I joined Brototype after Plus Two thinking it would actually help me build a career, but it’s mostly hype and marketing. After 8 months, I could only finish around 11 weeks, and I’ve seen students stu... Se mere

Dear all , Fumigation njanum ചെയ്തിരുന്നു.. പക്ഷേ അവരുടെ fees structure, rules എല്ലാം കണ്ടപ്പോൾ പിന്നീട് fumigation re attend ചെയ്തില്ല.. അമിതമായ ഫീസ് ആണ് വാങ്ങുന്നത്.. ഒരാൾ പോലും പഠിപ്പിക്കാൻ ഇ... Se mere

1. Softwareuddannelse
  2. Uddannelsesinstitution

Brototype is Kerala's #1 Ed-tech YouTube channel for students looking to frame a good career in the tech industry. Our mission is to make a positive change in the lives of people by providing them with valuable information and actionable steps. We help you develop coding skills for free by providing various programming tutorials & tech-career topics in Malayalam, that help you achieve a job in the IT industry. Join Brototype’s intensive 12-month training program from the No.1 software training institute in Kerala, designed to transform absolute beginners into job-ready software engineers. With live mentorship, hands-on projects, 100% placement support, and a money-back guarantee — your tech career starts here.

2,0

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Top-notch Tech Learning Platform!

I began my coding journey with Brototype's(formerly Crossroads) YouTube channel back in eighth grade. Today, I'm a full stack developer, thanks to their excellent teaching style. Their sincerity towards students is commendable. Ignore low ratings; detractors may have ulterior motives or might have failed their fumigation test. Don't let negative reviews sway your decision to join Brocamp. Trust Brototype to make tech engaging and accessible!

24. marts 2024

HARD TO BELIEVE

How is it, that Brototype claim to make foreign employment opportunities for people who are freshers? It's very hard to believe that. If so, which are your foreign clients, who have already taken your wards. Publish their details like name of organization and their web address. Be more authentic about your foreign claims.

22. januar 2023
Brototype-logo

Besvarelse fra Brototype

All of our Placements are updated in LinkedIn and Instagram as well, we have tagged all the candidates so you can directly contact them to know the truth.