CAIA Cosmetics Anmeldelser

5.395

4,3

Nogle af produkterne gik i stykke første gang jeg åbnede dem. Caia double take vil jeg aldrig bruge penge på, da den er dårlig kvalitet og kohl sidder løst hvilket gør den Umulig at bruge. Deres mists... Se mere

Lækre og lette produkter, nemt at finde en matchende tone på foundation og concealer og hurtig levering. Jeg er blevet helt afhængig af min nye concealer, som har en fantastisk dækkeevne og som blende... Se mere

Så gode produkter, jeg købte sættet med foundation og concealer og de matcher min hud perfekt ud fra gæt, super naturligt look man får. Jeg købte også deres smukke toilet taske og den er perfekt hv... Se mere

Hjemmesiden er fremragende, og varerne blev modtaget tilfredsstillende. Jeg giver dog kun 4 stjerner, da det kan være udfordrende at købe læbestift, concealer m.m. online, da farverne ikke altid match... Se mere

1. Leverandør af skønhedsprodukter

CAIA Cosmetics is a Swedish brand developing beauty essentials carefully created to redefine what glow means. From skincare and makeup to haircare and tools, CAIA always aspires to add genuinely great products into the realm of beauty.

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(5.395)

3.609 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Nogle af produkterne gik i stykke…

Nogle af produkterne gik i stykke første gang jeg åbnede dem. Caia double take vil jeg aldrig bruge penge på, da den er dårlig kvalitet og kohl sidder løst hvilket gør den Umulig at bruge. Deres mists er fine!

4. juli 2026

Hi!
Thank you for your review. We are sorry to hear that some of the products broke the first time you opened them. Please contact us at info@caiacosmetics.com and we will be happy to help you further.

We also appreciate your feedback regarding Double Take, and we are glad to hear that you enjoyed our mists.

fik kun 2 ud af de 3 ting jeg har købt

fik kun 2 ud af de 3 ting jeg har købt. De 2 ting jeg fik lå fri i kassen uden biskytelse.
Har også købt 1 gang før for 6 måndeder siden, der havde jeg købt en af deres bronzer og da jeg åbnede den sad makeupet ikke fast til makeup panden og faldte ned på gulvet

5. juli 2026

Hi!
Thank you for your feedback. We're sorry to hear that you did not receive all the items in your order and that you experienced an issue with one of your previous products. Please contact our Customer Service at info@caiacosmetics.com so we can take a closer look at your case and assist you further.

Nu sender I IGEN en sms

Nu sender I IGEN en sms - på trods af af nedenstående utilfredse besked. Nu uden mulighed for sms afmeldelse, da afmeldingsfeltet ikke er aktiveret.

Hvis ikke I snart får reageret nu, så må jeg kontaktet Forbrugerstyrelsen.

Kan ikke anbefale denne virksomhed, der tydeligvis gradbøjer markedsføringsloven efter egne regler.

2. juli 2026

Hi!
Thank you for your feedback. We're sorry to hear about your experience. You can unsubscribe directly through the SMS you have received from us. If this is not working, please contact us at info@caiacosmetics.com, and we'll be happy to help you further and investigate the issue.

CAIA Cosmetics 💖

De sender sms-reklame og mails jeg har…

De sender sms-reklame og mails jeg har frabedt mig.

Update d. 30.6.26;
Og nu påstår de også at jeg har tilmeldt mig reklamen.
Jeg takker altid nej til nyhedsbreve og reklame, eller undgår at takke ja. Caia var ingen undtagelse.

28. juni 2026

Hi,
Thank you for your feedback. We're sorry to hear about your experience. You will only receive marketing from us if you have signed up for our newsletter and accepted marketing via SMS and/or email. If you no longer wish to receive these messages, you can unsubscribe at any time using the unsubscribe link in our emails or by following the instructions in the SMS.

Udsender sms uden samtykke

Har lige modtaget en ulovligt udsendt sms fra caiacosmetics. Jeg sagde helt klart ved køb IKKE ja til at modtage markedsføring.

25. juni 2026

Hi Mark,
Thank you for your feedback. We're sorry to hear about your experience. That certainly doesn't sound like the experience we want you to have. Please reach out to our Customer Service at info@caiacosmetics.com so we can take a closer look at your case and help investigate what happened.

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, som giver de smukkeste resultater

24. juni 2026

Hej Nadia,
Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du tycker om våra produkter och att de ger så fina resultat. Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

CAIA Cosmetics 💖

Beste produkter jeg har prøvet 🫶🏼

23. juni 2026

Hej!
Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du tycker att våra produkter är de bästa du har provat. Det betyder mycket för oss!

CAIA Cosmetics 💖

Elsker deres produkter og hurtig…

Elsker deres produkter og hurtig levering

4. april 2026

Hej!
Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du älskar våra produkter och uppskattar den snabba leveransen. Tack för att du väljer CAIA!

CAIA Cosmetics 💖

Jeg er ærligt virkelig skuffet over min…

Jeg er ærligt virkelig skuffet over min oplevelse med Caia Cosmetics. Jeg havde hørt så meget godt om dem og besluttede derfor, efter lidt overvejelse, at købe deres setting spray. Desværre fungerede den overhovedet ikke for mig – i stedet for at sætte min makeup gjorde den min hud ekstremt olieret, og makeuppen begyndte at klumpe flere steder.

Jeg kontaktede derfor kundeservice omkring det, da produktet virkede defekt for mig. Efter en lang mailkorrespondance valgte de dog at afvise problemet og mente, at det skyldtes min hud og ikke deres produkt. Jeg forklarede flere gange, at jeg aldrig har oplevet lignende problemer med andre setting sprays eller makeup-produkter, så det virkede meget mærkeligt, at min hud pludselig kun skulle reagere på netop deres produkt.

Til sidst valgte de at “gøre en undtagelse” og lade mig returnere varen – men kun hvis jeg selv betalte returfragten fra Danmark til Sverige, hvilket ville koste omkring 175 kr. Altså næsten det samme som selve produktet kostede. Det synes jeg simpelthen er uacceptabelt.

Måden det blev håndteret på fik mig ærligt til at føle mig lidt til grin fremfor mødt med forståelse eller reel hjælp. Det her er desværre ikke den kundeservice, jeg havde forventet.

21. maj 2026

Hej!
Tack för din recension. Vi är ledsna att höra att du känner dig besviken över både produkten och upplevelsen med vår kundservice.

Vi förstår att det är frustrerande när en produkt inte fungerar som förväntat, särskilt när man haft höga förväntningar. Våra produkter kan upplevas olika beroende på bland annat hudtyp, hudvårdsrutin och vilka produkter som används tillsammans, men vi uppskattar självklart att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi vill även förtydliga att vi inte erbjuder någon kundnöjdhetsgaranti.

Vi beklagar också att returprocessen inte motsvarade dina förväntningar och tar med oss din feedback vidare internt.

CAIA Cosmetics 💖

De bedste produkter jeg har prøvet…

De bedste produkter jeg har prøvet indtil nu

18. maj 2026

Hi,.
Thank you for your review! We are so happy to hear that these are the best products you have tried so far.

CAIA Cosmetics 💖

God kundeservice, men meget dårlig kvalitet

Desværre synes jeg, at børsterne var i virkelig dårlig kvalitet. Allerede efter første gang jeg rensede dem, faldt mere end 20 % af hårene ud. Jeg kontaktede kundeservice og fik tilsendt et nyt sæt, men præcis det samme skete igen.

Heldigvis var kundeservice rigtig søde og refunderede mine penge hurtigt, hvilket jeg sætter pris på. Men selve produktkvaliteten var desværre så dårlig, at jeg ikke kan anbefale børsterne til andre.

30. april 2026

Hej!
Tack för din recension. Vi är ledsna att höra att borstarna inte levde upp till dina förväntningar och att du upplevde problem med kvaliteten även efter det nya setet.

Samtidigt är vi glada att höra att du är nöjd med hjälpen från vår kundservice och att det hanterades smidigt. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse och tar självklart din feedback vidare internt.

Super lækre produkter

Super lækre produkter! Hurtigt levering!

22. februar 2026

Hej Lousie,
Tack för din recension! Vad roligt att höra att du tycker om produkterna och att leveransen gick snabbt.

CAIA Cosmetics 💖

Bedste brand jeg længe har prøvet

Bedste brand jeg længe har prøvet.

28. april 2026

Hej Gitte,
Tack snälla för din fina recension! Vi är så glada att höra att du tycker att CAIA är det bästa märket du har provat på länge.

CAIA Cosmetics 💗

Produktet er ikke til moden hud den…

Produktet er ikke til moden hud den giver lidt glow men dækker ikke alderspletter mm så ikke så meget for mig , men ellers har jeg altid været glad for deres produkter

26. april 2026

Hej Gitte,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi förstår att produkten inte riktigt motsvarade dina behov när det gäller täckning, men uppskattar att du fortfarande tycker om våra produkter i övrigt. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du önskar rådgivning kring hur du bäst använder produkterna.

Dårlig returservice

Fine produkter. Synes dog deres retursystem burde opdateres. De tilbyder ikke hjælp til returnering, så man skal både selv købe en label, og betale for fragten. Jeg bor i DK og skal betale 125kr for at få få varer returneret. Det synes jeg er vildt frustrerende. Så der er ikke specielt fokus på at gøre deres brand internationalt. Ærgerligt, for det gør da at jeg overvejer hvorvidt jeg vil handle der igen.

22. april 2026

Hej Ida,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Vi är glada att höra att du tycker om våra produkter, men vi beklagar att retursystemet inte levde upp till dina förväntningar. Vi förstår att det kan upplevas frustrerande med kostnader och hantering vid retur, särskilt vid internationella beställningar. Din feedback är mycket värdefull för oss och hjälper oss i vårt arbete med att förbättra våra tjänster.

Super lækker produkter.

14. april 2026

Hej Henriette,
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du tycker att produkterna är så härliga.

Fantastiske produkter

Elsker deres produkter

7. april 2026

Hej Carina,
Tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att du älskar våra produkter.

Elsker mine sunde vipper

Godt produkt køber om og om igen elsker resultatet

7. april 2026

Hej Emmaly,
Tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att du älskar resultatet och att produkten är något du återkommer till.

Ingen pakke modtaget

Jeg bestilte min pakke den 21. marts, det er den 7. april i morgen, og har stadig intet modtaget. Virkelig dårlig stil, og når man brokker sig til dem, bliver man tilbudt refundering ?? Jeg har jo bestilt produkterne, fordi jeg vil have dem.
Pengene er trukket, men ingen pakke modtaget .. endnu

21. marts 2026

Hej!
Tack för din recension! Vi är ledsna att höra att du ännu inte har mottagit din beställning och förstår att det känns frustrerande.

Vänligen kontakta oss på info@caiacosmetics.com
så hjälper vi dig gärna vidare och ser till att detta utreds så snabbt som möjligt.