Brunch i dag på Cafe Fry bød på tør pandekage, endeskive toastbrød, tynd yoghurt, oversteget pølse af udefinerbar herkomst, kaffen halv fyldt og kold, tekoppen halvfyldt, rugbrød fra en dags gammel pa... Se mere
Besøget var mildest talt skuffende til prisen. Rugbrød fra Kohberg, lille grovbolle fra frost, toast af endeskive der kunne agere knækbrød og sammensat skinke, kedeligste scrambled egg, tør pandekage... Se mere
Café Fry var tidligere stedet man kom når man skulle have noget godt veltilberedt mad. Desværre er kvaliteten virkelig blevet ringe med tiden. Deres brunch er absolut ikke pengene værd, tynd yoghurt,... Se mere
Jeg bestilte nachos med damen. Maden var god, kasse medarbejderen var sød og smilende, jeg forstår slet ikke de dårlige anmeldelser. Har i årene førhen tit været på fry HC og dele nachos med e... Se mere
Havde købt 2 Sweetdeals til Café Fry…
Havde købt 2 Sweetdeals til Café Fry Bruuns Galleri, tilbage i februar måned, men så kom Corona og lukkede samfundet ned, disse deals gælder indtil den 18 Maj. Hvor vi ikke har haft mulighed for at bruge dem. Når man så kontakter dem for at høre om man kan finde en løsning på det, afviser de bare med det samme. Dette er virkelig dårlig service, de vil gerne have mine penge men ikke yde den service jeg har betalt for, hvis man kunne give dem 0 stjerne skulle de have haft det. Kan på ingen måde anbefale at man handler med Cafe Fry.
Vi er 5 mennesker der idag har fået…
Vi er 5 mennesker der idag har fået takeaway. 4 af os fik burger. Prisen er 119kr pr. Menu. Rå bacon, gennemstegte bøffer, burgerbollen var mere sprød end pommesfritterne. 1 fik pastaret, den var kedeligt og smagte ikke af meget. Aldrig mere
Ikke pengene værd
Fik en Luksus kylling bacon pastasalat i Herning centeret. Den var ikke værd at spise. Kyllingen var helt tydelig taget op af fryseren og Tøet op i mikroovne, den var våd og gummiagtig. Baconen var små mørke krummer som slet ikke smagte af noget. Der var 3 skiver agurk og en skive tomat foruden salat, Peanuts og feta.
Snyd og bedrageri
Købte Sweetdeals kuponer til Cafe Fry (Aarhus) i slut februar inden corona, men skrev til dem ligeså snart der var konstaterer at de ville være lukket i perioden og spurgte om de enten kunne forlænge gyldighedsperioden eller refundere gavekortene (De udløber d. 18. Maj). Fik et koldt nej på begge af dem, hvilket jeg er målløs over. Ifølge den generelle forbrugslov og især under corona, skal virksomheder som minimum enten kunne forlænge gyldighedsdato på gavekort eller refundere. At I så bare vælger at beholde ens penge og ikke yde nogen former for imødekommende service er usmageligt.
Har været i kontakt med jer og givet udtryk for at I ikke kunne tillade jer dette, men I har bare valgt at ignorere mine beskeder på Facebook efter at have afvist min henvendelse om refunderingen, på trods af at det kan ses at I har læst mine beskeder.
Sikke en elendig service at I beholder ens penge. Det kan ikke være andet end bedrageri. Min familie, venner og jeg kommer aldrig til at sætte vores fod i jeres restaurant.
I burde skamme jer.
Vil gerne have mine penge, men ikke yde servicen
Havde købt Sweetdeals til Café Fry Bruuns Galleri, lige før covid19 stoppede samfundet, disse deals gælder indtil den 18 Maj. Jeg har dog ingen mulighed for at bruge dem da stedet først åbner 8 juni og de vil ikke forlænge disse deals juni ud. Dette er virkelig dårlig service, de vil gerne have mine penge men ikke yde den service jeg har betalt for. Føj for en moral. Kan på ingen måde anbefale at man handler ved firmaet Cafe Fry
Utrolig dårligt cafebesøg i Brrun’s…
Utrolig dårligt cafebesøg i Brrun’s galleri. Cafe frys i forvejen lille og kedelige menukort, havde udsolgt af ribeye. Vi fik i stedet for to steaks som var intetsigende. Steak’sne var så seje, at man troede man havde fået en sutsko af gummi serveret på tallerkenen. Ingen smag og hverken salt eller peber på bordene. Derudover var Bearnaisesaucen smagløs. Vi kommer aldrig på cafe fry igen
Kold kaffe
Dårlig oplevelse i dag ved 11tiden - bestilte 2 kopper almindelig sort kaffe - desværre var den ( alt, alt for ) kold hvad der vel ikke burde være svært at undgå - ved ikke om det kan skyldes de meget tykke kopper, som der blev serveret i ? Jeg ser på menukortet, at de også serverer kolde drikke, så måske skulle kaffen anføres herunder 😀
Vores oplevelse på Cafe Fry i Bruuns…
Vores oplevelse på Cafe Fry i Bruuns Galleri, var desværre en meget negativ oplevelse, havde bestilt rejecocktail, rejerne sejlede rundt i vand sammen dressing,smagen var ikke ok, Nachos med cheddar da manglede guacamole fik to creme creme fraiche i stedet, en stor skuffelse, kommer der ikke igen :(
Cafe fry i Herning centret Ventetid 45…
Cafe fry i Herning centret Ventetid 45 minutter. Maden blev serveret kold. Måske et lille undskyld var på sin plads men personalet havde mere travlt med at servere for en ansat i nabobutikken Telenor.
Ufattelig ring kunde service i Randers
Ufattelig ring kunde service! På café FRY Randers storcenter
Vi ventede i over 30 min på toast! Og der o ret rabat eller form for godtgørelse. Vi spurgte efter vores mad, efter 25 min. hvor vi fik af vide der stadig gik 5 min, (De var slet ikke gået Igang med at lave det) gæster der sad rundt om os, fik deres mad længe før os, og var kommet senere til bordet end os.
Vi får af vide at maden bliver lavet i række følge, hvilket jo var en åbenlys løgn.
God mad til særpriser.
En kedelig restaurant
En kedelig restaurant, med er kedeligt gennemsnitligt menukort hvor kvaliteten er under middel. God beliggenhed med potentiale for masser af kunder. Hvorfor åbne en cafe/restaurant helt uden ambitioner? Helt uden stil eller spændende indretning. 2 stjerner for sød og hurtig betjening og ok cappucino.
God betjening i Århus
God betjening i Århus, maden fejlede heller intet! Kan varmt anbefales
Maden serveres ikke samtidig.....😳
Café Fry, Bruuns Galleri. Vi var 2 personer, der - efter at have ventet på at de 2 unge servitricer var færdige med at tale privat - bestilte en let frokost - hhv tapas-tallerken og omelet med laks.
Fik vores drikkevarer, kaffe og sodavand, og ventede......så kom tapas-tallerkenen med både koldt og varmt på og lige om lidt kom omeletten - fik vi af vide. Fint, vi venter lige 2 min.
Men ingen omelet. Vi spørger pænt, om den er på vej, da vi gerne vil spise sammen, og jo, det er den da. Vi venter igen og et andet bord får i mellemtiden deres mad og så kan vi se, at der kommer en ansat ind udefra og går ud i køkkenet med en pakke laks. Sikkert laksen til vor omelet?
Men da vi har ventet 15 min og det varme på tapas-tallerkenen nu er koldt og kedeligt får vi fat på en servitrice. Informere pænt om, at vi ikke vil vente længere og de bare kan annullere vores madbestilling. Det tager hun imod, dog meget fornærmet, for.....omeletten er jo på vej.....
Vi må så pænt stille os i den lange kø, der er til kassen og vente yderligere 7-8 min før vi kan betale for drikkevarer. For dem skal vi "selvfølgelig" betale for....vi har jo fået dem. Jo jo, kaffen ER drukket - det er korrekt, men sodavanden er der blot drukket 1 cm af. Tænker det her havde været et stort plus fra Café Frys side ikke at tage betaling for dette set i lyset af situationen, men nej......Og der var stadig ingen beklagelse fra Café Frys side over deres manglende styr på maden.....Kun en meget sur og tvær servitrice, som ikke var sit ansvar værdig.
Alle kan lave en fejl, men så erkend den og ret op på den så godt som muligt.
Det var så første og sidste gang, vi var på Café Fry
Håbløst ringe oplevelse PÅ Cafe Fry i…
Håbløst ringe oplevelse PÅ Cafe Fry i Herning Centeret!
Bestilte en ribeye som efter prisen ppd eres Menykort skulle være deres bedste stykke kød.
Der kommer så et stykke kød bestående af 3/2 sener som er uspiseligt!
Hat aldrig oplevet så ringe et stykke kød før!
Inden jeg skrev denne anmeldelse af em, tillod jeg mig lige at bruge 5 min på at køre ned i de anmeldelser der allerede var skrevet, det kan virkelig undre mig at de ikke prøver at tage nogle af de ting til sig som der bliver skrevet!
Fremover stiller vi sulten et andet sted I Centeret!
Dårlig og smagløs mad og dårlig stemning
Fik en virkelig dårlig pastasalat, der søbede i alt for meget creme fraiche - og generelt var maden smagløs + flere elementer i maden var anderledes, end angivet på menukortet. Personalet gik desuden rundt og brokkede sig højlydt over hinanden og virkede uprofessionelle. Alt i alt en meget dårlig oplevelse, så kommer helt sikkert aldrig igen!
Cafe fry Nej tak!!
Cafe fry - Herning City.
Priserne stiger og stiger, men maden og servicen bliver kun ringere og ringere. Og portionerne mindre. Og når man kontakter Cafe fry på facebook, så svare de ikke.
Personaler har mere travlt med at stå og snakke osv inde i caféen end at servicere kunderne... Cafe fry har altid været min foretrukne cafe, men det er slut nu.. jeg vil hellere over på cafe cosy og have en gang ‘tapas’ der får man meget mere for pengene, og så smager det bare Meget bedre og der får en God service!!
Café FRY Århus
Café FRY Århus
Helt forfærdelig brunch..! ALT var præfabrikeret og af meget dårlig kvalitet. Cocktailpølser som brunchpølser, scrambled eggs der smagte af pap, tørt, gammelt brød og slatten “frisk frugt”. Dertil kom en pandekage der var udstyret med en muffinform fyldt med sirup ovenpå..?
Og nåh ja, så havde de ikke lige nået at købe brien, så den måtte vi, og alle de andre gæster undvære. Man blev ikke tilbudt noget andet i stedet.
Helt igennem elendig oplevelse!
Meget skuffende
Meget skuffende. Bestilte en steak til kr. 119,-
Ud over at kvaliteten var dårlig, så måtte jeg bede personalet om at lukke døren, da steaken blæste af tallerkenen 2 gang...
Elendig sted, som jeg bestemt ikke kan anbefale...
Dårlig mad
Dårlig mad, jeg fik en åbnet marmelade, så de tydeligvis genbruger deres mad.
Nej tak.