ArbiCademy af Carl Johansen Anmeldelser 76

4,6

Yderst gennemført forløb, nemt at forstå og meget velformuleret. Følger man det til punkt og prikke er det umuligt ikke at opnå succes med det. Lækkert community også, hvor der er altid hjælp at he... Se mere

1. Kursus

Efter en længere fiasko fyldt periode, hvor Carl prøvede kræfter med adskillige online virksomhedsmodeller. Var det to helt tilfædige hændelser, der skulle vende hans liv helt på hovedet. En helt unik online virksomhedsmodel, der garanterer en profit, så længe man blot følger systemet step-by-step. Det er modellen der fik Carl, til sin drøm om at kunne leve af sin egen online indkomst. Modellen kaldes et Arbitrage Bureau. Udover at drive sit eget bureau, har Carl nu gjort til sin mission at hjælpe andre danskere, til et liv med mere frihed, gennem samme model. Vi ses i ArbiCademy! 🙌🏽

4,6

God hjælp og fedt community

Jeg var meget skeptisk i starten, men har efter en måned været meget positivt overrasket. DU skal selvfølgelig ligge arbejde i, og hvis du gør det, er det svært ikke at tjene penge. Så jeg har kun gode ting at sige om forløbet, du får den hjælp du har brug for, og bliver en del af et fedt community.

27. oktober 2024

Hey Lucas,

Tusind tak for din skønne anmeldelse - og arbejdet har du bestemt lagt i!

Keep it up ✨

Intet Arbi uden kunder

Jeg synes det er utrolig svært at finde kunder og undervurderet, hvis man ønsker at blive medlem af ArbiCademy. Jeg har prøvet alt fra at få mine forældre til at blive kunde hos mig til hele min vennekreds. Dog er der ikke rigtig nogle, som har lyst? Jeg synes ikke, at det var 12000 kr. værd. Der er virkelig intet Arbi uden kunder.

19. marts 2024

Kæmpe anbefaling

Yderst gennemført forløb, nemt at forstå og meget velformuleret.
Følger man det til punkt og prikke er det umuligt ikke at opnå succes med det.
Lækkert community også, hvor der er altid hjælp at hente + en masse andre like-minded mennesker.

6. oktober 2024

Hey Marcus,

Pisse fed review at læse - tak for det!

Og tak for endnu en god og like-minded person til communityet 😉

Efter bare 30 Dage...

Jeg har nu været medlem af Arbicademy i en månedstid og kan allerede nu sige det har været alle pengene værd.

Jeg har betalt 17.000 kr for forløbet, Hvilket lyder som rigtig mange penge. Men jeg kan fortælle jeg allerede har tjent 11.000kr på de informationer og det hjælp jeg har fået i Arbicademy. Og jeg har maks arbejdet med det i 7-8 timer i alt. Og jeg har kun kørt to kunder igennem.

Jeg har fået en masse gode råd og tips af Oliver. Her i min første måned af forløbet.

Selve forløbet er rigtig fint og meget gennemført. Man får i Arbicademy adgang til en masse videomatriale der tager en fra a til b så man får styr på det hele. Man får derudover adgang til en masse fine matrialer der kan hjælpe en godt igang med at sætte sine odds op.

Generelt set så kan Arbicademy absolut kun anbefales. Jeg har selv været skeptisk og kan selv forstå man er skeptisk over at tjene penge via gambling sider. Men man kan og man kan tjene rigtig mange penge.

Jeg har ingen dårlige ting at sige om kurset. Det er begyndervenligt, nemt at komme igang med, en god indkomstkilde, gode mentor, godt og gennemført matriale.

Klar anbefaling herfra. Jeg fortryder ihvertfald IKKE mit køb!

30. august 2024

Hey Sebastian!

Waow en anmeldelse - det betyder mere end du tror 💙

Det har været en fornøjelse at følge med og se dine Wins poppe op stille og roligt inde i communityet, her den første månedstid.

Vi er i hele teamet, super glade for at du har været tilfreds med forløbet.

Og, jeg ved du kun lige er kommet i gang - keep it up! 🚀

Ekstremt givende

Ville give 10 stjerner hvis jeg kunne. Forløbet er gjort utrolig nemt at forstå. Har man tvivl, eventuelle spørgsmål eller noget helt tredje - så er der et helt community klar til at give dig en hjælpende hånd.

Og den er god nok. Man kan selvfølgelig have sin skepsis på forhånd, men så snart man forstår systemet - så er det egentlig ligetil. Perfekt mulighed for at tjene en ekstra indkomst, kun med brug af sin telefon.

3. oktober 2024

Hey Chris,

Sætter stor pris på at du deler din mening - og at du har været så tilfreds med forløbet!

Du har lagt indsatsen i og derfor set resultater, så kæmpe klap på skulderen for det - fortsæt det gode arbejde! ✨

Carl

Nu har jeg været en del af Arbi i en…

Nu har jeg været en del af Arbi i en måned, og det er lige det jeg har ledt efter for at jeg kan få mere fritid og komme i gang med det jeg gerne vi!

26. september 2024

Hey Morten,

Så fedt at høre!

Glæder mig til at følge med videre på din rejse 👏🏽

Sindssyg læring

Sindssyg læring. De lærer en meget specifikt og man kan klart regne med resultater. Anbefaler 100%

22. september 2024

Besvarelse fra ArbiCademy af Carl Johansen

Tusind tak for anmeldelsen ven, du har gjort det pisse godt so far. Fornøjelse! 🤝🏽

Genialt forløb

Genialt forløb. Du får super god vejledning/oplæring gennem hele processen. Er du i tvivl om noget, så kan du altid spørge inde i gruppen og få hjælp til dine problemer. Kæmpe anbefaling herfra.

13. september 2024

Hey Luca!

Vi sætter kæmpe pris på din anbefaling.

Du er en skøn tilføjelse til ArbiCademy og communityet - fortsæt det gode arbejde 🚀

Virkelig godt fundament

Virkelig godt fundament til at starte sin egen virksomhed og leve af det. Hvis man godt kan lide systemer og nørderi i Excel/sheets kan man automatisere sig ud af meget af det manuelle arbejde - Men det kræver en del arbejde.
Man kommer absolut ikke sovende til det, men utroligt givende, når man har "regnet den ud".

9. september 2024

Hey Linus!

Spot on - og du har bestemt lagt indsatsen i. Har været en fornøjelse at følge med på sidelinjen ✨

Carl

Ingen klager herfra! Man bliver guidet step by step og man får alt den hjælp man har brug for. Det kan kun gå godt

8. september 2024

Hey Daniel,

Tusind tak for din anmeldelse - og fortsæt det flotte arbejde!

Det betyder meget for os i hele teamet 🙏🏽

Arbicademy

Arbicademy
I starten tænkte jeg det var lidt for godt til at være sandt, men jo den er god nok, det er faktisk ikke sværere end det ser ud, der er videoer som forklarer alt man skal have styr på. Er så glad for jeg valgte at prøve arbicademy, allerede en uge efter havde jeg tjent min først profit på 6035 kroner. Oliver og Carl er altid klar til at hjælpe og er virkelige gode mentorer, derudover er der et team som er super effektivt, som også altid er klar på at hjælpe. Kun positivt fra min side af⭐️⭐️

3. september 2024

Hey Noah,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Pisse seje resultater du allerede har skabt, på kort tid. Du er en fornøjelse at have ombord i ArbiCademy 💙

Tydelig scam

Tydelig scam

Jeg ved ikke om alle anmeldelserne er falske eller bots, men der er intet overskud at hente i startbonuser. At overbevise unge mænd om at de kan blive rige bare hvis de betaler for dit kursus på 16.000kr og derefter tar deres penge og efterlader dem med en video om et ustabil forretningsmodel burde være ulovligt.

31. august 2024

Hej Guillaume,

Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at du sidder med den tro.

Du deler et par anklager jeg gerne vil belyse en smule:
- Scam: havde vi været et scam, ville der med sikkerhed være negative anmeldelser fra folk der rent faktisk har købt noget fra os (dette har vi ikke en eneste af).
- Falske eller bot anmeldelser: du kan researche de fleste af vores anmeldelser, ved at besøge min instagram profil. Her vil du se at de enten følger mig eller omvendt, og se at disse er ganske almindelige danskere, som vi alle har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med.

Har du andre spørgsmål eller anklager er du altid velkommen til at kontakte mig på: carl@carljohansen.com

Mvh,

Tydeligvis fusk

Tydeligvis fusk, du kan muligvis narre nogle unge gutter til at tro de vil tjene kassen, men sandheden er at penge kommer ikke så nemt, og der er ingen “lifehack” til at tjene kassen på investeringer. Det er meget tydeligt for mig at se at næsten, hvis ikke alle anmeldelser på denne side er købte eller bots.
Jeg tænker også det må være ulovligt at føre sådan en slags firma, hvor man hiver folk ind med falske forudsætninger og tager roeven på dem, imens man hiver gevinster hjem selv.

31. august 2024

Hej Pyrros,

Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at du sidder med den tro.

Du deler et par anklager jeg gerne vil belyse en smule:
- Fusk: havde vi været et fusk, ville der med sikkerhed være negative anmeldelser fra folk der rent faktisk har købt noget fra os (dette har vi ikke en eneste af).

Mvh,
Carl

Efter kun 30 dage som medlem af…

Efter kun 30 dage som medlem af arbicademy, kan jeg allerede sige at det er en forretningsmodel der virker.

Personligt fik jeg selv hurtigt en succes oplevelse, i form af profit allerede efter 14 dage, hvilket bare gav en kæmpe motivation til at fortsætte til næste hold.

Kurset er simpelt og overskueligt at komme igennem, uden en masse ligegyldig information.

Oliver har været suveræn som 1-1 coach. Han formår at forklare tingene så de giver mening.

Derudover er det et fantastisk community, at være en del af, med ligesindede dedikerede mennesker, hvor vi alle kan hjælpe hindanden.

Alt i alt en positiv oplevelse. Jeg glæder mig til at fortsætte rejsen, lære mere, og tjene flere penge.

29. august 2024

Hey Benjamin,

Jeg takker på mine egne og hele teamets vegne, for din mega skønne anmeldelse!

Oliver har nydt at arbejde med dig 1-1.

Vi glæder os til at følge med på din rejse herfra 🚀

Mega Tilfreds

I arbi lærer man rigtig meget om sportsbetting. Først og fremmest er arbi community rigtig godt alle er søde og mega behjælpelig med alt. Alt materiale man bruger derinde er præcist og alle ville kunne finde ud af det. Jeg har allerde selv tjent ca 30.000 kr det er meget simpelt at lærer 100 % den mest begynder venlige model online intet dårligt alt er som det skal være :)

19. august 2024

Hey Oscar!

Sindssygt flot resultat du allerede har skabt - og velfortjent med din indsats 👏🏽

Glæder mig til at følge dig på rejsen 🚀

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget ❤️

Carl

Fra hamsterhjul til cashflow - ArbiCademy leverer resultater.

Jeg har netop gennemført ArbiCademys kursus, og det har været en kæmpe succes! 🎉 Kurset er ikke kun fyldt med værdifuld viden om sportsbetting, men også med praktiske værktøjer, der har hjulpet mig med at opnå min første profit.

En stor tak til hele community’et for al den støtte og hjælp, men specielt til Oliver, der virkelig har gjort en ekstraordinær indsats for at sikre, at jeg kom godt fra start. Hans vejledning og støtte har været uvurderlig! 🙌

Et kæmpe cadeau til Carl for at skabe dette fantastiske kursus og community. 👏 Hans vision og indsats har virkelig skabt noget specielt, der kan hjælpe mange med at tage de første skridt mod økonomisk frihed.

Jeg kan varmt anbefale ArbiCademy til alle, der er interesserede i at skabe en cashflow-business. Det er en fantastisk måde at komme ud af hamsterhjulet på og få den tid, du har brug for til at finde ud af, hvad dit næste skridt skal være for at tage dig til det næste niveau. 🚀

De bedste anbefalinger herfra!

17. august 2024

Hey Daniel,

På hele teamets vegne, vil jeg gerne takke dig for din helt fantastiske anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at du har haft succes med ArbiCademy og har opnået din første profit! Det er netop vores mål at give vores medlemmer de værktøjer og den viden, de har brug for, til at nå deres mål.

Ønsker dig fortsat succes på din rejse og ser frem til at følge dine fremtidige resultater. 🚀

Min oplevelse med Arbicademy

Nu har jeg været medlem i 30 dage indtil videre og selvom jeg ikke har kørt så mange kunder igennem har jeg ikke fortrudt købet. Video materialet har været meget grundigt og step-by-step.
Det har været betryggende at have en mentor der kunne hjælpe mig. Da jeg lavede fejl og var i tvivl om noget forklarede Oliver mig hvad jeg skulle gøre. I starten tager det noget tid at sluge video materialet, men så snart men har fået det på plads, bruger man virkelig lidt tid i forhold til hvor meget man tjener. For mange kan det godt virke som mange penge man bruger på et kursus - Det synes jeg også selv det var i starten, men jeg valgte at tage skridtet. Nu har jeg en/min første selvstændige indkomstkilde og det kan man bare ikke prissætte. Det er uendeligt mere værd end hvad jeg betalte for det. Hvis du overvejer at købe kurset, synes jeg 100% du skal gøre det. Carl serverer alt på et sølvfad til dig, alt du skal gøre er bare at tygge og sluge maden selv

Hilsen Tobias

10. august 2024

Hey Tobias,

Det varmer virkelig at læse din anmeldelse - kan jeg sige på hele teamets vegne!

At gå fra at tro på det kan lade sig gøre til, at vide det kan lade sig gøre (at drive sin egen selvstændige online indkomst i det hele taget). Er, hvis du spørg mig, det vigtigste skridt ArbiCademy kan hjælpe folk med at tage.

Stor ros for din indsats Tobias, du har lagt indsatsen i, og dermed fortjent resultatet.

Glæder mig til at følge din rejse 🚀

Fra sidelinjen,

48k profit efter 3 måneder

Efter af have været en del af ArbiCademy i 3 måneder og allerede have tjent over 48.000kr profit, så kan jeg varmt anbefale forløbet hos Carl og hans team. Kæmpe fornøjelse at være en del af holdet! 🤩

8. august 2024

Hey Albert,

Pisse seje resultater du har skabt - godt arbejde! 💪🏽

Det er en fornøjelse at følge med på din rejse ✨

- Carl

Pengene blev tjent ind på under et…

Pengene blev tjent ind på under et måned og Oliver har virkelig hjulpet mig igennem det og lært fra sig

20. juli 2024

Besvarelse fra ArbiCademy af Carl Johansen

Så fedt at høre Nicolaj, og super godt arbejde fra din side!

Hepper på dig 🙌🏽

Virkelig godt forløb

Jeg har nu været medlem i lidt over 1 måned og kan kun give carl kæmpe ros for forløbet og Oliver med 1:1 hjælp.

Det er tydeligt at se at der er blevet brugt mange timer på dette forløb, man bliver guidet igennem det hele med nogle gode og begyndervenlige videoer, som gør det en del nemmere at starte med en ny forretningsmodel.

20. juli 2024

Besvarelse fra ArbiCademy af Carl Johansen

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Malthe (på vegne af hele teamet).

Det varmer, at vide vores mange timers arbejde gør sig synligt i forløbet.

Pisse god indsats du er kommet med, keep it up! 🚀