Carla moda is een dikke oplichterij. Ik had twee paar schoenen besteld en deze pasten beide niet, €122,85 Gevraagd waar ik ze retour kon sturen en mijn geld terug. Dit was niet mogelijk vanwege milieu... Se mere
Carlamoda
Helaas na lang wachten verkeerd product ontvangen! Na een eerste vlot ontvangen reactie echter geen passende oplossing te krijgen. Geen mogelijkheid om aankoopbedrag terug te ontvangen. Wel terugsture... Se mere
Ik ben erin getuind dor de naamgeving carla mode.Ik dacht betrouwbaar.Dus 2 vesten gekocht.Ze beweerden door een betere firma gemaakt.2xXLToen ik na eindeloos wachten de bestelling kreeg pasten ze nie... Se mere
Het zijn pure oplichters! Niks kopen hier. Alles komt uit China via Carla Moda Je moet alles duur retourneren naar China gauw al 14 euro kwijt voor retour voor een 500 gram pakketje, terwijl er... Se mere
Andre kiggede også på
oplichters
Ik wil eigenlijk geen 1 ster geven, maar lager kan niet.
Ik ben zo dom geweest om niet eerst de reviews te lezen voordat ik bestelde. Ik heb in november een trui besteld en deze is nooit geleverd. Ik heb een mail gestuurd maar daar is niet op gereageerd. Ik ben gewoon mijn geld kwijt. Het zijn oplichters. Snap niet dat er ondanks al deze reviews niets aan word gedaan. Kun je zelf hier wat aan doen? Een aangifte of zo?
Terrible service
Terrible service, took ages to arrive, says to contact them for a return/refund but they don’t reply to you.
Item was also bad quality….
Don’t use
Men kan beter vragen wat gaat er niet…
Men kan beter vragen wat gaat er niet mis. Kwaliteit product is beneden alle peil. Zeer slecht. Er wordt totaal niet gereageerd op retour aanvraag. Deze moet worden gedaan binnen 30 dagen. Lijkt mij dat dan binnen 48 uur echt wel op tijd is. Meerdere malen geprobeerd contact te zoeken. Reageren gewoon niet. Voor mij zet ik deze weg onder dure les. Het zijn gewoon oplichters. Mijn advies koop daar niets, tenzij je van je geld af wilt.
Don't even think about buying from them
Don't even think about buying from this company, they advertise items as cashmere but you receive polyester rubbish
Slechte kwaliteit van product
Slechte kwaliteit van product. Product komt niet overeen met afbeelding site. Lange leveringstijd.
Gewoon heel slecht. Product komt uit China.
Artikel betaald maar helaas niet…
Artikel betaald maar helaas niet ontvangen
Opgelicht dus!!
Artikelen zijn nagemaakt
Gisteren, na meer dan 3 weken, eindelijk bestelling van Carla Moda ontvangen. Waar ik al bang voor was, klopt helaas. Het wollen mohair vest dat ik heb besteld zoals op hun website staat is dus 'gewoon' nagemaakt! Simpel in elkaar geflanst en het materiaal is ook niet van wol, maar van polyester. Dit bedrijf moet echt stoppen met deze oplichterij. Heb al geprobeerd aangifte te doen bij de politie, maar dat lukt niet echt. Als je iets wel geleverd krijgt, kom je daar niet verder.
Ook ik ben er helaas ingetrapt
Ook ik ben er helaas ingetrapt. Ziet er allemaal professioneel uit maar reageren nergens meer op. Als ik bel, staat er automatisch al in mijn scherm dat het mogelijk fraude kan zijn. Koop je eens een keer niet bij een massabedrijf en check je niet de review; wordt je genept. Zo jammer!! Ook van het vertrouwen in de mensheid en in kleine bedrijven...
This is a scam
This is a scam! They don’t deliver the products and the inquiries are never responded to. The phone number provided as contact doesn’t go through! Be warned.
Kijk uit!!!!
Kijk uit!!!!
Oplichters van het ergste soort.
Reageren nergens op en erger nog zijn onbereikbaar.
Mooie en professionele website maar achter de schermen loopt iemand gigantisch zijn zakken te vullen. Ongekend dat hier door geen enkele instantie wordt opgetreden😡
Er wordt niets geleverd en geen contact…
Er wordt niets geleverd en geen contact mogelijk. Kortom hier is sprake van oplichting.
SCAM DO NOT BUY
I am having the same problem, no reply from the email, no address to send item back. I didn’t order what they have sent me. This Company needs removed so no one can get scammed again. I honestly don’t know who else to contact to get my money back, I am going to keep looking to see if I can have this site investigated.
Package actually arrived
Package actually arrived. Didn't hold out much hope having ordered and then read the reviews after but it is here. Nice top. Took about 3 weeks to arrive hence I had nearly given up on it arriving. Tracker could be more up to date to stop the panick as there was no clue to it nearly being here. But overall not bad and I have my package
Altijd spijt
Altijd spijt, want als je een bestelling plaatst ben je je geld kwijt !
Hoe kan dit in Nederland 🇳🇱??
Weg met carlamode.nl want zonder ret je het ook wel. ! !
Heeft lang geduurd
Heeft lang geduurd. Maar is goed aangekomen. Dankjewel
Bestel hier nooit iets
Bestel hier nooit iets! Kleding gekocht paste niet moet je via een hele omweg mailen voor een retour label om vervolgens te horen dat je het niet mag retourneren terwijl anders aangegeven op de site, vervolgens komen ze eerst met 50% korting op mijn volgende aankoop niet akkoord mee want ik heb niks aan wat ik nu in huis heb na veel heen en weer gemail zou ik 25% terug krijgen van mijn aankoopbedrag daar uiteindelijk akkoord meegegaan 3 weken later nog geen geld dus ik stuur hun weer een mail krijg ik de mail weer terug hebben ze me geblokkeerd triest gedoe
Nog steeds niets
Ik had een heel leuk vestje besteld bij carla mode en ik kreeg een bevestigingsmail dat het binnen 4 tot 6 dagen zou worden geleverd. Maar ik heb nog steeds niets binnen. Nu probeer ik te mailen, maar de website is uit de lucht. Weg geld waarschijnlijk! Heb het doorgegeven aan nietbezorgd.
NIET BESTELLEN, IS OPLICHTING!!!
Ook ik was van mening met een Europees bedrijf van doen te hebben (gezien hun naam dacht ik aan Italiaans). Broeken blijken te klein. Op mijn vraag hoe ik ze terug moet sturen kreeg ik het voorstel om de broeken te houden en een waardebon ter waarde van de helft van het geld voor hun website te ontvangen. Dit heb ik geweigerd. Na een nieuwe mail kreeg ik instructies over het retourneren. Maar m'n mails worden niet afgeleverd omdat het e-mailadres niet meer bestaat... Dikke oplichting dus!!!
Oplichters!
I wanted to return dress i ordered at carlamoda. Eventhough their adress is in NL they made me sent it back to China. After sending it back i never got a response from them again the website url changed from nl to com and the email adres was also changed. But the company adres is still the same! With help of NietBezorgd.nl im trying to get my money back. My advise better nog order from them and spread the word!
Oplichting!
Oplichting!! Niets bestellen. Maildres en website zijn uit de lucht. Mijn bestelling niet ontvangen!!