Bronkhorst Buitenleven Anmeldelser 253

TrustScore 4.5 ud af 5

4,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij zijn heel tevreden met onze tuinkamer-opbergschuurtje . Vooral de afspraken die jullie geregeld (jij) hebben waardoor alles vlot achter elkaar werd afgewerkt . Wij hebben daarom ook voor... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Samen met Henk hebben we in eerste instantie thuis gekeken naar onze ideeën en zijn daarna wezen kijken in de mooie showroom en fabriek. De bouw is gestart volgens planning wat erg fijn was uiteraard... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn onder de indruk van het teamwerk en vakwerk van Bronkhorst Buitenleven! We hebben eigen ideeën op tafel gelegd en na een gesprek bij ons thuis kwam er een visuele impressie uit naar voren die... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Foto's van eerdere bouwwerken van dit bedrijf die ik zag, verraadden natuurlijk al wel hun liefde voor het vak en een creatieve en solide inslag. Maar hoe zal het dan bij jezelf uitpakken? Nou, lieve... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Terrassebygger
  2. Bygningsdesignvirksomhed

Om Bronkhorst Buitenleven

Skrevet af virksomheden

Binnen enkele minuten een andere wereld in stappen, dat zou toch ideaal zijn. Door onze omgeving soms te versimpelen komen we dichter tot onszelf. Of elkaar. We creëren een plek waar u kunt ontspannen, werken, sporten of gasten een overnachting biedt. Gewoon in uw eigen achtertuin. Wat verdient uw aandacht? Bekijk hier de stijlen van Bronkhorst.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Super tevreden!

Vanaf het moment van tekenen / schetsen tot en met de oplevering zijn wij heel erg tevreden. Zeer betrokken medewerkers, enorm meedenken met de mogelijkheden, maar ook de uitvoer wat natuurlijk het meest belangrijke is. Niets was te veel gevraagd, het eindresultaat is naar onze tevredenheid, en wij kunnen niet anders dan een zeer positieve referentie afgeven van Bronkhorst Buitenleven!

13. juni 2016

De 'Mercedes' onder de carports/overkappingen

Een uitstekend bedrijf dat goed luistert en onze wensen waarmaakt. Veel lof voor de wijze hoe omgegaan is met een uitvoeringsfout. Top!

12. juni 2016

Geachte heer van der Ziel,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We wensen u nog veel plezier van de fraaie overkapping!

Bronkhorst Stijlvol Buitenleven

Perfecte afwerking, prachtige waranda

Wij hebben bij Bronkhorst een tuinhuis annex waranda gekocht. Tijdens het oriëntatie gesprek werden ons veel ideeën aangedragen. De heer Bronkhorst is ook ter plekke geweest om de goede plaats te bepalen en mede daardoor is het een perfecte locatie geworden. De bouw ging vlot en alle afspraken zijn nagekomen. De afwerking is zo mooi dat dit echt niet te vergelijken is met een tuinhuis van de bouwmarkt!

8. juni 2016

Tuinpaviljoen met glas

Via deze weg willen wij het hele team van Bronkhorst bedanken! Het is voor ons een droompaviljoen geworden waar we jaren plezier aan zullen beleven!
Er is tijden de realisatie van het tuinpaviljoen heel hard en precies gewerkt, er word ook zeker goed nagedacht voordat de werkzaamheden van start gaan. Doordat er door Bronkhorst nog met liefde wordt gewerkt is dat dan ook zeker terug te zien in het resultaat.

6. juni 2016

100%

komt alle afspraken na met kwaliteit als doel
prima medewerkers

7. marts 2016

Geachte heer Luijkx,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. We hebben de samenwerking als prettig ervaren en wensen u nog veel plezier van de tuinkamer Sevilla.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tot in de puntjes verzorgd van begin tot eind!!

Degelijk en zeer goed bedrijf , die waar maakt wat beloofd wordt!!

29. februar 2016

Beste heer en mevrouw Wensink,

We hebben vorige week zelf gezien dat het een verrijking is in de prachtige tuin! Veel succes nog met de laatste aanpassingen van het geheel.
Héél veel plezier gewenst van uw prieel en de buitenkeuken!

Hartelijke groet van het Bronkhorst Team

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede uitstraling en keurig uitgevoed

Netjes afgeleverd, prettige en bekwame mensen. Jammer dat bij het uitzetten van de caport /schuur, niet precies de juiste plek ervoor is aangehouden. Advies over bewerken van hout met Larix olie beantwoordde geheel aan verwachtingen. Wij wisten niet dat het hout niet uitgewerkt zou zijn en dat daardoor de dubbele schuurdeur sluitproblemen zou krijgen.
Hooischuur prima geplaatst en gebouwd. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat.

8. februar 2016

Beste familie Duijvenboode,

Het zijn twee mooie verblijven geworden bij u op het prachtige perceel. We hebben begrepen dat de deur inmiddels weer goed sluit.

Veel plezier met de carport en de hooiopslag!

Het Bronkhorst Buitenleven Team

Prima geslaagd project

Ik ben onder de indruk van de zorgvuldige voorbereiding, uitvoering en begeleiding van de werkzaamheden.

1. februar 2016

Beste heer en mevrouw Wilmink,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Nogmaals heel veel plezier gewenst in jullie prachtige prieel!

Hartelijke groeten van het Bronkhorst Buitenleven Team.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helemaal fantastische realisatie van een prachtig product

Na in alle rust met de heer Bronkhorst tot een idee te zijn gekomen, is er een ontwerp gemaakt ( geen standaard product) Daarover weer in alle rust en flexibiliteit gesproken. Vervolgens opdracht gegeven. Alles in prima harmonie door fijne vakmensen gebouwd helemaal conform onze wensen.

Na een paar weken nog een keer een bezoek van de heer Bronkhorst om het over te dragen. Kortom mooi product en geheel ontzorgd naar ons toe geleverd. Prachtig product, prachtige vakmensen en super blij er mee.

20. december 2015

Beste heer en mevrouw Blaauw,

Dank voor uw complimenten. De mannen hebben het fantastisch naar hun zin gehad bij U. En namens hen nogmaals bedankt voor de goede verzorging. Heel veel plezier van uw prachtige tuinpaviljoen gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vakmanschap, kwaliteit en enthousiaste medewerkers

Bronkhorst heeft bij ons een overkapping en vernieuwbouw van een schuur gerealiseerd. Vanaf plan tot realisatie blijven ze in overleg en werken ze met de meeste toewijding naar een geweldig eindresultaat.
Een pluim voor de werknemers die tijdens het bouwproces continu mee blijven denken. Ze zijn zelf ook zeer enthousiast over de projecten die ze realiseren en stralen dat ook uit. En dat zie je vervolgens ook terug in het eindresultaat! Het idee wat wij in schets getekend hebben, is in werkelijkheid perfect gerealiseerd. Wij zijn meer dan tevreden met onze overkapping en schuur. Wij bevelen Bronkhorst dan ook van harte aan!

4. december 2015

Beste familie Oosterbaan,

Wij zijn best een beetje trots op uw aanbeveling! We hebben het zelf bij de oplevering ook geconstateerd.
Werkelijk een héél mooi resultaat.
Heel veel plezier met deze geweldige schuur en de prachtige overkapping!

Het Bronkhorst Team.

Prachtig!

In september hebben wij een zgn. 'buitenkamer' in onze achtertuin in het midden van de stad door Bronkhorst Buitenleven laten realiseren. Ik kan niet anders zeggen dat vanaf het begin tot het eind de klantvriendelijkheid, deskundigheid, service en nazorg van topkwaliteit was. Het was een waar genoegen om de twee mannen die het hebben neergezet mee te maken, superdeskundige vakmensen, snel en vooral vrolijkheid alom.
We hebben een prachtresultaat en zullen er nog lang veel plezier van hebben!

1. december 2015

Beste mevrouw Lutjenhuis,

Nogmaals van harte plezier gewenst met jullie fraaie tuinkamer. Het resultaat staat heel gezellig in het oude stadscentrum waar u woont.

Vriendelijke groet,

Het Bronkhorst Buitenleven Team

Ons Tuinpaviljoen, Vakwerk door Professioneel Bedrijf

Al vanaf het eerste gesprek was het ons duidelijk dat we met een professioneel bedrijf te maken hadden. Een duidelijke en complete offerte, besproken aan de hand van een miniatuur tuinpaviljoen, een redelijke prijs, een prima werkvoorbereiding en vooral open en eerlijk (werk)overleg. Alle details waren bespreekbaar en werden steeds duidelijk toegelicht en indien door ons gewenst ook aangepast.
Ons tuinpaviljoen werd volgens afspraak geïnstalleerd door vriendelijke en ervaren timmermannen wat uiteindelijk resulteerde in een knap en nauwkeurig stuk vakwerk. Hierbij heeft de firma F&C Totaaltechniek op uitstekende wijze de (uitgebreide) elektrische installatie geleverd, niets was hun teveel om hun klant tevreden te maken.

Ook de oplevering was zeer professioneel waarbij Henk Bronkhorst zelf nog een inspectie uitvoerde van het geleverd werk en ons nog verblijdde met een flesje wijn en plaatselijke lekkernijen.

We verwachten nog jaren te zullen genieten van ons nieuwe Tuinpaviljoen en willen de medewerk(st)ers van Bronkhorst Buitenleven hartelijk danken voor het professionalisme en geleverde vakwerk.

21. november 2015

Geachte familie Versendaal,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij om te vernemen dat u zo tevreden bent en wensen u nog veel plezier van uw tuinpaviljoen!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede kwaliteit zowel bij de planning als de bouw.

Bedrijf komt de afspraken goed na. Kwaliteit is prima. Er wordt goed geluisterd naar de individuele wensen.

18. november 2015

Geachte heer en mevrouw Ten Caat,

Fijn dat alles duidelijk was en naar tevredenheid is verlopen.
Héél veel Buitenleven plezier onder die prachtige overkapping!!!

Het Bronkhorst team.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tuinkamer Nice is very nice!

We zijn erg tevreden over onze tuinkamer Nice.
Het is een kwaliteitsproduct. De timmerlieden, die de tuinkamer geplaatst hebben, werken zeer zorgvuldig, precies en netjes. Ook de contacten met de andere medewerkers waren prettig.
Iedereen die onze tuinkamer komt bewonderen, is erg enthousiast.
Het was een behoorlijke investering, maar het resultaat is er dan ook naar.
In Groningen zeggen we: het kon minder!
En dat betekent: het kan niet beter!

31. oktober 2015
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Service die je verwacht van een bedrijf dat staat voor kwaliteit.

Na de bouw van mijn overkapt terras heb ik zelf een pizza-oven gebouwd. De doorvoer voor het rookkanaal had ik vast laten plaatsen. Toen ik klaar was met de bouw van de oven had vragen over de isolatie van de aansluiting door het dak. Er werd direct een afspraak gemaakt om het te controleren en tevens geholpen met de aansluiting van de oven hierop. Top, service waar je op hoopt.

20. oktober 2015
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.