Ik had met spoed cadeaubonnen nodig, maar de website was in onderhoud. Gelukkig ben ik alsnog snel en vriendelijk geholpen via WhatsApp en kon mijn bestelling daar worden geregeld. Echt topservice!
Se, hvad kunderne siger
Van de week voor t eerst 2 bonnen ingeleverd. Keurig uitbetaald. 1 binnen de beloofde 2 uur, de ander na bijna 3 uur. Volgens google kan ik Bol.com bonnen inleveren bij Swappy. Alleen deze staan niet... Se mere
Betrouwbaar kwaliteit snelheid en service zijn top. Op oudjaarsdag, snel contact over wat typo's. Vriendelijk, zakelijk en mooie service. Veeeel beter dan in de winkels waar deze kaarten zogenaamd k... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Cadeaubon verkopen of kopen met korting.
Kontaktoplysninger
Westerstraat 10, 3016 DH, Rotterdam, Holland
- info@swappy.nl
- swappy.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Paysafecard verkocht binnen een half…
Paysafecard verkocht binnen een half uurtje stond het geld op mijn rekening.helemaal goed!
Positief verrast
Vond het spannend want kende dit niet.
Maar je krijgt mooie prijs voor je bonnen.
Uitbetaling is snel, zelfs in het weekend wordt er uitbetaald.
Kleine tip: misschien bij bevestigingsmail van uitbetaling even een omschrijving welke bon is uitbetaald (ik heb er meerdere verkocht, vandaar).
Ook op app wordt snel gereageerd, aanrader!
Goede en snelle service
Bonnen van de Bijenkorf gekocht. Site was in onderhoud maar via Whatsapp snelle reactie en na betaling gelijk de codes doorgekregen.
Betrouwbaar en efficient
Betrouwbaar en efficient. TOP en zo 30€ bespaard
Snelle service
Snelle service, website ligt er uit maar via whatsapp snel geholpen!
Topservice!
Everything always go great
Everything always goes great! Excellent prices and service. I truly recommend!
Snelle uitbetaling,aanrader
Onzin
ijn echt grafrovers. De Paysafecard die ik met contant geld heb gekocht, wordt helaas nergens geaccepteerd, zeker niet op de plekken waar ik hem nodig heb. Daarom kwam ik deze website tegen op internet. Blijkbaar hebben veel mensen hetzelfde probleem, want ze boden me 33 euro voor de kaart die ik voor 50 euro contant had gekocht. En ik heb het geaccepteerd. Ze zouden het binnen twee uur naar mijn PayPal-rekening overmaken. Nu is het 14 dagen wachten.
Ik heb vanochtend dringend gezocht naar een oplossing voor mijn Paysafecard-probleem en ben zo bij jullie terechtgekomen. Als ik had geweten dat dit zo lang zou duren, was ik simpelweg teruggegaan naar de winkel, had ik mijn geld teruggevraagd en rustig mijn dag begonnen.
De manier van werken en communicatie wekt helaas weinig vertrouwen. Dit blijkt ook uit het feit dat mij eerst werd gevraagd mijn review te verwijderen voordat de betaling was uitgevoerd.
Om te voorkomen dat anderen dezelfde ervaring hebben, laat ik mijn review voorlopig staan. Wel zal ik vermelden dat de betaling uiteindelijk na ongeveer 3 uur en 45 minuten is uitgevoerd.
Ayhan
Snelle service snelle uitbetaling
Omwisselen cadeaukaart voor cash.
Ik besloot mijn niet gebruikte fashionkaart in te wisselen bij Swappy. En ik heb geen spijt! De uitbetaling ging supersnel. Echt top!
Van de week voor t eerst 2 bonnen…
Volgens google kan ik Bol.com bonnen inleveren bij Swappy. Alleen deze staan niet in het keuzemenu. Wel als logo eronder. Iemand advies?
Ik had 's nachts een cadeaubon nodig en…
Ik had 's nachts een cadeaubon nodig en had hem na betaling binnen een paar minuten in mijn inbox. Geweldige service. Jammer dat betalen met creditcard niet mogelijk was, maar de snelheid maakt veel goed.
Snel en eenvoudig!!
Snel en eenvoudig! Een top oplossing voor je ongebruikte kaarten.
Top bedrijf reageert uitstekend en…
Top bedrijf reageert uitstekend en afspraken worden nagekomen.
Snelle en goede service
Was sceptisch omdat je normaal geen cadeaukaarten kan retouneren. Maar had 2 kaarten liggen, had wat geld nodig en ging die kaarten niet gebruiken. Na het insturen WhatsApp contact gehad. En na het insturen duurde het ongeveer 1 a 2 uur toen het op men rekening stond. Super service!
Tot de volgende keer.
Na 3 uur nog niks ontvangen
Na 3 uur nog steeds niks op rekening ontvangen Echt belachelijk!
Snelle service en top communicatie
Snelle service en top communicatie! Goede prijs voor je cadeaubonnen waar je eigenlijk niet meer zoveel mee wilt doen.
Echt een aanrader!
Læs mere om andre typer anmeldelser.