kommer ind i butikken og bliver mødt af ejeren af corazon. Der er en super fed vibe her inde og han snakker med alle og byder folk velkommen. hel klart ikke sidste gang jeg kommer forbi
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Corazon is a Danish streetwear brand founded in 2021 with one clear mission: to create premium-quality streetwear that stands out through original design, exceptional craftsmanship, and attention to detail. What started as a passion project by two young entrepreneurs has grown into an international community of customers who value creativity, authenticity, and timeless style. Every collection is designed to combine modern street culture with high-quality materials, creating pieces that are made to be worn for years—not just for one season. At Corazon, we believe that great products deserve great customer service. Whether you shop online or visit our flagship store in Copenhagen, our goal is to provide a smooth shopping experience, fast shipping, and personal support whenever you need it. We continuously listen to our community and use customer feedback to improve every part of the experience—from our collections to our service.
Ravnsborggade 17, 2200, København N , Danmark
- Contact@corazon.website
- shopcorazon.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Ik handel
Jeg fik en jakke fødselsdagsgave og en knapperne faldt af dagen efter jeg ville ønske at jeg havde noget godt at sige om jakken men det har jeg godt nok ikke
Skide godt og mega hurtig levering
Skide godt og mega hurtig levering
Alt jeg har fra corazon er nået at det…
Alt jeg har fra corazon er nået at det bedste tøj jeg ejer, det overlever adskillige vaske samt at holde form og blødhed. Kæmpe anbefaling af alt deres tøj.
Det var nemt at finde rundt i inde på…
Det var nemt at finde rundt i inde på siden og så kom det hurtigt med en god indpakning den blev sendt samme dag og super god kvalitet
Perfekt kvalitet og hurtig levering 😊
Hej jeg vil bare sige at i gør et godt…
Hej jeg vil bare sige at i gør et godt stykke arbejde elsker jeres tøj
God kvalitet
Ved ikke om alle deres ting, men deres selvedge denim er de bedste bukser jeg har nogen sinde haft på. Levering var virkelige hurtigt, men det var lidt svært at spor pakken. Overall alt er virkelige fedt.
Bukserne er mega god kvalitet
Bukserne er mega god kvalitet! Bestilte de beige og Black raw denim bukser, og de ser endu mere stilet ud i virkeligheden🙏🏽
Sindssygt god kvalitet bukser og de kom…
Sindssygt god kvalitet bukser og de kom dagen efter jeg bestilte
Virkelig dårlig kvalitet
Virkelig dårlig kvalitet. Jeg købte en jakke til 700 kr., og efter kun 4-5 ganges brug var fire af knapperne allerede faldet af. Det er fuldstændig uacceptabelt til den pris. Man forventer en langt bedre kvalitet, når man betaler så meget for en jakke. Jeg kommer ikke til at handle hos Corazon igen og kan desværre ikke anbefale dem.
Lever ikke op til reklamationsret
Min søn købte et par shorts, som efter mindre end 14 dage gik op i syningen ved baglommen. Da vi henvendte os i butikken for at reklamere over fejlen, fik vi besked om, at reklamationen blev afvist, fordi der var en plet på shortsene, og de efter butikkens vurdering så meget brugte ud.
Vi forklarede flere gange – både til medarbejderen i butikken og efterfølgende til kundeservice – at pletten er uden betydning for den konkrete fejl. Reklamationen vedrører en defekt syning, som ikke kan forklares med almindelig brug eller en plet. Et par shorts bør naturligvis kunne holde væsentligt længere end 14 dage.
Kundeservice fastholder imidlertid afslaget, hvilket vi er meget uforstående over for. Vi ser os derfor nødsaget til at gå videre med sagen, da vi mener, at butikkens håndtering ikke er i overensstemmelse med reglerne om reklamationsret.
Jeg er meget skuffet over den måde, sagen er blevet håndteret på, og jeg kan ikke anbefale andre at handle her. Hvis man oplever en reel reklamation, virker det ikke til, at butikken er villig til at forholde sig sagligt til den eller hjælpe kunden.
Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering, bestilte en torsdag eftermiddag og fik leveret fredag morgen.
Og virkelig god kvalitet, ingen problemer haft med dem
bestilte et par bukser om aftenen og…
bestilte et par bukser om aftenen og vågnede til de var kommet dagen efter, jeg bor altså i midtjylland så der er en lille 3 timers køretur til københavn
Bestilte et par shorts men modtog en…
Bestilte et par shorts men modtog en vest isted så sender jeg den retur og bestiller igen et par shorts bare for at modtage den samme vest, hvordan laver man samme fejl 2 gange
Pakken kom på få dage
Pakken kom på få dage, og pakken var o god kvalitet
Får intet svar fra kundeservice har…
Får intet svar fra kundeservice har skrevet to mails og kan ikke finde noget telefonnummer på dem.
Vi har bestilt en t shirt til vores søn i fødselsdagsgave, men han kan ikke passe den.
Da jeg vil trykke retur på ordre og følge den siger den tiden er overskredet og at jeg kun har 14 dage, men kan ikke nå at sende retur og bestille når det er er til gave på 14 dage.
Så nu svare de ikke og vi kan få en anden størrelse eller pengene tilbage.
Det er lidt dårlig service man intet svar får.
Virkelig god og hjælpsom kundeservice
Virkelig god og hjælpsom kundeservice! Derudover har de vanvittig hurtig levering. Kan anbefales!