Casino house ringsted.... Medarbejderen Gitte, har det med at reservere og skrive til nogle kunder hvori folk har spillet og tabt en del penge på. GANG PÅ GANG reservere hun maskiner til 2 spil... Se mere
Synes det er en af de bedre bettingsider herhjemme målt på kundeservice. Jeg har erfaring med nogle stykker, og hvor sider som betoro og Campobet er helt i bund, så er det en ren fornøjelse at væ... Se mere
Hej casino House Jeg var så heldig og vinde lidt og ville have udbetalt nogle penge, Der gik mindre end 24 timer inden jeg fik pengene det er fint. Jeres spil er også meget varieret positiv ople... Se mere
Som ny kunde fik jeg et godt velkomst tilbud, heraf vand jeg mine første 100kr. Hjemmesiden er nem og overskueligt og spillene for mit vedkommende fungerede som de skulle. jeg kan varmt anbefal... Se mere
100% Dansk online casino. Online Casino & Betting Shops. Casinohouse.dk byder på de mest populære online spil, hvor du får høj udbetaling, 100 bonus spins ved oprettelse og 100% velkomstbonus samt god dansk kundeservice. Vi har Danmarks største kæde af spillehaller, hvor du kan spille på alle de kendte spillemaskiner og gøre indskud på virtuelle spil. Casino House Minimum 18 år | Spil med omtanke | Selvudeluk via Rofus.nu | Stopspillet.dk 70 22 28 25
Skjulhøj Allé 15, 2720, Vanløse, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Efter et par indbetalinger vil jeg give casinohouse en god anmeldelse. Har vundet er par gange og udbetaling fungere uden problemer

Besvarelse fra Casino House
Jeg satte 200 kr ind, spillede i lang tid, mistet næsten alt flere gange, men så vandt jeg sgu 530 kr. Men i kalder det en bonus gevindst, så jeg kan ikke få udbetalt noget.
Når jeg har gjort alt rigtigt, og spillet ikke vil udbetale, når man endelig vinder. Så er det altså fusk, jeg stopper med at spille, og kontakter forbruger styrelsen. For det er sgu ikke fair, at virksomheden tager imod penge, men nægter at udbetale.
Spar jeres penge. Der findes mange andre steder, betal mine penge, ellers er det en hustler virksomhed. Hvorfor kan jeg ikke lægge filer og billeder ind? Så man kan se at, jeg bliver taget i .....
Jeg spillede på en tilfældig spille automat, og jeg har tjekket alle kampagner og bonus ting. Så at de nægter at udbetale så meget som 100 kr ud af min 700krs gevinst. Det er simpelthen så unfair, især når vi ved hvor mange penge jeg har brugt for at vinde.
Men de kan åbenbart tage imod penge, men ikke udbetale noget.
Jeg skal lige have tjekket alle reglerne på det område, før jeg går videre med det.
Jeg har vundet ærligt, men pengene kan jeg ikke få.
Det er det værste fusk, du kan bruge alle dine penge, er du heldig og vinde lidt. Så får du dem ikke, så kan man ligeså godt spille gratis, jeg mistede 200 kr til den scammer side

Besvarelse fra Casino House
Casino House er nu besøgt og testet flere gange.
Der er lagt rigtigt mange penge.
Man skal være mere end heldig for at vinde spins og komme i bonusrunder, og er man så heldig, er gevinsterne i forhold til andre steder (hver gang) relative små.
Kan ikke anbefale Casino House og det undrer om de anbefalinger som ligger herinde er lagt af personer som har lagt større eller mindre indsats.
Der tegner sig et billede af, at lægger man en relativ lille indsats, så er der større chance for at vinde.

Besvarelse fra Casino House
Som ny kunde fik jeg et godt velkomst tilbud, heraf vand jeg mine første 100kr.
jeg kan varmt anbefale Casino House, dermed giver jeg dem 5 stjener

Super god hjemme side
Synes det er en rigtig fornuftig side hurtig udbetaling og giver mange penge ved gratis spins

Besvarelse fra Casino House
Nem at komme i gang og stort udvalg af spil og nem at få udbetalt gevinst så kun gode oplevelser herfra

Besvarelse fra Casino House
Den er nem at finde rundt i, og de har nogle gode tilbud.
De har mange forskellige maskiner så der er boget til alle

Besvarelse fra Casino House
Jeg syntes det var et hyggelig og sikkert sted at spille. De har gode spillemaskiner og fedt layout.

Besvarelse fra Casino House
Godt casino, giver en god oplevelse og har en god kunderservice.

Besvarelse fra Casino House
God oplevelse med god udbetaling

Besvarelse fra Casino House
Ganske fin hjemmeside, hvor altid fungerer som det skal

Besvarelse fra Casino House
Fint udvalg af spil og bliver ikke bobaderet med mail

Besvarelse fra Casino House
En god hjemmeside med gode bonuser, har været meget tilfreds.

Besvarelse fra Casino House
Mega god hjemmeside, hvor der er mulighed for at spille alle mulige fede spil. Rigtig fede velkomstbonusser, og nemt at navigere rundt i!

Besvarelse fra Casino House
Casino House er et hyggeligt spillested med stort udvalg af fede spil! Jeg har både vundet store gevinster og små. Kan varmt anbefale 😎

Besvarelse fra Casino House
kun gode spilleoplevelser, aldrig problemer med ind/udbetalinger, enkelt gang en tvivl, hurtig kontakt til venlig kundeservice, så var det løst🙂