Anava perduda i m'han donat bons consells a tenir en compte per l'exàmen oral de català. A mès, el tracte rebut es immillorable en el sentit que estaba molt nerviosa i m'han donat confiança en mi ma... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Els videos i les explicacions han estat molt entenedores, i és útil que hi tinguem accés més enllà del curs. Com a proposta de millora, diria que els videos i/o marc teòric fos possible descarregar-lo... Se mere
Recomano moltíssim el simulacre d'examen oral del C2, és una oportunitat per posar-te en situació, per veure que 30 minuts és poc temps i que t'has d'organitzar molt bé. Els examinadors es fixen en to... Se mere
L'experiència de representar la situació d'examen de la part oral ha sigut molt bona. M'han donat feedback sobre aspectes que he de millorar i han respost a tots els dubtes que m'han sorgit durant l... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Preparació de l'examen C2 de català amb consells d'examinadors. T'expliquem tots els trucs que has de saber per aprovar l'examen. En què ens fixem els examinadors/es quan corregim l'àrea escrita a l’examen de C2 de català? Quins són els errors més freqüents que cometeu els examinands? Què tenim en compte quan avaluem l'exposició oral a la prova de C2? Quins criteris d'avaluació utilitzem?
Kontaktoplysninger
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Grans consells
T'expliquen què és el que s'avalua i quins són els punts que has de millorar. Ha estat de gran ajuda.
Muy buena organización y buenos…
Muy buena organización y buenos ejercicios. Muy recomendado
Excel·lent!
Havia fet altres cursos (fins i tot…
Havia fet altres cursos (fins i tot presencials) i no havia aprovat... Em vaig preparar amb c2catala.cat i ja tinc el c2!
Del curs voldria destacar que és molt precís en les explicacions i realment et donen consells concrets per aplicar el dia de l'examen, tant en la part oral com escrita.
Molt recomanable!
M'ha ajudat molt a resoldre dubtes que feia temps que tenia. Molt ben explicat, de forma concisa i entenedora.
He aprovat gràcies a aquest curs
He aprovat gràcies a aquest curs! És complet i molt amè. El recomano amb els ulls tancats, 100%!
100%
100%
Recomano totalment aquest curs de català!
Et preparen d’allò més bé per aprovar l’examen i, sobretot, per aprendre! Aprovada amb nota 84,60😍 a la convocatòria de l’abril de 2024.
Moltes gràcies c2catala.cat pel vostre suport.
Experiència 10
Bona tarda,
Soc alumna de Catala.cat i em vaig presentar a l'examen del C2 de català a Mallorca. El 7 de juny vam tenir els exàmens escrits i l'11 de juliol la part oral.
He rebut les qualificacions i he aprovat.
Volia agrair-vos la vostra ajuda. Sens dubte, sou uns professors que expliqueu la matèria fabulosament, us preocupeu per l'alumnat i ens feu arribar la vostra passió per l'ensenyament.
Us recomano a tothom! Gràcies per tot
Sara.
Un curs de gran qualitat
El curs és molt clar, concís i gaudeix d'una estructura que et prepara directament per l'examen. El professorat és molt càlid, i totes les explicacions són clares i entenedores. En aquest sentit, cada apartat te uns exercicis per acabar de consolidar els aprenentatges. Tot i que encara no tenim els resultats de l'examen, penso que el curs em va ajudar a anar més preparat i relaxat. A més, la seva durada d'un any fa que el puguis recuperar sempre que vulguis. Comentar també que qualsevol problema d'accés el resolen en un moment. En definitiva, animo a tothom a fer-lo, és un curs de qualitat amb bons exercicis, explicacions i professorat.
Teoria i pràctica complerta
Un curs molt complert,on es treballen tots els aspectes per afrontar l'examen del C2. El pots seguir al teu ritme. I ara reconegut com a formació de 100 hores pel Departament d'educació.
Curs C2
La organización es buena, pero me han faltado más ejercicios para practicar como los del examen, sobretodo de redactar.
Excel.lent simulacre oral
L'experiència del simulacre oral ha sigut excel.lent. Havia llegit valoracions molt bones d'alumnes del C2 català i, sincerament, el simulacre ha superat les meves expectatives. És a dir, sabia que els preparadors eren molt bons, però més del que esperava. Gràcies al simulacre oral, i els consells que m'han donat per poder fer front l'examen del C2, m'he sentit amb molta més confiança que quan em vaig presentar a l'examen del mes de febrer. Honestament, després de fer el simulacre, que va durar 1 hora, se'm van proposar idees per millorar la meva intervenció que va fer que anés molt més preparat.
Si us voleu treure el C2 de català, us recomano que feu un simulacre amb ells, ja que es simula pas per pas una sotuació d'examen real, resolen tots els dubtes que puguin sorgir després de la intervenció oral i del feedback.
Recomanat!
Fa pocs dies que em vaig examinar de C2 de català i tot i que encara no sé la nota la impressió és molt bona i per això vull donar les gràcies al curs de c2catala perquè em va donar la confiança i els coneixements que necessitava! Gràcies:) si us voleu examinar és el recomano sí o sí!
Molt satisfet - Recomano al 100%
La simulació de la prova oral del C2 va ser una experiència genial que va reproduir pas a pas la sensació d'enfrontar-se a un examen. Vaig tenir l'oportunitat d'immergir-me en la mateixa situació que experimentaria el dia de l'examen, i posteriorment vaig rebre una retroalimentació detallada de la meva actuació per part de dos examinadors. Aquesta retroalimentació em va permetre comprendre millor els criteris d'avaluació i em va proporcionar una major confiança i seguretat de cara al dia de l'examen. En resum, una experiència molt enriquidora que em va ajudar a preparar-me de manera òptima per afrontar el repte del C2.
Simulacre
La setmana passada vaig fer el simulacre oral gràcies a un company que l'havia fet i me'n va parlar molt bé.
La meva opinió no pot ser més bona perquè realment saben fer-te passar per tots els moments que es viuen a l'examen, des de la preparació al desenvolupament i les preguntes. Fins i tot vaig passar nervis!
I el millor, la valoració dels examinadors. Et donen consells, et fan veure què has fet bé i malament i tot molt didàctic, fàcil i sense preses.
Si pogués, repetiria, però ja no queden places...
Ho recomano 100%!
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.