Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmark Anmeldelser 4.365

3,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 286 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er begejstrede for produkterne og deres gode kvalitet, og mange sætter pris på muligheden for at prøve nye ting. Folk fremhæver, at produkterne ofte er pengene værd og giver en følelse af selvforkælelse. Dog var nogle utilfredse med leveringsservicen, især efter ændringer til PostNord, og oplevede forsinkelser eller manglende levering. En del anmeldere var også frustrerede over vanskelighederne ved at komme i kontakt med kundeservice, da de kun kunne bruge en chatbot, som ikke altid fungerede optimalt.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produkterne positive. Mange roser de lækre og velduftende produkter af god kvalitet, som... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kvaliteten. Mange kunder er begejstrede for de lækre... Se mere

Subscription

Kunder havde tvetydige oplevelser med abonnementet. Mange udtrykker glæde ved at modtage deres månedlige boks... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med leveringsservice. Nogle kunder oplever hurtig levering og... Se mere

Customer communications

Anmeldere udtrykker stor frustration over vanskelighederne ved at komme i kontakt med virksomheden. Mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

*Opdatering* Har sidenhen snakket med Goodiebox teamet og får tilsendt en ny kasse. Håber og regner med indholdet i denne omgang er fin. Deres kommunikation har været rigtig god. --- Lugtede forfæ... Se mere

Opdateret: efter en del skriv frem og tilbage og dokumentation af hvad jeg havde fået, hvad jeg ønskede at få, lykkedes det mig at modtage introgaven. Den er fin og kvaliteten som jeg forventede. E... Se mere

Er meget glad, at goodiebox har BYOB en gang i mellem, når man kan bygge sin egen boks. Alligevel var valg af varer lidt kedelig denne gang, fordi der ikke var rigtigt mange produkter som jeg normalt... Se mere

Jeg er altid spændt på at se hvad min pakke indeholder hver måned. Det er som en lille fødselsdag hvert måned. Deres produkter er hellere ikke til at klage over da det altid er fra nogle dyre-øko-bran... Se mere

1. nr. 36 af de 40 bedste virksomheder i Leverandør af skønhedsprodukter

Om Goodiebox Danmark

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

3,9

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

God kvalitet og rimelige priser

Hurtigt levering og alt som var bestilt. Tak for en masse gode produkter

16. marts 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mange tak for din fine anmeldelse ✨ Vi er så glade for, at din levering kom hurtigt frem og levede op til forventningerne. Vores mål er netop at levere høj kvalitet til en god pris hver eneste gang. Vi håber, du bliver rigtig glad for alle dine nye produkter! 🤩

Fantastisk service og alt er flot og…

Fantastisk service og alt er flot og effektiv. Gode og informative videoer om produkterne.
God kvalitet på produkter.

18. marts 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er så glade for at høre, at du kan bruge vores produktvideoer – vi elsker at lave dem, så du kan få det absolut bedste ud af din "mig-tid." 🎥

Rigtig god fornøjelse med de lækre produkter! 💄

Virkelig dårlig oplevelsen med deres…

Virkelig dårlig oplevelsen med deres chatbot. Bliver kastet rundt. Kan ikke ringe til et rigtigt menneske. Jeg fik en knust øjenskygge og det var min første og sidste oplevelse med dem. Jeg har bedt om at få sendt en erstatning,en den kan man kun hvis man bliver og det har jeg ikke lyst til længere. Så spild af penge.

27. marts 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Vi er virkelig kede af, at din første oplevelse med Goodiebox ikke var det magiske "mig-tid"-øjeblik, vi stræber efter. 😔

Vi har fuld forståelse for frustrationen over at modtage et beskadiget produkt. Vores Team Happiness har allerede rakt ud til dig privat for at finde en løsning, der fungerer for dig, da vi aldrig ønsker, at vores medlemmer skal føle sig overset eller "kastet rundt" i systemet. Vi sætter stor pris på din feedback omkring vores chatbot og kontaktmuligheder, da vi hele tiden arbejder på at gøre vores support mere menneskelig og tilgængelig. Vi håber, vi kan rette op på oplevelsen for dig! ❤️

Hurtigt, nemt og luksus

Hurtig levering, smukke æsker, fin app - og vigtigst: meget lækre produkter!!!

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner 🌟 Vi hopper af glæde over at høre, at du nyder alt fra appen og den hurtige levering til selve de smukke bokse. Vores mission er netop at gøre din selvpleje-rejse så let og luksuriøs som muligt. Nyd hver eneste "lækker" dråbe! 🍭

Lækker

Har dog kun modtaget min første Goodiebox, den var fyldt med lækre produkter 😍 så ser frem til flere ❤️

17. marts 2026

Velkommen til Goodiebox-familien! 💖

Vi er så glade for at høre, at din allerførste boks var en succes. Der er ikke noget, vi elsker mere end at høre, at de første produkter bragte et smil frem på læben. Vi har så mange flere "mig-tid"-lækkerier klar til dig i de kommende måneder – vi glæder os helt vildt til at sende dem til dig 🤩

Super dejlige produkter

Super dejlige produkter, som jeg altid glæder mig til at modtage. Jeg oplever det er meget varierende produkter og giver en mulighed for at finde nye yndlings produkter.

Jeg har haft en rigtig ærgerlig oplevelse med postselskabet de benytter, hvor jeg ingen hjælp fik. Jeg endte med at kontakte Goodiebox kundeservice, hvor jeg kom i kontakt med Nathalie. Her fik jeg en helt fantastisk service og hurtige svar og følte mig virkelig mødt og taget alvorligt. Tusind tak 🙏🏼

24. marts 2026

Hold op, hvor er det en sød anmeldelse! Tusinde tak, Zenia 🌟

Vi er super glade for, at du nyder Goodiebox, og at vi kan få lov at introducere en masse forskellige produkter til dig.
Det er lige præcis denne oplevelse, vi ønsker at kunne give til vores medlemmer, så det er virkelig dejligt at høre 🤗

Derudover er det en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse efter at have været i kontakt med vores kundeservice, og at vi kunne hjælpe med at løse situationen. Din feedback er meget værdsat.

Vi sender dig en masse varme tanker, både fra Nathalie og Team Goodiebox 🌷

Et produkt var gået i stykker i fragten…

Et produkt var gået i stykker i fragten og smurt ud over de øvrige produkter. Jeg har henvendt mig til firmaet for at blive kompenseret, men hører intet tilbage. Man kan ikke komme i kontakt med dem. Det var ellers nogle lækre produkter.
Opdatering: firmaet har efter min anmeldelse været hurtig til at sende et erstatningsprodukt, samt et ekstra produkt. Fin service. Jeg har derfor ændret min anmeldelse til at afspejle den fine løsning.

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Vi er kede af, at du har modtaget et produkt, der blev beskadiget under leveringe - det er selvfølgelig aldrig vores hensigt, og vi vil super gerne rette op på det 🫶

Vi kan bekræfte, at vi har modtaget din henvendelse gennem vores chatbot, og vi er allerede godt på vej til den 💪

Vi takker meget for din tålmodighed og forståelse, og vi arbejder så hurtigt vi kan på at vende tilbage til dig ❤️

–––

Tusinde tak for at du har taget dig tid til at opdatere anmeldelsen - det er meget værdsat 🥰
Vi er glade for, at vi kunne finde en passende løsning til situationen, og du er altid velkommen til at række ud til os igen i fremtiden, hvis der er andet, vi kan hjælpe med.
Vi ønsker dig en skøn påske! 🐣

beholder mine penge, og sender pakker bare returneres

jeg har været i Bangkok for at blive opereret, skriver til goodie box at de ikke skal sende eller trække penge 2 måneder... nu er jeg hjemme, og 2 boxe er blevet trukket fra min konto, og sendt automatisk retur
.. føler mig fuldkommen holdt for nar, og det er ikke muligt at komme i kontakt med dem

19. marts 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Vi er utroligt kede af at høre om din oplevelse, især mens du var bortrejst i forbindelse med en operation. Vi vil meget gerne have løst dette med det samme!

Vi har søgt i vores database, men har desværre ikke kunnet finde dine tidligere beskeder. Derfor har vores Team Happiness netop rakt ud til dig direkte via e-mail for at undersøge, hvad der er sket. Vi vil løse sagen med det samme, så tjek venligst din indbakke for vores mail 💫

Laaaang leveringstid.

Jeg har oprettet et abonnement hos goodiebox igen efter mange års pause.
Lækre og gode produkter dog er leveringstiden meget meget lang.

Den e-mail i anmoder efter igennem trustpilot er ikke den samme som jeg er oprette med hos jer igennem goodiebox 🙃

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Velkommen tilbage til Goodiebox! 💖 Vi er så glade for at have dig hos os igen, men vi er kede af, at leveringstiden har lagt en dæmper på begejstringen. Normalt lander vores bokse meget hurtigere, så vi vil morderlig gerne finde ud af, hvad der er sket i dit tilfælde.

Da din Trustpilot-email ikke er den samme som den på din medlemsprofil, vil du så være sød at række ud til Team Happiness, så de kan dykke ned i dine leveringsoplysninger? Du kan fange os via 'The Chatty One' eller gennem vores profiler på de sociale medier. 💌

Goodiebox er ren selvforkælelse

Goodiebox er fyldt med lækre kvalitetsprodukter. Normalt ville jeg aldrig selv købe til fuld pris, men her kan jeg få lov til at prøve luksus plejeprodukter til en pris hvor alle kan være med.

3. marts 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Det her gør os så glade at læse! Vores mission er netop at gøre luksuriøs selvpleje tilgængelig for alle, så det er fantastisk at høre, at du nyder de lækre kvalitetsprodukter. 🎁

Alle fortjener lidt hverdagsluksus! 🥂

Tilfreds!

Produkterne er pengene værd, fint pakket ind og det var også nemt at udmelde sig, da jeg ønskede pause, for ikke at få ophobning af produkter

25. februar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Det er vigtigt for os, at "me-time" er uden stress, og derfor gør vi det nemt at tage en pause, når du har brug for det. Vi er glade for, at du synes produkterne er alle pengene værd, og vi er klar igen, når du har plads til flere lækkerier! ☺️🫶

Syntes ikke det var den bedste ,er lige…

Syntes ikke det var den bedste ,er lige startet igen så håber det bliver bedre

3. marts 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak fordi du giver os en ny chance. 🙏 Ved at anmelde dine produkter og bokse i appen, hjælper du vores team med at udvælge de helt perfekte produkter til dine fremtidige bokse. Så når du har et par minutter, vil vi virkelig sætte pris på, hvis du vil dele din feedback om den nuværende boks og dens indhold!

Vi er desuden på en mission for at gøre din næste boks til en 5-stjernet oplevelse, så vi glæder os meget til at høre din mening om den 💖

Alt var fint

28. februar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tak for din feedback. Vi er glade for, at alt gik som det skulle med din boks. Vi er allerede i fuld gang med at gøre den næste endnu bedre! 🎁

Endnu engang stort ros til valg af…

Endnu engang stort ros til valg af produkter.
Jeg er efter en længere pause vendt tilbage til Goodiebox – og jeg er endnu engang meget positivt overrasket! ✨

Boksen indeholder en god variation af produkter, så man får mulighed for at prøve forskellige ting, man måske ikke selv ville have valgt. Jeg synes især, det er rigtig fint, at der altid følger en grundig gennemgang med af produkterne, så man ved præcis, hvad de er, og hvordan man bruger dem.

Videoerne er også virkelig gode – de gør det nemt at komme i gang med produkterne, og det er rart, at man altid kan vende tilbage til dem, hvis man lige har brug for en opfrisker.

Alt i alt en virkelig god oplevelse igen!

27. februar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for de fine ord! 🙏 Det gør os helt utroligt glade, at du er vendt tilbage til os og får så meget ud af vores videoer og produktgennemgange.

Vi elsker at introducere dig for ting, du måske ikke selv ville have valgt – det er jo der, magien sker! Vi glæder os til at fortsætte rejsen sammen med dig. 😊

😄😘godt

😄😘 super godt

27. februar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for de søde ord! Vi sender et kæmpe kram og masser af god energi din vej. 💕

Fantastisk

Det var super lækker produkter og elsker der er video til hvert produkter.

25. februar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Vi er så glade for, at du er vild med både produkterne og vores videoer. Vi gør os umage for at gøre din selvforkælelse så nem og lækker som muligt. Rigtig god fornøjelse med det hele! 🛀