Kasper og resten af teamet ved CB group har hjulpet mig med energimærkninger af mine ejendomme! super kompetente.. Jeg vil anbefale dem til alle jeg møder på min vej :)
Positivt tilbageblik, fra første henvendelse til slut er alt forløbet rigtigt fint. Havde en fin dialog ved besøg og de var gode til vende tilbage, med svar på spørgsmål. Vil hermed give min bedste... Se mere
Professionel og virkelig god service. Vi har gennem længere tid haft udfordringer med lugtgener i vores lejlighed. Vi har i den forbindelse haft både håndværkere og et andet røgfirma ude for a... Se mere
CB Group - Specialister i Bygningsanalyser- CB Group er en ISO9001 certificeret rådgivende virksomhed, og er godkendt af Byggeriet Kvalitetskontrols, og er medlem af brancheforeningerne “Danske Bygningskonsulenter” & “Klimaskærm“, samt “Byg-Erfa“. Dette er med til at give kunden en garanti om professionel og ajourført rådgivning inden for bygnings-sektoren. Se vores tidligere anmeldelser fra Termo-service.dk https://dk.trustpilot.com/review/termo-service.dk
Havnegade 100 I, 5000, Odense C, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Besvarelse fra CB Group
Jeg kan ikke anbefale CB Group i forbindelse med røgsporing af naborøg. Der kom to medarbejdere fra CB Group og skulle teste for naborøg, fordi jeg er meget plaget af, at der trænger røg ind i min lejlighed. De startede med at sige, at de ikke ville lave de store tests, fordi naboen og overboen ikke røg. Hvor de havde det fra, ved jeg ikke. Så fra starten fik de det til at lyde som om, det var mig, der var skør, og opfandt et problem. Da de så havde været inde ved naboen, gav de mig dog ret i, at de kunne lugte røg, og at der blev røget. Men så ville de gerne diskutere med mig, om naboen røg indenfor eller på svalegangen, og det blev til en snak om, hvem de troede mest på - altså om de troede på mig, som har store gener med naborøg, eller om de troede på, at naboen ryger på svalegangen. Jeg følte mig virkelig talt ned til. I øvrigt sagde de, at det kunne være, at røgen kom fra cykel-/elscooter-rummet nedenunder min lejlighed. Jeg sagde til dem, at det ville undre mig, hvis der skulle stå nogen og ryge dernede 8-10 gange om dagen, inklusive kl. halv et om natten. Det virkede som om, de gerne ville finde en "nem" forklaring på røgproblemerne.
Da de så udførte deres tests, fandt de adskillige utætheder, og der begyndte fysisk at lugte meget af røg, og det gav den ene medarbejder mig også ret i til sidst. Da de var ved at være færdige med deres tests, sagde de, at man bør tætne inde hos min nabo, men at det jo er træls for hende, at der skal folk ind og tætne. Jeg forstår slet ikke, hvorfor de bringer det på bane. Deres job er at finde utæthederne, ikke agere moralske dommere over hvem det er synd for. Igen virkede det til, at de syntes jeg var skør og stillede urimelige krav. Jeg synes, det er et helt rimeligt krav at ønske at blive fri for passiv rygning i sit eget hjem.
De sagde også, at jeg kunne gå i dialog med min nabo, og at vi på den måde kunne aftale, hvornår hun ryger. Jeg forstår ikke, hvorfor de ikke bare kom og udførte deres arbejde, men ville til at fortælle mig, hvordan de syntes, jeg skulle løse problemet. Man må gerne ryge i boligerne, så min nabo er i sin gode ret til at ryge, og derfor skal der jo bare tætnes de steder, hvor der er utæt. Jeg har i øvrigt været i dialog med min nabo, og hun er ganske flink, men hun er også træt af utæthederne, fordi hun er plaget af, at der er meget lydt i hendes bolig. Så hun er også interesseret i at få utæthederne tætnet.
Jeg håber, de har skrevet en ordentlig rapport, så inspektøren kan sætte de rette fagfolk på tætningsarbejdet, men jeg følte mig helt ærligt ikke taget alvorligt og følte mig talt ned til af to fagfolk, som egentlig bare burde udføre deres arbejde.

Besvarelse fra CB Group
Den hurtigste og mest effektive sagsbehandling, vi har oplevet inden for trykprøvning og energimærkning.

Besvarelse fra CB Group
Rigtig god og kompetent rådgivning af Steffen Clausen vedr. indeklima.

Besvarelse fra CB Group
Jeg fik anbefalet CB Group, mere præcist Kasper Rudolfsen, da jeg skulle have udarbejdet energimærke til nybygget parcelhus. Indflytningen var sat til 23/12-21, men grundet misforståelser mellem enkelte aktører i byggeriet, var bestillingen af tæthedstest og energimærke desværre faldt mellem to stole. Jeg ringer til Kasper d. 15/12-21, og forklarer ham situationen.
Kasper er yderst venlig og oplyser, at hvis jeg kan sende ham de dokumenter han skal bruge i løbet af dagen, vil han sørge for at få arbejdet udført allerede d. 17/12-21.
I forbindelse med tæthedstesten, som bliver udført af Lars Thomsen, bliver der identificeret enkelte utætheder, som jeg ønsker udbedret.
Dette betyder også, at der skal en ekstra test til. Også her synes jeg Kasper er fair og hjælper med, at få sammensat en ny "pakke" således løsningen ikke bliver dyrere end nødvendigt, når nu jeg ønskede lækagesøgning samt en ekstra tæthedstest.
Det aftales med Kasper, at Lars kommer igen d. 21/12-21, hvor testen udføres med et tilfredsstillende resultat.
Alt i alt kan jeg anbefale Kasper og Lars fra CB Group, som jeg mener leverer på både service, kvalitet og pris.
Tak for et godt samarbejde.

Besvarelse fra CB Group
Fantastisk endelig at møde et firma som overholder alle aftaler- hurtig og præcis service 👌😊😊😊
Tusind tak
Lars Thomsen var en behagelig oplevelse som energikonsulent som varmt kan anbefales
De bedste anbefalinger herfra
mvh Peter Cederberg

Besvarelse fra CB Group
Fornøjelse - top kundeservice og rådgivning
Vi var heldige - vi slap helt for at få besøg af Fugt/Skimmel rådgiver, men det var først efter adskillige samtaler med Steffen fra CB Group. Steffen var ikke kun imødekommende; men både servicemindet og tog sig derudover megen tid til at diskutere problematikken vi havde.
Da vi tilslut kunne konkludere, at der ikke blev behov for hans hjælp, viste han fuld forståelse og gav yderligere råd.
I en tid, hvor alle håndværks-relateret eksperter har meget travlt og gerne vil tjene hurtige penge, må jeg sige, at det er opløftende med så kunde-mindet service.
På trods af, at jeg ikke fik benyttet mig af CB Groups service, kan jeg kun anbefale dem på baggrund af indledende samtaler og rådgivning.

Besvarelse fra CB Group
Fin service. Alle aftaler overholdt og gode til at besvare evt. spørgsmål.
Venlig og god vejledning, og hurtigt en aftale på plads. Intet at sætte en finger på herfra 😊

Besvarelse fra CB Group
CB Group har udført energimærkning samt trykprøvning af vores enfamilies hus i Rungsted. Det er forløbet yderst professionelt og vi har modtaget super service samt rådgivning.
Kan på det varmeste anbefales!

Besvarelse fra CB Group
Professionel og virkelig god service.
Vi har gennem længere tid haft udfordringer med lugtgener i vores lejlighed. Vi har i den forbindelse haft både håndværkere og et andet røgfirma ude for at undersøge generne. Vi havde dog ikke fundet den rigtige kilde. Det hjalp CB group med.
CB var hurtige til at rykke ud og meget professionelle og hjælpsomme. De var arbejdede også for et godt samarbejde med underboen, så vi kunne finde kilden og nu forhåbentlig kan udbedre problemet.
Super hjælp og assistance.

Besvarelse fra CB Group
Meget professionel og grundig analyse af vandskadens omfang og saglig rapport. Reel og klar prissætning. Hjælpsomme med spørgsmål og anbefalinger på bagkant af arbejdet. Klar anbefaling!

Besvarelse fra CB Group
Vi fik lave besigtigelse og skimmeltest i 100 m2 sommerhus i Nordsjælland. CB Group svarede hurtigt da vi bad om tilbud, sendte en kompetent ekspert til besigtigelse, som vi havde rigtig god snak med, og han lavede en god rapport med konkrete og konstruktive forslag til løsning af problemerne. Virkelig god værdi for pengene !

Besvarelse fra CB Group
Vi købte et parcelhus fra 1980 i efteråret 2019, som trænger til en mordernisering flere steder, og vi ville i den forbindelse gerne have lavet en termografering af huset, så vi er sikre på, at vi får udbedret eventuelle i fejl i tæthed og isolering, når vi nu er i gang, men også blot for at få en generel ide om standen af huset. Vi søgte lidt rundt på nettet, men de fleste som tilbyder termografering er isoleringsfirmaerne, og vi ville meget gerne have en uvildig rådgiver på sagen. Så fandt vi ved et tilfælde CB Group, og det er vi virkelig glade for! Vi havde Kasper fra CB Group ude til termografering i december 2019. Jeg var selv hjemme den dag og var vidner til et enormt grundigt og kompetent stykke arbejde. Kasper havde tid til at svare på alle mine spørgsmål, herunder også spørgsmål af mere byggeteknisk karakter, som ikke faldt ind under den ydelse, vi havde bestilt. Der var en kanon service fra Kaspers side af og jeg var en meget glad kunde. Mindre glad blev jeg ikke, da jeg i januar modtog selve rapporten fra termograferinen, som var meget grundig og fyldt med brugbare observationer omkring vores hus, som vi aldrig selv ville have gjort. Vi var meget tilfredsen og prisen på termograferingen var også meget konkurrencedygtig. Alt i alt var jeg super tilfreds med CB Group og kan varmt anbefale dem.

Besvarelse fra CB Group
Jeg anvendte CB Group i forbindelse med et huskøb til grundig gennemgang af potentiel skimmel og fugtproblemer. Jeg var meget positiv over den virkelig profesionelle guidance. Jeg lærte en masse, og følte virkelig at CB Group havde en enorm viden og erfaring. Jeg fik lavet en del forskellige prøver og gennemgik kritiske konstruktionstyper. Efterfølgende modtog jeg en overskuelig rapport, og fik yderligere personlig feedback. Jeg vil derfor stærkt anbefale andre, der står i lignende situationer, at benytte virksomheden og herunder anbefale Kasper.
Super professionelt arbejde og kæmpe indsats fra CB group. Selv i en akut og presset situation, står de klar til at løfte opgaven ved at tage initiativ og kontakte øvrige involverede parter i sagen for at få de manglende informationer. vil til enhver tid anbefale og selv bruge CB group igen!