C2catala Anmeldelser

4,7

Anava perduda i m'han donat bons consells a tenir en compte per l'exàmen oral de català. A mès, el tracte rebut es immillorable en el sentit que estaba molt nerviosa i m'han donat confiança en mi ma... Se mere

Els videos i les explicacions han estat molt entenedores, i és útil que hi tinguem accés més enllà del curs. Com a proposta de millora, diria que els videos i/o marc teòric fos possible descarregar-lo... Se mere

1. Sprogskole

Preparació de l'examen C2 de català amb consells d'examinadors. T'expliquem tots els trucs que has de saber per aprovar l'examen. En què ens fixem els examinadors/es quan corregim l'àrea escrita a l’examen de C2 de català? Quins són els errors més freqüents que cometeu els examinands? Què tenim en compte quan avaluem l'exposició oral a la prova de C2? Quins criteris d'avaluació utilitzem?

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

buena

buena, aunque me faltaría documentos de teoría en pdf para poder tener material de estudio.

13. januar 2026

Bon material

18. august 2025

Un curs complet

Vaig optar per aquest curs per preparar l'examen del nivell C2 de català. El curs és molt complet, ben estructurat i cobreix tots aspectes per preparar-te per a l'examen. Les explicacions són molt entenedores i amenes. A més, el que més vaig valorar és que em van resoldre tots els dubtes que vaig tenir al llarg del procés, sempre amb rapidesa i claredat. Gràcies a la claredat i a aquesta ajuda, finalment, després de tres intents d'examen vaig aprovar. 100% recomanable!"

22. juli 2025

Excelente curso

Un excelente curso para aprender más sobre la gramática del C2 de Catalán. Muy bien estructurado y enfocado. Lo recomiendo.

23. juli 2025

Ho recomano al 100%

Ho recomano al 100%
En primer lloc t’expliquen com sera l’examen de principi a fi amb tots els items a tenir presents per superar-lo amb garanties.
En segon lloc la plataforma et permet perfeccionar l’us de la llengua molt mes enlla del nivell exigit a l’examen del C2.

22. maj 2025

Un curs complet i eficaç per preparar el C2

Considero que el curs està molt ben estructurat i m'ha ajudat molt a preparar-me per a la prova. Les activitats autocorrectives permeten una gran autonomia a l'hora d'anar avançant i practicar de forma eficient. A més, crec que proporciona tot el material necessari per afrontar l'examen amb garanties, donant-me la confiança necessària per superar els reptes que suposa un examen d'aquest tipus.

14. april 2025

Simulacre examen Oral C2: un èxit!

Hola,
Ahir vaig fer un simulacre de l'examen oral i m'ha estat extremadament útil. Primer, he pres consciència de la relació entre el temps i les tasques. I, segon, la detallada avaluació dels dos docents, m'ha donat eines molt valuoses per fer front a la prova.
Moltíssimes gràcies als dos docents!!
Diana

13. maj 2025

No tinguis dubtes! Fes el simulacre!

Recomano moltíssim el simulacre d'examen oral del C2, és una oportunitat per posar-te en situació, per veure que 30 minuts és poc temps i que t'has d'organitzar molt bé. Els examinadors es fixen en tots els detalls de la teva producció oral i t'expliquen en què has fallat i què podries fer per millorar. Gràcies per la vostra ajuda.

1. april 2025

Curs per aprovar el C2 de català molt recomanat

Un cop realitzat el C2catala puc afirmar que ha sigut un curs molt profitós. M’ha sigut facil d’entendre el funcionament, les classes i les activitats proposades.
Les sessions don curres i molt ben explicades, fet que he agraït molt per poder-me organitzar com millor m’ha anat.

25. februar 2025

Valoració del curs i del simulacre oral.

L'experiència de representar la situació d'examen de la part oral ha sigut molt bona. M'han donat feedback sobre aspectes que he de millorar i han respost a tots els dubtes que m'han sorgit durant la intervenció. De fet, estic inscrit en el seu curs de C2 català i els consells que donen són molt útils per encarar tota la prova. Inclús m'atraveixo a dir que es la millor formació de català que he fet fins ara.

Molt recomanable

27. januar 2025