En fagforening der bakker dig op! Jeg kunne ikke være mere tilfreds med min fagforening Business Danmark. Vi kørte en paragraf 2.b sag mod min tidligere arbejdsplads, som jeg var sikker på opsagde... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er den eneste fagforening med 100% fokus på salg og marketing. Vi er for ledere, medarbejdere, selvstændige og studerende. Vi styrker dine muligheder på arbejdsmarkedet og bakker dig op - også juridisk, hvis du får brug for det.
Vi arbejder kun med dit fag - derfor kan vi reagere hurtigere og finde flere fejl end andre.

Roskildevej 288, 2610, Rødovre, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Da jeg for første gang har haft brug for støtte og viden, kan jeg ikke sige andet end jeg føler jeg er blevet fanget i nettet på den mest sikre måde ….
Jeg kom i en situation hvor jeg havde behov for juridisk støtte, hvilket jeg fik gennem Business Danmark.
Al den hjælp og mulig støtte som jeg havde behov fik jeg ved Teit, som virkelig var der for mig hele vejen. Jeg har svært ved at forestille mig andre kunne have hjulpet mig så godt igennem som Teit og Business Danmark har gjort i denne sag.
Et stort tak herfra.

Besvarelse fra Business Danmark
Fik telefonopkald samme dag som jeg indberettede min sag og fik kompetent hjælp (endnu engang) med det samme. Det er simpelthen så vigtigt at få så god og hurtig hjælp hver gang. Kan klart anbefales

Besvarelse fra Business Danmark
En fagforening der bakker dig op!
Jeg kunne ikke være mere tilfreds med min fagforening Business Danmark. Vi kørte en paragraf 2.b sag mod min tidligere arbejdsplads, som jeg var sikker på opsagde mig på en usaglig baggrund. Under hele forløbet oplevede jeg en ekstrem professionel og venlig støtte og opbakning, ligesom de klædte mig godt på til det lange forløb vi skulle igennem! Afslutningsvis endte sagen i retten hvor jeg fik medhold.
Jeg kan varmt anbefale Business Danmark som fagforening!

Besvarelse fra Business Danmark
Fantastisk rådgivning og støtte fra Mathias Sommer fra Jura i.f.m. min opsigelse - TAK

Besvarelse fra Business Danmark
Har brugt business Danmark flere gange ifbm hjælp og rådgivning. Har været yderst tilfreds! De har blandt andet hjulpet mig med ansættelseskontrakt under fusion, Overenskomst, udfordringer under barsel og en tvist omkring provision. Har altid fået hurtig hjælp og svar både pr telefon og skriftligt.
Luxshiga er en i business jeg sidst fik hjælpen af og hun var meget hjælpsom og professionel. Mange tak.

Besvarelse fra Business Danmark
Udmelding af a-kasse og fagforening.
Ved udmeldelse hos jer, er der højt og tydeligt skrevet at ingen kontakt ønskes efterfølgende.
Til trods for dette, bliver I ved med at ringe.
Jeres afdelinger kommunikerer ikke på tværs af hinanden.
Har ellers været godt tilfredse med jer, men at I ikke respekterer en privat holdning, og ret til ikke at blive kontanter er dråben, og gør at jeg nok aldrig mere vil kunne overveje at bruge og anbefale jer.

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg har været utrolig glad for hele forløbet og den kommunikation, der har været mellem Casper og jeg. Jeg er glad for at jeg har jer som fagforening.

Besvarelse fra Business Danmark
I forbindelse med en fritstilling fik jeg Business Danmark til at bistå i forhandlingerne med min arbejdsgiver. Et forløb der fungerede upåklageligt og med et rigtig fint resultat. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger af Nicoline Comes herfra.

Besvarelse fra Business Danmark
Casper er meget grundig i sit arbejde og kommer hele vejen rundt i sin rådgivning. Stor anbefaling herfra.

Besvarelse fra Business Danmark
I forbindelse med et karriereskifte, var skift af fagforening nødvendig. Valget faldt på Business Danmark, da de har mange gode tilbud og lavere kontingent.
Allerede et par dage efter skiftet blev jeg tilbud en stilling, hvor jeg skulle underskrive den nye kontrakt samme dag og starte i virksomheden dagen efter. Jeg modtog kontrakten mindre end en time før fagforeningen lukkede. Alligevel formåede Elias fra juridisk afdeling at yde formidabel hjælp, så jeg kunne stille arbejdsgiver de nødvendige spørgsmål og trygt underskrive kontrakten.

Besvarelse fra Business Danmark
Meget professionel og personlig service. Utrolig kompetent hjælp og støtte fra Mathias Sommer.

Besvarelse fra Business Danmark
Hurtigt og professionel håndtering af sagen.

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg vil gerne give en stor anbefaling til Mathias Sommer.
I forbindelse med min sag har Mathias været utrolig engageret, nysgerrig og virkelig god til at sætte sig ind i situationen. Han har haft en meget positiv energi og har været oprigtigt interesseret i at forstå alle aspekter af sagen, hvilket gjorde, at jeg hele vejen igennem følte mig taget seriøst.
Mathias har været både professionel, grundig og meget til stede i dialogen, og det har givet en stor tryghed i en situation.
En klar anbefaling herfra.

Besvarelse fra Business Danmark
Casper Reissmann er fantastisk! Det er en af de bedste juridiske oplevelser, jeg har prøvet. Han kendte sit stof, var fagligt dygtig, men også personlighedsmæssigt var det vigtigt, at man i en svær tid har at gøre med et menneske, der behandler en godt. At være advokat er ikke kun at have styr på det tekniske, nej, det er også at have styr på det menneskelige. Jeg følte, at jeg fik den rigtige rådgivning og støtte, og at jeg har fået noget for de penge, jeg har indbetalt som medlem over flere år.