Brunch i dag på Cafe Fry bød på tør pandekage, endeskive toastbrød, tynd yoghurt, oversteget pølse af udefinerbar herkomst, kaffen halv fyldt og kold, tekoppen halvfyldt, rugbrød fra en dags gammel pa... Se mere
Besøget var mildest talt skuffende til prisen. Rugbrød fra Kohberg, lille grovbolle fra frost, toast af endeskive der kunne agere knækbrød og sammensat skinke, kedeligste scrambled egg, tør pandekage... Se mere
Café Fry var tidligere stedet man kom når man skulle have noget godt veltilberedt mad. Desværre er kvaliteten virkelig blevet ringe med tiden. Deres brunch er absolut ikke pengene værd, tynd yoghurt,... Se mere
Jeg bestilte nachos med damen. Maden var god, kasse medarbejderen var sød og smilende, jeg forstår slet ikke de dårlige anmeldelser. Har i årene førhen tit været på fry HC og dele nachos med e... Se mere
Super hurtig betjening, god, lækkert og billigt mad
Super hurtig betjening trods relativ fyldt café. Både drikkevarer og mad var hurtig klar, portionerne var store og smagte rigtig godt. Smilende og imødekommende personale, rent og pænt lokale. Anbefaling herfra.
herningcentret
Medarbejderne sad og sladrede ved et bord mens der var gæster, andre stod oppe bag disken med hovedet hvilende i hænderne.
Maden smagte ikke rigtig af noget og stor portionforskel på to retter magen til hinanden.
Lang ventetid trods en næsten tom café.
Èn stjerne er én for meget!
Vi havde bestilt bord til kl. 18.00, (da vi senere skulle til koncert i Boxen) men først efter 45 minutters ventetid lykkes det os at få afgivet bestilling til personalet. Efter yderligere 45 minutters ventetid var maden stadig ikke kommet, trods mere eller mindre alle borde rundt om os (som i øvrigt var kommet efter os) havde fået deres mad. Vi havde kun fået vores vin og sodavand - som blev serveret i nogle fedtede glas.
Personalet var ikke særlig serviceminded og blev irriterede, når vi spurgte til om vi måtte bestille og efterfølgende spurgte til vores mad. Efter 1,5 times ventetid betalte vi for vores drikkevarer og gik vores vej - sultne og meget utilfredse. Èt er sikkert...vi anbefaler ikke Fry til nogen og kommer aldrig igen!
(Heldigvis fik vi så en lækker pizza ovre på Papa's 10 min efter, at vi var trådt ind af døren! - det kunne Fry lære noget af).
Tarveligt, fedtet mad
Servicen var langsom og glemsom. Maden var fedtet og vores pasta pesto med tigerrejer var tør, tung og rejserne komplet indtørret.
Lokalerne virker billige og slidte
Herning City
Herning City:
Ringe mad, koldt lokale, engangs service.
Der var ikke meget afslapning i besøget.
Maden var langt under middel og bestemt ikke et besøg værd. Jeg kan være i tvivl om, om køkkenet har andet at lave end at tage madvarer ud af de spande de får leveret. Intet tydede på at køkkenet reelt blev brugt til andet end anretning.
Salaten var sammensat med lidt for stor tilfældighed af noget der virkede som rester fra øvrige retter der skulle afsættes. Kålen var blevet harsk og rød peber smattet.
De 3 forskellige dressinger (?) til tunmoussen var købedressing og malplaceret.
Salt og peber kom i engangs poser og dressing var serveret i plastikskåle. Jeg kunne lige så godt være på MCD...
Og så var der piv koldt i lokalet. Der var ingen mulighed for en afslappende oplevelse.
Tre gange nej tak.
Vi var tre piger på cafe Fry i Herning centeret. Vi bestiller nachos, nachos med kylling og en toast med bådkartofler til, det burde da være meget simpelt og lave. Nachos med kylling kommer 10 minutter før det andet, og der er kyllingen kold (har vel og mærket givet ekstra for kylling). Så kommer de andre nachos som er brændt fuldstændig, og til sidst kommer toasten med endnu mere brændte kartofler. Umuligt at spise og ikke en krone værd. Tre gange nej tak herfra!
Bestiller kaffe med kage og is til
Bestiller kaffe med kage og is til. Det serveres med noget underligt vand fløde værk. Beder om isen, der er sendt en i Kvickly efter det... Efter at have ventet tilpas længe, opgiver vi og går.
Total kedelig kage, isen der blev borte.
Hvorfor sælger man noget man ikke har 👎👎
Café Fry i Herning Centret er et godt…
Café Fry i Herning Centret er et godt spisested med smilende og behagelige medarbejdere. Jeg har kun oplevet god mad i en afslappende atmosfære.. Dejligt.
God mad til billige priser.
Cafe fry i herningcentret er bestemt…
Cafe fry i herningcentret er bestemt ikke pengene værd. Steaken var tør og sej som sållæder. Da vi så siger til personalet at den er meget tør, spørger de om jeg har fået det forkerte bestik. Kan man da få noget bestik der gør bøffen mere mør? Kan bestemt ikke anbefale stedet.
Ikke pengene værd!
Vi har lige været på cafe Fry i Randers.
Jeg fik en ribeye og cola
Min kæreste en pasta bolognese og café latte
Ekspedienten spurgte meget fint, hvordan bøffen skulle være stegt, da hun tog imod bestillingen og det er da positivt på en café.
Da jeg så får min bøf, kan jeg godt se at der aldrig har været 250gr. Heller ikke før stegningen. Desuden var den enten skåret meget tyndt, eller banket flad. Men den ville aldrig kunne steges medium/rare med den tykkelse, hvis det skulle være noget stegeskorpe på. Og ganske rigtigt var den gennemstegt, Men til gengæld mør. Så hvorfor så spørge om stegning i første omgang?
Den havde så ligget oven på de ovenbagte kartofler, som så var blevet bløde i mellemtiden af saften fra kødet. Dertil en lille salat , som mest var der for syns skyld, men dressingen var god
Min kærestes pasta Bolognese, smagte mest af alt af en færdig pastasauce fra rema1000 til 5.95,- Meget uinspirerende.
Det var ikke fordi de havde travlt for der var tre andre hold spise de gæster udover os, så det er nok havde man kunne forvente af maden der??
Næste gang vi spiser i Randers Storcenter, bliver det i hvert fald ikke hos Café Fry
Udmærket café mad da vi var i Herning
Udmærket café mad da vi var i Herning. Personalet havde for travlt og de var underbemandet hvilket kunne mærket på deres humør og overblik. Ellers et dejlig besøg.
Lækker mad
Var forbi Cafe Fry i Randers Storcenter i dag, og det var helt fantastisk mad. Kan varmt anbefales!
Muligvis den bedste burger, jeg har prøvet, og konens lakse- og spinattærte var også rigtig god!
3. Gang var ikke lykkens gang
Havde en dårlig oplevelse med cafe fry engang, men vi valgte at give dem en chance mere:
Vi bestilte en burger, cafe latte, cappuccino og en alm. Fransk toast.
Osten på toasten var ikke smeltet, bare lidt lun.
Burgeren var dårlig og kartoflerne var lune/kolde.
Kaffen var lavet på FILTERKAFFE!!! Og de havde ikke fortalt os, at kaffemaskinen var gået i stykker! Fik det kun at vide, da jeg var oppe for at klage over alt maden.
Vi fik et gavekort til en brunch (hvorfor ved jeg ikke) og til en kaffe.
I dag brugte vi det gavekort (imod vores vilje).
Vi måtte IKKE bytte brunch til noget andet, selvom vi nok skulle betale for differencen.
Sovsen vi fil til Fry steak var kold... heldigvis kunne de lige smide den i en mikrobølgeovn????!!!
Kartoflerne var lune, næsten kolde.
Æggene i min brunch var kolde (kan dog være det var meningen?)
Kaffen vi bestilte denne gang var lunken... og de glemte en af kafferne, som vi skulle til at hente.
Men i det mindste var colaen kold (hahaha)
Kommer her aldrig igen. Gratis mad eller ej...
Bestlt Fry stek medium stegt
Bestlt Fry stek medium stegt. Jeg fik en gennemstegt bøf og kolde kartofler. Kleger over mad og kort efter få en anden gennemstegt bøf og lune kartofler. Kunne ikke spise da kødet var gennemstegt og tør og kartoflerne bløde.
Øv øv og atter øv
Øv øv og atter øv. Var på cafe fry i Herning centeret, og så frem til at få en lækker burger, men ud kom der en vandet og lunken kyllinge burger og halv rå kartofler. Ikke et sted jeg vil anbefale.
Verdens bedste mad
Verdens bedste mad og de ansatte er altid serviceminded, smilende og hjælpsomme. Og deres lokaler er super hyggelige. Kan varmt anbefale café fry til alle der ønsker en god atmosfære og lækker mad. 5 stjerner herifra :)
Servitricerne havde travlt med at …
Servitricerne havde travlt med at snakke med hinanden og blev meget fornærmet da jeg spurgte om jeg måtte bestille. Priserne er ellers høje nok til at man kunne tro at bestilling foregik ved Cafe bordet. Men de to piger havde vist en del at snakke om. Drikkevarerne blev nærmest smidt på bordet. Meget ubehøvlet og ugæstfri behandling. Lidt ærgerligt, da maden kom ret hurtigt og smagte udemærket. Men de to snakkehoveder kunne høres over musikken. Her sætter jeg ikke mine ben igen.
Dårlig mad
Bestilte en Fry burger.. får en kold burger med halvrå bøf og gummikartofler til.. Spiser aldrig på fry igen
Pæn “indpakning” men mikroovns-mad
Det skal se så fint og ekstravagant ud, men Alt på menukortet er ting der er fra dåse, glas Eller pose og blot opvarmet.
Ikke så meget som salsa eller guacamole har de gidet gøre en indsats at lave hjemmelavet.
Deres “honningmarineret Kyllingespyd”, er de der minispyd fra frost med neutralmarinade, overhældt med lidt honning- “kød”(hvis man kan kalde de runde kugler det) svarende til tre pindemadder.
Da man så forsøger at give dem lidt feedback (frem for bare at blive væk), kommer der et arrogant svar, om at de da har kæmpe succes og ingen planer om at lave noget som helst anderledes ....
Sørgelig tilgang, og endnu mere sørgeligt de åbenbart mange mennesker, der vil betale De priser for deres super forarbejdet “kvalitetsråvarer”, som vi alle kan købe i Netto...
(Deres “café” i Randers Storcenter)