Casino House Anmeldelser 543

3,5

Casino house ringsted.... Medarbejderen Gitte, har det med at reservere og skrive til nogle kunder hvori folk har spillet og tabt en del penge på. GANG PÅ GANG reservere hun maskiner til 2 spil... Se mere

Synes det er en af de bedre bettingsider herhjemme målt på kundeservice. Jeg har erfaring med nogle stykker, og hvor sider som betoro og Campobet er helt i bund, så er det en ren fornøjelse at væ... Se mere

Hej casino House Jeg var så heldig og vinde lidt og ville have udbetalt nogle penge, Der gik mindre end 24 timer inden jeg fik pengene det er fint. Jeres spil er også meget varieret positiv ople... Se mere

Som ny kunde fik jeg et godt velkomst tilbud, heraf vand jeg mine første 100kr. Hjemmesiden er nem og overskueligt og spillene for mit vedkommende fungerede som de skulle. jeg kan varmt anbefal... Se mere

1. Spillehal
  2. Kasino
  3. Online casino eller bookmaker

100% Dansk online casino. Online Casino & Betting Shops. Casinohouse.dk byder på de mest populære online spil, hvor du får høj udbetaling, 100 bonus spins ved oprettelse og 100% velkomstbonus samt god dansk kundeservice. Vi har Danmarks største kæde af spillehaller, hvor du kan spille på alle de kendte spillemaskiner og gøre indskud på virtuelle spil. Casino House Minimum 18 år | Spil med omtanke | Selvudeluk via Rofus.nu | Stopspillet.dk 70 22 28 25

3,5

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Pålidelig

God, sikker og stabil spilleside

Hej Tommy -

Tak for din 4-stjernede anmeldelse af Casino House.

Vi ser frem til at komme med flere sjove tiltag og kampagner, så du får en endnu bedre spiloplevelse fremover.

Mvh Casino House

Nemt at spille mange gode tilbud :)…

Nemt at spille mange gode tilbud :) flere ind de fleste steder os nem udbetaling

Hej Karina -

Tak for din fine 4-stjernede anmeldelse.

Det er dejligt at du har en god oplevelse på vores side, og let kan finde rundt.

Stabil oplevelse.

Hej Jens -

Vi glæder os over at du har en god og stabil oplevelse på casinohouse.dk.

Mvh Casino House

Et solidt og godt online casion

Godt velkomsttilbud samt løbende gode bonus tilbud samt kampagner. Fin og overskuelig hjemmeside. Kundeservice er i top. Her får du en rigtig god spille oplevelse.

Hej Henriette -

Tak for den meget flotte 5-stjernede anmeldelse.

Vi er utrolig glade for at høre, at du har en dejlig spiloplevelse, når du søger underholdning på casinohouse.dk.

Ganske fint casino

Samlet set er CasinoHouse et solidt online casino med mange gode funktioner, men der er stadig plads til nogle forbedringer, især når det kommer til maskiner og bonusvilkår. Jeg vil fortsætte med at spille her.

Hej Kenneth -

Tak for din flotte 4-stjernede anmeldelse.

Vi ser altid på muligheden for at tilføje ny spil til vores udbud, og har i øjeblikket mellem 10-15 nye hver uge.

Gode tilbud

Hej Mads -

Tak for din 4-stjernede anmeldelse af Casino House.

Vi er glade for at du synes om vores kampagner, og ser frem til at finde på nye sjove tiltag.

Mvh Casino House

De tilbyder konstant nye tilbud og har…

De tilbyder konstant nye tilbud og har et stort udvalg af spillemaskiner.
De får 10/10

Hej Martin -

Tak for den meget fine 5-stjernede anmeldelse.

Fedt du kan lide vores kampagner og spiludbuddet, så vi håber at du får god fornøjelse af det.

Mvh Casino House

Go spiloplevelser systemet hvordan…

Go spiloplevelser systemet hvordan casino House koordineret kampagne og spil er fremragende….!!!!👍👍👍👍👍

Hej Ahmad -

Tak for den brandvarme 5-stjernede anmeldelse.

God vind med spillet - dejligt at du har en god oplevelse på Casinohouse.dk

Mvh Casino House

Hjemmesiden kører godt og der er gode…

Hjemmesiden kører godt og der er gode spil at vælge mellem. Der kunne dog godt være nogle fede bonusser ind imellem.

25. maj 2025

Hej Martin -

Tak for de 4 fine stjerner i din anmeldelse.

Vi giver det straks videre med bonusserne, og tilføjer ligeledes glæden for spiludbuddet.

Rigtig fin side

Rigtig fin side, har et nemt UI at bruge. Kunne godt have en udbetalings minimum på 50 eller under, men er ellers meget typisk for markedet. Generelt en god oplevelse

Hej TH -

Herligt, og mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at du har haft en god oplevelse på siden. Vi giver det med lavere udbetalingsgrænse videre.

Fantastisk hjemmeside

Fantastisk hjemmeside

Hej Thomas -

Dejligt med en flot anmeldelse fra dig.

Vi ser frem til at møde dig velkommen næste gang.

Det nemt at bruge

Hej Zirikun -

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt du synes siden er let at bruge, det gør altid brugeroplevelsen bedre.

Brug ALDRIG DEM

Brug ALDRIG DEM. De lyver og gemmer sig.

15. maj 2025

Hej Casper -

Tak for din anmneldelse af Casino House.

Det er ægerligt at du føler at vi lyver, men når du trykke "nej tak" til en aktiv kampagne, så kan du ikke efterfølgende gå ind og tilskrive spins, da du valgte ikke at deltage.

Vi håber at du får en rigtig dejlig dag.

God oplevelse

Gode kampagner med vinder chancer.
Hurtig og ukompliceret udbetaling.

8. april 2025

Hej Pia -

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Dejligt med gode oplevelser og underholdning på casinohouse.dk.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til mere underholdning og nye spil.

Mvh Casino House

Desværre sidder de faste gæster i Valby…

Desværre sidder de faste gæster i Valby og optager maskinerne så man ikke kan få lov at spille. Men de har ikke engang tænkt sig at spille. De vil bare ikke have at vi andre skal spille på dem. Desværre er det kun sonja der holder styr på det. Ham den unge engelsk talende fyr er ræv ligeglad. Han ligner ikke en der har specielt meget lyst til at være det. Føler jeg spilder tiden ved at køre til Valby og spille da man de fleste gange går forgæves. Kom sidst på måneden for de har alle de der bumser ingen penge alligevel og så kan man spille på det hele.

4. april 2025

Hej Andy -

Tak for din anmeldelse af vores spillehal i Valby.

Vi har helt klare regler for, hvor lang tid en maskine kan reserveres samt personale til at håndhæve disse regler.

Hvis det ikke bliver gjort i henhold til vores regler, så må du meget gerne skrive en mail til os på kundeservice@casinohouse.dk - hvor du skriver om din oplevelse og hvornår det skete.

Så tager vi straks fat i personalet og forelægger din oplevelse.

tommel ned

alt virker stort set altid hos dem. men deres spille maskiner er de dødeste på markedet, har lavet flere hundrede indbetalinger hos dem, og det er aldrig blevet til en udbetaling derfra, så mit råd, spil et andet sted!

27. marts 2025

Hej Stefan -

Mange tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse af Casino House.

Vi er glad for at du har lagt mærke til, at tingene fungerer. Det er naturligvis ikke rart at føle, at du ikke kan vinde noget.

Spilleautomaterne, som du kan spille på hos os, er præcis de samme, som du kan spille på hos de fleste andre licenserede danske spiludbydere.

Alt er tilfældigt som det skal være i spilleautomater. Hver og en af vores automater er underlagte certificeringskrav fra øverste hylde, for at kunne finde vej til det danske marked.

Dette for at gøre opmærksom på - at vi hver kan eller ønsker at påvirke spillet.

Total fiasko

Total fiasko. Udgiver nye spil uden at sikre at de fungere korrekt, fx det spil der bliver ved med at komme tilbge til for at sikre at de har korrektet bliver set udenom. Bliver ikke korrektet.. 84x for at købe bonusen og man bruger 1100x spins uden bonus triggered, nr 3 scatter symbol forsvinder completely i den slot.. har skrivet til dem for at få den tjækket men gæt hvad? Intet.. nr2 helt galt er deres Le Bandit.. 5x scatter chance og man bruger 200 spins for at aktiver normale bonus værdi 100kr.. 1kr med 5x chance feature giver 200% spins værdi oveni så 200x3 er 600kr?! Og de mener det helt er normalt.🤦‍♂️🤷‍♂️ i 6 måneder her har jeg kun udbetalt sådn ca 4 gange selvom jeg tit udbetaler samme mængde jeg indbetaldte eller lidt mere og mest lidt mindrer I andre sider men her I casino house der spiser de din konto på 10 minutter.. så galt er deres tbp retning og chancer. De har godt nok brug for spil testers med mere experience og kærlighed I slots.

13. marts 2025

Hej Ulrik -

Vi har haft utrolig meget kommunikation på mail, hvor vi har forklaret hvordan tilfældighedsgeneratorerne (RNG) fungerer i alle de udbudte spil.

Alle spil vi benytter der gennemtestet og godkendt af Spillemyndigheden, og alle spiludbyderne har leverandørtilladelse.

Hvis du føler at spil ikke lever op til dine forventninger, samt at du ofte beder om refunderinger af dit spil, så anbefaler vi at du ikke spiller yderligere.

Læs gerne vores sektion om Spil med omtanke på casinohouse.dk - der er gode værktøjer til at se, om spil er usundt for dig.

Vi håber du tager det som brugbar feedback.

Mvh Casino House

Dræning og nye elk slots bare støvsuger…

Dræning og nye elk slots bare støvsuger
de gør aldrig noget som er noget værd at spille efter

4. marts 2025

Hej Pedro -

Tak for din anmeldelse. Tilsvarende den første anmeldelse du lavede hos os, så må du meget gerne kontakte os, hvis der er noget du finder forkert.

Når du spiller på kasino, så er alt baseret på tilfældigheder og udbyderen har fordelen. Det er derfor oftest "huset" der vinder, hvorfor spil også skal være underholdning, og ikke et forsøg på at få en indkomst.

Sammenfattet med de øvrige anmeldelser du har lavet her på Trustpilot, vil det være en god idé for dig at se på, om spil er underholdning og sundt for dig.

Hvis du har behov for gode råd eller ønsker helt at stoppe med at spille, er du meget velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne.

En god oplevelse , uden problemer 🤗

Nu har jeg kun været inde på hjemmesiden et par gange, men jeg synes det har været en virkelig god oplevelse, med rigtigt gode og sjove spil 🤗 alt i alt , kun gode oplevelser , fra mig.
Vh.Katrine

26. februar 2025

Hej Katrine -

Først og fremmest tak for de 5 flotte stjerner.

Det er virkelig dejligt at du har haft en god oplevelse, når du har været inde og få lidt underholdning på casinohouse.dk.

Vi ser frem til at kunne præsentere endnu flere sjove spil, så der kan vente sjove spiloplevelser.

25. februar 2025

Hej Thorkild -

Tak for din anmeldelse af Casino House.

Det lyder godt at det var en god oplevelse for dig, hvilket naturligvis er meget vigtigt.

Du må endelige sige til, hvad der kan gøre din oplevelse til den 5-stjernet anmeldelse.