Har ikke modtaget min ordre. Bestilte 2 foto lærred den 26/12-24 og har ikke modtaget dem endnu og heller ikke modtaget nogen mail på at de er sendt eller noget. Har prøvet at skrive til kundeserv... Se mere

Jeg havde bestilt to billeder i forskellige størrelse. Da jeg åbner pakken har man valgt at ligge det mindre billede over på det større, lærred mod lærred (kun adskilt af bobleplast). Det mindste tryk... Se mere

Bestilte 6 december modtog ordren 19 december, så stol ikke på leveringstider. Havde bestilt plakater som faktisk var fine, bestilte plakatholdere hvor den ene var forkert størrelse. Købte også et pri... Se mere

1,8

Under middel

Har ikke modtaget min ordre.

Har ikke modtaget min ordre.
Har prøvet at skrive til kundeservice men uden helt.
Har så fået en mail på at jeg skulle vurdere mit køb men kan næsten regne ud at det er sådan en auto mail der bliver sendt ud.
Er møg skuffet over så ringe en behandling.

26. december 2024

Ordre ikke modtaget og intet svar fra kundeservice

Fuldstændig umuligt at komme i kontakt med deres kundeservice for at få dem til at give mig svar på hvorfor min ordre ikke er ankommet. Jeg fik en ordrebekræftelse og kort tid en mail om at min ordre var på vej, og hvornår den kunne forventes leveret. Den dato er for længst passeret og når jeg tracker min ordre, kan jeg se at den ikke engang er på vej. Jeg har skrevet adskillige mails til dem om at give mig en status på min ordre, og nu at jeg ønsker en refundering da jeg jo kan se ordren ikke er på vej. Jeg kan heller ikke tracke den på DHL som de har linket til, da den simpelthen ikke eksisterer hos DHL. Fuldstændig absurd ringe. Jeg skulle sende min ordre til en kunde som nu ikke kan forstå hvor deres ordre bliver af, og sætter mig i enormt dårligt lys. Spild hverken jeres penge eller tid hos dem!

21. august 2024

Har forsøgt at kontakt dem 4 gange

Har forsøgt at kontakt dem 4 gange . 2 gange gennem deres kundeformular. Har ikke modtaget en ordrebekræftelse og de har trukket det første beløb. Ved ikke om jeg nogle sinde modtager noget da de ikke vender retur. Under alt kritik

7. juni 2024

Dårlig kundeservice!

Efter sidste oplevelse så må jeg sande at firmaet kun er 3 stjerner værd..
Jeg har brugt jer mange gange, men aldrig haft behov for kundeservice, og det skal også vise sig og være noget L**T

Jeg købt 2 lærred, lavede selv en fejl men betalte stadig for to lærred, hvor jeg kun modtog det ene, jeg har herefter sendt 4 eller 5 mails, hvor af den sidste blev besvaret, men ikke har hørt nærmere, ville ellers havde brugt jer igen, men nu får i denne anmeldelse og så håber jeg og få svar på mail og mine penge retur!

22. februar 2024

Billig og fin print på lærred!

Havde en rigtig god oplevelse med canvaspicasso, hvor jeg fik et stort 50x70 print på lærred. Slut-resultatet blev rigtig fint og lærredet hænger på min væg, som jeg stolt viser frem til venner og familie.

Vil anbefale at når man sender dit billede, at sende det i så høj opløsning som muligt, og eventuelt med lidt højere eksponering samt skarphed. Sådan får man det bedste resultat på lærred.

27. maj 2023

Jeg bestilte en forstørrelse i 40 × 60…

Jeg bestilte en forstørrelse i 40 × 60 cm. Pakken kom til den oplyste tid - og var rigtig flot lavet.

Jeg har allerede nu fået forstørrelsen op at hænge på den tiltænkte plads.

Jeg kan varmt anbefale CanvasPicasso.dk til andre.

9. maj 2023

Ekstrem dårlig kvalitet

Ekstrem dårlig kvalitet.
Jeg har bestilt i alt 12 sorte-hvide canvas billeder i mange forskellige størrelser. Jeg er stærkt utilfreds med kvaliteten og overvejer at genbestille hos en anden leverandør og kassere dem jeg har fået leveret. Jeg har reklameret i en venlig tone og fik en teknisk sø-forklaring, som jeg ikke kan bruge til noget. Jeg henvendte mig igen og har efter 14 dage ikke fået svar.

Jeg indsendte sort/hvide billeder fra min iPad. De billeder jeg fik var meget lysere end dem jeg havde sendt ind. Desuden er kanvas trykket ombukket omkring kanterne på en meget sjusket måde, så der er grimme buler ved alle kanterne.

Jeg har efterfølgende bestilt canvas farvebilleder ved en anden leverandør, hvor kvaliteten er helt i top.

1. maj 2021

Det er virkeligt amatøragtigt lave

12/4-21
Det er virkeligt amatøragtigt lave
Luft i toppen af billede🙄
I bunden ser det ud som om det er sejlvent, billeder burde have siddet på en ramme der var vandret
Og nu er det omvendt
Jeg kommer aldrig til at bruge dem nogensinde igen, eller anbefale dem!!
Ærgelig jeg ikke kan sætte billeder ind for det var IKKE det jeg bestilte!!

D.13/4-21
Det skal siges at i dag har jeg modtaget en mail fra dem og de sender et nyt billede🤷‍♀️

12. april 2021

Alt var som det skulle være

Modtog min plakat og fotoramme, plakaten var ligesom den skulle være, og rammen godt forseglet.
Fik min pakke 1,5 uge fra bestilling.
Jeg tør godt bestille derfra igen

12. februar 2021

Bestilt flere gange herfra!

Bestilt flere gange herfra!
Jeg er lige tilfreds HVER gang!!
Jeg ELSKER alt ved denne virksomhed! Servicen er hurtig, venlig, direkte og imødekommende!
Bliver faktisk overrasket hver gang! Hvilket kun er skønt når noget er bedre end man havde håbet på.

15. december 2020

Bestilte 2 lærred

Bestilte 2 lærred, for det første kom de senere end skrevet og for det andet så er kvaliteten ret ringe. Det er slet ik som beskrevet på hjemmesiden, meget dårlig pixellering og dårlig kvalitet på lærred

11. december 2020
CanvasPicasso-logo

Besvarelse fra CanvasPicasso

Hej Elias,

Har du möjlighet att skicka ett mail till support@canvaspicasso.com med ditt ordernummer så ska vi naturligtvis kolla på detta. Har väldigt svårt att uttala mig om vad det är som gjort att det inte blivit bra innan jag ser vad som är beställt och även bilder på hur slutprodukten faktiskt ser ut.

Vi kommer oavsett anledning givetvis se till att hitta en lösning på problemet, det gör vi alltid!

Vänligen återkom,

// Emil

Super god service

Super god service. Havde problemer mine designprogrammer og med at få min fil print klar, Michael brugte en længere mailkorrespondence på at hjælpe mig igennem og få mit billede klart til print.

Tusinde tak :-)

22. november 2020

Helt fantastisk kundeservice og…

Helt fantastisk kundeservice og produkt. Jeg havde bestilt to fødselsplakater, men de havde begge to en fejl i papiret, jeg kontaktede kundeservice og de ville sende to nye afsted. Jeg har netop modtaget dem og de er bare super fine! Jeg vil ihvertfald anbefale at bestille herfra.

7. august 2020

Virkelig elendig billedkvalitet

Virkelig elendig billedkvalitet! Simpelthen så ærgerligt, når vi har lagt temmelig mange timer i designet af foto'plakaten' som er en gave. Vi kunne faktisk lige så godt have printet det selv. Ville sådan ønske, at vi havde læst anmeldelserne inden køb... Håber på, at vores søn ikke lægger mærke til det, og bare bliver glad for billederne... Øv!

30. juli 2020

Varm anbefaling

Helt fantastisk kundeservice! Jeg fik desværre noget andet end hvad jeg havde bestilt, men straks var hjælpen på vej og 2 nye plakater er sendt afsted.

14. juli 2020