Brussels Airlines Anmeldelser

2.122

1,4

Jeg prøver at hjælpe en borger med at få link til en flybillet, som han har bestilt og betalt for længe siden. Selv om vi har alle oplysninger, er det ikke muligt at finde billetten på nettet. Han ska... Se mere

O stjerner. 7 mdr. siden 22 timers forsinkelse af fly. Vi har søgt om kompensation og 2 gange blevet bedt om at udfylde formular. Dette gjort og der har været korrespondance indtil november. Nu hør... Se mere

1. Flyselskab
  2. Flybilletsøgemaskine
  3. Rejseselskab

As Belgium’s national airline, Brussels Airlines was founded in 2002 and has its base at Brussels Airport. The airline operates flights to Europe, Africa and North America and is one of the hub airlines of the Lufthansa Group.

Dårlig

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(2.122)

389 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Uhjælpsom customer service og ufunktionel hjemmeside

Jeg har prøvet at komme i kontant med deres customer service over chatten og telefonen adskillelige gange. Hver eneste gang dirigere de mig til deres e-mail og siger at de ikke kan gøre mere. De svarer dog ikke på e-mail og nu er der gået adskillelige uger. Vi har ringet efterfølgende og skrevet til dem med opfølgning på e-mail men intet svar.

Det er så uhøflig og ligeglad en opførsel…

7. juli 2026

Brussels airline

Jeg har fløjet med Brussels i weekenden, super søde medarbejder, og behagelig flyvetur. Vi var forsinket, men det indhentede de i luften, så alt godt😊

16. februar 2026

God kundeservice og venligt personale

God kundeservice og venligt personale.
Vores klapvogn var endnu ikke ankommet efter en time, men det var pga. en regel om at klapvogne ikke udleveres ved indgangen til flyvemaskinen i den pågældende lufthavn.
Da vi ikke kunne vente længere udfyldte jeg en rapport online, de ringede mig op dagen efter, og dagen efter igen havde de sendt mig klapvognen.

2. november 2025

Brussels Airlines ignorerer EU lovgivning om kompensation

Den 30/7 2025 oplevede jeg at mit fly SN2265 var så forsinket fra Porto til Bruxelles at jeg ikke kunne nå min videre forbindelse til København.

Jeg udfyldte den 5 August en anmodning om kompensation iht. EU lovgivning (EC) No 261/2004. Jeg modtog herefter et sagsnummer: 2508-SN-01157

Siden har jeg intet hørt fra Brussels Airlines, trods 4 opfølgninger. De ghoster dig ganske enkelt og de ignorerer EU lovgivning på området. Jeg kan forstå på andre anmeldelser her på Trustpilot og andre steder at det er noget de gør systematisk.

30. juli 2025

Jeg fløj for nylig med Brussels…

Jeg fløj for nylig med Brussels Airlines, og det var uden tvivl en af de værste flyoplevelser, jeg nogensinde har haft. Flyet var forsinket i flere timer uden ordentlig information fra personalet. Ingen undskyldning, ingen opdateringer – bare ventetid og frustration.

Da vi endelig kom ombord, var servicen uvenlig, og personalet virkede ligeglade med passagererne. Sæderne var ubehagelige, og der var næsten ingen plads til benene. Maden var dyr og smagte elendigt.

Alt i alt var det en meget skuffende oplevelse, og jeg vil på ingen måde anbefale Brussels Airlines til nogen. Hvis du kan undgå dem – gør det!

9. juli 2025

MEGET DÅRLIG SERVICE!

MEGET DÅRLIG SERVICE!. MISTEDE MINE TO KUFFERTER OG UNDVÆREDE DEM I 14 DAGE. INGEN LEVERING AF DEM OG INTET GODTGØRELSE. HOLD JER VÆK, HVIS JERES REJSE IKKE SKAL BLIVE KATASTROFAL OPLEVELSE

4. oktober 2024

Ikke mindre end absolut KAOS!

Vi bookede plads til 13 mennesker til Kreta, familie ferie.
Første udfordring opstod i lufthavnen, 2 af vores børn og 1 barnebarn, blev sat på stand by, pga overbooket fly. De ville ikke komme med, var beskeden.
Jeg har aldrig oplevet det før. Det var et virkelig ubehageligt dilemma at stå i.
Efter meget diskussion løste det sig dog i gaten og de kom med.
Til vores overraskede og foragelse var der efterfølgende 6 tomme sæder i flyet 🤬
Vores ene barnebarn på 2,5 år fik tildelt et sæde blandt fremmede alene (uden forældre) heldigvis kunne vi bytte sæder.!

Ydermere var boarding processen også fuldstændig uorganiseret, hvad også resulterede i at selskabet lukkede en forkert passager ind på flyet. Så 2 minutter før afgang, måtte de bruge tid på at få passageren af igen🫣 Sikkerheden er vist ikke i top på den måde..?

Alt i alt en fuldstændig kaotisk start på det der skulle være en hyggelig ferie.
Jeg vil aldrig anbefale eller benytte dette selskab igen.

21. september 2024

Bruxelles airlines... håbløst.

d.14.7.2024.
Sidder i toget på vej til CPH lufthavn, pludselig tikker der en besked ind om, at mit fly med Bruxelles Airlines er ombooket med 12 timers forsinkelse.. jeg har et nyt fly fra madrid til colombia, jeg så ikke kan nå.. så skynder mig at købe en ny billet. Derefter ser jeg på muligheden for refund.. men der er intet at gøre. De henviser bare til svenske Travelis, en rejseoperatør i Stokholm, som på deres side gør det klart, at man ikke kan få pengene tilbage..
Har aldrig oplevet sådan noget før.. det er helt vildt bare at aflyse et fly 12 timer før og så ændre tiden, så man ikke kan nå det næste fly, uden nogen form for mulighed for kommunikation osv.. vanvittigt!
De fortjener 0 stjerner.. hvorfor får de lov til stadig at operere i DK.. det er en stor gåde.

14. juli 2024

Personalet insisterer på indtjekning af…

Personalet insisterer på indtjekning af håndbagage uden ved gaten, trods bagagen har den rette størrelse og at andre passagerer fuldstændig evident får lov til at medbringe bagage ombord, der er langt større end håndbagage, med det kaos det skaber. Kan ikke anbefale Brussel Airlines på baggrund.

3. juni 2024

Ufattelig ringe service

Ufattelig ringe service. I mine over 20 år med fly har jeg aldrig oplevet noget så dårligt. De lader dig booke en billet, hvorefter de bare ændrer den efter forgodtbefindende. Jeg endte med at blive udskudt 24timer ekstra i New York. Kan man forestille sig noget værre?

1: Det betød jeg ikke kunne blive i lufthavnen og skulle finde hotel, mad, transport... Som du sikkert selv kan regne ud er det mange penge.

2: De svarer ikke i kundeservice

3: personalet var ikke i nærheden af standarder man håber på at få ombord.

Find et andet selskab. God rejse 😉

3. april 2024

Fly fra Bruxelle til Hamborg aflyst

Fly fra Bruxelle til Hamborg forsinket mange timer. Brussels Airlines lover at betale alle udgifter, hvilket de også gør, bare ikke den store taxa regning på 5.400 kr. fra Hamborg til Billund. Vi har skrevet mails, ringet og udfyldt formulaer på deres hjemmeside mange gange uden reaktion, altså ingen svar om noget som helst. Du kan snakke lidt engelsk med en inder, som ikke har beføjelser til noget som helst ud over at henvise til udfyldelse af en formular på hjemmesiden.
Utroværdig og dårligt flyselskab - desværre kan man ikke give minus 5 stjerner.

22. oktober 2023

Aflysning uden besked - og så ikke alligevel?

Opdager dagen inden afgang på deres app, at mit fly er blevet aflyst. Jeg har ikke modtaget besked herom. Jeg kontakter selskabet for at få plads på et andet fly, men der er ingen afgange der kan erstatte turen indenfor acceptabel tidsramme. Jeg skynder mig at booke et andet fly hos et andet selskab. Et par timer senere modtager jeg en sms, at mit fly alligevel ikke er aflyst, selvom det fortsat fremgår aflyst i appen.
Jeg ringer selskabet op igen, for at høre hvad status er. Jeg får først at vide, at flyet er aflyst, men da jeg gør opmærksom på SMS’en dobbelttjekker hun, og kan fortælle at flyet faktisk ikke er aflyst!?
Jeg fortæller, at jeg har brugt penge på nye flybilletter pga den forvirring de er skyld i. Hun siger at jeg kan søge rejserefusion, hvis jeg ikke ønsker at flyve med dem alligevel, men da jeg har booket gennem et rejseselskab og flyet nu faktisk ikke er aflyst (!!) er der intet at hente der.
De kan ikke hjælpe med erstatning på de billetter jeg har booket hos et andet selskab. Der er ingen hjælp at få, selvom de uden tvivl er skyld i mange spildte penge!

Det eneste positive man kan sige er, at der er en åben telefonhotline en søndag aften (på uforståeligt indisk engelsk, dog!)

11. februar 2024

Ekstrem ringe oplevelse

Ekstrem ringe oplevelse.
Der skal betales for retten til håndbagage, sådan er det og det er fint hvis man ønsker det.
Derefter tvinger de dig til at tjekke den ind. PC, IPad, oplader mm. er de så venlig at lade dig bære alt i hånden.

De forklarer dig at det er helt normalt med en stemme som om man var 3 år og aldrig havde rejst før.
Det her er mere ment som info for andre rejsende. Jeg begår ikke fejlen igen.

14. november 2023

Ingen stjerner – men en advarsel

Uanset hvor billig og god en rute Brussel Airlines (BA) kan tilbyde så vælg et andet selskab. Der er stor risiko for at ruten ændres/fly aflyst – og har du brug for deres kundeservice, kan du lige så godt opgive.

Det startede med, at vores hjemrejse fra Rwanda den 22. september skulle ombookes på foranledning af BA. Hjemturen blev derved en del timer længere og med en mellemlanding mere i Frankfurt. Og efterfølgende kunne de ikke sende os en bekræftelse på den nye hjemrejsebillet - vi fik kun udrejsen, som ikke var ændret.

Nogle dage efter fandt vi ud af, at der var fejl i min rejsemakkers efternavn, som jeg ellers havde tjekket omhyggeligt, da jeg bestilte rejsen. Gennem en uge ringede hun dagligt for at få det manglende bogstav sat ind i hendes efternavn for ikke at blive afvist boarding. Hver dag blev hun mødt med de samme standardfraser på varierende kvalitet af engelsk på en dårlig forbindelse: "The devoted department of name correction" vil ringe inden for 24 timer - men denne helt specielle afdeling for navneændring ringede aldrig. Heller ikke selv om det på et tidspunkt blev sat som ”høj prioritet” eller forventet tilbagekald blev nedsat til få timer. Gik man dem på klingen i desperation, blev de bare tavse. En anden gang oplyste de, at min rejsemakkers navn var for langt, så det skulle forkortes, men hun skulle stadig betale 25 euro for at få indsat et bogstav i efternavnet.

Aften før vi skulle flyve næste morgen kl. 6.55, var der pludselig en medarbejder, der kunne sende et link til betaling for at få rettet efternavnet, efter min rejsemakker grædefærdig måtte forklare, at hun ville blive afvist boarding, hvis ikke navnet blev rettet. Da min rejsemakker fik betalingslinket skulle hun bekræfte, at navneændringen var korrekt – men det var svært at bekræfte, eftersom hendes efternavn som det eneste af hendes navn, ikke fremgik af betalingslinket. Hun måtte bare betale og håbe på det bedste. Der var så problemer med betalingen og der gik 1 ½ time, før det blev løst og navnet ændret. I øvrigt uden at hendes navn blev forkortet, som det tidligere var blevet oplyst var nødvendigt.

Undervejs i processen havde vi fortsat problemer med at få en bekræftelse på vores ændrede hjemrejse. Vi kunne se den via vores login på BA´s hjemmeside, men det foruroligede os, at deres system ikke kunne sende bekræftelsen. Vi valgte at ringe til Lufthansa, som vi blandt andet også skulle flyve med hjem, og de kunne godt sende os en bekræftelse på hjemturen.....

På et tidspunkt måtte vi også ringe til BA´s IT-support, da der også var problemer med at få tilsendt et login til BA´s app. Medarbejderen kunne oplyse, at vores billet skulle ”opdateres” og det skulle vi sige til kundeservice – men det formåede eller forstod kundeservice aldrig, når vi nævnte det, og nogle henviste så til, at den kunne opdateres, når efternavnet blev ændret.

Vi forsøgte også to gange undervejs at bestille sæder. Betaling blev bekræftet og sædevalg ”confirmed” i vores login, men dagen efter var sædevalg for hjemturen væk. Kundeservice kunne kun informere om, at vi ikke havde betalt, kun for udturen. Vi tænker, at det havde noget at gøre med den manglende opdatering af billetten, men vi opgav på forhånd at komme med dét forslag pga. vores tidligere erfaringer med at nævne det.

Da vi skulle rejse, kunne vi ikke checke min rejsemakker ind og ved "bagage drop" fik vi at vide, at ”der er noget galt med billetten”. Og KUN fordi der ikke var kø, havde medarbejderen tid til at ringe til BA´s kundeservice for at få styr på billetten. De havde nogle andre telefonnumre til kundeservicen, men det skulle alligevel tage dem 40 minutter og to afbrudte opkald for at få BA til at rette billetten - mon det var den der opdatering, der stadig spøgte?

Vi sad i flyet med en følelse af, at hvad der mon ville ske som det næste, og ville der være problemer, så min rejsemakker ikke kunne komme med flyet hjem?

På hjemturen lykkedes det at komme til Bruxelles, men så blev vores fly videre til Frankfurt aflyst. Vi endte med blive ombooket og lande i København kl. 22.40 i stedet for kl. 11.20, som vi oprindeligt havde købt billet til – altså den hjemtursbillet, som BA bad os om at ombooke, men som vi øvrigt let kunne have beholdt, da BA undervejs også havde ændret vores afrejsetidspunkt fra Rwanda, så vi var i god tid i Bruxelles til at nå flyet med landing i København kl. 11.20.

2. september 2023

Først skulle jeg 9.9-2023 flyve med…

Først skulle jeg 9.9-2023 flyve med Brussel airlines fra CPH-Bruxelles og fra Bruxelles til Lyon lidt i 7 om morgenen, da kl var 22.25 aftenen 8.9-2023, får jeg pludselig en sms at min flyrejse var aflyst, da så jeg går ind og kigger et kvarter efter ligger der nye billetter hvor jeg/vi skal over Heathrow med British airways til en senere på formiddagen, det vil sige en del af vores feriedag bliver os frataget, som om det ikke er nok, da vi ankommer i Kbh¨s lufthavn, får vi af vide vi er på venteliste, det vil sige, vi faktisk ikke er sikre på overhovedet kommer frem, det lykkedes trods alt komme med. Da så vi kommer til Lyon er det så sent på lørdagen, det ikke længere er muligt at leje en bil, og vil må vente helt til mandag.11.9-2023. Jeg har fløjet hjem fra Lyon til Bruxelles og fra Bruxelles til Københavns lufthavn 15.9-2023 der var flyet forsinket, og den gate som kaptajnen på flyet havde fået oplyst til os passagere, passede ikke, og vi måtte løbe hele lufthavnen igennnem for nå vores flyforbindelse til København, hvilket var temmelig ubehageligt, da så vi ankommer i Københavns lufthavn, mangler der for det ikke skal være løgn 3 stk bagage som først komme to dage senere og den ene i sædeles dårlig stand, fordi den er blevet kastet rundt, trods omhyggelig indpakning i bobbelplast og fragile tape hele vejen rundt. Det er bare så ringe oplevelse, og vil kraftigt fraråde beytte Brussel airlines og Aviator som er dem der står for deres bagagehåndtering i lufthavnene

9. september 2023

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. De ejes af Lufthansa group, ligesom Brussels Airlines og Swiss Airlines. Så man kan forvente samme dårlige service.

Først bliver det ene fly forsinket, så vi ikke kan nå mellemlandingen. Derfor tilbyder der hvor jeg har købt billetterne at komme med et fly dagen får. Men så bliver jeg nødt til at betale for en overnatning i Brussels, hvor jeg så dagen efter skal tage flyet til Firenze. Jeg ender med at betale og så får jeg en mail om der ikke er plads. Derfor skal jeg kontakte flybillet.dk hvor jeg købte billetten. De siger de ikke kan hjælpe og beder mig ringe til Brussels Airlines. De får mig med et fly den oprindelige dag. Dette sker en lille uge før afgang. Heldigvis får jeg aflyst hotellet uden gebyr. Heldigt. De får mig så fløjet med austrian airlines i stedet. Men fordi jeg har betalt for sæder i det gamle fly, så virker de ikke i det nye. De lover mig at refundere beløbet for sæderne, men har ikke fået nogen mail eller penge tilbage.

Vi ender dog med at komme frem.

På vej tilbage da vi checker ind online 23 timer før, står der så at de sæder vi har på tilbage turen nu er annulleret. Og vi ikke sidder ved siden af hinanden. Jeg prøver igen kontakte først Brussels og så swiss. De beklager, men hjælper mig ikke med en løsning.

Jeg håber de vender tilbage med noget kompensation. For jeg har brugt ALT for lang tid på alt det bøvl her. Det som skulle have forstillet at have været nemt.

Så, ens fly bliver enten forsinket, aflyst eller man får annulleret de sæder man har betalt for. Og uden at blive gjort opmærksom på det. Virkelig dårlig service. Og der er kun engelsk support via telefon hvor lyden skratter. Man kan også skrive via Messenger, men får forskellige svar hver gang.

Kan ikke anbefale hverken austrian, Brussels eller swiss Air.

15. september 2023

Aldrig igen

Fuldkommen dårlig oplevelse fra start til slut. Stjerne nummer 2 er for min hyggelige 3 timers samtale med en særdelses kompetent og sød indisk kvinde, der virkelig formåede at guide og hjælpe mig gennem den ellers sindsoprivende oplevelse.

4. september 2023