Har ikke modtaget min ordre. Bestilte 2 foto lærred den 26/12-24 og har ikke modtaget dem endnu og heller ikke modtaget nogen mail på at de er sendt eller noget. Har prøvet at skrive til kundeserv... Se mere

Jeg havde bestilt to billeder i forskellige størrelse. Da jeg åbner pakken har man valgt at ligge det mindre billede over på det større, lærred mod lærred (kun adskilt af bobleplast). Det mindste tryk... Se mere

Bestilte 6 december modtog ordren 19 december, så stol ikke på leveringstider. Havde bestilt plakater som faktisk var fine, bestilte plakatholdere hvor den ene var forkert størrelse. Købte også et pri... Se mere

Virkelig elendig billedkvalitet! Simpelthen så ærgerligt, når vi har lagt temmelig mange timer i designet af foto'plakaten' som er en gave. Vi kunne faktisk lige så godt have printet det selv. Ville s... Se mere

1,8

Under middel

Produktet er helt som det skal være

De to lærreder med tryk, som jeg har købt, lever helt og aldeles op til forventningerne.

Det er dog et meget stort irritationsmoment, at varen leveres med UPS, hvor det er et spørgsmål om held, hvorvidt man er hjemme, når de leverer. Er man ikke det, så skal varen hentes på et lager et stykke væk, hvilket er mildest talt besværligt, især når man ikke har bil. GLS ville klart være at foretrække, da man så har mulighed for at hente i en pakkeshop.

Ærgerligt at Leveringen skal ødelægge en ellers god oplevelse.

13. maj 2014

Overordnet tilfreds

Jeg er tilfreds men der er nogle små fejl som manglende print på nogle steder. Der er tale om få pixler i hele billederne men det irritere stadig. Har bestilt flere lærred og der er forkommet at lærred er spændt skævt på ramme i forhold til print. Der er for det meste tilfredshed med det.

11. maj 2014

Hej!

Jag ber om ursäkt över att du har fått en defekt produkt.

Så ska det inte vara, kontakta oss på support@canvaspicasso.com så ska vi skicka en ny laerred till dig.

Mvh

Hurtig forsendelse

Som de lover på siden, så afsender de hurtig & varen har man efter 3 dage fra ens bestilling.
Jeg er dog ikke helt tilfreds med kvaliteten - synes det jeg har fået lavet er noget sløret.. & så kunne i godt være bedre til at spænde lærredet op på blindramme, det er noget løst på dem alle sammen.

30. april 2014

Glad - Mørkere farver

Jeg er super glad for mit canvas, super hurtig levering (malmö) og de billigste på markedet (google). Jeg fandt et billede på nettet med stor opløsning som jeg er rigtig glad for, så det kunne umuligt gå galt med dette billede. Det eneste jeg kan brokke mig over er, at den røde farve er mørkere end den på min skærm, om det så er min nye dyre skærm der ikke er kalibreret godt nok eller om de hos canvaspicasso vil spare på farverne kan vel diskuteres. Du kan roligt bestille herfra, de pakker deres pakker godt ind og deres hjemmeside har utallige af valgmuligheder.

24. april 2014

Hurtig levering, god pris og kvalitet

Efter selv at have kreeret mit foto på lærred (der var så mange forskellige designer) blev jeg positiv overrasket over det fine resultat. Hjemmesiden er meget brugervenlig og forsendelsen klappede perfekt.

Karin Jensen
7080 Børkop

8. april 2014

Dårlig kundeservice

Jeg bestilet et lærredstryk, nøjagtig samme billede, som jeg tidligere havde fået lavet hos Bilka.dk. Billedet kom tilbage med et meget blåligt skær. Jeg skrev til deres kundeservice og fik svar indenfor et par dage på svensk. Der stod, at de brugte standard farver, og det var mit billede det var galt med. Jeg skrev og forklarede samme billede var fremkaldt hos andre uden problemer, men fik aldrig svar igen. Står nu med et ubrugeligt billede og en virksomhed, som ikke ønsker at løse problemet. Jeg vil ikke bruge dem igen.

Jeg er iøvrigt ked af at se, I først svare, når man anmelder jeg på trustpilot og det endda med et ubrugeligt svar.

1. april 2014

Hello,

Thank you for your review. I will try explain this in english. You can´t expect us to print the canvas exactly like the ones that you have ordered with a different supplier. First of all we have no idea what type of canvas your earlier pictures are printed on? Polyester? Cotton? Is it a glossed, semiglossed or a matte canvas? This all affects the print. Also what type of ink (latex, solvent, UV-inks or waterbased) that is used can effect the printing and most important, what colour profile settings the supplier uses.

Our machines are perfectly colour calibrated based on the type of canvas we are using, a semiglossed 100% cotton canvas.

Kind Regards,
CanvasPicasso

Fantstisk hurtigt og godt.

Er man ny og skal have lavet et fotoprodukt kan det godt være lidt svært. Hos de andre skal man vente flere dage på, at få svar på hvordan man gør, men hos cavaspicasso, får man svaret med det samme og kan komme videre. Helt sikkert at det bliver dem jeg bruger næste gang også.

31. marts 2014

Dårlige farver på billedet

Jeg bestilte et billede via hjemmesiden - et standard billede i den størrelse, I anbefalede. Men farverne på billedet er rigtigt dårlige! Det burde I selv kunne se, og så kontakte køber herom, inden afsendelse,.......

24. februar 2014

Hej Ulla,

Jag förstår inte riktigt vad du menar med dåliga färger? Maskinen översätter de färgkoder som finns i din bild och mäter dessa med en fotospektrometer för att ge en nära 100% färgåtergivning. Jag rekommenderar att du kalibrerar din computer skärm så att du inte blir besviken nästa gång du beställer, oavsett leverantör.

Vi kan inte gissa oss till hur du vill att färgerna ska se ut, kontakta oss gärna innan du beställer så kan vi hjälpa dig med retuschering etc innan du lägger beställningen.

Mvh