Cafefry Anmeldelser 150

2,5

Brunch i dag på Cafe Fry bød på tør pandekage, endeskive toastbrød, tynd yoghurt, oversteget pølse af udefinerbar herkomst, kaffen halv fyldt og kold, tekoppen halvfyldt, rugbrød fra en dags gammel pa... Se mere

Besøget var mildest talt skuffende til prisen. Rugbrød fra Kohberg, lille grovbolle fra frost, toast af endeskive der kunne agere knækbrød og sammensat skinke, kedeligste scrambled egg, tør pandekage... Se mere

Café Fry var tidligere stedet man kom når man skulle have noget godt veltilberedt mad. Desværre er kvaliteten virkelig blevet ringe med tiden. Deres brunch er absolut ikke pengene værd, tynd yoghurt,... Se mere

Jeg bestilte nachos med damen. Maden var god, kasse medarbejderen var sød og smilende, jeg forstår slet ikke de dårlige anmeldelser. Har i årene førhen tit været på fry HC og dele nachos med e... Se mere

2,5

Under middel

Frygtelig oplevelse på Cafe Fry i Herning centeret

Vi var inde og spise på Cafe Fry inde i Herning centeret og det var en forfærdelig oplevelse!
Maden kom først over en time senere og vi havde kun bestilt 4 forskellige ting!
Personalet var flabet og himlede blot øjne da vi spurgte hvor langt vores mad var. Da maden så kom manglede der noget på 3/4 af vores tallerkener…. En af tallerkenerne blev sendt ud i køkkenet for at blive lavet rigtigt og det tog ALT for lang tid om at komme tilbage! Der gik 20 minutter før maden kom tilbage…. Oveni den time vi allerede havde ventet.
Vi var i chok over oplevelsen og spiser ikke derfra igen!

28. august 2021

Mere end 1 times vente tid, og medarbejder der himler øjne af dig!!

Vi var inde for at spise på cafe det i Herning centeret. Det du skal forvente er en medarbejder der himler på øjenene af dig hvis du spørger ind til ventetiden på maden. Du skal mindst vente 1,5 time på maden og hold øje med om der mangler noget i din mad som fx. Løgringe, ost og andet. Vælg ikke at spise her på cafe fry i Herning centeret.

28. august 2021

Forfærdeligt mad

Forfærdeligt mad. Intet er hjemmelavet, men blot pakket ud og smidt på en tallerken. Trist og virkelig ikke en krone værd.

28. juli 2021

Jeg tænker ikke Café Fry selv bruger…

Jeg tænker ikke Café Fry selv bruger disse anmeldelse til noget, eftersom der ikke bliver svaret på nogen af dem - MEN måske andre kan bruge det til noget.

ELENDIG service af personalet i Herning gågade, og det er vi desværre ikke de eneste der har oplevet. Og vi nåede ikke maden, da de bad køkkenet vente med at lave vores bestilling. De hviskede til hinanden ved kassen, lige foran os og mange andre gæster. Uprofessionelt og barnligt. Gør Jer selv den tjeneste at finde et andet sted, der er så mange andre caféer hvor man kan få det samme middelmådige mad.

22. juli 2021

Det er sådan en skam!

Det er sådan en skam!

Fordi vi var i Gågaden i Herning og spise brunch ved Fry igår. Det var så lækkert og fantastiske servering! Så sød en tjener.

Og så tager man ud i Herning centeret. Og så er det modsat. Uoplagt serveringspersonale, som lige skulle diskutere hvem der skulle gå til kassen, og hende der kom til kassen var uoplagt og ydet intet ekstra.
Maden var ikke noget man ville snakke højt op. Kolde kartoffelbåde. En løgring der var på vores burger, den var kold og hel slatten. Og der var ikke meget smag i burgeren 🤷🏻‍♀️

11. juli 2021

Har sjældent set så dovne tjenere

Har sjældent set så dovne tjenere, vi sad udenfor restauranten i herning centeret, tjeneren der ryttede borde af stod og gabte og så opgivende ud på alt hvad hun skulle lave.. ( måske hun sku blive hjemme fra by af aftenen før)
Da vi skulle bestille skulle vi remse op hva vi (5) personer skulle have 4 gange,
Maden var forfærdelig, kødet var overstegt og tør, det var generelt bare en dårlig oplevelse, vi fortryder vi ikke gik på karma istedet!

11. juli 2021

Rigtig dårlig oplevelse på en normal god restaurant

Rigtig dårlig service ved Herningcenteret. En pige der knap nok vidste ud og ind om hvad der foregik. De havde intet mad vi rigtig kunne vælge imellem - og da vi så troede vi havde fundet noget, så kom de ud bagefter og spurgte om vi ikke kunne vælge noget andet da de ikke havde mere af det heller.
Så kom der to drikkevarer (vi var 7). Så kom maden, som denne tjener knap nok ville give os men smed bare tallerknerne på bordet, også spurgte vi efter de sidste drikkevarer også sagde de at de var selvfølgelig også på vej - de kom 10 min efter at vi fik mad.
En tjener kom også til at hælde øl ud over en af dem der var med, og hun kom da med en klud, men ingen ny øl, som nu kun var lidt over halv fyldt eller nogen rigtig følelse af hun rigtig var ked af det.
Det var en rigtig dårlig oplevelse. Vi er kommet der mange gange men har aldrig været med til noget lignende. Forventer ikke det store, men det her var helt ærligt bare for dårligt.

30. juni 2021

Café Fry Østergade i Herning

Meget utilfreds med et personale, som kommer med frække kommentarer og ubehagelig opførsel.
Derudover var der lang ventetid på maden, som ikke var speciel god.
Kommer der ikke igen

9. maj 2021

Kedeligt

For at støtte op om de lokale under corona nedlukningen, valgte vi i dag at købe take away sandwich fra café fry i Herning centret. For det første tog det 40 min at flække 2 flutes og smide lidt kylling og salat i og for det andet er det en voldsom pris at give 75kr for noget der intet er gjort ud af. Når man normalt spiser den på restauranten, er den stor og med masser af fyld. Dem vi fik mindede om en skrabet udgave af hvad du kan få på en tank. Det er bare ikke godt nok hvis man gerne vil beholde sine kunder under corona krisen.

14. december 2020

Cafe fry i Randers storcenter

Cafe fry i Randers storcenter. Aldrig har jeg været såå skuffet over en sandwich som i følge menukortet skulle være med sprødt brød. Jeg får køleskabskoldt brød som er sejt og virkelig tarveligt. Jeg går til tjeneren og han får “kokken” til at lave ny sandwich, som så tager det gamle fyld fra den første sandwich og skraber over i den anden sandwich med ligeså tørt og sejt brød. Øv siger jeg bare!

26. september 2020

Smagsløs oplevelse

Vi har besøgt Fry i Herningcentret, og det første der bemærkes er, at der intet er gjort for at holde afstand, i forhold til myndighedernes krav - man sidder ryg mod ryg på bænke, og det er da ikke særlig smart.

Maden var noget af det kedeligste og smagsløse man kunne forstille sig. Varmede ovnkartofler som fra supermarkedet, og kedelige grøntsager. Tør kylling osv mv.

Total dårlig oplevelse - kommer desværre ikke igen - Herningcentret har langt bedre muligheder.

Betjeningen var dog meget god, men det kan alligevel ikke blive til mere end 1 stjerne

25. juli 2020

Kanon mad

Mine to børn og jeg var på Cafe Fry i viborg. Rigtig lækker mad, burger og pastasalat. Venligt personale 😀👍

25. juli 2020

God service. Flinke ekspedienter. Meget mad for billige penge. Alt maden var lækker og veltilberedt. Vi var i Bruuns galleri.

15. juli 2020

Fortjener desværre slet ikke en…

Fortjener desværre slet ikke en stjerne. Møg kedelig mad, som ikke engang en fattig studerende ville være bekendt at servere for sine venner. Kyllingen var SÅ tør og mærkelig at se på og nu ligger vi med dårlig mave. Børne menuen var 4 nuggets og nogle tørre båd kartofler fra frost og intet andet. Det kostede os 500kr. Dog var cola og æblejuice helt ok.

14. juli 2020

Bestilte brownies og kaffe/the.

Bestilte brownies og kaffe/the.
Fik kaffe og the med det samme, hvis den lunkne væske kan betegnes som sådan. Thevandet var så koldt, at man ikke kunne brygge the af det.
Først en halv time senere fik vi så vores brownies, serveret med et muggent jordbær og på en skåret tallerken med madrester på kanterne.
Der skal vi ikke ind mere, det ligger helt fast

14. juli 2020

MacDonald er meget meget bedre

Her til aften fredag 10 juli var jeg inde i Bruuns Galleri. Blev lidt sulten og vi gik hen til Café Fry. Vi fik Burger med Oksekød........ og det hele var lige fra fryseren samt den lille flade bøf svømmede rundt i iceberg salat, bollen var som en våd svamp. Vi ville ønske at vi var gået på MacDonald i stedet for. 😡 Aldrig før i mit liv har jeg smagt så ringe en Burger 🤢🤢🤢
- og det hele kostede 99kr.

Husk ALDRIG at gå derind og bestille Burger. Jeg vil aldrig nogen sinde bruge så meget som en bøjet 1kr hos Fry 🤬👎🏽

11. juli 2020

Jeg havde købt tre deals hos Sweetdeal…

Jeg havde købt tre deals hos Sweetdeal til Café Fry Bruuns Galleri som var gyldig indtil 18 maj. Disse deals var tiltænkt en fødselsdagsmiddag i starten af maj men vi kunne ikke bruge dem pga. lukningen under Corona krisen. Jeg har kontaktet Café Fry for at få refunderet pengene eller få udløbsperioden forlænget men de har afvist begge forslag. De har taget penge for en service de ikke har ydet. Rent tyveri!

10. juli 2020

Er dette din virksomhed?