Carpetright Nederland Anmeldelser 4.993

TrustScore 4 ud af 5

3,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat is dit slecht zeg!!. De zelfde eigenaren , zelfde naam gebruiken en dan communiceren dat het echt helemaal los staat van het oude Carpetright. Maar vervolgens wel gebruik maken van de bes... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Van bestellen , opmeten tot monteren is het allemaal zeer goed verlopen. De monteur verdiend zelfs een extra pluim. Hij heeft vakk... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn ontzettend blij met Carpetright! Zowel met het contact en de service vooraf, als met de mannen die het tapijt kwamen leggen. Er is heel goed meegedacht en iedereen straalt kunde uit. Echt een... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een service! Alles volgens afspraak, goed en snel gelegd. Vakkundig antwoord bij vragen en afwikkeling. Echt een aanrader wanneer je in omstreken Doetinchem op zoek bent naar een eerlijk bedrijf v... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Gulvforretning
  2. Tæppehandler
  3. Tæppehandel

Skrevet af virksomheden

Carpetright is dé vloeren- en traprenovatiespecialist van Nederland! Met thuisadviseurs door het hele land leveren we de beste service, scherpe prijzen en hoge kwaliteit vloeren. Maak je thuisadvies afspraak nu online.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 52 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

tapijt niet goed gelegd tekort…

tapijt niet goed gelegd tekort afgesneden zonde 1306,00 euro voor slaapkamertje

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Bedankt voor je melding. Deze heb ik zojuist naar het filiaal gestuurd om je melding op te pakken. Er zal zo spoedig als mogelijk contact met je worden opgenomen.

Met lege handen.

Op de site gezocht en een eerste bezoekje gebracht.
Op de site nog verder gezocht,want een nieuw huis in het vooruitzicht en ong.75m2 vloer nodig.
Paasweekend extra korting en totaalpakketten,maarrr....in drie filialen geweest,echter de eerder geziene stalen waren niet meer aanwezig,of er waren compleet lege stalenrekken,of ze waren er wel,maar de kaartjes met info verwijderd.
Vage en tegenstrijdige verhalen over uit de collectie terwijl het op de website nog gewoon te bestellen is,lijkt toch op lokkertjes en geen zin de aanbiedingen daadwerkelijk te leveren.Met lege handen naar huis en een andere winkel maar dan.

Nav de niksige reactie: Spaklerweg,Vredenhofweg én Anthony Fokkerweg.En overal andere verhalen.

Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Momenteel zijn wij in een transitie met producten en vernieuwingen. Ik kan helaas niet zien in welke vestiging u geweest bent maar ik verwacht dat dit in een filiaal was waar de transitie gaande is. Excuses voor het ongemak.

Trapbekleding

We zijn erg blij met onze trapbekleding. Mooi en vakkundig gelegd.

19. april 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Als u blij bent, zijn wij dat ook! Heel veel plezier van je 'nieuwe' trap.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Johan gave us the experience we had…

Johan gave us the experience we had always hoped to receive. The quality and customer service at carpetright will meet you where your project is and help you every step of the way.

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Thanks for the compliment!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prima advies aan huis gekregen en later…

Prima advies aan huis gekregen en later ook in de winkel. Spullen waren op tijd en monteurs hebben keurig werk verricht. We zijn blij met het eindresultaat.
Klein puntje van kritiek, we moesten zelf steeds bellen om te informeren hoe laat de inmeter en later de monteurs zouden komen.

19. april 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Bedankt voor je feedback. We nemen deze mee om in de toekomst onze dienstverlening te verbeteren. Super fijn te lezen dat alles verder wel naar planning is verlopen. Geniet van je aankoop.

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf, klacht goed en adequaat afgehandeld.

18. april 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

En u bent een geweldige klant 😉 Tot de volgende keer!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De barbados gekocht hele goede…

De barbados gekocht hele goede kwaliteit en snel geleverd
Alleen jammer dat ze geen contant geld aannemen

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Wij nemen inderdaad al bijna een jaar geen contact geld meer aan, dit doen wij puur voor de veiligheid van collega's. Fijn te lezen dat verder alles naar wens is verlopen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

erg vriendelijk te woord gestaan en…

erg vriendelijk te woord gestaan en uitstekend het vinyl gelegd dus correct geholpen ben zeer tevreden

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Fantastisch te lezen! Heel veel plezier van je aankoop.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat ging er mis is de eerste vraag

Wat ging er mis is de eerste vraag. Beter zou zijn “Wat ging er niet mis?”.
* communicatie was slecht.
* nakomen van afspraken bedroevend.
* Het leveren van de gordijnen heeft ruim 2 maanden geduurd.
* voor het plaatsen van rails en het ophangen van de gordijnen werd bijna €500,- gerekend. Ik heb het zelf maar gedaan in 2 uur.
* de breedte van de aangeleverde gordijnen klopte niet. Het opmeten was door carpetright gedaan.
* uiteindelijk, m.m.v. de verkoper, hebben we maar gekozen voor de gulden middenweg en zijn we akkoord gegaan met hoe de gordijnen nu hangen omdat we niet nog langer zonder gordijnen wilden achterblijven.

K. Sneek

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Wat vervelend om te lezen. We gaan uw feedback bespreken. Wij gaan er vanuit dat we in de toekomst om dienstverlening kunnen verbeteren.

Vertrouwen .

Het was een goede ervaring ,het geduld het meedenken en het advies wat we kregen , met de aanschaf van onze vloer en ook het geduld ,toen we later kwamen , om het een tint lichter te willen .tevens de mensen die het vakkundig kwamen leggen .verdienen een pluim .

16. april 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

👍zullen we doorgeven aan het team!

Wat een fijne winkel

Wat een fijne winkel. Personeel kundig en ook meedenkend in ontzorgen van levering en plaatsing van de laminaat.
Prijs-kwaliteit is netjes op orde.
Een aanrader Carpetright locatie Roosendaal.

4. april 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Dat kunnen ze wel in Roosendaal! Fijn dat alles naar verwachting is gegaan!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Paar keer wezen kijken stalen…

Paar keer wezen kijken stalen meegenomen uiteindelijk de eerste keus gekocht en niet onbelangrijk het andere filiaal in Arnhem gaf een leuke korting !

15. april 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Kijk, dat is fijn te lezen! Heel veel plezier van je aankoop!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had de verkeerde kleur tapijt…

Ik had de verkeerde kleur tapijt besteld. Terug gegaan naar de winkel in Doetinchem. Nieuw tapijt besteld in de goede kleur. De medewerkers hebben mij goed geholpen en zijn ook fijn in de prijs tegemoet gekomen. Heel blij mee!!

3. april 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Super fijn dat het naar wens is opgelost!

Afspraak = afspraak

Afspraak = afspraak….en daar is ook keurig gehoor aan gegeven. Goed contact gehad ook na het bestellen tot algehele afhandeling van de opdracht.

Vakkundig lamellen geplaatst met respect voor andermans spullen.

29. marts 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Geweldig om te horen! Niets is zo fijn als een te vrede klant waarbij alles naar wens is gegaan. Geniet ervan!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet bereid om ipv 400 breed 300 te…

Niet bereid om ipv 400 breed 300 te leveren waarbij ik de fout maakt de verkeerde kant af te snijden , en 100 te kort kom , ik ben geen tapijtleger , ik baal hier vreselijk van

12. april 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Het is vanuit Carpetright een bewuste keuze om onze winkelcollega's geen tapijt te laten snijden. Het risico dat zij bijvoorbeeld te kort snijden is aannemelijk. Uiteraard willen wij dit voor u voorkomen!

Læs mere om andre typer anmeldelser.