Business Solution A/S Anmeldelser 218

4,3

Sammen med Malte Møller fra Business Solution, som jeg har været i kontakt med - har vi fået en rigtig flot hjemmeside....go' support hele vejen igennem ( og jeg har ringet rigtig mange gange...) sto... Se mere

Gratis hjemmeside til 399,- om måneden" var, hvad jeg blev lovet. Middelmådig hjemmeside (som blev fjernet før tid), dårlig behandling, overpris, tidsspild og retsag var, hvad jeg fik. Retten... Se mere

For en måneds tid siden blev vi (Café Wilder) tilbudt at få lavet en hjemmeside hos Business Solution. Vi har løbende korresponderet med dem om vores krav og hvordan vi ønskede vores kommende... Se mere

1. Online-marketingbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er et team af personligheder med fokus på at give dig den allerbedste service og det bedste produkt i branchen. Det gør vi med vores unikke kompetencer indenfor webdesign, programmering, supportservice og kunderådgivning. Hos Business Solution leverer vi et skræddersyet produkt, som opfylder dine behov og udstråler din virksomheds værdier! Igennem udvikling, høje kvalitetsprodukter og glade kunder har vi formået på 6 år at vokse fra at være iværksættere til nu at være et solidt firma med 19 ansatte. Vores afdelinger er placeret i Aarhus V og i Herlev.

4,3

God service og rar support

Vi har nu gennem flere år haft hjemmeside ved Business Solution og jeg må ærligt sige at jeg ikke har haft én eneste dårlig oplevelse med dem. De er altid klar ved telefonen og når noget skal rettes står de klar med råd og hurtig hjælp. Da vi skulle have opgraderet hjemmesiden satte de sig godt ind os og vores produkter og producerede dertil en rigtig god og professionel hjemmeside.

Jeg vil ikke tøve med at anbefale dem.

7. september 2015

Hej Jakob :)

Mange tak for rosen!
Hos Business Solution gør vi meget ud af at vores kunder har en god oplevelse og bliver glade for deres endelige produkt.
Hjemmesiden er virksomhedens billede ud af til så derfor er det meget vigtigt for kunden men også for os at hjemmesiden afspejler virksomheden. Så er det godt at høre i er glade for vores service og det produkt vi har lavet.

Vi er meget glade for vores samarbejde med jer og ser frem til videre samarbejde om hjemmesiden.
Som altid skriver i bare hvis der er noget vi kan hjælpe med :D

Rigtigt professionelt firma.

Jeg kan kun sige rigtige gode ting omkring Business solution.
De fik lov at lave et udkast som de mente, som vil passe til mig. Da jeg så det første udkast, var der kun nogen ganske få detaljer der skulle laves om. Efter vi fik rettet de få ting, så kørte det bare. Jeg fik rigtige gode vejledninger hvordan jeg styrede mit webshop og hvordan jeg styrede resten af min hjemmesiden. De svare hurtigt når man har problemer, og får altid en god service af dem.

Vil helt klar anbefale Business Solution til andre

2. september 2015

Hej Kasper :)

Tak for rosen.
Vi går meget op i at de udkast vi laver passer så godt til den pågældende virksomhed som muligt og tager udgangspunkt i de ønsker kunden har givet fra start af. Vi er også meget opmærksom på at indrage kunden i hvad der skal rettes bagefter så det endelige resultat er tilfredsstillende for kunden.
Så det gør os meget glade at høre du har haft en god oplevelse med denne proces.

Det er også meget vigtigt for os at kunden får den optimale hjælp til selv at kunne navigere og rette i deres hjemmeside og webshop da det ikke er alle det er lige let for og kunder tit gerne selv vil kunne gå ind og rette noget "akut". Så vi er gladefor du har fået noget ud af vores hjælp.

Vores kundeservice og support er noget vi sætter en dyd i og forsøger derfor at hjælpe alle kunder så hurtigt som muligt. Derfor sætter vi stor pris på at du er tilfreds med denne service.

Du siger fortsat bare til hvis du har behov for hjælp så står vi klar.
Vi ser frem til videre samarbejde med dig om vedligehold af siden og webshopen.

Anne Sofie

Super god og hurtig service

Vi har været rigtig godt tilfreds med oplevelsen, med business solution lige fra første møde, her ved os til det færdige resultat på nettet kun 10 dage senere

2. september 2015

Besvarelse fra Business Solution A/S

Hej Hedensted VVS Service :)

Mange tak for den fine anmeldelse.
Det er godt at høre i allerede fra starten har været så tilfredse med vores service og at det har været en god oplevelse for jer.
Vi håber i også er glade for resultatet og står naturligvis klar til at hjælpe når som helst med hvad end vi kan være behjælpelige med.
Vi ser frem til videre samarbejde med jer.

Rigtig god dag til jer :D

Kedeligt Bekendtskab!

jeg må sige jeg er skuffet over dette firma,
De lever overhovedet ikke op til det jeg havde forventet jeg er så skuffet, jeg var syg og lige blevet opereret da min hjemmesideforslag kom, ( et tilbud) hvis man kan kalde det et tilbud,, hvilket jeg meddelte dem, fik beskeden vend tilbage når du er rask, hvilket jeg gjorde som det første da jeg kunne side igen. så havde webdesigner ferie, , det der var lavet passede på ingen måde til min virksomhed,, de udbad sig så filer og billeder hvilket jeg så lavede rettede til og sendte parvis,, så det var til at finde ud af resultatet,, flere underlige billeder man brugte ikke mit materiale, og alle billeder lå og rodede i bunden, hvilket ikke er acceptabelt, da det høre sammen med en tekst, da jeg så bad om det blev lavet om ja det kikker vi på mandag,, jeg stod og skulle på ferie og da jeg kommer hjem onsdag er der ikke sket en pind,, ringer og svaret er det laver jeg mandag,, så brokker jeg mig over regningen, som jeg ikke mener skal betales før de har lavet et design som jeg kan stå inde for og er i orden og passer til min virksomhed,, så får jeg af vide de vil tage rykkergebyr og renter væk hvis den bliver betalt i dag, jeg betaler så , men under samtalen påpeger jeg så jeg syntes det er lang tid at vente til mandag, jeg har brug for min hjemmeside , efter lang tids sydom, hvorefter jeg får den besked nu skal jeg jo ikke tro jeg er den eneste kunde! jeg mener min hjemmeside er lige så god som andres og de påpeger flere gange at jeg jo får designet gratis, men det gør mig jo ikke til en 2 rangs kunde.. og den behandling gør virkelig jeg føler mig behandlet som 2 rang,, så jeg ville ikke lade det firma lave min hjemmeside,, me der findes også andre, når min aftale udløber. heldigvis
KAN IKKE ANBEFALES!!!

27. august 2015

Hej Philipa :)

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi sendte dig et udkast til hjemmesiden, baseret på de grafiske ønsker du havde givet os på forhånd. Det var du desværre ikke tilfreds med, og derfor lavede vi selvfølgelig et nyt design. I forhold til fremsendelse af faktura er det jo aftalt i kontrakten, hvornår den sendes. Det er jo selvfølgelig ærgerligt, hvis du har misforstået det punkt i aftalen.

Vi er naturligvis stadig klar til at hjælpe, så meget vi kan, med at fremstille et resultat du er glad for og tilfreds med. Jeg kan forstå på din webdesigner, at I sammen har fået lavet et rigtig flot redesign, og hvis du har yderligere rettelser, står han selvfølgelig klar til at rette dem hurtigst muligt.

Alle vores kunder er vigtige for os, og vi laver rettelserne så hurtigt som muligt. Vi er også kun interesseret i, at du bliver tilfreds med hjemmesiden, og vi arbejder så effektivt, vi kan.

Som sagt, så kontakter du selvfølgelig bare din webdesigner Mads, hvis du har yderligere rettelser. Du kan fange ham på hans mail eller ringe herind på 72 34 56 26.

Vi ser frem til et godt samarbejde med dig.

God bedring og god dag :D

Hold dig langt væk!

Aldrig har jeg oplevet så uanstændigt firma der grænser til bondefangeri!
Hjemmesidearbejdet træk i langdrag, kvaliteten var dårlig og det er umuligt at komme ud af kontrakten. Realiteten er at jeg aldrig fik en hjemmeside trods jeg pt har betalt knap 80.000. Firmaet bekræfter ikke min opsigelse og jeg står bundet til at betale 120.000 mere for en hjemmeside der ikke eksisterer. Fuldstændig uacceptabelt!

19. august 2015

Hej Tanja :)

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse, og at det er endt med, at du har opsagt aftalen.
Jeg er ked af, at du mener, at det er bondefangeri. Men vi har overholdt kontrakten, som du har skrevet under på, og det er naturligvis beklageligt, hvis du ikke har været indforstået med, hvad du skrev under på.

Angående kvalitet af hjemmesiden, så sidder der mange webdesignere i dette firma, som alle gør deres bedste for at lave hjemmesider, der imødekommer og tilfredsstiller kunden. Smag, i forhold til design, er dog individuelt. Vi har designet hjemmesiden baseret på dine grafiske ønsker, og var du ikke tilfreds med designet, skulle du bare sige til, og så ville vi selvfølgelig gøre vores bedste, for at imødekomme dine nye ønsker.

Vi har programmeret og designet en hjemmeside til dig. At det så er endt ud med, at du ikke har en hjemmeside, som er online, skyldes, at du ikke har betalt de fremsendte fakturaer, som aftalt ifølge kontrakten.

Da vi modtog gyldig opsigelse, bekræftede vi dette skriftlig.

Det er beklageligt, at det er endt ud i en opsigelse, da vi har gjort, hvad vi kunne, for at imødekomme dine grafiske ønsker.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe på 72 34 56 26, hvis du vil have en snak omkring det.

Hjemmeside

Blev kontaktet af Business Solution angående en hjemmeside, samarbejdet er gået godt og er tilfreds med resultatet.

17. august 2015

Hej Ditte :)

Tak for anmeldelsen.
Hvor er det dejligt du er tilfreds med samarbejde og resultat af hjemmesiden. Vi laver selvfølgelig stadig rettelser på hjemmesiden hvis ud har behov for det. Du skal bare sige til så er vi klar.

Rigtig god dag :D
Anne Sofie

Super service også efter lukketid

Jeg er total godt tilfreds med Business-solution, det holder hvad de lover og support fungerer perfekt.

17. august 2015

Hej Morten :)

Tak for de fine 5 stjerner!
Dejligt at høre du er tilfreds med vores samarbejde det er godt at høre. Vi bestræber os på at holde hvad vi lover og arbejder hårdt på at levere god support.
Så det er virkelig godt at høre du mener den er perfekt.

Hvis du fremover har noget i skal hjælpe med så er du som altid velkommen til at kontakte os og så kigger vi på det.

Min nye hjemmeside

Jeg har valgt at få en hjemmeside til mit firma, og har valgt Business Solution. Det har jeg ikke fortrut. De har hjulpet mig at sætte det hele op og lærer mig løbende hvordan jeg opdaterer og får det meste ud af den :-) Jeg har ikke haft nogen før, så det er vigtig for mig at jeg lærer hvordan jeg skal gøre. Evah Nielsen, Livsnydershoppen.dk

14. august 2015

Hej Evah :)

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre du er glad for vores samarbejde, det er vi nemlig også.
Det er også dejligt at høre du er glad for vores support.
Vi er meget opmærksomme på at vores kunder ikke nødvendigvis selv ved hvordan de skal rette på hjemmesiden og derfor hjælper vi gerne med både hvis i skal have hjælp til selv at rette i hjemmesiden men også hvis i gerne vil have vi retter noget for jer.

Hvis du har noget vi skal hjælpe med så skriver du bare som altid.

Du må have en rigtig god dag :D
Anne Sofie

Urimelige vilkår og ufleksibel håndtering

Vi valgte Business Solutions, fordi vi fik et tilsyneladende godt tilbud på gratis udarbejdelse af hjemmeside. Men der viste sig at stå temmelig meget med småt i betingelserne: En bindingsperiode på 3 år, opkrævning af domæneregistrering selvom vi selv betaler domænet, administationsgebyr oven i den i forvejen rimeligt høje månedlige betaling, krav om at hele betalingen skal betales tre måneder, før perioden starter - og værst: I sommerferien, tre måneder før betalingsperioden starter, sender Business Solutions en regning på hele næste års betaling med en betalingsfrist på 10 dage. Jeg skriver til selskabet, at vi først kan betale, når vi er tilbage fra sommerferie, og nu ligger der en rykker med gebyr og mora-renter. Sådan et firma er det desværre svært for os at samarbejde med.

Det er ikke, fordi Business Solutions gør noget ulovligt; det står alt sammen i kontrakterne og i forretningsbetingelser. Desværre er det hele skrevet til fordel for firmaet og ikke for kunden. Firmaets attitude fremgår også klart af svaret til kunden Regin A. Jensen (se anmeldelse længere nede). Vi fik i øvrigt også præsenteret den samme fup-historie om, at det var et nyt firma, som havde brug for at lave showcases og derfor ville gøre det gratis.

10. august 2015

Hej Thomas

Jeg synes, at det er rigtig ærgerligt, at du mener, at hele aftalen er til fordel for os. Hvis du læser kontrakten igennem, kan du se, at der også er en del betingelser, som vi skal overholde - så du som kunde er sikret.

Som du selv skriver, så står det hele i kontrakten og i vores forretningsbetingelser, som din kontrakt også henviser til. Der er intet i hverken kontrakten eller forretningsbetingelserne, der står med småt. Vi har ikke noget at skjule. Kontrakten blev også gennemgået ved mødet, så jeg mener, at vi har gjort hvad vi kunne, for at informere jer om aftalens betingelser.

Fakturaen er faldet sammen med sommerferien, ja. Derfor blev rykker 1 også først fremsendt en måned efter forfaldsfristen, da vi var gået ind i august måned og kommet ud af sommerferie-sæsonen.

Vi har hele tiden haft et godt samarbejde med jer, og vi håber på et fortsat godt samarbejde. Skulle I få brug for hjælp til hjemmesiden, så konktakt endelig jeres webdesigner eller ring til os på 72 34 56 26.

Cecilie Møller Meineche

Professionelt

Meget imødekommende overfor mine ønsker - og god hjælp til at få min hjemmeside sat rigtigt op.

6. august 2015

Hej Inge :D

Mange tak for anmeldelsen!
Vi gør vores bedste for at indfrie kundens ønsker.
Så det er dejligt du synes vi er imødekommende.

Vi håber du bliver glad for hjemmesiden.

Fortsat god dag :D

Super service!

Vi har i P.P. Handicapservice ApS, brugt Business Solution i forbindelse med relancering af vores hjemmeside. - Det har de gjort med en meget tilfredsstillende service.
Super dygtige webdesignere, som er hurtige til at lave ændringer og rigtig gode til at give tilbagemeldinger.

30. juli 2015

Hej Stine :D

Mange tak for anmeldelsen.
Jeg er glad for at høre i er så glade for siden og vores service.
Vi gør meget for at kunne få lavet rettelser så hurtigt som muligt så det er rart at høre i mener det har været gjort hurtigt nok.

Og i skriver jo bare hvis i har noget vi skal ændre eller har behov for support. Vi retter og hjælper jo gerne løbende.

Vi ser frem til samarbejde i fremtiden :D

Super hjælp til oprettelse af SAFE NORDIC´s nye hjemmeside

Dygtige og kompetente webdesignere, meget hjælpsomme til alt det man nu skal foretage sig i forbindelse med oprettelse af en hjemmeside.

Mvh Thomas Laursen
Indehaver SAFE NORDIC

27. juli 2015

Hej Thomas :)

Tak for dit samarbejde og din anmeldelse. Vi sætter stor pris på begge dele. Vi er glade for du synes vi er dygtige, kompetente og hjælpsomme. Vi gør alt hvad vi kan for at vores kunder bliver glade for oplevelsen og produktet så det er dejligt at høre du er af den opfattelse.

Du skriver naturligvis bare hvis du har andet vi skal rette på siden og så kigger vi på det :D

God dag

Fremragende service

Vi har brugt Business Solution i forbindelse med redesign af vores hjemmeside, samt håndtering af vores mail-system.

Dette formår de at gøre, med en meget tilfreds stillende service. Har vi ændringer eller spørgsmål, er de hurtige på tasterne til at få lyst et problem.

Mads.
SkruNed.

24. juli 2015

Hej Mads :)

Mange tak for rosen. Vi er meget glade for at i er tilfredse med vores service. Vi gør vores bedste for at yde en god service og hurtigt foretage rettelser eller levere support. Det er meget vigtigt for os at vores kunder er tilfredse og derfor er det rart at høre det er tilfældet.

Vi ser frem til yderligere samarbejde med jer i forbindelse med jeres hjemmeside.

Super Service!

Har ikke en finger at sætte på Business Solutions arbejde med min hjemmeside. Rigtig god support, hurtigt arbejde og flinke medarbejdere.
Eneste lille minus er at jeg ikke blev informeret om tilkøb af hjemmeside som mobilsite, således siden vises i Iphone/smarthphone størrelse.
Eller ikke noget negativt!!

3. juli 2015

Hej Casper :D

Mange tak for den fine anmeldelse. Eftersom vi gør meget ud af at lave et produkt både vi og kunden er tilfreds med er det dejligt at høre du er tilfreds.
Samtidig er det vigtigt for os at kunden har en god oplevelse når de ringer for at få support eller på anden måde skal i kontakt med vores medarbejdere.
Vi er kede af at der med mobilsitet ikke har været givet de rigtige informationer og det vil vi naturligvis kigge på så vi kan undgå misforståelser i fremtiden.

Igen tak for den fine anmeldelse.
Og så er du naturligvis fortsat meget velkomne til at kontakte os med rettelser eller når du har behov for hjælp til selv at rette hjemmesiden.

God sommer :D

Flot og kompetent arbejde

Har haft en rigtig god oplevelse og mødt profesionelle mennesker der har givet en super god behandling. Har fået en meget flot hjemmeside og god hjælp.kan virkelig anbefale Buisness Solution til andre ;)

1. juli 2015

Hej Winnie :D

Mange tak for den fine anmeldelse.
Som kreativ virksomhed er vores to fokus områder kundeservice og at levere et ordentligt produkt. Så vi er meget glade for at høre det har været en god oplevelse for dig at arbejde med os og at du er tilfreds med hjemmesiden og endda mener den er MEGET flot, så må vi jo gøre noget rigtigt :D

Vi ser frem til videre samarbejde om vedligehold af din hjemmeside.

Du må have en fortsat god dag og rigtig god sommer :D

Fremragende :D

Har vært en rigtig god oplevelse af få lavet hjemmesiden ved dem.
Tak for god service og samarbejde :)

25. juni 2015

Hej Sarah :D

Det er da dejligt at det har været så positiv en oplevelse.
Tak for anmeldelsen og selv tak for samarbejde.
Vi ser frem til videre samarbejde når der kommer eventuelle rettelser m.m.

God dag og god sommer :D

Proffesionel og god behandling

Proffesionelt flot og kreativt arbejde. God dialog og imødekommende personale. Altid klar med en hjælpende hånd. Opfølgning helt i orden.
Up to date med det nyeste..

23. juni 2015

Hej Bente :D

Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi sætter stor pris på den og jeres samarbejde.
Det er meget vigtigt for os som kreativ virksomhed at have glade kunder og at levere et produkt vi kan stå inde for.
Begge dele give os som medarbejdere mening i arbejdet.
Uden glade kunder gør vi nemlig ikke vores arbejde godt nok.
Og det stræber vi meget efter.

Igen mange tak for den fine anmeldelse og fortsat god dag :D

Effektive

Vi er glade for at benytte Business Solutions til at hoste vores hjemmeside. De er involveret i detaljerne og viser velvilje i at rådgive omkring IT-relaterede spørgsmål.

19. juni 2015

Hej FocusChina :D

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er skam også glade for vores samarbejde.

Det er vigtigt for os som virksomhed at yde en god kundeservice samt at levere et godt produkt som vi kan stå inde for og vores kunder er glade for.

I er naturligvis fortsat meget velkomne til at kontakte os med rettelser eller når i har behov for hjælp til selv at rette hjemmesiden.
Enten pr. mail eller på telefon 7234 5626

Igen tak og god weekend :D

Anne Sofie

God service og godt set-up

Bruger Business-Solution ifm. webshop og hjemmeside. De er altid klar til at hjælpe, - teknisk som alm. support. De er gode til at forklare og sætte én ind i tingene, så man selv efterfølgende kan lave eventuelle små-ting/justeringer/rettelser. De har et godt set-up og det er let at navigere bag om i f.eks. den web-shop, som de har bygget op til os.
Kan kun anbefale Business-Solution til andre! :-)

11. juni 2015

Hej Charlotte

Vi sætter stor pris på både at gøre forretning med jer men også på den fine anmeldelse. Mange tak for den.

Det er vigtigt for os som virksomhed at fremstille et produkt som kunden bliver tilfreds med.
Men det er mindst lige så vigtigt for os at yde en god service igennem vores support, uanset om det er at lave rettelser for vores kunder eller hjælp til selv hjælp.
Så vi er meget glade for at i er tilfredse med denne del af vores service. :D

Og så er i naturligvis fortsat meget velkomne til at kontakte os med rettelser eller når i har behov for hjælp til selv at rette hjemmesiden/ web-shoppen.

Dygtige medarbejdere

Vi har fået lagt vores hjemmeside om, og endelig en supporter der kan tale et sprog, vi ikke-it nørder kan forstå og bruge. Jesper er dygtig, tålmodig og hjælpsom. Maria er en dygtig grafiker og hjælpsom og en god støtte, når man kaster sig ud i opgaverne.
Helle Sørensen
Projektleder
AlsSund & Rask Aps

6. juni 2015

Hej Helle Sørensen :)

Mange tak for den fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.
Som virksomhed forsøger vi altid at gøre vores bedste og fremstille et produkt kunden bliver tilfreds med.
Som medarbejder er det vigtigt for os at kunden føler de bliver taget godt hånd om og ikke bliver talt hen over hovedet. Så vi er meget glade for i også er af den opfattelse.

Jeg vil give den fine anmeldelse videre til Jesper og Maria. :D

Og så er I naturligvis meget velkomne til at kontakte os med rettelser, eller hvis I har behov for hjælp til selv at rette hjemmesiden.
Enten pr. mail eller på telefon 7234 5626