ByStenholt Anmeldelser

2.214

4,7

Virkelig god kundeservice og produkt til god kvalitet! Jeg kan klart anbefale bystenholt. Jeg er 183 cm høj og var usikker på om tall-versionen af deres bukser ville passe på mig, men det gør de☺️ Je... Se mere

Jeg er meget tilfreds med mit køb hos ByStenholt. Alt levede fuldt ud op til mine forventninger, og jeg er virkelig glad for mit køb. En særlig stor tak til Camma for den fantastiske kundeservice... Se mere

Jeg vandt et gavekort på mit arbejde, og valgte at bruge det hos Stenholt. Havde luret på deres nederdele og tasker, så tænkte det var en oplagt mulighed. Jeg endte med Paris Tasken Large i Sandgul -... Se mere

Smuk brun jakke med hvide prikker (min teenager elsker den), hurtig levering. Kan kun anbefale at købe fra ByStenholt.

1. nr. 65 af de 135 bedste virksomheder i Dametøjsbutik
  2. nr. 49 af de 108 bedste virksomheder i Tøjbutik
  3. nr. 2 af de 5 bedste virksomheder i Ungdomstøjbutik

Velkommen til ByStenholt 🤍 Vi er et dansk modebrand, der designer tøj, tasker, sko og accessories - med fingeren på pulsen inspirerer vi dagligt vores kunder inden for de nyeste styles. Hos os finder nogle af Danmarks mest solgte tasker 🤎 Vi går op i at gøre din shoppingoplevelse nem og tryg: ✔️ Hurtig levering 1-3 hverdage ✔️ Super nemt retur-system ✔️ Altid personlig og hjælpsom kundeservice. Har du brug for hjælp eller spørgsmål til en ordre, kan du altid kontakte os på kundeservice@bystenholt.dk – vi sidder klar til at give dig den bedste oplevelse 💕 Kærlig hilsen, Katinka Stenholt

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(2.214)

1.647 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Virkelig flatterende træningstøj sæt i…

Virkelig flatterende træningstøj sæt i blå

Hej Julie,
Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💙 Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for dit blå træningssæt, og at du synes, det har en flatterende pasform .

hurtig levering

hurtig levering, godt produkt

31. august 2026

Hej Is,
Tusind tak for din anmeldelse!🌟 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og den hurtige levering.

Flot vare

Flot vare.
Nem bestilling.
Sød kundebetjening.

Hej Linea,
Tusind tak for de søde ord! Det betyder meget for os at høre, at du både er glad for din vare, bestillingen og vores kundeservice✨ Vi håber, du får masser af glæde af dit køb!

meget fin levering

meget fin levering, glad for tasken 😊

Hej Helena,
Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌸 Det glæder os meget at høre, at du er glad for tasken, og at leveringen levede op til forventningerne.

Super lækkert

Super lækkert
Bestille noget træningstøj i virkelig god kvalitet, leveringstiden var hurtig

Hej Asta,
Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🤩 Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for dit nye træningstøj og kvaliteten – og at pakken kom hurtigt frem. Vi håber, du får rigtig meget glæde af det!

Katinka fra ByStenholt

Hurtig levering, og glad for tingene jeg købte

Hej Maja,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er vi rigtig glade for at høre. Dejligt, at leveringen var hurtig, og at du er glad for dine nye ting 😊

Katinka fra ByStenholt

Størrelserne er ikke inklusive og dårlig kvalitet af tøj

Jeg havde bestilt 2 par bukser og 1 top og havde bestilt det i den største størrelse fordi jeg har lagt mærke til at mindre virksomheder ikke altid kører deres forskellige størrelse så store, men jeg forventet alligevel at en størrelse XL vil være okay. Men da jeg fik min pakke var alt tøjet for små og kunne dårlig nok komme på mig, og jeg bruger normalt en medium eller large. Det var selvfølgelig ærgerligt men det er sket før.
Men kvaliteten af tøjet var noget jeg ikke havde set komme. Hele pakken lugtede lidt af kemikalier og polyester, og hver tøj artikel var virkelig også meget værre kvalitet end jeg havde forventet. Desuden virkede alle syningerne til at være billig og dårligt lavet. Det var i hvert fald ikke værd den pris de hver var sat til.
Så overordnet var det en virkelig dårlig oplevelse. Det eneste okay var leveringen og bestillingen af det hele.

Hej Amalie,
Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er rigtig kede af at høre, at både pasformen og kvaliteten af varerne ikke levede op til dine forventninger😕

Vi tager din feedback omkring størrelser, syninger og lugten fra tøjet meget seriøst, da det selvfølgelig ikke er den oplevelse, vi ønsker, at man skal have, når man modtager en pakke fra os. Din feedback er derfor rigtig værdifuld for os og noget, vi tager med videre.

Vi er dog glade for at høre, at selve bestillingen og leveringen fungerede godt, selvom resten af oplevelsen desværre ikke gjorde.

Katinka fra ByStenholt

Det var god kvalitet måske lidt længere bukswr

Det var god kvalitet måske en lille ting er at de lange bukser på godt være lidt længere vis det er muligt☺️❤️

Hej Sandra,
Tusind tak for din søde anmeldelse og for din feedback! Det er vi rigtig glade for at høre 🥰 Vi tager selvfølgelig dit ønske om lidt ekstra længde på de lange bukser med videre.

Katinka fra ByStenholt

Hurtig levering, god service og kvalitet

Hurtig levering og god hjælp fra kundeservice, hvis der er brug for det.
Desuden også nogle rigtig lækre bukser med god pasform. Kan anbefales🩷

8. september 2026

Hej Rebecka,
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🩷 Det er vi virkelig glade for at høre! Hvor er det dejligt, at du både har været tilfreds med den hurtige levering, vores kundeservice og ikke mindst buksernes pasform.

8. september 2026

Hej Anna
Tusind tak for din anmeldelse! 💛 Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Katinka fra Bystenholt

Godt køb – men dårlig opfølgning

Jeg bestilte et par capribukser, som jeg er rigtig glad for. Desværre kan jeg ikke sige det samme om de klipklapper, jeg også bestilte.

Klipklapperne gik meget hurtigt i stykker, så jeg kontaktede kundeservice og fik at vide, at jeg kunne få et nyt par. Det takkede jeg selvfølgelig ja til. Herefter hørte jeg dog ikke noget i to uger, så jeg kontaktede dem igen. Her fik jeg at vide, at de nye klipklapper var på vej til at blive sendt.

Dagen efter fik jeg så besked om, at klipklapperne alligevel ikke var på lager. Jeg blev derfor tilbudt at få pengene tilbage, hvilket selvfølgelig var fair nok – men jeg modtog ikke det fulde beløb, jeg oprindeligt havde betalt for klipklapperne.

4. september 2026

Hej Matilde,
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er rigtig glad for dine capribukser. 💛

Vi er samtidig rigtig kede af forløbet med dine klipklapper. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager både ventetiden og den manglende kommunikation undervejs.

Hvis du ikke har modtaget det fulde beløb, som du oprindeligt betalte for klipklapperne, vil jeg bede dig om at kontakte os igen. Så hjælper vi dig selvfølgelig med at få refunderet det resterende beløb.

Katinka fra Bystenholt

Hurtig levering og god kvalitets taske…

Hurtig levering og god kvalitets taske til prisen.

1. september 2026

Hej Maibrit,
Mange tak for anmeldelsen! Dejligt du har oplevet en hurtig levering, og synes taskens kvalitet er god.

Rigtig god dag!

Katinka fra ByStenholt

Varen svarede til det ønskede

Varen svarede til det ønskede.
Modtog hurtigt varen, 2 1/2 dag fra bestilling.

5. september 2026

Hej Kai,
Mange tak for anmeldelsen! Dejligt du har oplevet en hurtig levering.

Rigtig god dag!

Katinka fra ByStenholt

Dog var kjolen for kort til…

Dog var kjolen for kort til begivenheden , men den var virkelig flot og god kvalitet.

Vil helt klart købe herfra igen! Kan varmt anbefales.

Service var også god og der var hurtig levering.

4. september 2026

Hej Ellen,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du var glad for både kjolens kvalitet, vores service og den hurtige levering, selvom kjolen desværre var lidt for kort til begivenheden. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen. 🌸

Katinka fra ByStenholt

Super nemt at finde den kombo af taske…

Super nemt at finde den kombo af taske og taskeindlæg man vil have. Smukke tasker!

Hej Trine,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at det var nemt at finde den helt rigtige kombination af taske og taskeindlæg, og at du er glad for taskerne. 👜✨

Katinka fra ByStenholt

Har bestilt bukser her før

Har bestilt bukser her før. Det er klart mine favoritter. Service er i top og kvalitet ligeså.

2. september 2026

Hej Rikke,
Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at bukserne er blevet dine favoritter, og at du er glad for både kvaliteten og vores service. 🥰

Mega godt og hurtigt

Hej Gunhild,
Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det er vi så glade for at høre - dejligt, at du har haft en god og hurtig oplevelse hos os. 🌼