Wat is dit slecht zeg!!. De zelfde eigenaren , zelfde naam gebruiken en dan communiceren dat het echt helemaal los staat van het oude Carpetright. Maar vervolgens wel gebruik maken van de bes... Se mere
Virksomheden har svaret
We zijn ontzettend blij met Carpetright! Zowel met het contact en de service vooraf, als met de mannen die het tapijt kwamen leggen. Er is heel goed meegedacht en iedereen straalt kunde uit. Echt een... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat een service! Alles volgens afspraak, goed en snel gelegd. Vakkundig antwoord bij vragen en afwikkeling. Echt een aanrader wanneer je in omstreken Doetinchem op zoek bent naar een eerlijk bedrijf v... Se mere
Virksomheden har svaret
Carpetright is dé vloeren- en traprenovatiespecialist van Nederland! Met thuisadviseurs door het hele land leveren we de beste service, scherpe prijzen en hoge kwaliteit vloeren. Maak je thuisadvies afspraak nu online.
Boekbinder 3, 7942ND, Meppel, Holland
Har besvaret 52 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Uiteindelijke product is mooi en goed gelegd. Levering laat te wensen over.

Besvarelse fra Carpetright Nederland
Zowel in de winkel als tijdens het leggen vd traprenovatie van doen gehad met echt professionele medewerkers! Een mega pluim! Wij genieten iedere dag van een pracht traprenovatie!!

Besvarelse fra Carpetright Nederland
We were told the carpet would be delivered separately from the actual installation. This is already not very customer-friendly, since we then need to be home twice. They couldn't tell what time it would come when we made the appointment, but we were told the day before via SMS. However, if we wanted to choose another date because the time didn't fit with our work appointments, we had to do this 48h in advance, otherwise they would charge a fee. So basically I need to keep my agenda empty for an entire day, effectively taking a day off, just to receive a carpet. I can see why this is good for their logistics, but it has nothing to do with putting the customer first.

Besvarelse fra Carpetright Nederland
Wat wij hadden gevraagd is niet zo uitgevoerd. Zonder ons toestemming hebben jullie zelf bepaalde dingen veranderd

Besvarelse fra Carpetright Nederland
Op de afgesproken dag gelegd, in een verbluffend tempo. Netjes gewerkt ondanks scheef lopende muren. Het enige minpuntje is de extra betaling voor het binnen brengen van de pakken laminaat. Was niet nodig geweest.
Alles klopte en een ieder was erg behulpzaam en professioneel.
Tot drie keer toe is een afspraak niet doorgegaan. Een paar dagen voor de verhuizing miste ik nog een deel van het laminaat en de plinten zelfs nadat de rekening al betaald was. Ik probeerde nog een afspraak te maken maar er waren geen mogelijkheden voor. Boos naar de winkel gegaan en een ultimatum gesteld. Het eindresultaat was uiteindelijk redelijk. Het laminaat is heel mooi maar wel prijzig.

Besvarelse fra Carpetright Nederland
Het enige goede aan mijn ervaring met dit bedrijf was de stoffeerder. De planning is hopeloos, het contact over afspraken was hopeloos en afspraken waren hopeloos. Dit bedrijf gaat ervanuit dat de klant zich moet schikken naar het bedrijf en is absoluut niet klantgericht. Maar de vloerbedekking is mooi en heel goed gelegd door de stoffeerder, die overingens ook 2 uur later kwam dan afgesproken. Dus...als u bij dit bedrijf wilt kopen zorg dat u veel geduld hebt. En vooral veel tijd

Besvarelse fra Carpetright Nederland
WInkelgesprek was top en besteld, maar toen kwam de domper. Was daags voor Pasen en toen kon er ineens 10% extra korting vanaf. Niet voor ons dus en € 300,= aan ons neus voorbij gegaan. Inmeten(€ 75,=) toch maar gedaan en uiteindelijk bij het leggen 2 pakketten tekort. € 75,= voor JL uitgegeven en 7 dagen vertraging in afwikkeling. Plinten laten overal los en alles vast kunnen lijmen/ taggen. Beter zelf kunnen doen. Vloer niet egaal en nooit van iemand enig advies gekregen. Dus de "wave"zit nog steeds in de vloer. Winkel DB kent het begrip "pro-actief" niet en overal achteraan bellen en meneer gaat gewoon op vakantie, zonder zijn zaakjes te regelen. Niet goed dus. Het is wel een mooie (laminaat)tegel.
Ik heb dus 27-05 een reactie gehad van Carpetright zelf. (by the way: Niet van de winkel tot op heden (28-05)). Dat siert Carperright, maar schiet er geen moer mee op. Ik blijf € 300 mislopen, evenals € 75 inmeetservice (weggegooid) en alles wat ik eerder meldde. Prima dat jullie dit gebruiken voor verbetering van eigen service, etc., maar daar koop ik niks voor. Jullie zouden alsnog een glimlachje op mijn gezicht toveren als er echt compensatie wordt uitgevoerd. Daar hoor ik jullie niet over. Plat gezegd. Ik meen dat ik minimaal recht heb op € 375,- terugbetaling.
19-06: We zijn weer 3 weken verder en denk je dat ik wat hoor? Vergeet het maar. Nijg nu meer naar een 1. Als je verzaakt, siert het je om het te erkennen en te corrigeren. Carpetright valt me achteraf enorm tegen en had meer verwacht. Jammer!

Besvarelse fra Carpetright Nederland
We hebben mooie vitrage gordijnen gekocht en ze zijn super genaaid ze hangen netjes

Besvarelse fra Carpetright Nederland
De vloerbedekking ligt netjes en de stoffeerder was aardig en werkte netjes. Wel vind ik de kosten hoog voor wat je krijgt en vervelend dat het zoveel duurder uitpakt dan op de website aangegeven staat. Ook op het laatste moment kwam er nog een ongespecificeerde kostenpost bij.

Besvarelse fra Carpetright Nederland
Van bestellen , opmeten tot monteren is het allemaal zeer goed verlopen. De monteur verdiend zelfs een extra pluim. Hij heeft vakkundig en snel alle gordijnen in onze nieuwbouw woning gehangen. de prijs-kwaliteit verhouding is ook zeer goed. wij zijn tevreden klanten.

Besvarelse fra Carpetright Nederland
Goede service en de vloer is prachtig gelegd. Zeer tevreden over het eindresultaat.

Besvarelse fra Carpetright Nederland
De service en klant vriendelijkheid en vakkennis was prima.
Het enige min punt was de nieuwe transporteur die ons pvc niet bij de garage wilde zetten maar het op de weg neer zette.

Besvarelse fra Carpetright Nederland
we hebben mooie vloer gevonden.zijn erg fijn geholpen door piet.heel erg blij met de mooie vloer

Besvarelse fra Carpetright Nederland
Carpetright heeft bij mij een PVC-plakvloer gelegd, inclusief egalisatie. Helaas is dit vanaf het begin problematisch verlopen.
De vloer is nog steeds niet af, omdat er te weinig materiaal is geleverd. Dit terwijl Carpetright zelf de woning heeft opgemeten en de hoeveelheid heeft bepaald. De communicatie hierover was onbestaand – ik moest zelf achter informatie aan bellen, en werd daarbij ook nog onvriendelijk te woord gestaan.
Daarnaast laat de kwaliteit zwaar te wensen over:
- Delen van de vloer laten nu al los,
- De plinten zijn slordig geplaatst,
- De egalisatie is niet vlak, terwijl die door Carpetright twee keer is aangebracht.
Ik heb inmiddels juridische stappen gezet via mijn rechtsbijstand, omdat ik geen vertrouwen heb dat ze met een fatsoenlijke oplossing komen. Ik raad dit bedrijf dan ook ten zeerste af.

Besvarelse fra Carpetright Nederland
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.