Har ikke modtaget min ordre. Bestilte 2 foto lærred den 26/12-24 og har ikke modtaget dem endnu og heller ikke modtaget nogen mail på at de er sendt eller noget. Har prøvet at skrive til kundeserv... Se mere
Jeg havde bestilt to billeder i forskellige størrelse. Da jeg åbner pakken har man valgt at ligge det mindre billede over på det større, lærred mod lærred (kun adskilt af bobleplast). Det mindste tryk... Se mere
Bestilte 6 december modtog ordren 19 december, så stol ikke på leveringstider. Havde bestilt plakater som faktisk var fine, bestilte plakatholdere hvor den ene var forkert størrelse. Købte også et pri... Se mere
Virkelig elendig billedkvalitet! Simpelthen så ærgerligt, når vi har lagt temmelig mange timer i designet af foto'plakaten' som er en gave. Vi kunne faktisk lige så godt have printet det selv. Ville s... Se mere
Hurtig og effektiv med kvalitet
Hurtig bestilling via internettet. Nemt og ingen skjulte ting. Hurtig levering og et super flot resultat.
enestående kundeservice og flot kvalitetsarbejde
Kundeservicen har været helt enorm. De er søde og hjælpsomme ud over det jeg forventede. jeg fik lavet et billede, men skulle have en personlig hilsen på siden. De hjalp beedvilligt med det og resultatet er blevet et rigtig flot billede med en personlig hilsen på siden, som altid vil være at finde.
selve billedet står frem i skarpe og klare farver og er fuldstændigt som det så up på min computer. Jeg vil klart vælge Canvas picasso igen.
nemt og hurtigt
Hjemmesiden var nem og overskuelig til ar få bestilt de ønskede varer.. og hurtig betjening og levering.
Mundlam
Jeg fandt hjemmesiden på nettet, og synes det lød billigt, så jeg prøvede at bestille et billede!
Jeg tænkte til den pris jeg kom af med, så kvaliteten nok heller ikke i top!
Men jeg tog da fejl! Kvaliteten var i top, og jeg var mundlam over det stykke arbejde i har gjort - tusinde tak!
Jeg kan klart anbefale canvaspicasso!
Det vi bestilte til den lovede leveringstid
God kvalitet og hurtig levering
Super god oplevelse, brugervenlig hjemmeside og gode priser. Det gik meget hurtigt fra bestilling til levering. Det eneste minus (helt subjektivt) er leveringen er med UPS, som kræver, at jeg er hjemme. Jeg ville foretrække levering til en pakkeshop el.lign. Alt i alt positiv oplevelse og ikke sidste gang jeg bestiller derfra :)
Elendigt resultat
Vil aldrig anvende firmaet igen.
Ingen kvalitetssikring eller korrektioner.
Lærred folder
Farver er gule

Besvarelse fra CanvasPicasso
Hurtigt og effektivt.
En god oplevelse. Det var nemt og funktionelt på sitet, billedet kom til tiden og det var dejligt. Den sidste manglende stjerne gives ikke, fordi farverne i billedet overstyrede i de blå og røde farver. Måske printeren manglede blæk? Men ikke værre, end at oplevelsen var god og billedet fungerede...
Genialt produkt
Fik lavet lærrereder udfra 40 år gamle sort/hvide foto, og jeg blev meget positiv overrasket over kvaliteten, og den super hurtige levering.
Jeg kan helt sikkeret anbefale Canvas Picasso :-)
Rigtig fin handel
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger. Live chat under bestilling fungerer 100% Jeg fik mit billede til en god pris - eneste lille minus er dog at billedet er helt hvidt i det ene hjørne?
God kvalitet og hurtig levering
Jeg havde min betænkeligheder med canvas picasso, da de er så meget billegere end tilsvarende hjemmesider, men min betænkeligheder blev gjort til skamme. Min oplevelse med Canvas Picasso er udelukkende positiv. Nemt at gå til i forbindelse med bestilling, masser af muligheder. Billederne (foto på lærrede) kom to dage efter bestilling og er super flotte og i god kvalitet. God kvalitet til gode penge!
Perfekt :-)
Hurtigt, flot, fantastisk kvalitet og mega sjovt at leje med mulighederne med deres app :-)
Super lærred...
...og super hurtig leveringstid og desuden ret billigt!
Det færdige resultat overgik mine forventninger!
Jeg fik rigtig god vejledning og hjælp inden min bestilling og de billeder jeg modtog levede mere end op til mine forhåbninger :)
Jeg vender helt sikkert tilbage!
Nemt at bestille + hurtig levering
Canvaspicasso har billige prisser og hurtig levering. Kan godt lide deres 3D modeller af bestillinger. Kvaliteten er ok.
Lynhurtig levering, godt og tilfredsstillende resultat af bestilling.
Vi var super tilfredse med den bestilte vare. Vi kunne finde på at gentage succesen uden tøven, det er let tilgængeligt og nemt at gennemføre bestillingen og vi ventede bestemt ikke længe på leverancen ;-))
De får fem * * * * * stjerner af os!!
Fin kvalitet til prisen, super brugerflade på web, leveret i fin stand
som i overskriften, dog nåede sendingen ikke frem fra dag til dag som lovet, men ingen problemer i det. anbefaler gerne til andre.