Jeg var meget skeptisk i starten, men har efter en måned været meget positivt overrasket. DU skal selvfølgelig ligge arbejde i, og hvis du gør det, er det svært ikke at tjene penge. Så jeg har kun god... Se mere
Yderst gennemført forløb, nemt at forstå og meget velformuleret. Følger man det til punkt og prikke er det umuligt ikke at opnå succes med det. Lækkert community også, hvor der er altid hjælp at he... Se mere
Virkelig godt fundament til at starte sin egen virksomhed og leve af det. Hvis man godt kan lide systemer og nørderi i Excel/sheets kan man automatisere sig ud af meget af det manuelle arbejde - Men... Se mere
I arbi lærer man rigtig meget om sportsbetting. Først og fremmest er arbi community rigtig godt alle er søde og mega behjælpelig med alt. Alt materiale man bruger derinde er præcist og alle ville kunn... Se mere
Efter en længere fiasko fyldt periode, hvor Carl prøvede kræfter med adskillige online virksomhedsmodeller. Var det to helt tilfædige hændelser, der skulle vende hans liv helt på hovedet. En helt unik online virksomhedsmodel, der garanterer en profit, så længe man blot følger systemet step-by-step. Det er modellen der fik Carl, til sin drøm om at kunne leve af sin egen online indkomst. Modellen kaldes et Arbitrage Bureau. Udover at drive sit eget bureau, har Carl nu gjort til sin mission at hjælpe andre danskere, til et liv med mere frihed, gennem samme model. Vi ses i ArbiCademy! 🙌🏽
At investere i et forløb hos Carl er nok det bedste valg jeg har taget i mit liv. Jeg er 17 år, og har efter den 1. måned tjent knap 20.000kr, samtidig med at jeg går på gymnasiet.
Det bedste risikofrie side-hustle til dato!

Besvarelse fra ArbiCademy af Carl Johansen
Troede selv i starten det var for godt til at være sandt, men den er god nok, profit på gambling.
Super veludført forløb, alle videoer fortæller alt hvad man har brug for at vide, og ellers står Carl klar til at hjælpe hvis man støder på problemer.

Besvarelse fra ArbiCademy af Carl Johansen
Carl er den bedste mentor!
Han kan svare på alle ens spørgsmål, og samtidig er han der også til at motivere dig.
Gennemført forløb 5/5 herfra! :)

Besvarelse fra ArbiCademy af Carl Johansen
Super godt forløb og en forretningsmodel der giver resultater med det samme. De investerede penge var hurtigt tjent ind igen. Mega fed side hustle, kan klart anbefales.

Besvarelse fra ArbiCademy af Carl Johansen
Utrolig godt forløb. Nemt og forstå og forretningsmodellen giver dig resultater med det samme. Kan klart anbefales til enhver som vil tjene penge på den nemmest mulige måde.

Klasse service
Carl har styr på det hele og er hurtig til og svare mig man er presset

Besvarelse fra ArbiCademy af Carl Johansen
Mentorskabet overgik mine forventninger.
Carl var utroligt hjælpsom og ydede konsekvent støtte med hurtige svartider, når jeg havde brug for det.
Allerede på de første 14 dage var jeg i stand til at tjene tilbage min investering i kurset!
Jeg kan varmt anbefale dette mentorskab til alle, der ønsker at komme i gang med deres eget arbitrage bureau.

Besvarelse fra ArbiCademy af Carl Johansen
Pisse godt kursus, 100% legit. Carl hjalp mig med at få profit på allerede under 2 uger.

Besvarelse fra ArbiCademy af Carl Johansen
Forløbet er mega nem at forstå, tog mig ikke særlig lang tid at tjene pengene jeg havde investeret igen. Kæmpe anbefaling herfra.

Besvarelse fra ArbiCademy af Carl Johansen
Fedeste forløb man er dum hvis ik man deltager

Besvarelse fra ArbiCademy af Carl Johansen
Nok de bedste penge jeg nogensinde i lit liv har lagt ud fordi det her har ændret mit liv fuldstændig ærlig snak gik fra og flytte hjemmefra og lavede ikke andet ned at tænke på udgifter osv fordi ja havde intet job men vidste jeg ikke ville have en chef så kontaktede Carl og lad mig sige det sådan kan gøre hvad jeg vil den dag idag
sagde til mig selv en dag hvor jeg bare sagde kan gøre lige hvad jeg vil nu resten af mit liv fordi ikke nok med det nu kan jeg boost mit tøj brand ekstremt
så om det kan anbefales fra en ærlig nordjyde
DET KAN DU TRO

Besvarelse fra ArbiCademy af Carl Johansen
Jeg er overbevist om, at alle, der søger efter en nem måde at tjene penge på online, med en dygtig mentor, vil have stor glæde af at deltage i "Næste niveau" forløbet med Carl som mentor. Carl leverer et højkvalitetsforløb, der overgår enhver forventning.
Carl er uden tvivl en mentor i verdenklasse. Han besidder en dybdegående viden og har en utrolig evne til at formidle hans viden, på en let forståelig måde. Hans evne til at besvare alle ens spørgsmål på en simpel og velformuleret måde er overhovedet ikke til at klage over.
Forløbet "Næste niveau" er en fantastisk investering, der lynhurtigt tjener sig selv ind. Carl er utrolig prisbillig, og jeg vil faktisk sige, at hans priser er utroligt lave i forhold til kvaliteten af den viden man får.
Jeg kan varmt anbefale "Næste niveau" forløbet til enhver, der ønsker at have en nem online virksomhed. Carl er en ekstraordinær mentor, og jeg er sikker på, at du vil få lige så stor glæde af hans forløb, som jeg har haft.
Hvis du vil investere i din fremtid, skal du ikke tøve med at tilmelde dig "Næste niveau" forløbet. Du vil ikke fortryde det!

Besvarelse fra ArbiCademy af Carl Johansen
Kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Carl. Altid klar til at hjælpe en og hvis man er i tvivl omkring noget så forklar han det altid flere gange indtil man forstår det. Hjælper en med at tjekke alt igennem for at være sikker at alt er gjort rigtigt. Fantastisk oplevelse

Besvarelse fra ArbiCademy af Carl Johansen
Over al forventning og super nemt! Alt bliver forklaret step by step og man får en masse bonusser med de første 30 dage, som gør det 10x nemmere at komme igennem forløbet. Især, når man er helt grøn. Overall et super gennemført forløb. Carl har virkelig styr på sit sh*t...
Kan varmt anbefales 🔥

Besvarelse fra ArbiCademy af Carl Johansen
Uden at overdrive, er jeg stadig målløs over hvor vanvittig godt det her kursus er. Jeg er typen som har købt adskillige andre kurser, omhandlende penge og online indkomst. Men, intet sammenligner sig med resultaterne Næste Niveau modellen og Carl har hjulpet mig til.
Indenfor den første måned, ramte jeg mit første opsparingsmål (en uges rejse til Italien). Btw...Mega fedt koncept med opsparingsmål og budgettering af cash flow. Men, det må man jo lære mere om inde i akademiet;)
Til sidst, vil jeg gerne takke Carl personligt. Man kan virkelig mærke, at han oprigtigt sætter sine elevers succes som top prioritet. Hver evig eneste gang jeg havde problemer, stod han klar med hurtig og effektiv mentor support. TAK!

Besvarelse fra ArbiCademy af Carl Johansen
Mega fedt forløb! Var i stand til at sige mit arbejde op indenfor en måned, og har siden haft en månedsløn på 20k+ profit.
Carl har også altid hjulpet mig hvis jeg lavede nogle begynderfejl!