CAIA Cosmetics Anmeldelser

5.461

4,3

Jeg giver 3 stjerner for at folk skal være meget opmærksomme på deres virkelig dårlige handelsbetingelser! Fortrydelsesret kun 14 dage - dvs. alle julegaver som er købt på Black Friday KAN ikke fortr... Se mere

Så gode produkter, jeg købte sættet med foundation og concealer og de matcher min hud perfekt ud fra gæt, super naturligt look man får. Jeg købte også deres smukke toilet taske og den er perfekt hv... Se mere

Lækre og lette produkter, nemt at finde en matchende tone på foundation og concealer og hurtig levering. Jeg er blevet helt afhængig af min nye concealer, som har en fantastisk dækkeevne og som blende... Se mere

1. Leverandør af skønhedsprodukter

CAIA Cosmetics is a Swedish brand developing beauty essentials carefully created to redefine what glow means. From skincare and makeup to haircare and tools, CAIA always aspires to add genuinely great products into the realm of beauty.

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(5.461)

3.164 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Lækre kvalitetsprodukter

Så lækre kvalitetsprodukter

5. november 2025

Hej!
Tack snälla för din fina recension! Så härligt att höra att du är nöjd med kvaliteten på våra produkter. Vi blir så glada!

CAIA Cosmetics 💖

Rigtig dårlig håndtering af en fejl begået i butikken

Jeg er virkelig skuffet over den kundeservice, jeg har oplevet hos CAIA.

Jeg besøgte deres butik i København, hvor jeg fik hjælp af en medarbejder til at finde den rigtige nuance. Jeg prøvede en nuance, var tilfreds med den og fortalte medarbejderen, at det var den, jeg gerne ville købe. Medarbejderen fandt derefter produktet og gav det til mig.

Da jeg kom hjem, åbnede og prøvede jeg produktet i den tro, at jeg selvfølgelig havde fået den nuance, jeg netop havde valgt. Jeg syntes, den så lidt lys ud, og da jeg efterfølgende tjekkede nummeret, opdagede jeg, at medarbejderen havde givet mig en helt anden nuance.

Jeg gik tilbage til butikken med produkt og kvittering og forklarede situationen, men de ville ikke ombytte det, fordi produktet var åbnet. Jeg kontaktede derefter CAIAs kundeservice, som heller ikke ville hjælpe. Deres begrundelse er bl.a., at jeg selv kunne have kontrolleret nuancen på emballagen, inden jeg åbnede den.

Det synes jeg er en virkelig dårlig måde at håndtere situationen på. Når man specifikt får hjælp af en medarbejder, prøver den korrekte nuance og derefter får produktet udleveret direkte af medarbejderen, bør man som kunde kunne stole på, at man får det produkt, man har bedt om – uden at skulle kontrollere medarbejderens arbejde bagefter.

Fejl kan selvfølgelig ske, og det havde jeg haft fuld forståelse for. Det skuffende er, at CAIA efterfølgende ikke vil tage ansvar for fejlen eller tilbyde en løsning, men i stedet placerer ansvaret hos mig som kunde.

Desværre en rigtig dårlig kundeoplevelse

4. september 2026

Hej Josephine,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att ditt besök i vår butik och den efterföljande kontakten med oss inte levde upp till dina förväntningar.

Vi förstår din frustration och har självklart tagit din feedback kring upplevelsen i butiken vidare. Som vi även har förklarat i vår tidigare dialog kan vi tyvärr inte erbjuda byte eller återbetalning när en produkts försegling har brutits och produkten har tagits i bruk.

Vi beklagar att vi inte har kunnat hitta en lösning som du känner dig nöjd med och tar med oss din feedback framåt.

CAIA Cosmetics 💖

Endnu engang super ringe kundeservice…

Endnu engang super ringe kundeservice 🤬🤬🤬

Deres svar på mit spørgsmål

Hej!
Tack för din recension! Vi beklagar att produkten inte levde upp till dina förväntningar och att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi förstår att det är tråkigt när en nyans inte ger det resultat man hade hoppats på.

Vi erbjuder ingen kundnöjdhetsgaranti och av hygieniska skäl kan vi tyvärr inte ta emot retur eller byte av en produkt som redan har öppnats eller testats. Mer information om detta finns i våra köpvillkor och vår returpolicy

Hej

Tak for jeres svar.

Jeg er naturligvis klar over, at I har handels- og returvilkår, og at der kan gælde særlige regler for åbnede kosmetiske produkter af hygiejniske årsager. Men det er efter min opfattelse ikke nødvendigvis det samme som, at en reklamation kan afvises alene med henvisning til, at produktet er åbnet.

Min henvendelse handler nemlig ikke blot om, at jeg har fortrudt mit køb eller tilfældigvis har valgt en forkert farve. Det handler om, hvorvidt produktet reelt lever op til det indtryk og de forventninger, som jeres markedsføring af produktet skaber.

Det undrer mig samtidig, at jeg langt fra ser ud til at være den eneste kunde med denne oplevelse. Når man læser anmeldelser, er der mange kunder, der kritiserer nuancerne og oplever, at produkterne ikke giver den farve eller intensitet, som de havde forventet ud fra præsentationen og markedsføringen.

Når den samme kritik går igen hos mange forskellige kunder, mener jeg, at det er rimeligt at stille spørgsmål ved, om problemet alene kan henføres til kundernes individuelle valg – eller om præsentationen af produktet giver et andet indtryk end det resultat, kunderne faktisk oplever.

Efter de danske forbrugerregler skal en vare som udgangspunkt svare til den beskrivelse og de egenskaber, som forbrugeren med rimelighed kan forvente på baggrund af blandt andet oplysninger og markedsføring i forbindelse med købet. Markedsføring må samtidig ikke være vildledende.

Derfor mener jeg ikke, at sagen uden videre kan afvises med henvisning til jeres returpolitik. Returret og reklamationsret er ikke nødvendigvis det samme.

For mig handler god kundeservice desuden om at lytte til kunderne og forsøge at finde en løsning – ikke blot gentagne gange at henvise til de samme betingelser.

Jeg vil derfor gerne bede jer tage konkret stilling til min reklamation og til, om I mener, at det leverede produkt og den faktiske nuance/intensitet svarer til den måde, produktet præsenteres og markedsføres på.

Hvis jeres endelige holdning fortsat er, at der ikke er noget at komme efter, vil jeg gerne have det bekræftet skriftligt sammen med jeres begrundelse.

Bjarke

21. august 2026

Hej,
Tack för att du återkommer och för att du utvecklar din syn på ärendet. Vi förstår att du inte är nöjd med vårt tidigare svar.

Vi har tagit del av din feedback och vår bedömning i ärendet kvarstår. Vi beklagar att produkten och nyansen inte motsvarade dina förväntningar, men vi bedömer inte produkten som felaktig och kan därför inte godkänna reklamationen på den grunden.

Vi vill även förtydliga att våra svar här på Trustpilot är offentliga och synliga för alla Trustpilot-användare.

Aldrig oplevet så dårlig kundeservice

Aldrig oplevet så dårlig kundeservice

Jeg har helt oprigtigt aldrig oplevet så dårlig kundeservice som hos CAIA.

Jeg havde en længere korrespondance med Lovisa omkring en foundation, hvor emballagen var løs fra starten og efter meget kort tid gik i stykker. På trods af billeder og gentagne forklaringer nægtede CAIA at tage ansvar eller finde en løsning.

Svarene fra Lovisa virkede nærmest robotagtige og som copy-paste af det samme standardsvar igen og igen. Jeg oplevede på ingen måde, at der reelt blev taget stilling til min konkrete sag eller de ting, jeg skrev. Mit indtryk blev til sidst, at strategien nærmest var at køre kunden træt med de samme svar, indtil man til sidst opgiver at svare.

For mig handler det ikke om de 290 kr., men om måden man bliver behandlet på som kunde.

Når man samtidig kigger på mange af de nyeste anmeldelser herinde, kan man se, at jeg langt fra er den eneste med en dårlig oplevelse. Jeg tror desværre at de fleste af deres positive anmeldelser er fake.

Man kan få langt bedre produkter hos Sephora eller Matas og samtidig få langt bedre kundeservice. Det er i hvert fald dér, jeg fremover vælger at bruge mine penge!

Kan absolut ikke anbefale CAIA efter denne oplevelse. Til dato den værste kundeservice.

10. august 2026

Hej!
Tack för din recension! Vi är ledsna att höra att du är missnöjd med din upplevelse. Vid en reklamation gör vi alltid en bedömning utifrån den information och dokumentation som skickas in. Om plasten på förpackningen spricker beror detta vanligtvis på att korken har skruvats åt för hårt. Detta bedöms som handhavande och inte som ett ursprungligt produktfel, och kan därför inte godkännas som en reklamation.

Vi beklagar att vår bedömning inte motsvarade dina förväntningar och uppskattar att du tagit dig tid att dela din feedback.

CAIA Cosmetics 💖

Reklamation afvist med henvisning til…

Reklamation afvist med henvisning til min hud – uden undersøgelse af produktet
Jeg reklamerede over en blush kun otte dage efter købet, fordi farven forsvandt meget hurtigt trods gentagne forsøg og stor produktmængde. CAIA forklarede problemet med blandt andet min hudtype, hudpleje og påføring. Jeg tilbød at indsende det resterende produkt til konkret vurdering, men CAIA oplyste, at de ikke undersøger brugte kosmetikprodukter fysisk, hvorefter de afviste reklamationen og lukkede sagen.

Opdatering 7/8:
CAIA skriver nu offentligt på Trustpilot, at de mangler dokumentation for at kunne behandle min reklamation videre.

Det stemmer ikke med det svar, jeg modtog direkte fra CAIA i sidste uge. Her skrev de blandt andet:

“Vi har taget del af dine synspunkter og gjort en ny gennemgang af din sag. Vores vurdering står fast.”

Og videre:

“Vi kommer derfor ikke til at kunne godkende reklamationen eller tilbyde en tilbagebetaling. Vi har ikke yderligere at tilføje i sagen og betragter den derfor som afsluttet.”

Jeg tilbød desuden at sende det resterende produkt og emballagen ind til konkret vurdering, men fik oplyst, at CAIA ikke foretager fysisk undersøgelse af anvendte kosmetiske produkter.

Det er derfor svært at forstå, hvordan CAIA nu offentligt kan skrive, at sagen ikke kan vurderes eller behandles videre på grund af manglende dokumentation, når de samtidig skriftligt har meddelt mig, at de har foretaget en ny vurdering og lukket sagen.

CAIA kan finde hele mailkorrespondancen via mit fulde navn og sag #462861.

4. august 2026

Hej!
Tack för din recension! Vi är ledsna att höra att du känner så. För att vi ska kunna hjälpa dig vidare med din reklamation behöver vi få in den dokumentation och de underlag som vi efterfrågar. Utan detta har vi tyvärr inte möjlighet att göra en bedömning eller hantera reklamationen vidare.

CAIA Cosmetics 💖

Nogle af produkterne gik i stykke…

Nogle af produkterne gik i stykke første gang jeg åbnede dem. Caia double take vil jeg aldrig bruge penge på, da den er dårlig kvalitet og kohl sidder løst hvilket gør den Umulig at bruge. Deres mists er fine!

4. juli 2026

Hi!
Thank you for your review. We are sorry to hear that some of the products broke the first time you opened them. Please contact us at info@caiacosmetics.com and we will be happy to help you further.

We also appreciate your feedback regarding Double Take, and we are glad to hear that you enjoyed our mists.

fik kun 2 ud af de 3 ting jeg har købt

fik kun 2 ud af de 3 ting jeg har købt. De 2 ting jeg fik lå fri i kassen uden biskytelse.
Har også købt 1 gang før for 6 måndeder siden, der havde jeg købt en af deres bronzer og da jeg åbnede den sad makeupet ikke fast til makeup panden og faldte ned på gulvet

5. juli 2026

Hi!
Thank you for your feedback. We're sorry to hear that you did not receive all the items in your order and that you experienced an issue with one of your previous products. Please contact our Customer Service at info@caiacosmetics.com so we can take a closer look at your case and assist you further.

Nu sender I IGEN en sms

Nu sender I IGEN en sms - på trods af af nedenstående utilfredse besked. Nu uden mulighed for sms afmeldelse, da afmeldingsfeltet ikke er aktiveret.

Hvis ikke I snart får reageret nu, så må jeg kontaktet Forbrugerstyrelsen.

Kan ikke anbefale denne virksomhed, der tydeligvis gradbøjer markedsføringsloven efter egne regler.

2. juli 2026

Hi!
Thank you for your feedback. We're sorry to hear about your experience. You can unsubscribe directly through the SMS you have received from us. If this is not working, please contact us at info@caiacosmetics.com, and we'll be happy to help you further and investigate the issue.

CAIA Cosmetics 💖

De sender sms-reklame og mails jeg har…

De sender sms-reklame og mails jeg har frabedt mig.

Update d. 30.6.26;
Og nu påstår de også at jeg har tilmeldt mig reklamen.
Jeg takker altid nej til nyhedsbreve og reklame, eller undgår at takke ja. Caia var ingen undtagelse.

28. juni 2026

Hi,
Thank you for your feedback. We're sorry to hear about your experience. You will only receive marketing from us if you have signed up for our newsletter and accepted marketing via SMS and/or email. If you no longer wish to receive these messages, you can unsubscribe at any time using the unsubscribe link in our emails or by following the instructions in the SMS.

Udsender sms uden samtykke

Har lige modtaget en ulovligt udsendt sms fra caiacosmetics. Jeg sagde helt klart ved køb IKKE ja til at modtage markedsføring.

25. juni 2026

Hi Mark,
Thank you for your feedback. We're sorry to hear about your experience. That certainly doesn't sound like the experience we want you to have. Please reach out to our Customer Service at info@caiacosmetics.com so we can take a closer look at your case and help investigate what happened.

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, som giver de smukkeste resultater

24. juni 2026

Hej Nadia,
Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du tycker om våra produkter och att de ger så fina resultat. Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

CAIA Cosmetics 💖

Beste produkter jeg har prøvet 🫶🏼

23. juni 2026

Hej!
Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du tycker att våra produkter är de bästa du har provat. Det betyder mycket för oss!

CAIA Cosmetics 💖

Elsker deres produkter og hurtig…

Elsker deres produkter og hurtig levering

4. april 2026

Hej!
Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du älskar våra produkter och uppskattar den snabba leveransen. Tack för att du väljer CAIA!

CAIA Cosmetics 💖

Jeg er ærligt virkelig skuffet over min…

Jeg er ærligt virkelig skuffet over min oplevelse med Caia Cosmetics. Jeg havde hørt så meget godt om dem og besluttede derfor, efter lidt overvejelse, at købe deres setting spray. Desværre fungerede den overhovedet ikke for mig – i stedet for at sætte min makeup gjorde den min hud ekstremt olieret, og makeuppen begyndte at klumpe flere steder.

Jeg kontaktede derfor kundeservice omkring det, da produktet virkede defekt for mig. Efter en lang mailkorrespondance valgte de dog at afvise problemet og mente, at det skyldtes min hud og ikke deres produkt. Jeg forklarede flere gange, at jeg aldrig har oplevet lignende problemer med andre setting sprays eller makeup-produkter, så det virkede meget mærkeligt, at min hud pludselig kun skulle reagere på netop deres produkt.

Til sidst valgte de at “gøre en undtagelse” og lade mig returnere varen – men kun hvis jeg selv betalte returfragten fra Danmark til Sverige, hvilket ville koste omkring 175 kr. Altså næsten det samme som selve produktet kostede. Det synes jeg simpelthen er uacceptabelt.

Måden det blev håndteret på fik mig ærligt til at føle mig lidt til grin fremfor mødt med forståelse eller reel hjælp. Det her er desværre ikke den kundeservice, jeg havde forventet.

21. maj 2026

Hej!
Tack för din recension. Vi är ledsna att höra att du känner dig besviken över både produkten och upplevelsen med vår kundservice.

Vi förstår att det är frustrerande när en produkt inte fungerar som förväntat, särskilt när man haft höga förväntningar. Våra produkter kan upplevas olika beroende på bland annat hudtyp, hudvårdsrutin och vilka produkter som används tillsammans, men vi uppskattar självklart att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi vill även förtydliga att vi inte erbjuder någon kundnöjdhetsgaranti.

Vi beklagar också att returprocessen inte motsvarade dina förväntningar och tar med oss din feedback vidare internt.

CAIA Cosmetics 💖

De bedste produkter jeg har prøvet…

De bedste produkter jeg har prøvet indtil nu

18. maj 2026

Hi,.
Thank you for your review! We are so happy to hear that these are the best products you have tried so far.

CAIA Cosmetics 💖

God kundeservice, men meget dårlig kvalitet

Desværre synes jeg, at børsterne var i virkelig dårlig kvalitet. Allerede efter første gang jeg rensede dem, faldt mere end 20 % af hårene ud. Jeg kontaktede kundeservice og fik tilsendt et nyt sæt, men præcis det samme skete igen.

Heldigvis var kundeservice rigtig søde og refunderede mine penge hurtigt, hvilket jeg sætter pris på. Men selve produktkvaliteten var desværre så dårlig, at jeg ikke kan anbefale børsterne til andre.

30. april 2026

Hej!
Tack för din recension. Vi är ledsna att höra att borstarna inte levde upp till dina förväntningar och att du upplevde problem med kvaliteten även efter det nya setet.

Samtidigt är vi glada att höra att du är nöjd med hjälpen från vår kundservice och att det hanterades smidigt. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse och tar självklart din feedback vidare internt.

Super lækre produkter

Super lækre produkter! Hurtigt levering!

22. februar 2026

Hej Lousie,
Tack för din recension! Vad roligt att höra att du tycker om produkterna och att leveransen gick snabbt.

CAIA Cosmetics 💖

Bedste brand jeg længe har prøvet

Bedste brand jeg længe har prøvet.

28. april 2026

Hej Gitte,
Tack snälla för din fina recension! Vi är så glada att höra att du tycker att CAIA är det bästa märket du har provat på länge.

CAIA Cosmetics 💗

Produktet er ikke til moden hud den…

Produktet er ikke til moden hud den giver lidt glow men dækker ikke alderspletter mm så ikke så meget for mig , men ellers har jeg altid været glad for deres produkter

26. april 2026

Hej Gitte,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi förstår att produkten inte riktigt motsvarade dina behov när det gäller täckning, men uppskattar att du fortfarande tycker om våra produkter i övrigt. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du önskar rådgivning kring hur du bäst använder produkterna.

Dårlig returservice

Fine produkter. Synes dog deres retursystem burde opdateres. De tilbyder ikke hjælp til returnering, så man skal både selv købe en label, og betale for fragten. Jeg bor i DK og skal betale 125kr for at få få varer returneret. Det synes jeg er vildt frustrerende. Så der er ikke specielt fokus på at gøre deres brand internationalt. Ærgerligt, for det gør da at jeg overvejer hvorvidt jeg vil handle der igen.

22. april 2026

Hej Ida,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Vi är glada att höra att du tycker om våra produkter, men vi beklagar att retursystemet inte levde upp till dina förväntningar. Vi förstår att det kan upplevas frustrerande med kostnader och hantering vid retur, särskilt vid internationella beställningar. Din feedback är mycket värdefull för oss och hjälper oss i vårt arbete med att förbättra våra tjänster.