Carpetright Nederland Anmeldelser 4.993

TrustScore 4 ud af 5

3,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat is dit slecht zeg!!. De zelfde eigenaren , zelfde naam gebruiken en dan communiceren dat het echt helemaal los staat van het oude Carpetright. Maar vervolgens wel gebruik maken van de bes... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Van bestellen , opmeten tot monteren is het allemaal zeer goed verlopen. De monteur verdiend zelfs een extra pluim. Hij heeft vakk... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn ontzettend blij met Carpetright! Zowel met het contact en de service vooraf, als met de mannen die het tapijt kwamen leggen. Er is heel goed meegedacht en iedereen straalt kunde uit. Echt een... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een service! Alles volgens afspraak, goed en snel gelegd. Vakkundig antwoord bij vragen en afwikkeling. Echt een aanrader wanneer je in omstreken Doetinchem op zoek bent naar een eerlijk bedrijf v... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Gulvforretning
  2. Tæppehandler
  3. Tæppehandel

Skrevet af virksomheden

Carpetright is dé vloeren- en traprenovatiespecialist van Nederland! Met thuisadviseurs door het hele land leveren we de beste service, scherpe prijzen en hoge kwaliteit vloeren. Maak je thuisadvies afspraak nu online.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 52 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Super tevreden

Even oriënteren bij Carpetright Heerenveen. Heel vriendelijk ontvangen en goed te woord gestaan. Dit resulteerde in dat wij de gehele bovenverdieping opnieuw voorzien van tapijt, gordijnen en raamdecoratie hebben besteld. Ook gelijk maar een trap renovatie erbij gedaan. In overleg alles in gedeeltes geplaatst zoals wij dit graag wilden. Alles is tot in de puntjes toe goed geregeld en geplaatst door vakkundige en zeer vriendelijke mensen . Wij zijn SUPER tevreden met het resultaat en zullen Carpetright Heerenveen dan ook zeer zeker aanbevelen.

17. juni 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw ervaring bij ons in Heerenveen! We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen met het uitzoeken van nieuwe vloerbedekking, gordijnen en raamdecoratie voor uw bovenverdieping en traprenovatie. We waarderen uw aanbeveling enorm.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

amateurs eerste klas, koop hier nooit een vloer!

wat ging er mis? alles!! de afspraak in de winkel duurde meer dan drie uur!! elke keer als ik dacht dat we er waren kwam er weer wat anders. de meeste man kende het computersysteem nog niet, maar collega's die op dat moment geen klanten hadden kwamen niet helpen. op afgesproken tijd kom ik mijn vloer halen. Staat geleverd in het systeem, betaald en nog krijg ik hem niet mee. Is die voor een andere klant. Vloerinspectie is ook flut, wordt goedgekeurd en tijdens het leggen van de vloer wordt het afgebroken omdat de vloer niet goed is en er van alles aan moet worden gedaan. puntje bij paaltje wordt er schade gemaakt aan het kozijn van de deurpost in de woonkamer. Maar dit wordt weggefuifd omdat diegene heeft gezegd dat die het niet heeft gedaan. afspraken worden niet nagekomen, wacht nu nog steeds 2 weken op een belletje. Alleen als je er achter aanzit willen ze misschien iets voor je doen. ik koop hier echt nooit meer een vloer!!

23. maj 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Wat vervelend om te lezen dat de bestelling niet naar verwachting is gegaan. Wij zullen dit bespreken met het desbetreffende filiaal.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte Communicatie naar de klant en incomplete leveringen

Communicatie naar de klant over lopende bestellingen is ronduit slecht.
Vaak vinden incomplete leveringen aan de klant plaats. Ook verspreid over meerdere dagen. Dus daar gaat je verlofuren…Ondanks het bovenstaande heeft de stoffeerder wel zijn best gedaan.

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Bedankt voor je melding. Wij gaan dit bespreken met de transporteur

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De mannen die het laminaat zijn komen…

De mannen die het laminaat zijn komen leggen waren echt vakkundig en heel snel klaar. Het ligt er mooi bij.

MAARRRRR we hebben € 170,= voor de plinten en die zijn perfect gezaagd, maar ze laten bijna allemaal los. Het dubbelzijdig plakband wat er tijdens de productie is aangebracht is veel te dun. Het plakt gewoon niet goed.

Ik heb een wia uitkering en kan geen kitspuit kopen. Als ik die kan lenen bij het filiaal op de Binckorst dan plak ik ze zelf in een middagje vast. En daarna breng ik de kitspuit weer terug. Ik woon 200 meter bij de zaak vandaan.

Als dat mogelijk is dan ben ik tevreden......

Mvg. Menno Smit

12. juni 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Fijn dat u tevreden bent over het laminaat! Vervelend te horen dat de plinten loslaten door het plakband. We kijken graag of we u kunnen helpen met een kitspuit van de Binckhorst-filiaal, zodat u de plinten zelf kunt vastzetten. We nemen contact met u op.

Eindoordeel matig.Verkoop verliep…

Eindoordeel matig.Verkoop verliep soepel, inmeten ook. Aangepaste offerte nooit ontvangen, dus discussie over de rekening. Het leggen ging snel , maar erg slordig. Randafwerkingen matig gedaan.

11. juni 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Er van uit gaande dat het inmiddels hersteld is, is het natuurlijk wel heel erg vervelend. Ons welgemeende excuses hiervoor.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden klant; Yasin, pvc specialist, is zeer kundig

Ik bestelde mijn pvc vloer bij Carpet Right Capelle a/d Ijssel. Prettig geholpen in de winkel, maar waar ik vooral heel blij mee ben is de kundigheid waarmee het werk werd gedaan. Yasin en assistent hebben echt laten zien hoe vakmensen dit doen. Ik ben echt zeer tevreden.

6. maj 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Wat fijn dat u zo prettig geholpen bent in de winkel. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de vakkundigheid waarmee de vloer is gelegd. Dank voor uw feedback!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Service ging mis in Cruquius het is wel…

Service ging mis in Cruquius het is wel netjes gelegd. Verkeerd opgemeten, afgesneden, halve opdracht uitgevoerd, na'2 weken de rest, na weken mededeling vinyl niet meer leverbaar,

10. juni 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Uw casus is momenteel in behandeling bij mijn collega. Excuses dat dit zo bij u gelopen is.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed advies voor mooi vloertje, niet te duur en perfect gelegd

Ik heb goed advies van Carpetright Leeuwarden gehad bij beweging in mijn houten vloer op een bovenverdieping. Ook over het leggen van de vloer ben ik diktevreden. Mijn twijfels, omdat ze goedkoop zijn, zijn weggenomen. Ze hebben mijn vragen altijd goed beantwoord.

17. maj 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Fijn te horen dat u goed advies heeft gekregen en tevreden bent over het leggen van de vloer. We zijn blij dat uw twijfels zijn weggenomen en bedanken u voor de feedback!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

2 dagen na montage van 5 plissé…

2 dagen na montage van 5 plissé gordijnen viel 1 van de gordijnen naar benden (plakstrips i.v.m. kunstofkozijnen). Mail gestuurd en 2 keer gebeld met degene die de montage had gedaan. Deze hebben contact gehad met CarpetRight, maar van CarpetRight zelf nooit iets gehoord. Nu 3 weken later nog steeds onduidelijk wanneer het probleem wordt opgelost. En sturen ze ook nog rustig een aanmaning terwijl ik wel op tijd heb betaald. Kan ik een aanmaning naar CarpetRight sturen?

6. juni 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Jeetje wat vervelend dat het plisse al zo snel 'naar beneden' valt. Dit mag natuurlijk niet de bedoeling zijn. Ik ga er vanuit dat het inmiddels is opgelost. Mocht dit niet het geval zijn mag u een e-mail sturen naar klantenservice@carpetright.nl wij zullen dit dan oppakken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij binnenkomst al een warm welkom van…

Bij binnenkomst al een warm welkom van de manager. Een professioneel advies van de vloeren aangezien ik kinderen heb.
Na het in meten is alles al vlot gelegd.
Al met al een hele fijne ervaring gehad met Carpetright en zal zeker de volgende keer terug komen.

13. maj 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen met het kiezen en leggen van een vloer die past bij uw situatie. We zijn blij met uw positieve ervaring en hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Tegenvaller

Slecht bereikbaar
Rekenen paar honderd euro voor lijm (delen liggen los)
Prijs kwaliteit valt tegen. 18 jaar geleden heel veel beter!

5. juni 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Wij vanuit klantenservice zijn doorgaans prima bereikbaar op 0800-1515. Mocht het nog nodig zijn horen wij u graag,

Fijne hulp

Fijne hulp, nemen de tijd voor je en er is voldoende keuze.

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent met onze ruime keuze. Dank u wel!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

No support provided after wrong installation

Less than a year after installation, the carpet started to fray in the area under the front door. It's clear that it wasn't installed properly. The edge that goes under the door wasn't glued down or secured correctly. I called the Carpetright store and they asked me to send an email with photos. I just wanted to know if it was under warranty and, if not, whether they could fix it—even for a fee—before it gets worse. They replied to the email saying the manager was on vacation and that they would get back to me once he returned. Weeks went by and nothing happened. I sent another email asking if the manager had returned. No reply for over a month now...

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Can you sent me an e-mail at klantenservice@carpetright.nl with some information about your order? Thank you very much.

Alles gaat hier mis!

Alles gaat hier mis, vanaf het plaatsen van de order tot aan uitvoeren, alleen maar drama hier! Alsjeblieft ga hier niet heen als je last van je hart hebt. Bij het bestellen ging het mis, elke keer andere facturen, rekenen maar van alles wat, dan de Inmeter, die verkeerd inmeet waardoor er weer te weinig wordt besteld, dan de leveringen die niet komen wanneer ze zeggen te komen, en het beste, de communicatie, alleen maar smoesjes of niet te bereiken, kortom ik zit nog steeds in de zooi en troep van dit bedrijf, koop hier niet!!

2. juni 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Wat jammer om te horen. Helaas is uw berucht zonder gegevens. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een e-mail te sturen naar klantenservice@carpetright.nl met daarin uw gegevens. Wij zullen dan uw casus in behandeling nemen.

Verkeerde bestelling geleverd

Verkeerde bestelling geleverd en nog steeds niet opgelost. Ander tapijt is er gelegd dan besteld was!

28. maj 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Wat spijtig om te lezen, is dit inmiddels hersteld?

Snel en goed gelegd

Mooi vinyl, goed advies, snel en goed gelegd

6. maj 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Fijn dat onze service zo goed beviel! We waarderen uw feedback enorm.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De communicatie k

De communicatie kon beter: meermalen niet zoals afgesproken worden teruggebeld e.d. Blijven aandringen op (nogmaals) egalisatie.
De vloer is uiteindelijk netjes gelegd en ziet er mooi uit.

31. maj 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Fijn te lezen dat het uiteindelijk toch naar wens is.

"Een zooitje"

Vlak van tevoren bellen om te zeggen dat het intern "een zooitje is" en het tapijt niet geleverd is, waardoor het niet gelegd kan worden. Het probleem bij het systeem leggen en begrip van de klant vragen. Geen toezegging kunnen doen om het tapijt in dezelfde week te kunnen leggen als het tapijt wel binnen is. En dan bij de opdracht 30% vooruitbetaald willen krijgen en het bedrag pas 7- 10 dagen later terug te kunnen storten. Pas bij aandringen er werk van maken dat de terugbetaling versneld wordt. Wel zekerheid van de klant verwachten, maar zelf niet kunnen leveren. Geen Carpet Right voor ons.

31. maj 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Momenteel zijn wij bezig met het doorvoeren van een vernieuwd systeem. Helaas zijn er nog wat 'kinderziektes' Excuses voor het ongemak en wij proberen dit zo spoedig als mogelijk op te lossen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service met een prachtig eindresultaat

Wij werden heel prettig en goed geholpen. Er werd tijd voor ons genomen en er was advies.
Het uiteindelijke resultaat is geweldig. We zijn super tevreden en alles zoals afgesproken ook qua tijd.

30. maj 2025

Besvarelse fra Carpetright Nederland

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het resultaat en de service. Dank voor uw feedback.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.