Business Solution A/S Anmeldelser 218

4,3

Sammen med Malte Møller fra Business Solution, som jeg har været i kontakt med - har vi fået en rigtig flot hjemmeside....go' support hele vejen igennem ( og jeg har ringet rigtig mange gange...) sto... Se mere

Gratis hjemmeside til 399,- om måneden" var, hvad jeg blev lovet. Middelmådig hjemmeside (som blev fjernet før tid), dårlig behandling, overpris, tidsspild og retsag var, hvad jeg fik. Retten... Se mere

For en måneds tid siden blev vi (Café Wilder) tilbudt at få lavet en hjemmeside hos Business Solution. Vi har løbende korresponderet med dem om vores krav og hvordan vi ønskede vores kommende... Se mere

1. Online-marketingbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er et team af personligheder med fokus på at give dig den allerbedste service og det bedste produkt i branchen. Det gør vi med vores unikke kompetencer indenfor webdesign, programmering, supportservice og kunderådgivning. Hos Business Solution leverer vi et skræddersyet produkt, som opfylder dine behov og udstråler din virksomheds værdier! Igennem udvikling, høje kvalitetsprodukter og glade kunder har vi formået på 6 år at vokse fra at være iværksættere til nu at være et solidt firma med 19 ansatte. Vores afdelinger er placeret i Aarhus V og i Herlev.

4,3

tip top

Hurtig ekspedition, tingene ser fantastisk ud.
vejledning og hjælp efter behov. :-)

9. februar 2016

Hej Lea :)

Tak for de flotte 5 stjerner. Det er godt at høre du er så tilfreds med vores arbejde og produkt.
Vi ser frem til videre samarbejde med dig.
Som altid er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 34 56 26 eller din webdesigner hvis der er noget du skal have hjælp til.

super behandling

Det går meget hurtigt og gnidningsfrit, når jeg beder Business Solution, om hjælp til at rette div. på min hjemmeside. Meget flink, proffesionel og behagelig service fra deres side. Kan kun anbefale.

28. januar 2016

Hej Ole :)

Det er godt at du er så tilfreds. Mange tak for rosen.

Top service!

Jeg har tidligere bedømt denne virksomhed med et lavere antal stjerner end nu. De har heldigvis været meget service mindede efterfølgende, og så sent som igår fik jeg top service! Meget tilfreds 😊

22. januar 2016

Hej Casper :)

Fedt du anmelder os her inde igen. Vi gør alt vi kan for heletiden at forbedre os så det er godt at se det rentfaktisk kan mærkes hos vores kunder.

Sådan!

Super god og hurtig problemløsning.

21. januar 2016

Hej Jonny :)

Tusindtak for de 5 stjerner! Det er dejligt at høre du er så tilfreds med vores service.

Anne Sofie

God og effektiv betjening.

Hurtig og venlig hjælp til problemer. Gode produkter, og en god oplevelse ind til videre.

21. januar 2016

Hej Jakob :)

Tak for rosen. Det er godt at høre du er tilfreds med produktet og vores service.

Hurtig og effektiv betjening

Søde og effektive mennesker der betjener dig hurtigt.

14. januar 2016

Hej Stine :)

Mange tak for de fine ord og de super flotte 5 stjerner.

Anne Sofie

Fuldstændig uprofessionelle og uansvarlige!

Vi valgte at få Business-Solution til at lave et nyt design til vores hjemmeside, da de virkede professionelle og havde nogle gode referencer.

De leverer en nydelig hjemmeside, men desværre erfarer vi at de har ødelagt alt det SEO arbejde der er investeret i sitet tidligere. Desværre er det også os der gang på gang må gøre Business-Solution opmærksomme på bla. at vores undersider ikke længere virker.
De har ændret stort set alle url adresser på vores undersider (til nye navne) efter for godt befindende - og ser stort på/vil ikke anerkende, at det har ekstrem negativ indvirkning for vores placeringer.

Business-Solution står fast på at deres opgave udelukkende består i at lave et nyt design til sitet, og ikke har tilbudt at lave SEO arbejde.
Desværre har de jo så ændret i alt det som "de ikke har tilbudt at lave", hvilket bevirker at vores site stort set ikke ranker på søgesites.
Business Solution har tilbudt at få een af deres SEO medarbejdere til at "kigge på tingene", og vedkommende startede så med at ringe til os og spørge hvad han kunne "hjælpe med"?!?.
Vi skal fortsat rykke for ufærdigt arbejde, og det skulle da også tage dem en uge at ændre vores site tilbage til www. (på deres egen server)

Vi har tilbudt dem at "gå hvert til sit" da dette samarbejde har fejlet, men de ønsker at fastholde os i en 3 årig kontrakt - så vi kan på INGEN måde anbefale Business-Solution.

17. december 2015

Hej Tim :)

Vi er naturligvis kede af at i har haft en dårlig oplevelse og med os.
Vi gør alt vi kan for at tilfredsstille vores kunder men kan naturligvis ikke gørefor hvis kunderne ikke har sat sig ind i kontrakten og hvad den indebærer samt hvis de forventer mere end hvad er reelt muligt for os at levere.

Jeg vil ikke gå i detaljer med det tekniske omkring url, SEO og lignende da det ikke vil gavne nogen her. Hvis du selv har interesse i at snakke med nogen af os om det kan du ringe til os på 72 34 56 26.
Vi vil naturligvis stadig gerne hjælpe hvis i har interesse i det så i er velkomne.

Anne Sofie

God kommunikation og leverer et pænt resultat.

DK-Biler.dk har haft fornøjelsen af at bruge business Solution til at designe en ny hjemmeside, alt forløb som det skulle og siden blev både flot og funktionel.

16. december 2015

Hej Mikkel :)

Tak for de flotte 5 stjerner!
Vi er meget glade for i er så tilfredse med både vores service og produkt.
Hvis i har behov for hjælp med noget er i altid meget velkommen til at skrive til jeres webdesigner eller ring til os på 7234 5626.

Rigtig god dag og Glædelig Jul.

Super hurtig service

Takker for en flot og indbydende hjemmeside.
I har gjort arbejdet hurtigt og til min fulde tilfredshed
Anbefaler gerne jeres virksomhed

8. december 2015

Hej Susanne :)

Mange tak det sætter vi stor pris på.
Det er rigtig godt at høre du er så glad for hjemmesiden.
Hvis du har behov for noget hjælp er du altid velkommen til at ringe til os på Tlf: +45 7234 5626 eller skrive til din WebDesigner.

Anne Sofie

God viden og fin opfølgning på vores spm

1. december 2015

Hej Carsten :)

Tak for den fine anmeldelse.
Vi gør vores bedste her inde for at vores kunder får den bedste service og det bedste produkt vi kan præstere.
Som altid er du velkommen til at skrive hvis der er noget i har behov for hjælp med.

super

Fra start af en god oplevelse.
Hurtig respons på spørgsmål eller ønskede ændringer,
Kan kun anbefale dem

4. november 2015

Hej Marianne

Tusind tak for de 4 stjerner, dem er vi glade for herinde :-)

Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre at vores kunder bliver rådgivet og får lavet rettelser hurtigst muligt. Det er dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores arbejde. Simon har også kun ros tilovers for samarbejdet med dig :-)

Skulle du få brug for hjælp, tager du selvfølgelig bare fat i os.

Cecilie Møller Meineche

Professionelle

Professionelle og nemme at samarbejde med.
Man kan maile med dem, og straks få svar fra dygtige medarbejdere.
Og de har en hotline, som besvares omgående.
Atlinas.com, 'Alle har brug for motion'

4. november 2015

Hej Knud

Mange tak for de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på herinde :-)

Det betyder meget for os at have et godt samarbejde med kunden og dermed også at kunne besvare mails og hjælpe hurtigst muligt. Det er dejligt at høre, at du også kan bekræfte, at vi gør et godt stykke arbejde :-) Vores medarbejdere Jens og Jesper har iøvrigt også kun positive ting at sige om samarbejdet med dig.

Du tager selvfølgelig bare fat i os, hvis der skulle være noget, vi kan hjælpe med.

Cecilie Møller Meineche

Opsætning af hjemmeside

Alt gik som det skal. Meget hjælpsom og venlig medarbejdere. Smertefrit.

2. november 2015

Hej H'AndyMan :)

Mange tak for de fine 5 stjerner. Det er dejligt at høre i er så tilfreds.
Hvis i har behov for hjælp er i som altid velkommen til at kontakte jeres designer.

Ingen dumme spørgsmål

Business Solution holder den standard 'der er ingen dumme spørgsmål' til UG. Jeg måtte kontakte dem adskillige gange - da det lykkedes mig at smide både password og login væk, og hver gang blev jeg mødt af høflighed og et venskabeligt grin.

Samtidig er jeg en idiot til alt teknisk, så de har skulle forklare mig tingene ned til mindste detalje, flere gange -dette igen med et smil og en venlig tone.

Jeg er yderst tilfreds med både produkt og service.

23. oktober 2015

Hej Christiana :)

Tak for de virkeligt fine 5 stjerner dem sætter vi stor pris på.
Nej der er ingen dumme spørgsmål og vi har alle vores spiskompetencer og kan derfor ikke alle være gode til teknik.
Det er derfor vi er her til at hjælpe jer. Du skal bare blive ved med at spørge og ringe som du plejer så hjælper vi gladeligt.

Virkelig fantastisk service!!

Vi er utrolig glade for samarbejdet med Business Solution. Det er fantastisk professionel service uanset om det er en web designer eller en supporter man snakker med. Man kan spørge og få svar på alt og føler ikke man stiller dumme spørgsmål...
Vi giver topkarakterer herfra!

21. oktober 2015

Hej Butik Pernille :)

Mange tak for rosen. Den er alle sammen meget glade for her inde.
Vi gør alle meget for at vores kunder får en god oplevelse uanset hvilken afdeling de har med at gøre.
Som man siger er der ingen dumme spørgsmål. Vi er her for at hjælpe og det kan vi ikke hvis man ikke spørger.

Som altid er i meget velkommen til at kontakte os hvis der er noget i skal have hjælp med, enten pr. mail eller pr. tlf. 72 34 56 26.
Vi ser frem til videre samarbejde med jer.
Anne Sofie

stor tilfredshed med webdesign og support

Jeg har været rigtig godt tilfreds med den service, det design og den support business solution har leveret i forbindelse med oprettelsen af min nye hjemmeside azløb.dk

19. oktober 2015

Hej Allan :)

Godt at høre du er så tilfreds. Mangetak for de flotte fem stjerner.
Vi ser frem til yderligere samarbejde med dig.

Som altid skriver eller ringer du bare på 7234 5626 hvis du skal have noget hjælp.
Anne Sofie

God og forståeligt at arbejde med.

Vi har fået ny hjemmeside. En nem og behagelig overgang fra den gamle.

Isenvad Tømrerfirma
V/Teddi Jacobsen
42190391

6. oktober 2015

Hej Teddi :)

Tak for de mange stjerner.
Det er godt at høre jeres oplevelse har været behagelig.
Det er meget vigtigt for os at processen er så gnidningsfri som mulig.

Hvis i fremover har behov for hjælp med support eller har rettelser i gerne vil have vi laver for jer er i som altid meget velkommen til at kontakte os.
Anne Sofie

Det er så uhørt det i foretager jer bs

Hold nu op hvor har i snydt mange mennesker

6. oktober 2015

Hej Rikke :)

Det er meget ærgeligt i ikke syntes om det design vi lavede. Vores designer har lavet siden på baggrund af det materiale i havde fremsendt os og har gang på gang forsøgt at få at vide hvad i gerne ville have rettet på siden men uden held.
Hvad sælgere angår er Matias en af vores erfarende sælgere og for at der ikke skal ske misforståelser har vores sælgere altid kontrakt med og gennemgår den så der ikke sker misforståelser om hvad aftalen går ud på.

Jeres webdesigner står stadig klar til at rette siden til så i bliver tilfreds med hjemmesiden, så ham kan i bare kontakte. Som tidligere nævnt vil vi også gerne lave et nyt udkast hvis det har interesse. Vi er kun interesseret i en "lykkelig slutning" så i er meget velkommen til at tage kontakt.

Anne Sofie

Super godt produkt og perfekt service!

Jeg har fået lavet en ny hjemmeside hos Business-Solution og er ovenud tilfreds.
Der blev taget hensyn til mine ønsker, behov og ALT blev leveret til tiden!

Der var rigtig god service og svar på mine beskeder indenfor kort tid.

1. oktober 2015

Hej Torben :)

Mange tak for de flotte 5 stjerner det er vi rigtig glade for her inde.
Vi er også rigtig glade for at høre du har haft en god oplevelse med vores service.
Vi går meget op i at det enlige produkt er godt lavet men også at det bliver produceret indenfor en acceptabel tidsperiode.

Hvis du har nogle rettelser eller behov for hjælp med hjemmesiden er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.
Anne Sofie

Kan i allerhøjeste grad anbefales til andre virksomheder.

Vi har løbende korresponderet med dem om vores krav og hvordan vi ønskede vores kommende hjemmeside skulle se ud.
Igennem hele processen har vi følt at Business Solution ikke kun har responderet hurtigt på vores henvendelser, men også er kommet op med bæredygtige løsninger, som har overgået vores forventninger ift. det endelige produkt.

Mvh.

Emil Schwartz
Café Wilder

25. september 2015

Hej Emil :)

Mangetak for rosen.
Det er godt at høre i er tilfredse med vores service. Vi går meget op i at arbejde hurtigt, effektivt og ende med et produkt kunden er glad for.

Som altid er i meget velkommen til at kontakte os hvis der er noget der skal rettes på hjemmesiden. Eller hvis i har behov for hjælp til selv at redigere hjemmesiden.