Mobiel van Budget Thuis Anmeldelser 2.011

3,9

Ik heb onlangs mijn abonnement verlengd naar onbeperkte data omdat ik vanaf nu veel naar het buitenland zal gaan. Blijkt nu dat onbeperkte data absoluut niet onbeperkt is maar 31000 MB per maand... Se mere

Eerst gechat met chatbot, daarna doorverwezen naar klantenservice medewerker Hajar. Deze stond mij netjes te woord en kon mijn vragen beantwoorden en mij verder helpen. Daarvoor neem je contact op. Ga... Se mere

Wederom een uitstekende ervaring via de chat van Budget Mobiel. In het contact met medewerk Hajar werd ik snel, vriendelijk en uitstekend geholpen. Binnen no time werd mijn vraag beantwoord en mijn ab... Se mere

1. Forsyningsselskab
  2. Mobilnetoperatør

Mobiel is allang geen luxe meer. En te veel betalen voor iets wat je elke dag nodig hebt? Dat gaat er bij ons niet in. Bij Budget Thuis bel en stream je onbeperkt op het betrouwbare 5G-netwerk van KPN, met landelijke dekking. Geen haperingen, geen verrassingen op je rekening. Gewoon zorgeloos streamen en bellen. Budget Thuis. Het huismerk voor mobiel.

3,9

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

goed geholpen door Dylan

Nooit problemen gehad met budget, en goed geholpen door Dylan ;-)

29. december 2025

Hi F,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat onze topper Dylan u zo goed heeft geholpen! 😁

Betaallink aavragen

Mijn betaallink was verlopen en Dylan heeft mij direct een nieuwe verstuurd via de mail. Snel en makkelijk.

29. december 2025

Hi Alen,

Fijn om te horen dat onze topper Dylan u hier zo snel mee heeft geholpen! 🙌

Ruby

werd geholpen door Dylan en wat fijjn…

werd geholpen door Dylan en wat fijjn om met hem te chatten
werd snel geantwoord en helemaal te vreden
ja tevreden klant hier met goeie snelle nette hulp

Hi Krombos,

Bedankt voor uw mooie review over onze topper Dylan! 👌

Snelle service

Korte chat gehad met Dylan, en mijn vraag binnen een minuut naar tevredenheid beantwoord.

Hi Damian,

Bedankt voor uw mooie 5-sterren review over onze topper Dylan! 👏

Vriendelijk en behulpzaam

Ik ben zojuist geholpen door Maryam van de klantenservice van Budget Mobiel en dat was een zeer prettige ervaring. Ze was ontzettend vriendelijk, nam echt de tijd om te luisteren en ging actief op zoek naar waar het probleem zat. Vervolgens hielp ze mij stap voor stap om het op te lossen.

De service voelde persoonlijk en betrokken, wat je tegenwoordig niet overal meer tegenkomt. Het personeel is duidelijk klantgericht en denkt echt met je mee. Hier kunnen andere providers zeker een voorbeeld aan nemen. Complimenten aan Maryam en het hele team van Budget Mobiel!

Hi Nadir,

Bedankt voor uw mooie 5-sterren review over onze topper Maryam! 😁

Snel en goed geholpen door Dylan

Snel en goed geholpen door Dylan
Super medewerker en lekker duidelijk met uitleg! Bedankt

Hi Loubna,

Bedankt voor uw mooie 5-sterren review over onze topper Dylan! 🙌

Honden

Echte gemene mensen vandaag 24 december schrijven ze even je geld af.

Terugboeken natuurlijk maarja het is tot maandag geen werkdag en dus heb ik geen kerst. Schaam jullie budget mobiel

Beste Wietske,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de incasso een beetje onverwacht is gekomen.

Uw nieuwe maandperiode wordt altijd ongeveer 6 werkdagen van tevoren geïncasseerd. Het kan daardoor zeker voorkomen dat de incasso rondom een feestdag plaatsvindt. Dit ligt er dus aan wanneer uw nieuwe maandperiode ingaat.

Mocht u verder nog vragen hebben, staat onze klantenservice klaar om deze voor u te beantwoorden! 😊

Met vriendelijke groet,
Ruby

Hajar heeft me heel goed geholpen!

Hajar heeft me heel goed geholpen!! Het was een hele fijne gesprek.

19. december 2025

Hi Berat,

Bedankt voor uw mooie 5-sterren review over onze topper Hajar! 😊

Erg vriendelijk

Hajar was erg vriendelijk en heeft me goed geholpen! :)

18. december 2025

Hi Bregje,

Dankuwel voor uw mooie 5-sterren review over onze topper Hajar! 🙌

Duidelijk geholpen

Duidelijk geholpen door Hajar

18. december 2025

Hi Fransisca,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat onze topper Hajar u zo goed heeft geholpen! 👏.

Amazng service!

Amazng service!
They unmasked private numbers that spamcalled me making my police reports way better this is service!

18. juni 2025

Hi Daisy,

Thank you so much for the great review! We're thrilled to hear that you're happy with our service and that we could help resolve your issue. :)

Kind regards,

Ik werd snel geholpen

Ik werd snel geholpen, ondanks dat ik nog maar 5 min klant was. Door Dylan.

17. december 2025

Beste R,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat Dylan je snel heeft geholpen! :)
budget webcare

Dylan heeft mij echt goed geholpen

Dylan heeft mij echt goed geholpen. Ik heb lang tijd niet gehad zo een goede klantenservice.

17. december 2025

Beste Zanda,
Wat een mooie review! Daar zijn we super blij mee!
Erg fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door Dylan :)
Budget webcare

Super goed en snel geholpen

Super goed en snel geholpen

16. december 2025

Beste Saranda,
Bedankt voor je mooie review!
Heel fijn om te horen dat je zo goed en snel bent geholpen! :)
Budget webcare