Carpetright Nederland Anmeldelser 4.993

TrustScore 4 ud af 5

3,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat is dit slecht zeg!!. De zelfde eigenaren , zelfde naam gebruiken en dan communiceren dat het echt helemaal los staat van het oude Carpetright. Maar vervolgens wel gebruik maken van de bes... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Van bestellen , opmeten tot monteren is het allemaal zeer goed verlopen. De monteur verdiend zelfs een extra pluim. Hij heeft vakk... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn ontzettend blij met Carpetright! Zowel met het contact en de service vooraf, als met de mannen die het tapijt kwamen leggen. Er is heel goed meegedacht en iedereen straalt kunde uit. Echt een... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een service! Alles volgens afspraak, goed en snel gelegd. Vakkundig antwoord bij vragen en afwikkeling. Echt een aanrader wanneer je in omstreken Doetinchem op zoek bent naar een eerlijk bedrijf v... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Gulvforretning
  2. Tæppehandler
  3. Tæppehandel

Skrevet af virksomheden

Carpetright is dé vloeren- en traprenovatiespecialist van Nederland! Met thuisadviseurs door het hele land leveren we de beste service, scherpe prijzen en hoge kwaliteit vloeren. Maak je thuisadvies afspraak nu online.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 52 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Pvc laten leggen en laten egaliseren.

Op de 2e etage pvc laten leggen en laten egaliseren. De mannen van het egaliseren waren zeer netjes en vriendelijk. Helaas moest er 2x geëgaliseerd worden waardoor de vloer zwaar boven budget is gekomen. De prijs van het egaliseren die wordt gerekend is enorm t.o.v. wat pvc kost. Niet tevreden over de prijs hierdoor.

30. april 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Egaliseren kan inderdaad prijzig zijn, zeker wanneer het dubbel gedaan moet worden.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De verkoper kon niet met het bestel…

De verkoper kon niet met het bestel programma omgaan. Hij berekende de verkeerde prijs. Raadde ons aan om een pakket extra te nemen. Indien over konden we het weer terug geven. Toen we de bestelling ophaalden was er wel een aardige verkoper.
De eerste verkoper was aanwezig toen we een overgebleven pakket terug wilden brengen. Hij zei tegen mijn vrouw dat alleen per drie pakketten terug geleverd konden worden. Ik heb hem toen duidelijk gemaakt dat hij zelf een extra pakket aanraadde.
Toen werd het alsnog terug genomen.
Carpetright Breda, wegblijven!
Als de enige reactie op een slechte klantbeleving “gelukkig goed opgelost “ is zegt dat ook iets over het bedrijf. Nu failliet dus!

21. marts 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Gelukkig uiteindelijk goed opgelost!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het laminaat is goed en vakkundig…

Het laminaat is goed en vakkundig gelegd.
En in de winkel vriendelijk geholpen.
Maar de prijs is redelijk hoog!

14. april 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van het laminaat en de service in de winkel. We begrijpen dat de prijs een belangrijke factor is bij uw aankoopbeslissing.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service, onze schuifdeur was nog iets te laag en stoffeerder kwam zonder meerkosten een tweede keer om het karwei af te maken. Ook in de winkel goed advies gekregen.

23. april 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Alles voor tevreden klanten! Geniet van je aankoop!

Netjes gelegd laminaat door Buko

Prima laminaat netjes gelegd door Buko.

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de laminaatvloer en de service van Buko.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vlaardingen moet je niet zijn, wel in Spijkenisse

De verkoper in Vlaardingen was een sul. In plaats van ons gordijnen te verkopen wilde hij niet helpen. En zijn we dus naar Spijkenisse gegaan waar we wel geholpen werden. En dus ook de gordijnen die we in Vlaardingen al hadden gezien hier besteld hebben.
Vlaardingen voor gordijnen moet je niet zijn. Die verkoper had er geen zin in, dat maakte hij heel duidelijk.

19. april 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Wat vervelend te horen dat u in Vlaardingen niet juist geholpen bent. Gelukkig ging het in Spijkenisse wel naar wens! Bedankt voor de tweede kans!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De laminaat is keurig gelegd en…

De laminaat is keurig gelegd en afspraken zijn goed nagekomen.

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de gelegd laminaat en de nagekomen afspraken.

1 gordijn is nog niet geleverd

1 gordijn is nog niet geleverd. Status is ook niet bekent. Leuk een review schrijven maar eerst mijn producten afleveren a.u.b.

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Helaas is soms de levertijd langer dan word aangegeven. Wanneer het gordijn in productie is kan het inderdaad uitlopen. Excuses voor het ongemak.

Prettig geholpen in Veenendaal

Prettig geholpen in Veenendaal (alleen de muziek vond ik storend). Het leggen van de vloerbedekking is zeer deskundig uitgevoerd door Maarten Vivié. Een niet gebruikte strip is door Carpetright op hun eigen initiatief terugbetaald.

11. april 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service in Veenendaal en de deskundigheid van Maarten Vivié. We nemen uw feedback over de muziek ter harte.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Als Carpetright eenmaal je e-mailadres…

Als Carpetright eenmaal je e-mailadres heeft dan blijven ze je bestoken met reclame en verzoeken om een beoordeling.

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Het spijt ons te horen dat u overspoeld wordt met e-mails van ons. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn. We zullen uw feedback intern bespreken om te zien hoe we onze communicatie kunnen verbeteren.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Klacht werd direct aangepakt en verholpen

De vloerbedekking bleek niet goed gelegd door het krimpen van de ondervloer. Na melding van ons werd er direct serieus werk van gemaakt en werd de klacht meteen aangepakt. Naar tevredenheid voor ons opgelost. prima werk

24. april 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Er kan altijd is niet helemaal goed gaan. Het belangrijkste is 'hoe word het opgepakt'. Fijn te lezen dat alles goed is opgelost en alles nu naar wens ligt.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Volgens afspraak geleverd en…

Volgens afspraak geleverd en gestoffeerd. Makkelijk in communicatie. Tevreden over resultaat.

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Super fijn te horen! Precies wat u mag verwachten. Geniet van je aankoop.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf het begin zijn we heel goed…

Vanaf het begin zijn we heel goed begeleid met het uitkiezen en kopen van de vloerbedekking. We kregen heel goed advies. Verder was de bezorging prima geregeld. En ook degene die de vloerbedekking kwam plaatsen heeft zijn werk heel goed gedaan.
Conclusie: wij zijn heel blij met de firma Carpetright.

Besvarelse fra Carpetright Nederland

En wij zijn blij met u als klant! Geniet van je aankoop.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik kom binnen met een vraag word…

Ik kom binnen met een vraag word welgeholpen maar praten in het dialect.terwijl ik abn sprak .begreep het maar net wat ze sprak

Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Helaas kan ik niet zien in welke winkel u geweest bent. Wanneer het in een lokaal filiaal is kan het zo zijn dat er in een dialect gesproken gesproken werd. U kunt een e-mail sturen naar klantenservice@carpetright.nl met de melding welke filiaal het was. Wij kunnen dit dan voor u gaan bekijken.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Puntjes niet op de i .

Nogal wat lakbeschadigingen en de afwerkstrip op de overloop ontbrak maar zou later geleverd / geplaatst worden. Na bijna 3 weken geen actie was ik er klaar mee en heb het zelf opgelost. De 10 euro kostende strip was de sluitpost van een order van ruim 3000 euro. Triest !!! Het tapijt zit er op zich netjes op........

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Jammer dat je het uiteindelijk zelf hebt moeten oplossen. Ik heb het bericht doorgestuurd naar de winkel. Wij hopen dat ze uw feedback meenemen om in de toekomst hun dienstverlening te verbeteren.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.