lejlighed. Vi har i den forbindelse haft både håndværkere og et andet røgfirma ude for a... Se mere

1. Boligservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

CB Group - Specialister i Bygningsanalyser- CB Group er en ISO9001 certificeret rådgivende virksomhed, og er godkendt af Byggeriet Kvalitetskontrols, og er medlem af brancheforeningerne “Danske Bygningskonsulenter” & “Klimaskærm“, samt “Byg-Erfa“. Dette er med til at give kunden en garanti om professionel og ajourført rådgivning inden for bygnings-sektoren. Se vores tidligere anmeldelser fra Termo-service.dk https://dk.trustpilot.com/review/termo-service.dk

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Jeg havde brug for hurtig assistance og…

Jeg havde brug for hurtig assistance og CB Group kontaktede mig straks efter min henvendelse. Jeg blev ydet en hurtig og yderst professionel assistance. CB Group har til fulde levet op til min forventning. Stor Tak til dem fra Ruth Hansen, Rudkøbing

8. oktober 2018

Hej Ruth.

Mange tak for de rosende ord.
Det er altid en fornøjelse af læse, og vi værdsætter din tid til at anmelde din oplevelse.

Vi står klar til yderligere rådgivning, hvis du efterfølgende får brug for assistance i anden sammenhæng.

Kasper Rudolfsen
CB Group

Positivt tilbageblik

Vil hermed give min bedste anbefaling videre.

27. juni 2018

Hej Morten

Tak for den fine anbefaling. Det er altid en fornøjelse når vores kunder bliver så glade for vores arbejde, at de vælger at fortælle andre om det.

Vi honorerer tilbagemeldingen med at give 20% rabat på efterfølgende opgaver, hvis du skulle få brug for vores ekspertise en anden god gang.

CB Group

Cb group har trykprøvet og energimærket …

Cb group har trykprøvet og energimærket vores nybyggeri. De har hele tiden været meget behjælpelige med at svare på vores løbende spørgsmål. Derudover har de vist høj professionalitet ved både gennemgang af huset samt efterfølgende rapporter. �

7. december 2017

Super service.

Super service. Alt fra lige til jeg ringede første gang til der lå en rapport, var en ren fornøjelse. Rapporten var yders tilfredstillende og derfor kan jeg klart anbefale CB Group.

20. maj 2017

Hej Bjarke

Tak for din positive respons - Det er altid dejligt når folk tager sig tid til at give feedback.
Vi er meget glade for dine anbefalinger, og vil minde om at vi giver 20% rabat til tilbagevendende kunder, hvis du måtte få brug for vores ydelser en anden god gang.

God søndag.

Christian Borup

Professionel ekspertise

Termografering af mit hus blev foretaget udvendigt og indvendigt med stor grundighed og med specifikke billeder og prioriterede anbefalinger. Der var gode råd og tips under selve udførelsen. Jeg har nu fået et godt grundlag for at prioritere og iværksætte konkrete forbedringer, der kan reducere energiforbruget og højne komforten.

28. marts 2017

Hej Bente

Tak for de rosende ord. Vi forsøger altid at møde kunden i øjenhøjde. Vores arbejde er jo sjældent noget der fylder så meget hos den enkelte, men så er det jo endnu mere vigtigt at vi formår at give kunden et brugbart redskab i den fortsatte process.

Rigtig god service

To fyre kom og opmålte hus lavede en energirapport og delte gerne ud af deres viden om energimærkning hvordan og hvorfor
Vi var yderst tilfreds med behandlingen

17. juni 2016

Hej Søren

Tak for den positive tilbagemelding. Vi er altid glade for at dele ud af vores viden omkring de ydelser vi leverer. Omkring energimærkning er det meget vigtigt at vi alle forstår vigtigheden af denne ordning, så vi kan opnå en grønnere fremtid for vore efterfølgere :-)

flexibel og kompetente medarbejde

Firmaet har absolut forståelse for husbyggeri og hvordan man kan udbedre.
De er serviceminded og flinke og jeg er af den opfattelse de altid vil finde årsagen til de steder der måtte opstå problemer med ukorrekt udførsel af damspærre, fugtproblemer osv. De har en bred viden og kan kun anbefale dem.

12. juni 2016

Hej Anders

Tak for din positive beskrivelse af vores arbejde. Ja omkring skimmel og fugt er der mange faldgruber, og resultaterne af konstruktionsfejlene ses måske først om 15 år. Derfor er det altid vigtigt med fyldestgørende rådgivning.

Spøgsmål om indeklima

Seriøs og ærlig rådgivning og vejledning.

10. juni 2016

Hej Henrik

Tak for din tilbagemelding. Vi sætter meget pris på folk der giver sig tid til lidt feedback.

CB Group ApS

Et firma der kan deres kram og holder det der er aftalt og kommer til tiden.

9. juni 2016

Hej Bendy

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med den udførte energimærkning.