Bronkhorst Buitenleven Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij zijn heel tevreden met onze tuinkamer-opbergschuurtje . Vooral de afspraken die jullie geregeld (jij) hebben waardoor alles vlot achter elkaar werd afgewerkt . Wij hebben daarom ook voor... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Samen met Henk hebben we in eerste instantie thuis gekeken naar onze ideeën en zijn daarna wezen kijken in de mooie showroom en fabriek. De bouw is gestart volgens planning wat erg fijn was uiteraard... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn onder de indruk van het teamwerk en vakwerk van Bronkhorst Buitenleven! We hebben eigen ideeën op tafel gelegd en na een gesprek bij ons thuis kwam er een visuele impressie uit naar voren die... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Foto's van eerdere bouwwerken van dit bedrijf die ik zag, verraadden natuurlijk al wel hun liefde voor het vak en een creatieve en solide inslag. Maar hoe zal het dan bij jezelf uitpakken? Nou, lieve... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Terrassebygger
  2. Bygningsdesignvirksomhed

Om Bronkhorst Buitenleven

Skrevet af virksomheden

Binnen enkele minuten een andere wereld in stappen, dat zou toch ideaal zijn. Door onze omgeving soms te versimpelen komen we dichter tot onszelf. Of elkaar. We creëren een plek waar u kunt ontspannen, werken, sporten of gasten een overnachting biedt. Gewoon in uw eigen achtertuin. Wat verdient uw aandacht? Bekijk hier de stijlen van Bronkhorst.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende communicatie en prima uitvoering van het werk: Bronkhorst zegt wat het doet en doet wat het zegt.

Bronkhorst Buitenleven is een bedrijf dat zegt wat het doet en doet wat het zegt. In het verleden hadden we een keer informatie opgevraagd en prompt ontvingen we in december een kerstkaart van Bronkhorst. Die hebben we bewaard en toen we voor onze nieuwe huis een overkapping achter in de tuin zochten, hebben we weer contact gezocht. Vooraf wordt een duidelijke uitleg gegeven van de mogelijkheden en ontvingen we prachtige tekeningen van hoe de overkapping eruit zou gaan zien. Toen de vergunning redelijk onverwacht binnenkwam, is alles op alles gezet om de uitvoering van het werk asap te starten. In acht dagen is onze overkapping vakkundig neergezet. De paar kleine openstaande punten bij oplevering werden zeer snel opgelost (enkele dagen). Wat ons bijzonder getroffen heeft is de duidelijke en tijdige communicatie van Bronkhorst. E-mails en telefoontjes wordt prompt en duidelijk beantwoord; dat geeft vertrouwen. Na de bouw ontvingen we een cadeau met een handgeschreven briefje van mannen die de overkapping hadden gebouwd. Al met al is Bronkhorst Buitenleven de 5 sterren meer dan waard.

19. oktober 2015

Beste familie de Vries,

Nog hartelijk bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat u zo tevreden bent.
Veel plezier gewenst van jullie nieuwe woning met bijpassende tuinkamer!

Team Bronkhorst Buitenleven

Uitstekende service

We zijn erg tevreden over de tuinkamer en hoe het tot stand is gekomen.
Er is goed rekening gehouden met onze wensen (ook qua tijdsplanning), de service was uitstekend. Ook erg tevreden dat achteraf nog iemand komt om te checken of alles goed is gegaan.
We hadden alleen een miscommunicatie met de hovenier, waardoor deze het terras/ondergrond voor de tuinkamer in eerste instantie niet goed had liggen. Het is uiteindelijk goed opgelost, maar wellicht had nog betere onderlinge communicatie dit voorkomen. We hadden juist de hovenier met wie Bronkhorst altijd zaken doet gekozen, omdat je verwacht dat ze dan beter samenwerken/communiceren.
Maar los van dit akkefietje (wat vooral bij de hovenier lag) erg tevreden.

18. oktober 2015

Beste Anoniem,

Dank voor uw beoordeling. We zullen de communicatie in nog betere banen gaan leiden.
Nog veel plezier van uw tuinkamer gewenst!

Betrouwbare vakmannen!!

Door een afbeelding van een veranda in een tijdschrift kwamen wij in contact met Bronkhorst. Na een kennismakingsgesprek waarin wij onze wensen uitspraken, ontvingen wij de offerte en na enkelen weken zijn onze wensen gerealiseerd.
Het waren vakmannen die aan het werk waren ,in een plezierige werksfeer.
Er werd zorgzaam met het terrein omgegaan en na afloop was het terrein helemaal opgeruimd.
Afspraken zijn prima nagekomen. Een niet goed werkend slot werd na een telefoontje meteen hersteld.
Tot slot kwam de verkoper nog kijken of alles naar tevredenheid was.
En dat is het.
Wij genieten nu in de nazomer van onze veranda met aangebouwde schuur.

1. oktober 2015

Beste familie Vos,

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Goed om te horen dat alles na volle tevredenheid is opgeleverd. Wij wensen u veel plezier en fijne avonden in uw Tuinkamer Sevilla.

Bronkhorst Buitenleven.

perfecte samenwerking

van begin oriëntatie, tot na oplevering perfect begeleid in het maken van keuzes voor het buitenverblijf! afwerking van het geheel heeft onze verwachting overtroffen.

12. september 2015

Beste heer van Dalfsen,

Dank voor uw beoordeling. We wensen u nog veel plezier van de schuur en warme avonden onder de veranda toe!

Vriendelijke groet,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Iedereen die op het gebied van luxe tuinaanbouwen, veranda's iets zoek, kunnen we dit bedrijf van harte aanbevelen.

Topkwaliteit, goede planning en communicatie, opgeleverd volgens afspraak.

10. september 2015

Geachte heer Tijhuis,

Nogmaals dank dat we de fraaie carport en veranda bij u mochten realiseren. Het Eikenhouten gebouw past mooi bij uw woning en we hopen dat u er nog lang plezier van mag hebben.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekend van begin tot het einde

Wij zijn heel blij dat we voor Bronkhorst buitenleven gekozen hebben, het resultaat is prachtig.
De voorbereiding en de realisatie is van het begin tot het einde in één woord geweldig.
We zouden het zo weer doen!

11. august 2015

Geachte familie Blitterswijk,

Fijn dat u zo tevreden bent over de samenwerking met Bronkhorst Buitenleven. Het was een mooi project om bij u te mogen realiseren.

Vriendelijke groet uit Uddel,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Je krijgt wat je vraagt: Kwaliteit en schoonheid

De schetsontwerpen geven een prima beeld van het uiteindelijke resultaat. Zo was in het ontwerp gebruik gemaakt van een mix van zwarte en rode pannen. Hoewel dit niet de originele insteek was is dit idee overgenomen met een prachtig resultaat tot gevolg. De bouw is heel snel en kwalitatief zeer goed uitgevoerd. Je merkt aan alles dat er wordt meegedacht met de klant. De logistiek was perfekt! Er zijn geen wachttijden geweest op materiaal of zaken als kranen of beton.

9. august 2015

Beste D.P.,

dank voor uw beoordeling! Nog veel plezier van de mooie garage gewenst!

Hartelijke groet,
Het Bronkhorst Buitenleven Team!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In goed overleg en met zeer vakbekwame mensen een prachtig tuinpavijoen gebouwd

Wij waren en zijn onder de indruk van de mooie ontwerpen. Na gekozen te hebben voor ons paviljoen, is in overleg met Bronkhorst Buitenleven ons tuinhuis tot stand gekomen. Het geheel is in een zeer ontspannen en vakbekwame mensen tot stand gekomen. Het was ons zeer aangenaam.

vr, gr. Dirk en Gerda de Kok

28. juli 2015

Beste Familie de Kok,

Dank voor uw bericht. Heel fijn om te vernemen dat het u goed is bevallen. We wensen u nog veel plezier van het tuinpaviljoen Sevilla.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

we hebben er een heerlijke tuinkamer bij

Goede begeleiding en uitvoering. Vriendelijk en attent personeel. Het is niet goedkoop maar wel kwaliteit

26. juli 2015

Beste Jaap van der Bijl,

Dank voor uw beoordeling. Mooi dat u geniet van uw tuinkamer. Hopelijk volgen er nog vele mooie dagen en avonden bij het haardvuur.

Een mooie zomer gewenst en groet,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima bedrijf met vakkundige medewerkers.

Na een moeizaam vergunning traject,is de bouw vlot en goed verlopen.
Nu staat er bij ons een mooie schuur,met ervoor een mooie veranda.
Met de bouwers en de begeleiding kun je goed samenwerken.
Er was een keer een probleempje over isolatieplaten.
Maar dat is met een telefoontje opgelost.
Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Theo van Veen. Leidschendam.

25. juli 2015

Geachte heer van Veen,

Het heeft inderdaad even geduurd. We zijn blij dat u nu kunt gaan genieten van het bouwwerk.

Nogmaals dank voor de prettige samenwerking!

Vakmanschap op de Veluwe

Bronkhorst heeft zich onderscheiden met uitstekend vakmanschap (Wynand en collega's) en een prima service. Elk onderdeel van de levering klopte gewoon (gebouw, terras, tuin, elektriciteit).

19. juli 2015

Kwaliteit en betrouwbaarheid bij Bronkhorst

Bronkhorst heeft bij ons een tuinkamer gerealiseerd tot onze volle tevredenheid. Contacten met het bedrijf verliepen uitstekend. En vooral van belang: ze doen wat ze beloven! Snelle levering, goede kwaliteit van de gebruikte materialen en erg aardige bouwers. We zijn blij met onze "Cannes"!

17. juli 2015

Super tevreden

Bronkhorst denkt mee vanaf het eerste adviesgesprek tot na de oplevering. We genieten van het buitenleven en zijn zeer content met dit bedrijf, op allerlei vlak heeft men meegedacht en snel en goede kwaliteit weten te leveren. We zouden dit bedrijf aanbevelen aan iedereen!

16. juli 2015

Beste Familie.

Fijn dat u zo tevreden bent. We stellen het op prijs dat u ons aan wilt bevelen bij anderen.
Nogmaals veel plezier van uw tuinpaviljoen Cannes gewenst!

Tuinprieel type Nice

Fantastisch!!! Wij zijn zeer tevreden met ons tuinprieel welke is gebouwd door Bronkhorst Buitenleven. Zeer deskundig advies vooraf door thuisbezoek van de heer Bronkhorst zelf en daarna een goed opgezette (vrijblijvende) offerte ontvangen. Na akkoord zijn duidelijke afspraken gemaakt v.w.b. dagen en tijden van de bouw. Alles werd op tijd opgebouwd en geplaatst en de medewerkers waren zeer beleefd en deskundig.
Na de bouw bij de oplevering zeer goede nazorg geleverd door thuisbezoek van de heer Bronkhorst. We krijgen van zowel kennissen alsook buurtbewoners zeer goede opmerkingen over het tuinprieel.

15. juli 2015

Beste Johan en Olga,

Goed om te horen dat u zo tevreden bent. De jongens hebben met veel plezier bij u gewerkt.

Groeten ook namens de 'vliegtuigspotter'

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Betrokken medewerkers werken met de beste materialen

Onze keuze voor een van de producten van Bronkhorst was de eerste handeling; de levering van materialen en de uitvoering van het werk zijn de volgende stappen. Met onze - soms vrij specifieke - wensen is rekening gehouden. We kwamen niet voor verassingen te staan! Wat ook opviel waren de eerste klasse bevestigingsmaterialen en gereedschappen, waarmee gewerkt werd. De werkploeg, die in dit geval de Sevilla bij ons op locatie plaatste, heeft hieraan voorafgaand alle houtbewerkingshandelingen, waaronder zagen, schaven, frezen en oliën in een eerder stadium uitgevoerd. Deze wijze van produceren zal zeker een basis zijn voor hun positieve gemotiveerde betrokkenheid. We begrepen, dat deze werkwijze de gebruikelijke is bij Bronkhorst. De Sevilla voldoet volledig aan onze verwachtingen. De bouwplaats is na afloop van het timmerwerk zeer schoon achtergelaten. Hulde!

26. juni 2015

Beste familie van der Ploeg,

Dank voor uw complimenten. En wat fijn dat onze werkwijze u zo goed bevallen is.
Veel plezier nog gewenst van het tuinpaviljoen!

Bronkhorst Buitenleven.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne mensen en topkwaliteit!

Bronkhorst Buitenleven heeft bij ons een tuinhuis op maat geplaatst. Echte vakmensen die met veel plezier aan de bouw hebben gewerkt. Goede communicatie, duidelijke offerte, uitstekende afstemming en een prachtig resultaat. Ik heb niet eerder meegemaakt dat zaken zo soepel verlopen. Als je gaat voor kwaliteit en vakmanschap dan is dit de beste keuze. Een referent is geboren ...

19. juni 2015

Beste Familie Veenstra,

Fijn dat u ons vakmanschap zo positief heeft mogen ervaren. Nog heel veel plezier gewenst van jullie prachtige bouwwerk!

Hartelijke groet uit Uddel,

Kwaliteit en vakmanschap

We zijn erg tevreden over de manier van werken, vanaf het maken van de tekening tot het eindresultaat.
Goed vakmanschap en prettige samenwerking.

18. juni 2015

Beste familie van der Lugt,

Fijn dat u zo tevreden bent. De combinatie van de Basel en Cannes is ook erg mooi geworden! We hopen dat u er nog lang gebruik van kunt maken samen.

Super bedrijf.

Hele goede samenwerking, nette vakmensen.
Ben dan ook super blij met onze blokhut en beveel het bedrijf aan iedereen aan.

8. maj 2015
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.