Casino house ringsted.... Medarbejderen Gitte, har det med at reservere og skrive til nogle kunder hvori folk har spillet og tabt en del penge på. GANG PÅ GANG reservere hun maskiner til 2 spil... Se mere
Synes det er en af de bedre bettingsider herhjemme målt på kundeservice. Jeg har erfaring med nogle stykker, og hvor sider som betoro og Campobet er helt i bund, så er det en ren fornøjelse at væ... Se mere
Hej casino House Jeg var så heldig og vinde lidt og ville have udbetalt nogle penge, Der gik mindre end 24 timer inden jeg fik pengene det er fint. Jeres spil er også meget varieret positiv ople... Se mere
Som ny kunde fik jeg et godt velkomst tilbud, heraf vand jeg mine første 100kr. Hjemmesiden er nem og overskueligt og spillene for mit vedkommende fungerede som de skulle. jeg kan varmt anbefal... Se mere
100% Dansk online casino. Online Casino & Betting Shops. Casinohouse.dk byder på de mest populære online spil, hvor du får høj udbetaling, 100 bonus spins ved oprettelse og 100% velkomstbonus samt god dansk kundeservice. Vi har Danmarks største kæde af spillehaller, hvor du kan spille på alle de kendte spillemaskiner og gøre indskud på virtuelle spil. Casino House Minimum 18 år | Spil med omtanke | Selvudeluk via Rofus.nu | Stopspillet.dk 70 22 28 25
Skjulhøj Allé 15, 2720, Vanløse, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Freespin
Man skal spille i bet 2kr for at vinde op til 50 freespin a 1kr..
Det burde jo være omvendt :)
Så det er et dårligt tilbud

Besvarelse fra Casino House
De lovede gratis spins ved oprettelse af konto. Når man så opretter konto, fjerner de tilbuddet. Skod hjemmeside

Besvarelse fra Casino House
Bedre end andre onlinecasinoer.
Stort udvalg og føler chancen for gevinst er større end på mr green fx

Besvarelse fra Casino House
Perfekt og god hjemmeside til slotsmaskiner

Besvarelse fra Casino House
Casinohouse er en velfungerende spillehjemmeside, med opdaterede maskiner, god mekanik og fede features. Man finder gode bonusser, og udbetalingsprocessen fungerer hurtigt. Jeg savner at minimumsindbetalingen er 50kr, men det er det eneste.

Besvarelse fra Casino House
Jeg spiller automater fordi de er sjovt at spille lidt spændende

Besvarelse fra Casino House
Rigtig god og overskuelig side, med gode maskiner. Og jeg har aldrig haft problemer med dem

Besvarelse fra Casino House
Det en fin hjemmeside fungere som den skal

Besvarelse fra Casino House
God hjemme side, stort udvalg af maskiner og siden fungere godt

Besvarelse fra Casino House
Dejlig overskuelig hjemmeside, kommer ofte med tilbud

Besvarelse fra Casino House
God service og god funktionalitet

Besvarelse fra Casino House
De sag jeg fik en bonus for mine 200 kr..men da jeg betalte så sage de jeg ikke kunne få den uden grund

Besvarelse fra Casino House
Det er den første spille side hvor jeg kommer tilbage. Igen og igen. :) god service hurtigt ind og ud betaling. Jeg er tilfreds.

Besvarelse fra Casino House
Bedste casino med nem og hurtig udbetaling. Aldrig været bøvl, altid hurtig kundeservice som yder det bedste!

Besvarelse fra Casino House
Sindsygt Casino med hurtig udbetaling samt gode kampagner. Vil klart anbefale denne her casino, hvis du lyster, at få en hyggelig oplevelse med gode bonusser.

Besvarelse fra Casino House
Godt og fair casino. Attraktiv side og meget god på mobilen.
Har nogle gode kampagner, fx spil for 10 kr. og få 10 bonus spil uden gennemspilskrav
God kundeservice.
Spillene og gameplayer er nærmest som andre casinoer, alt i alt et godt sted at spille, godt velkomst tilbud med freespins og nem ind og udbetaling.