Danny gav min datter den tro på sig selv som hun havde så meget brug for. Danny løfter der hvor tidligere kørelærer ikke formåede. Med sin behagelige væremåde og tro på at det nok skal lykkes førte ha... Se mere
Jeg har taget mc kørekort hos brøndbykøreskole Ishøj afdeling hos Musa . Hvis der kunne gives mere end 5 stjerne ville de få det uden tøven. 5 uger fra start kursus til køreprøve med bestået køre... Se mere
De stærkeste anbefalinger går direkte til Brøndby Køreskole i Ishøj! Min kørelærer, Musa Cosan, var fleksibel, super rar, venlig og gjorde køretimerne til et af ugens højdepunkter! Teoriun... Se mere
Brøndby Køreskole – under ny ledelse med erfaring og struktur i fokus Brøndby Køreskole drives i dag af et nyt og erfarent team med en klar ambition: at levere professionel og moderne køreundervisning med høj faglig standard. Ledelsen har mange års erfaring i branchen og driver også den veletablerede køreskole: Hvidovre køreskole / KørekortPro. Det betyder, at vi ikke er nye i faget – men vi har skabt et nyt fundament med struktur, tydelig kommunikation og fokus på kvalitet i alle led. For os handler et kørekort ikke kun om at bestå en prøve. Det handler om at skabe tryghed, overblik og selvtillid, så du føler dig klar – både til teoriprøven, køreprøven og tiden efter. Vores kørelærere er tålmodige, engagerede og vant til at arbejde med både førstegangselever og elever, der har brug for ekstra støtte. Vi prioriterer ro, systematik og klare forklaringer, så ingen føler sig usikre undervejs. Vi er kendt for høj tilgængelighed og fleksibel planlægning, så undervisningen kan tilpasses studie og arbejde – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores mål er at være den foretrukne køreskole på Vestegnen – kendt for professionalisme, struktur og resultater.
Nygårds Plads 2k, 2605, Brøndby, Danmark
- info@brondbykoreskole.dk
- brondbykoreskole.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole.
Jeg havde Mark Wenzel som kørelære som er en virkelig god og dygtig kørelærer. Jeg syntes at køreskolen var rigtig god og jeg anbefaler virkelig at tage dit kørekort her
5 stjerner herfra til Ibrahim
Har lige generhvervet mit kørekort hos Ibrahim, hvor jeg bestod min køreprøve i første forsøg. Han er en frisk og virkelig dygtig kørelærer, og han har formået at gøre mig til en god bilist igen efter 3 års pause 😆 Derudover er hans videoer på TikTok virkelig brugbare! En klar anbefaling herfra ❤️
Ibrahim Savas er den bedste kørelærer…
Ibrahim Savas er den bedste kørelærer man kan ønske sig. Jeg skulle generhverve kørekortet og fik teoriprøve og køreprøve ret hurtigt. Ibrahim er virkelig dygtig til at spotte fejl og giver en ro, samt fortæller hvilke problemer man skal forbedre ved sin kørsel, og man udvikler sig fra gang til gang, hver gang at man er ude at køre. Ved hjælp fra Ibrahim bestod jeg både teori- og køreprøve i første forsøg. Kæmpe anbefaling herfra.
Danmarks bedste kørelærer
Bedste køreskole/kørelærer man kan befinde sig hos. Service, humør og allervigtigst stemningen. Lærerigt og lærenemt forløb hele vejen igennem, og allervigtigst så yder i mit tilfælde Ibrahim savas en ualmindelige god service. Man havde nærmest lyst til at tage forløbet om så god en oplevelse man fik. 11/10 oplevelse, kan klart anbefales🙌🏽🦾
Mustafa
Du får hurtig og nemt kørekort, du får vildt god undervisning og han er sød sjov og en flot fyr han er så profesionel
Mustafa den bedste kørelærer
Hos Brøndby Køreskole får du professionel og seriøs undervisning, rigtig god service og hurtige svar på eventuelle henvendelser. Der er styr på tingene, teori- og kørelærerne er meget dygtige, rolige, imødekommende og ansvarsfulde.
Kæmpe anbefaling
Jeg kan kun sige gode ting om Brøndbykøreskole. Super dygtige kørelærer der virkelig har styr på det.
Jeg kan 100% anbefale Mark som kørelære. Han lære dig alt hvad du skal vide ned til mindste detalje!
Mit forløb tog ca 5 måneder og jeg har virkelig nyt det.
Kæmpe anbefaling herfra!
Det sikre valg er at tage dit kørekort…
Det sikre valg er at tage dit kørekort her. Blev fint taget imod hos Ibrahim i Ishøj og var så heldig at blive undervist af ham i teori. Han formod, at gøre timerne sjove, lærerige og ikke mindst interresant. Det praktiske blev lært med Mark på passegersædet. Han gik meget op i at gøre sine elever trykke med bilen og tog de fejl, man lavede med et smil. Mark var så fed at køre sammen med, at det nærmest var svært ikke længere at køre uden ham.
10/10 herfra.
Fandt denne køreskole i sidste moment
Fandt denne køreskole i sidste moment, da min gamle kørelære ikke svare mig og ikke kunne finde mig en køreprøve. Men Shan tog sig rigtig god imod og fandt en køreprøve indenfor et par dage efter jeg tog kontant til ham. Super dygtigt Kørelære. Kan helt klart anbefales til jer andre derude
En stor anbefaling!
Hvis du ønsker at tage kørekort, så vælg Brøndby køreskole! Jeg valgte Ishøj afdelingen, og fik Musa Cosan som kørelærer da jeg skulle tage stort MC-kort. Et godt, intensivt, og lærerigt forløb, hvor der værnes om faglighed. Musa er god til at lære fra sig, og giver plads til humor undervejs. Tak ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Brøndby køreskole - Ishøj
Super forløb hos Brøndby køreskole. Ibrahim var god til at få teoritimerne til at være interessante, og sørge for at man var med hele vejen igennem. Mark var god til at sørge for at det var trygt at sidde bag rattet og at lærer af de fejl man lavede. Køretimerne er noget jeg har set frem til da det altid er sjovt at være ude og kører med Mark. Det har ikke været kedeligt at tage kørekort hos Brøndby køreskole.
5 stjerner er for lidt synes jeg og her…
5 stjerner er for lidt synes jeg og her er hvorfor… Jeg var på deres afdeling i Ishøj, jeg havde Ibrahim som kørelære og han gør absolut alt for at hans elever består. F.eks. Så sender han tiktok videoer alt mulig gode guldkorn, som virkelig hjælper en til både teoriprøven men også selve køreprøven. Tak endnu engang. Kæmpe anbefaling!
Bedste kørelærer i hele Vestegnen
Bedste kørelærer i hele Vestegnen, jeg bestod min køreprøve første gang takket være Ibrahim. Kan helt klart anbefale, man mærker virkelig at han elsker sit arbejde og vil have sine elever kommer videre - Kæmpe anbefaling herfra 😊
Bedste køreskole - Ishøj afdelingen
Jeg har haft et super dejligt og sjovt forløb i Ishøj afdelingen.
Tak for dejlig og underholdende teori med Ibrahim.
Og en verdensklasse køreundervisning i selskab med Mark.
På trods af at man er nervøs får han én til at tro på sig selv, slappe af og føle sig tilpas når man er ude at køre.
Derudover er Mark super god til at forklare på en lærerig måde hvad man skal blive bedre til.
Bedste kørelærer
Jeg kom fra en anden køreskole som ikke tog eleverne seriøst men efter jeg mødte Ibrahim blev alting bedre min kørsel forbedrede sig meget hurtigt med hans sjove og dygtige undervisning. Han laver tiktok og youtuber video angående kørsel det betyder at han er en meget engageret kørelærer, det har virkelig hjulpet mig. Ibrahim gør undervisning morsomt og spændende. Jeg vil 100% anbefale ham til alle.
Meget fint mc forløb
Meget fint mc forløb. Musa er så venlig og imødekommende og god til at lære fra sig. Mvh Thomas
Brøndby Køreskole
Brøndby Køreskole, især Mark, kan klart anbefales. Mark er en fleksibel kørelærer med altid godt humør. Køretimerne var altid noget man så frem til.
Det fedeste forløb jeg kunne forestille mig.
En anbefaling til Brøndby Køreskole.
En anbefaling til Brøndby Køreskole.
Stor anbefaling til Kørelærer Mark. Meget dygtig og altid god kommunikation hvor man ikke venter i flere dage på besked.
Fantastisk forløb
Fantastisk forløb! Ibrahim er uden sammenligning den bedste kørelærer man kan ønske sig. Han formår at formidle teori på en let og forståelig måde, samtidig med at han er super humoristisk. Praktisk er han virkelig dygtig til at spotte hvilke problemer man skal forbedre ved sin kørsel, og man udvikler sig fra gang til gang, hver gang at man er ude at køre. Udover at være en god kørelærer, så er han virkelig god til mennesker. Ved hjælp fra Ibrahim bestod jeg både teori- og køreprøve i første forsøg. Under en nervøs opvarmning til køreprøven, giver Ibrahim en peptalk fra en anden verden, der gjorde at køreprøven gik som smurt. Kæmpe anbefaling!
Tak til Mark og brøndbykøreskole
Hold da op et forløb jeg har været igennem, men takker være Mark, som aldrig giver op på sine elever, og hjælper en til det sidste. Mark er en tålmodig Kørelærer men også en man kan havde det ekstrem sjovt med. Mark er virkelig godt til og forklar tingende som det skal gøres. Da jeg har mistede håbet med at består teoriprøven opmuntrende Mark mig ekstrakt meget. Jeg kan varmt anbefale Mark som Kørelærer.
Tak for et fantastisk forløb