Brøndby køreskoleAnmeldelser

4,7

Danny gav min datter den tro på sig selv som hun havde så meget brug for. Danny løfter der hvor tidligere kørelærer ikke formåede. Med sin behagelige væremåde og tro på at det nok skal lykkes førte ha... Se mere

Jeg har taget mc kørekort hos brøndbykøreskole Ishøj afdeling hos Musa . Hvis der kunne gives mere end 5 stjerne ville de få det uden tøven. 5 uger fra start kursus til køreprøve med bestået køre... Se mere

De stærkeste anbefalinger går direkte til Brøndby Køreskole i Ishøj! Min kørelærer, Musa Cosan, var fleksibel, super rar, venlig og gjorde køretimerne til et af ugens højdepunkter! Teoriun... Se mere

Ibrahim Savas er den bedste kørelærer man kan ønske sig. Jeg skulle generhverve kørekortet og fik teoriprøve og køreprøve ret hurtigt. Ibrahim er virkelig dygtig til at spotte fejl og giver en ro, sam... Se mere

1. Køreskole
  2. Trafikskole
  3. Motorcykelkøreskole

Brøndby Køreskole – under ny ledelse med erfaring og struktur i fokus Brøndby Køreskole drives i dag af et nyt og erfarent team med en klar ambition: at levere professionel og moderne køreundervisning med høj faglig standard. Ledelsen har mange års erfaring i branchen og driver også den veletablerede køreskole: Hvidovre køreskole / KørekortPro. Det betyder, at vi ikke er nye i faget – men vi har skabt et nyt fundament med struktur, tydelig kommunikation og fokus på kvalitet i alle led. For os handler et kørekort ikke kun om at bestå en prøve. Det handler om at skabe tryghed, overblik og selvtillid, så du føler dig klar – både til teoriprøven, køreprøven og tiden efter. Vores kørelærere er tålmodige, engagerede og vant til at arbejde med både førstegangselever og elever, der har brug for ekstra støtte. Vi prioriterer ro, systematik og klare forklaringer, så ingen føler sig usikre undervejs. Vi er kendt for høj tilgængelighed og fleksibel planlægning, så undervisningen kan tilpasses studie og arbejde – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores mål er at være den foretrukne køreskole på Vestegnen – kendt for professionalisme, struktur og resultater.

Svarer typisk inden for 24 timer

17 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ishøj afdelingen

Ishøj afdelingen

Fantastisk forløb med Ibrahim som teorilærer og Musa som kørelærer der altid er sød, rolig og tålmodig med eleven.
Hjertelig anbefaling til alle der gerne vil tage kørekort.

1. september 2022

Bedste køreskole

Bedste køreskole og havde den bedste kørelærer (Ibrahim). Hurtige til at give en teori- og køreprøve når man er klar til det. Kan virkelig anbefale stedet.

14. september 2022

Jeg startede på brøndby køreskole og stoppet igen!!

Jeg startede på Brøndby køreskole og havde selv læst en masse anmeldelser både trustpilot og google. Derfor valgte jeg dem. Det fortryder jeg i dag.

Vi startede 12 på holdet og vi kom fint i gang med teori, dog var undervisning mere skærm end vores kørelærer fortalte om teorien.

Vi fik vores køretimer og det blev meget på kørelærers præmisser ifl. til tider og måden vi skulle betale på. Vi blev bedt om at betale kontant efter køretimen. Selve timen handlet mere om komme fra A til B for vores kørelærer end at øve kørebaneruter. Det er dyr når 90min koster 900kr ( extra lektion efter lovpakken)

Jeg startede i sommeren 2021 og fik først en teoriprøve 2022 og efter skulle jeg vente på køreprøve. Det tog lang tid og jeg brugte en masse penge i tiden jeg ventede. Jeg blev lovet, at jeg ville komme til køreprøve i starten af året, det skete ikke. Jeg ventede og ventende mens jeg skulle holde min kørsel på et bestemt niveau.

Til sidst besluttede jeg, at skifte køreskole og jeg har nu mit kørekort og fik et godt forløb med dem.
Igennem mit forløb hos Brøndby køreskole kom det til at handle om penge end eleverne. :-(

16. september 2021
Brøndby køreskole-logo

Besvarelse fra Brøndby køreskole

Hej Caroline
Vil du venligst kontakte os.
Hilsen
Brøndby køreskole

Bedste køreskole

Jeg kan kun anbefalde denne køreskole. Virkelig noget af det bedste for elever, der både er nybegyndere eller overvejer at skifte til en anden køreskole. Jeg havde en glimrende kørelærer ved navn Mark, der formåede at hjælpe mig med at bestå køreprøven :)

7. september 2022

Fantastisk oplevelse!

Uden tvivl den bedste køre undervisning jeg nogensinde har fået!

Startede i juli måned på MC kørekort hos Musa, og jeg kan uden tøven sige at det er været en decideret fornøjelse.

Musa forstår sig på at differentiere undervisningen til den enkelte elev, uanset antallet af elever. Udover det, er der ikke en finger at sætte på planlægningen.

Både udstyr(hjelm, jakker, bukser, mm.) Og motorcykler er i verdensklasse. Det er tydeligt at der bliver kælet om alt og alle på denne køreskole.

Kan varmt anbefales at tage kørekort hos Musa, om det så er MC, eller bil, er jeg ikke et sekund i tvivl om at man vil få et fantastisk forløb.

Tak for alt!

6. september 2022

Så har jeg lige afsluttet et motorcykel…

Så har jeg lige afsluttet et motorcykel forløb hos kørerlæreren Musa. Fra det jeg startede til jeg stod med kortet, har alt været perfekt. 5 uger tog det samlet. Musa er nok den mest tålmodige person, jeg har mødt. Han er virkelig dygtig til sit fag og gøre det rigtigt godt.
Tak for alt!!

6. september 2022

Først og fremmest ville jeg sige at det…

Først og fremmest ville jeg sige at det er en køreskole jeg 100 p ville anbefale til alle og enhver. Jeg blev taget imod med åbne hænder. Jeg kom fra en anden køreskole som slet ikke gik godt, jeg mistede håbet, men Brøndby køreskole gav mig håbet om at tage kørekortet. Der gik 2 uger og kortet var i lommen. De professionelle,og hjælper dig hele vejen igennem. Tak for den bedste og professionelle arbejde i laver. Og særlig tak til shan, som hjalp mig hele vejen igennem mit forløb.😊

6. september 2022

Fantastisk forløb med Ibrahim!!

Ved slet ikke hvor jeg skal starte fra. Det har været et fantastisk forløb med Ibrahim. Super fed kørelærer, altid smilende og fyldt med positiv energi. Altid en god vibe når man er er til hans teori -og køretimer. Kan varmt anbefales herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5. september 2022

Jeg kan kun varmt anbefalde Brøndby…

Jeg kan kun varmt anbefalde Brøndby køreskole! Jeg var så utrolig heldig at få Mark som min kørelære, og det har virkelig været en god oplevelse! Bestod både teori og køreprøve første gang, så hvis du er i tvivl om hvilken køreskole du skal vælge, så tag denne og spørg efter Mark som kørelærer😊

5. september 2022

Vestegnens bedste køreskole!

Jeg har kun gode ord at sige om Ibrahim og Musa, og Brøndby Køreskole i Ishøj. Musa er en rigtig dygtig kørelærer. Han er tålmodig og behagelig, og rigtig god til at motivere! De får mine højeste anbefalinger og jeg er glad for at jeg valgte dem, og vil anbefale alle, særligt dem der har lidt svært med at køre, at køre med Musa Cosan!

2. september 2022

Jeg var så heldig at få Mark som min…

Jeg var så heldig at få Mark som min Kørelære, det har virkelig været en god oplevelse og det har både været sjovt, trykt og udfordrende. Kunne virkelig ik havde fået nogle bedre Kørelære. Mark er virkelig en god Kørelære som for en til at følelser helt 100% tryk ved at køre med ham.

Vil klart anbefale det til andre😊

1. september 2022

Til at starte med ville jeg sige

Til at starte med ville jeg sige, tusind tak til Ibrahim og Mark, for det her fantastiske forløb. Jeg kunne ikke være mere glad for at jeg netop har taget Brøndbys køreskole. Der er kun søde og rare mennesker, og de er mere end bare forståelige på den skole. Og jeg er ikke andet end glad for alle de momenter, oplevelser og udfordringer jeg har været igennem der.

31. august 2022

Prima kvalitet

Jeg kan ikke andet end give topkarakterer, jeg havde fornøjelsen af at tage stort mc kort hos Musa. 5 uger fra start til slut uden nogen slinger i valsen førte han mig/os igennem teori og praksis på en måde så det virkede som en leg, dog professionelt. Jeg kan kun anbefale Brøndby køreskole og deres undervisere.

29. august 2022

En fornøjelse at tage kørekort!

Havde fornøjelsen af at tage stort MC kørekort hos Musa fra Brøndby køreskole i Ishøj og hele det 5 uger korte forløb gik som planlagt; med god undervisning og lærerige køretimer. Der var gode muligheder for fleksibilitet på trods af at det er mange timers undervisning som man skal igennem på kort tid. Både teoretisk og praktisk prøve blev bestået første gang.
I øvrigt var alt det lånte udstyr helt i orden og umiddelbart i meget bedre stand end de andre køreskoler vi stødte på.

29. august 2022