Carlamoda
Se, hvad kunderne siger
Ik ben erin getuind dor de naamgeving carla mode.Ik dacht betrouwbaar.Dus 2 vesten gekocht.Ze beweerden door een betere firma gemaakt.2xXLToen ik na eindeloos wachten de bestelling kreeg pasten ze nie... Se mere
Het zijn pure oplichters! Niks kopen hier. Alles komt uit China via Carla Moda Je moet alles duur retourneren naar China gauw al 14 euro kwijt voor retour voor een 500 gram pakketje, terwijl er... Se mere
Carla moda is een dikke oplichterij
Carla moda is een dikke oplichterij. Ik had twee paar schoenen besteld en deze pasten beide niet, €122,85 Gevraagd waar ik ze retour kon sturen en mijn geld terug. Dit was niet mogelijk vanwege milieu, dus ik kon een tegoed bon krijgen. Dit geweigerd en na 45 mails uiteindelijk een adres in China gekregen voor retourneren. In juli 2025 retour gestuurd Kosten €35. Wat schetst mijn verbazing, vandaag mijn schoenen weer thuisbezorgd gekregen. Trap niet in deze oplichter.
Jurk besteld
Jurk besteld. Was dramatisch kennelijk om te verzenden. Nu zegt bezorger is bezorgt maar helaas niks gekregen.
Ze schuiven het af dat ik daar maar met bezorgen uit moet komen. Nou nee ga de overeenkomst met jullie aan en jiet de bezorger. Ze in gebrekegesteld en ga verdere stappen nemen.
Koop hier dus niet .
Niets kopen!
Helaas had ik de waarschuwing niet gelezen. Veel te hoge prijzen, je krijgt goedkope Chinese kleding. Niets kopen hier!
Oplichters
Product veel te laat bezorgd is temu kwaliteit komt verkapt van Ali of temu mensen wees gewaarschuwd voor deze oplichters
Alles gaat mis met dit bedrijf
Alles gaat mis met dit bedrijf, had een best wel dure jas besteld, maar niets is minder waar, kreeg een dun wat ik noem een nep jas, contact gehad foto's gestuurd en gezegd dat ik mijn geld terug wou, dan krijg je te maken met een robot.. van kastje naar de muur,geappt klaar met dit bedrijf.
Bestel hier niet
Bestel hier niet! Kleding is van zeer slechte kwaliteit en niet zoals op de foto’s.
Als je contact met hun op neemt krijg je een chatbot die je niet verder gaat helpen.
Het enige wat deze aan bied is retour tegen betaling. Het pakket moet dan terug gestuurd worden naar China.
Al met al geld weg gegooid en eigenlijk niks voor gehad
KOOP NIET BIJ CARLA MODA!!!
KOOP NIET BIJ CARLA MODA!!!
HET IS CORRUPT!!!
HEB NIETS ONTVANGEN EN NERGENS KUNNEN VERHALEN. KVKNUMMER IS NIET BAN HEN!!!
Kocht een trui
Kocht een trui, voldeed niet aan mijn verwachtingen, direct gemaild, moest een foto maken zodat ze konden beoordelen of de trui okay was(had de trui 30 minuten in mijn bezit, moest vertellen waarom ik de trui niet mooi vond, zij stuurde een mail dat voor het melieu beter was om het niet terug te sturen, voorstel was 15 procent korting op het bedrag of een nieuw product uitzoeken voor €9.90. Ik koos voor een product, niets meer gehoord. Vanmorgen weer geprobeerd contact op te nemen, geen contact. Heb toen weer vanuit het e-mailadres van de website een mailtje gestuurd. Kreeg een mailtje om wederom een foto te sturen en een reactie te geven, ( hier heb je te maken met z’on computer robot lijkt mij), echt dit is te zot voor woorden, terwijl zij op hun website de mogelijkheid bieden om binnen 30 dagen je product terug te sturen . Kortom 12 mailtjes verder. Wat een waardeloze zaak
Goedkope rotzooi
Helaas te laat deze reviews gelezen.
55 euro betaald voor een paar goedkope onderbroeken uit China die bij temu of shein een euro of 8 kosten.
Dunne troep verkopen ze en heb er ook nog eens lang op moeten wachten.
Nooit zaken doen met deze dropshipper
Helaas na lang wachten verkeerd product ontvangen! Na een eerste vlot ontvangen reactie echter geen passende oplossing te krijgen. Geen mogelijkheid om aankoopbedrag terug te ontvangen. Wel terugsturen op eigen kosten naar China!!! Nooit zaken gaan doen met deze dropshipper! Veel te duur voor Temu/Shein kwaliteit!!
Ik heb mij gemeld bij NietBezorgd.nl
Ik heb mij gemeld bij NietBezorgd.nl
Wat besteld en nog steeds niet ontvangen.
Schandalig...2 coltruien Serieus!!!!!😡
Oplichters
Heel iets anders ontvangen.
Maar kosten voor koper
Wachttijden heel lang
Zelf kosten dragen om terug te sturen naar china.
Doen of dat het een Nederlands bedrijf is maar zijn gewoon oplichters.
Conclusie hier niet kopen!
Oplichting Carla moda…
Na lang wachten klopt er ook hier niets van de maatvoering en kwaliteit van een geleverde broek.
Terug sturen moet naar een vaag adres in China op eigen extreem hoge kosten.
Dit is dus helaas een webwinkel die zo snel mogelijk gestopt moet worden zodat er niet nog meer oplichting kan plaatsvinden.
Wie gaat ze stoppen?!!!
Niet erg snel
Het is misleidend, zodra je iets ziet staat erbij op voorraad en klaar voor verzending. Daar gaat het dan helemaal fout, je denkt lekker voor het weekend in huis maar zodra je de bestelling geplaatst hebt en de betaling heb gedaan krijg je de bevestiging en kan je ook de status volgen, klaar voor verzenden betekent nog minimaal 2 weken wachten, belachelijk. Het komt wel aan en het lijkt op hetgeen ik besteld heb in de juiste maat maar als ik nu al deze reviews lees vraag ik mij af of ik dat overhemd nog aan durf te trekken of dat hij voordat ik de deur uitstap al uit elkaar gedonderd is van ellende.
Bedrog door Carla!! Trap er niet in
Vreselijk bedrijf. Bedriegers. Jas besteld 24 september. Uiterlijk te ontvangen 11 oktober. Nooit ontvangen. Geen reactie. Geld terug geëist. Natuurlijk niet gebeurd. Helaas te laat reviews gelezen. Dit bedrijf moet aangepakt worden.
AVOID THIS COMPANY LIKE THE PLAGUE
AVOID THIS COMPANY LIKE THE PLAGUE. THE QUALITY OF THE CLOTHING IS ATROCIOUS, THE PACKAGING WORSE AND EVERYTHING ARRIVES CRUMPLED IN A BALL. I LITERALLY THREW THE JACKET I ORDERED IN THE BIN AS THEY HAVE NO RETURNS POLICY EXCEPT RETURN TO CHINA. OKE!SUCH A TOTAL RIP OFF. DONT BE FOOLED, LIKE ME.
Dit zijn gewoon oplichters
Dit zijn gewoon oplichters. Een broek besteld, uiteindelijk wel iets geleverd, maar vele maten te klein. Geprobeerd contact op te nemen, via Email en telefoon. Maar geen reactie op Emails en tel. nr. werkt niet! Verkeerd product en geld kwijt !
Hele slechte kwaliteit
Allereerst duurt het weken voordat de bestelling binnenkomt en vervolgens lijkt het in niets op de foto’s. Echt flut kwaliteit!!! Hier echt niet bestellen. Je wordt als consument echt opgelicht.
Stelletje oplichters zijn het
Stelletje oplichters zijn het. Koop hier nooit iets je wordt opgelicht en service is mega slecht.
Poezentas
Ik was erg sceptisch maar de bestelde poezentas van Maotaimeng overtreft mijn stoutste verwachtingen. Perfect afgewerkt en precies zoals op de foto’s te zien. En de prijs was lager dan bij andere aanbieders.
De levertijd was iets meer dan beloofd, maar nog alleszins snel.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.