Banner for Cadeaukaart.nl

5.745
TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij Postnl was de cadeaukaart verdwenen tijdens verzending . Contact opgenomen met klantenservice van Cadeaukaart.nl Die heeft mij zeer goed geholpen en loste dit perfect op !

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na 3x een mail te bellen verstuurd ook door mijn eigen fout hebben uw collega's echt hun best gedaan om alles in orde te krijgen hartelijk bedankt voor uw goede zorg en dat alles goed is gekomen m.v... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Goed dat de kaart op zoveel plekken in te wisselen is. Minder goed is de overzichtelijkheid van hoe de kaart in te wisselen is. De website is primair gericht op het kopen van een kaart. De mail commun... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik vond het jammer dat ik geen dag kon selecteren om de cadeaukaart te versturen, maar dat dit direct verstuurd werd. Ook vond ik het niet fijn dat ik geen verzendbevestiging heb ontvangen dat de ca... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Gavebutik
  2. Leverandør af firmagaver

Om Cadeaukaart.nl

Skrevet af virksomheden

Op Cadeaukaart.nl vind je een ruim aanbod aan de leukste cadeaukaarten van diverse populaire merken en winkels! Zoek je een leuk cadeau en je weet niet wat je moet kopen, ga dan voor een cadeaukaart! Bestel nu een cadeaukaart!

Cadeaukaart.nl Support

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(5.745)

1.211 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het heel gemakkelijk om een cadeaukaart…

Het heel gemakkelijk om een cadeaukaart te ruilen voor een digitale kaart

Beste Hennie,

Wat leuk om te horen, bedankt voor je mooie review! Fijn dat het ruilen van je cadeaukaart voor een digitale kaart zo gemakkelijk ging.

Veel plezier met je cadeaukaart, en laat het gerust weten als er later nog iets is.

Vlotte service

Hallo Veronica,

Dank je wel voor je review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze vlotte service. We doen ons best om alles snel en soepel te laten verlopen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Kaart verlopen niet opnieuw activeren

Jammer als een kaart verlopen is dat je deze niet meer opnieuw kunt activeren. Desnoods tegen een kleine vergoeding.

20. juni 2026

Beste Inge,

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen.

We kijken dit graag voor je na, maar daarvoor hebben we wel het kaartnummer nodig. Wil je dat naar ons sturen?

Zodra we het kaartnummer hebben, controleren we direct of de kaart inderdaad verlopen is en welke informatie we erbij kunnen vinden.

Phishing? Nepmail

Via een nepmail van een vriendin (met afzender offiicemailbox45 at gmail.com) naar deze site verwezen om cadeaubonnen voor haar te kopen voor 800 euro.
Gelukkig niet ingetrapt.
Weet niet zeker of deze site betrouwbaar is.

22. juni 2026
Uopfordret anmeldelse

Hallo Ellen,

Bedankt voor je review en goed dat je dit hebt gemeld.

Dit staat los van onze website. Onze website is volledig betrouwbaar, maar helaas zijn er partijen die zich voordoen als anderen om op die manier fraude te plegen en misbruik te maken.

We raden je in dit soort gevallen altijd aan om zo snel mogelijk aangifte te doen bij de politie. Daarnaast mag je ons ook even een mail sturen, dan kijken we graag met je mee of we nog iets voor je kunnen betekenen.

Goed is goed

Goed is goed, dat is wat je ook kunt en mag verwachten

Hallo Theo,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Handige optie als je weinig tijd hebt…

Handige optie als je weinig tijd hebt en je toch nog een cadeautje wilt geven. Binnen enkele minuten een cadeaukaart met een gratis berichtje erbij voor desbetreffend persoon.

Hallo,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je het zo’n handige optie vindt, vooral wanneer je weinig tijd hebt. We zijn blij dat het snel regelen van een cadeaukaart én het toevoegen van een persoonlijk berichtje goed voor je heeft gewerkt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat alles zo eenvoudig en perfect…

Omdat alles zo eenvoudig en perfect afliep.

19. juni 2026

Beste Hosein,

Bedankt dat je dit met ons deelt. Superfijn om te horen dat alles zo eenvoudig en perfect is verlopen. Daar worden we blij van.

Veel plezier met je cadeaukaart!

Goed hoor!1

16. juni 2026

Hallo Menno,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. We waarderen je positieve feedback en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een gedoe voordat je een bedrag…

Wat een gedoe voordat je een bedrag kunt besteden bij HOLLAND& BARRET.

18. juni 2026

Hallo Jose,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Juist door ons omwisselsysteem kunnen we veel verschillende bestedingsmogelijkheden aanbieden. Mocht je ergens tegenaan lopen, laat het gerust weten, we helpen je graag verder.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Nadat ik het had ingevuld bij de…

Nadat ik het had ingevuld bij de betaling ging er iets fout moest alles opnieuw invullen de cadeau bonnen lukte niet meer na 48 uur ook niet klantenservice moeilijk te bereiken

Beste Dees,

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat het misging tijdens het betalen.

Om je goed te kunnen helpen met het inwisselen, hebben we het 19-cijferige kaartnummer nodig dat op de achterkant van de cadeaukaart staat. Wil je dat naar ons sturen?

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

mama en ik snapten niet zo goed hoe we…

mama en ik snapten niet zo goed hoe we hem konden inruilen

Beste Maud,

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat jij en je moeder niet direct duidelijk konden vinden hoe de cadeaukaart ingewisseld moest worden. Dat begrijpen we goed. Uiteraard staan wij altijd klaar om te helpen via telefoon, chat of e-mail wanneer er vragen zijn of iets niet helemaal duidelijk is.

Hopelijk is het inmiddels gelukt om de cadeaukaart succesvol in te wisselen. Wij wensen jullie in ieder geval veel plezier met de cadeaukaart!

Het was makkelijk met bestellen

Het was makkelijk met bestellen

13. juni 2026

Hallo Jolanda,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het bestellen zo makkelijk ging. Daar doen we het voor!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ruime keus om uit te kiezen en wordt…

Ruime keus om uit te kiezen en wordt duidelijk aangegeven hoe je het moet doen

16. juni 2026

Hallo Mariska,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de ruime keuze en duidelijke uitleg als prettig ervaart, precies zoals we het hebben ingericht.

Werkt prima.

20. maj 2026

Hallo,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles goed werkt. Daar doen we het voor!

Prima

Prima. Snel en goed geregeld.

13. juni 2026

Hallo Emma,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles snel en goed geregeld was.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De kaart wisselde goed om in andere…

De kaart wisselde goed om in andere bonnen. Cadeau zelf is inmiddels al binnen. Fijne dag.

12. juni 2026

Hallo,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het omwisselen goed is verlopen en dat het cadeau inmiddels binnen is. Veel plezier ermee en een fijne dag!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Het is nogal omslachtig om de kaart in…

Het is nogal omslachtig om de kaart in te wisselen naar een andere kaart,en de website werkt ook niet echt goed.

Beste heer/mevrouw,

Dank voor je bericht. Ik begrijp dat de werkwijze als omslachtig kan worden ervaren. In principe is het omwisselen van de cadeaukaart de juiste manier om het tegoed te kunnen gebruiken voor de gewenste cadeaukaart.

Wij zijn daarnaast altijd bereikbaar per mail, telefoon of chat om je hierbij te helpen, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.

Snel en makkelijk

Hallo Yvonne,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles snel en makkelijk is verlopen. Precies zoals het bedoeld is. Veel plezier met je cadeaukaart!

De werkwijze vind ik nogal omslachtig

De werkwijze vind ik nogal omslachtig

1. juni 2026

Beste heer/mevrouw,

Dank voor je bericht. Ik begrijp dat de werkwijze als omslachtig kan worden ervaren. In principe is het omwisselen van de cadeaukaart de juiste manier om het tegoed te kunnen gebruiken bij een gewenste winkel.

Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.

(verzonden via e-mail)

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.