Virkelig god kundeservice og produkt til god kvalitet! Jeg kan klart anbefale bystenholt. Jeg er 183 cm høj og var usikker på om tall-versionen af deres bukser ville passe på mig, men det gør de☺️ Je... Se mere
Jeg er meget tilfreds med mit køb hos ByStenholt. Alt levede fuldt ud op til mine forventninger, og jeg er virkelig glad for mit køb. En særlig stor tak til Camma for den fantastiske kundeservice... Se mere
Jeg vandt et gavekort på mit arbejde, og valgte at bruge det hos Stenholt. Havde luret på deres nederdele og tasker, så tænkte det var en oplagt mulighed. Jeg endte med Paris Tasken Large i Sandgul -... Se mere
Smuk brun jakke med hvide prikker (min teenager elsker den), hurtig levering. Kan kun anbefale at købe fra ByStenholt.
Velkommen til ByStenholt 🤍 Vi er et dansk modebrand, der designer tøj, tasker, sko og accessories - med fingeren på pulsen inspirerer vi dagligt vores kunder inden for de nyeste styles. Hos os finder nogle af Danmarks mest solgte tasker 🤎 Vi går op i at gøre din shoppingoplevelse nem og tryg: ✔️ Hurtig levering 1-3 hverdage ✔️ Super nemt retur-system ✔️ Altid personlig og hjælpsom kundeservice. Har du brug for hjælp eller spørgsmål til en ordre, kan du altid kontakte os på kundeservice@bystenholt.dk – vi sidder klar til at give dig den bedste oplevelse 💕 Kærlig hilsen, Katinka Stenholt
Egebakken 24A, 8600, Silkeborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Hurtig levering og god kvalitet.

Besvarelse fra ByStenholt
Meget flotte bukser som passer så godt og rigtig god service da det var den forkerte størrelse

Besvarelse fra ByStenholt
Varen ser fin ud og blev leveret hurtigt.

Besvarelse fra ByStenholt
Bilerne passede virkelig godt og de var så god kvalitet. De kom efter ca 3-4 dage og de var leveret til min dør. Mange tak for de her bukser de var hver en krone værd.❤️

Besvarelse fra ByStenholt
Har handlet hos ByStenholt flere gange og har altid været tilfreds. Har også byttet en varer uden problemer. Altid Hurtig levering.

Besvarelse fra ByStenholt
Hurtig levering og varen lever op til det forventede

Besvarelse fra ByStenholt
Meget fint og hurtig levering og også let at returnere varer igen

Besvarelse fra ByStenholt
Jeg købet to af Alma Chunky Strik, en i creme og en i mørke brun og jeg elsker dem, de kom hurtige end jeg regnet med, så overordnet en god oplevelse.

Besvarelse fra ByStenholt
En særlig stor tak til Camma for den fantastiske kundeservice, den venlige kommunikation og den professionelle hjælp. Det gør virkelig en forskel!
Jeg kan varmt anbefale ByStenholt og handler gerne her igen.

Besvarelse fra ByStenholt
Jeg synes, jeg har fået fin service. Lidt lang leveringstid, men det fik jeg at vide ved købet.

Besvarelse fra ByStenholt
Kvaliteten lever op til forventningen og super hurtig levering.

Besvarelse fra ByStenholt
Pæne jeans og hurtig forsendelse. Dog mangler vi det ene par jeans, som desværre har længere leveringstid, hvilket vi først blev gjort opmærksom på efter køb og modtagelse af det ene par.
Pakken kom 2 dage efter jeg hade bestilt den
Billig priser god kvaliteter🫶
God kvalitet og hurtig levering