Carla moda is een dikke oplichterij. Ik had twee paar schoenen besteld en deze pasten beide niet, €122,85 Gevraagd waar ik ze retour kon sturen en mijn geld terug. Dit was niet mogelijk vanwege milieu... Se mere
Carlamoda
Se, hvad kunderne siger
Helaas na lang wachten verkeerd product ontvangen! Na een eerste vlot ontvangen reactie echter geen passende oplossing te krijgen. Geen mogelijkheid om aankoopbedrag terug te ontvangen. Wel terugsture... Se mere
Ik ben erin getuind dor de naamgeving carla mode.Ik dacht betrouwbaar.Dus 2 vesten gekocht.Ze beweerden door een betere firma gemaakt.2xXLToen ik na eindeloos wachten de bestelling kreeg pasten ze nie... Se mere
Het zijn pure oplichters! Niks kopen hier. Alles komt uit China via Carla Moda Je moet alles duur retourneren naar China gauw al 14 euro kwijt voor retour voor een 500 gram pakketje, terwijl er... Se mere
Andre kiggede også på
Op 5 juli een halflange broek besteld…
Op 5 juli een halflange broek besteld in de Nederlandse online winkel van Carla Moda in Woerden.
Na het bestellen bleek dat de broek nog uit China moest komen. Bij de aflevering op 19 juli, bleek dat het niet de bestelde linnen, halflange broek was, maar een van 65% katoen en 35% polyester. Bovendien was de broek zwaar gekreukt en zag er uit alsof de al jaren gebruikt was. Een vod dus.
Het retourbeleid van Carla Moda is dat een artikel terug naar China gestuurd moet worden. Kostbaar en in strijd met de Nederlandse wetgeving. Carla Moda blijft bij haar illegale retourbeleid. Mails worden waarschijnlijk met behulp van AI beantwoord.
Het lijkt er zeer sterk op dat het verdienmodel van dit bedrijf op oplichting is gebaseerd.
Gewoon niet doen
Gewoon niet doen. Ik was zo stom om te bestellen zonder eerst de reviews te lezen. Ik had beter moeten weten. Ik heb eerst 4 weken moeten wachten op de broek, uiteraard, aangezien ze uit China komen. Vervolgens eindelijk binnen, zeer slechte kwaliteit. Het lijkt wel van crêpepapier gemaakt. Retour zenden kost je €29, want ze moeten met track and trace code naar China worden gestuurd. De broek zelf was €25. Je raadt dus wel wat ik heb gedaan.
Oplichters
Jurk besteld. Komt vreselijk veel te laat binnen in een plastic zak. Kwam blijkbaar uit China terwijl ze zich voordoen als Nederlands bedrijf.
De jurk is foeilelijk en een goedkoop stofje, lijkt totaal niet op wat ik heb besteld en valt al uit elkaar als ik hem uitpak. Gemaild met de klantenservice, maar krijg geen inhoudelijke antwoorden. Moet opeens retourneren naar China, terwijl op de site een adres in Nederland staat en dat verandert de verzendkosten die voor eigen rekening komen aanzienlijk.
Ik kan het retourneren, maar “zorg dat er de juiste labels en etiketten aan zitten”. Nou, die zaten er helemaal niet aan om mee te beginnen. Ik zie de bui al hangen dat ik de jurk retourneer en niks terugbetaald zie.
Ik neem mijn verlies maar (€40 betaald voor een jurk die €7,50 kost in de Solow)…
Bestel hier dus nooit!
Very bad experience- DONT BUY THERE
Very bad experience.
Not possible to return.
Dress arrived without any tag (typical for Chinese products) and they wish to get a photo of a tag for return!
Ridiculous..
Totaal waardeloos
De kwaliteit van de producten is zeer slecht. De producten komen daarnaast niet overeen met de omschrijving. Mijn bestelling was verder niet compleet. Ik wilde alles retourneren, maar het retouradres blijkt (anders dan vermeld op de website) in China. Ik heb aangegeven dat dit niet klopt, maar ze geven niet thuis. Met hoge verzendkosten voor eigen rekening en onzekere terugbetaling als gevolg.
Het zijn pure oplichters!
Het zijn pure oplichters!
Niks kopen hier.
Alles komt uit China via Carla Moda
Je moet alles duur retourneren naar China gauw al 14 euro kwijt voor retour voor een 500 gram pakketje, terwijl er een retouradres vermeld wordt op de site.
Kleding zonder maat of label erin en onjuiste maatvoering.
Radar mag deze mensen opsporen idd.
Dit soort bedrijven maken het kapot voor de echte internet bedrijven die wel correcte producten en service bieden .
Niet kopen hier!
Niet kopen hier!
Is troep van de Ali, duurt lang en als je wilt retouneren moet je ze mailen.
Heb van 3 verschillende personen antwoord gekregen en uiteindelijk kan t ni retour omdat er geen label aan de blouse hing.....
Deze blouse zat opgevouwen zonder label, etiket of wat dan ook in een zakje!
In 1 vd mails boden ze een xtr product aan voor €13,= bijleggen en hoefde ik het te retouneren artikel niet terug te sturen maar mocht ik houden.
Nou tis gewoon chinese troep.
Slecht dus!
Koop hier niets. Oplichters l
Na 4 weken eindelijk mijn bestelling uit China ontvangen. Kasjmier vest besteld. Maar gewoon troep ontvangen. Geen merk en waslabel of materiaal label te vinden in de vest. Heb n retour label gevraagd maar niets meer gehoord. Nergens op de site staat dat de producten uit China komen maar staat gewoon uit voorraad leverbaar. Dom natuurlijk dat is niet eerst de reviews gelezen heb. 🤬
Oplichting 🤬🤬
I wish I had read these before ordering…
I wish I had read these before ordering a swimsuit from these scammers!
Impossible to return despite what they say on the website! Unless you do it to China! Answer with long more and more absurd suggestions within milliseconds of my emails. I bet they use automated generation!
Continued with ridiculous ideas for my return even after I point out to them none of these are according to their website. I cannot even list all ideas here...
Someone should close these scammers down!
Waardeloos!
Kreeg na 2 weken de bikini's pas. Te laat dus. Wil ze terugsturen.. kan niet want hygienisch product. Dat staat nergens en ze zijn niet eens gedragen. Eerst foto's moeten maken. Toen aanbiedingen dat ik voor 15 euro meer iets nieuws mocht kopen en dit mocht houden. Toen ik aangaf ze terug te willen sturen en mijn geld terug te willen kreeg ik een adres in china. Op mijn reacties hierop dat dit niet het adres was wat op de site stond kreeg ik steeds standaard mails terug. Korting op aankoop.. 20% geld terug.. weer adres in china. Wat een waardeloos bedrijf. 1 ster zijn er 5 teveel. Koop hier niks!
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!
Ik heb jullie aangegeven voor valsheid in geschriften en oplichterij.
Je hebt nu met de verkeerde gehandeld. Voor de laatste keer.
Retouradres: kosten 60€
Warehouse address: No. 247 Cuihu Road, Pujiang County, Jinhua City, Zhejiang Province, 322200, China
Zodra je het pakket hebt verzonden, stuur ons alsjeblieft het track & trace-nummer, zodat we verder kunnen gaan met het restitutieproces.
Dit alles is pure oplichting.
De producten zijn chemische troep.
RADAR ZAL ZE GAAN OPSPOREN
DOE AANGIFTE
DOE AANGIFTE
Dit bedrijf licht je op met goedkoop chinees flodderspul voor normale prijzen.
Retourneren kan alleen naar China.
No. 247 Cuihu Road,
Pujiang County,
Jinhua City,
Zhejiang Province,
322200,
China
Dit kost 70 euro om te versturen.
Absoluut niks kopen. Dit bedrijf heeft ook al andere namen gehad die er op lijken, dus deze zal binnenkort verdwijnen en dan komt er een andere die er op lijkt.
Jullie moeten je schamen.
Helaas ben ik er ook in getrapt!
Helaas ben ik er ook in getrapt!! Als ik deze ervaringen eerder had gezien, had ik niks besteld. Ik ga aangifte doen bij de politie, en hopelijk zijn er meerdere die dat gaan doen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat andere er niet meer kunnen intrappen en dit bedrijf stop wordt gezet!
Oplichting
Beste,
Bij carla moda een bestelling gedaan alle informatie en voorwaarden gelezen. Jumpsuite van 39.95 gekocht en niet over heen gekomen met de foto's wat carla moda presenteert. Deze jumpsuite retour gedaan met track en tracé voor 7.95 via post nl ook hier heb ik bewijs van. Tevens zegt Carla moda dat ik het naar China terug moest retourneren maar op carla moda site staat onder het kopje retourneren een ander adres wat ik ook heb gedaan. Daarnaast heb ik ze meerdere mails gestuurd waarop ze antwoord geven dat ze 25 procent van mijn bestelde artikelen wilt terug betalen maar zo werkt het niet. Ik was op vakantie ik ben gisteren terug gekomen en ga nu aangifte bij de politie doen en naar de juridische loket om mijn geld terug te krijgen en iedereen te behoeden om niks meer bij carla moda te bestellen. Mocht jullie ook slachtoffer zijn van hun praktijken dan hoor ik het graag en kan ik het meenemen met mijn aangifte zodat de politie contact met jullie kan opnemen. Helaas moet ik een ster geven voordat ik verder kan .1 ster zelfs dat word niet verdient.
Nooit meer !
Nooit meer !
Ook ik voel me bedrogen en opgelicht.
Het jasje dat ik besteld had was van slechte kwaliteit en veel te groot.
Toen ik wilde terugsturen kon ik voor € 18 een andere maat krijgen en het andere mocht ik houden.
Maar ik wilde terugsturen en mijn geld terug. Retourlabels hebben ze niet. Eerst moest ik foto's opsturen om te laten zien dat ik het jasje niet gedragen ( het was veel te groot) of gewassen had en of de labels er nog aan zaten. Nadat ik dat gedaan had kreeg ik het bericht dat ik het op kon sturen naar China!!! Dat kost rond de € 30 euro. Dit heb ik niet gedaan. Het jasje gaat naar de kringloopwinkel en ik neem mijn verlies, maar ik wil anderen wel waarschuwen.
KOOP NIETS
KOOP NIETS. Hele slechte kwaliteit!!
Sneakers met orthopedische zool, snaekers nog minder dan plastic en er was geen zool, een dun kartonnetje .
Koop hier niks
Koop hier niks!
Een jurkje besteld, pas na een lange tijd ontvangen. Slechte kwaliteit, niet zoals de verwachting. Ik ben al vanaf 22 juni bezig met het aanvragen van een retourlabel. Lange tijd geen reactie, daarna (3 mails verder) een aanbod dat ik voor 18 euro een nieuw product mag uitzoeken, natuurlijk niet gedaan. Daarna nog 3 mails moeten sturen over en weer en met als resultaat: nog steeds geen retourlabel.
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters, zeggen dat het zo gemakkelijk is om te retourneren,zeker niet.
De producten komen uit China,wil je ze retourneren moet je zelf de kosten betalen om ze naar China terug te sturen.
En naar je geld kun je fluiten.
Er is slechte kwaliteit kleding…
Er is slechte kwaliteit kleding ontvangen en veel te laat. De kleding heeft ook een hele aparte geur. Het gekke is dat op de site een adres in Woerden staat en dat de spullen terug gestuurd moeten worden naar China. Dit kost natuurlijk ook het nodige. Ze vragen om kaartjes en etiketten op de kleding te laten zitten, maar er zitten geen kaartjes aan. Ook moet je een aankoopbewijs meesturen, wat ik nooit ontvangen heb. In mijn ogen is hier alles nep en ben ik opgelicht! Zoals ik meerdere recencies lees, is dit bij iedereen het geval, dus ik zou zeggen; spoor dit bedrijf op en zorg dat ze aangepakt worden, want er gaan zo nog veel meer slachtoffers vallen
Læs mere om andre typer anmeldelser.