Brøndby køreskoleAnmeldelser

4,7

Danny gav min datter den tro på sig selv som hun havde så meget brug for. Danny løfter der hvor tidligere kørelærer ikke formåede. Med sin behagelige væremåde og tro på at det nok skal lykkes førte ha... Se mere

Jeg har taget mc kørekort hos brøndbykøreskole Ishøj afdeling hos Musa . Hvis der kunne gives mere end 5 stjerne ville de få det uden tøven. 5 uger fra start kursus til køreprøve med bestået køre... Se mere

De stærkeste anbefalinger går direkte til Brøndby Køreskole i Ishøj! Min kørelærer, Musa Cosan, var fleksibel, super rar, venlig og gjorde køretimerne til et af ugens højdepunkter! Teoriun... Se mere

Ibrahim Savas er den bedste kørelærer man kan ønske sig. Jeg skulle generhverve kørekortet og fik teoriprøve og køreprøve ret hurtigt. Ibrahim er virkelig dygtig til at spotte fejl og giver en ro, sam... Se mere

1. Køreskole
  2. Trafikskole
  3. Motorcykelkøreskole

Brøndby Køreskole – under ny ledelse med erfaring og struktur i fokus Brøndby Køreskole drives i dag af et nyt og erfarent team med en klar ambition: at levere professionel og moderne køreundervisning med høj faglig standard. Ledelsen har mange års erfaring i branchen og driver også den veletablerede køreskole: Hvidovre køreskole / KørekortPro. Det betyder, at vi ikke er nye i faget – men vi har skabt et nyt fundament med struktur, tydelig kommunikation og fokus på kvalitet i alle led. For os handler et kørekort ikke kun om at bestå en prøve. Det handler om at skabe tryghed, overblik og selvtillid, så du føler dig klar – både til teoriprøven, køreprøven og tiden efter. Vores kørelærere er tålmodige, engagerede og vant til at arbejde med både førstegangselever og elever, der har brug for ekstra støtte. Vi prioriterer ro, systematik og klare forklaringer, så ingen føler sig usikre undervejs. Vi er kendt for høj tilgængelighed og fleksibel planlægning, så undervisningen kan tilpasses studie og arbejde – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores mål er at være den foretrukne køreskole på Vestegnen – kendt for professionalisme, struktur og resultater.

Svarer typisk inden for 24 timer

BILKA GURK MED KØREKORT

BOOM YA BOI GURKA HAR FÅET KØREKOOORT. Med Ibrahim min elskede bror som teori og kørelærer på bare ca. under de 2,5 måneder. Lige fyldt 17 så måtte først op til køreprøve nu, tror ellers vi ville havde været færdig for længst, med en så dygtig lærer jeg havde. Han er virkelig god til at hjælpe, tryghedsskabende og bider ikk 😝😉. Kan klart anbefale Brøndbykøreskole i Ishøj. Og bare rolig- de andre lærer er også ret seje og søde 😊

11. oktober 2022

Knaldhamrende god køreskole!

Mega tilfreds med mit valg af køreskole hos afdelingen i Ishøj, det har virkelig været en god oplevelse.
Med Ibrahim til teori og Mark som kørelærer, bestod jeg begge prøver i første hug, og de er bare begge nogle flinke mennesker, der er mega gode til at formidle i et sprog man kan forstå. Ibrahim har været rigtig god til at gøre teoriundervisningen mere spændende, og har iøvrigt lavet en masse gode offentligt tilgængelige videoer, som man altid kan kigge tilbage på. Det har været en stor hjælp - både teoretisk og praktisk. Mark har været en fantastisk kørelærer, der med hans åbne og muntre personlighed altid har gjort køretimerne hyggelige, afslappende men samtidig lærerige, og jeg kunne egentlig ikke have ønsket mig en anden, bedre kørelærer.
Jeg kan uden at tøve anbefale denne køreskole!

7. oktober 2022

Fantastisk køreskole med de bedste…

Fantastisk køreskole med de bedste kørerlærer. Jeg kørte med Daniel, som er professionel og tålmodig. Han er rigtig god til at lære fra sig. Kan helt klart anbefale Brøndby køreskole 🚗✅

5. oktober 2022

Fantastisk køreskole

Jeg fik æren af at have Ibrahim som teorilærer og Mark som kørerlærer. Begge var ekstremt dygtige til at lære fra sig og var fulde af godt humør. Det var et fantastisk forløb og alt fungerede godt. Jeg nød at tage mit kørekort hos dem, det er en helt klar anbefaling herfra.

4. oktober 2022

Kan klart Anbefale!!!

Jeg tog mit kørekort på i Ishøj hos Ibrahim. Jeg bor helt i Nordsjælland og vil sige at det 100% har været det værd at starte i Ishøj! Jeg startede i juli og er nu blevet færdig og står med kørekortet efter 2 måneder og 3 uger. Jeg har været så glad for mit forløb og kan klart anbefale køreskolen!

3. oktober 2022

Jeg tog mit kørekort i Måløv.

Jeg tog mit kørekort i Måløv.
Jeg havde Mark som både teori og kørelærer. Mark er både ung, tillidsvækkende, god til at lære fra sig og sidst men ikke mindst har han god humør. Han gjorde så jeg både bestod teori og køreprøve første gang. Kæmpe anbefaling herfra.

1. oktober 2022

Ali fra Gentofte afd

Ali fra Gentofte afd. er virkelig en god og behagelig kørelære. Jeg kan varmt anbefale ham, Hvis man gerne vil have en god men fair kørelære, Sys jeg helt klart i skal tage Brøndby køreskole i Gentofte. Det er alle pengene værd.

30. september 2022

Jeg kan varmt anbefale Gentofte…

Jeg kan varmt anbefale Gentofte afdelingen og kørelæreren “Ali”. Helt igennem en skarp kørelærer med sans for humor. Der er stort fokus på hvert enkelte elev og man føler sig prioriteret.

Så hvis du, din nabo eller dine børn skal tage kørekort, så få det gjort hos Gentofte afdelingen!

29. september 2022

1000000 procent vælg den her køreskole

1000000 procent vælg den her køreskole, super super god, jeg havde personligt Ali som kørelærer, vil varmt anbefalde ham. Hvis du har været igang i flere år og føler at det en konstant hovedpine at tænke på, så vælg denne køreskole i gentofte, så skal de nok få dig fikset hurtigt

29. september 2022

Jeg har taget mc kørekort hos Brøndby køreskole

Jeg har taget mc kørekort hos brøndbykøreskole Ishøj afdeling hos Musa .
Hvis der kunne gives mere end 5 stjerne ville de få det uden tøven.
5 uger fra start kursus til køreprøve med bestået kørekort 👍🏼
Alle der var oppe til prøve med Musa på dette hold bestod både teori og køreprøve i første hug, det må klart tilskrives Musa og han fantastiske person og profesionelle tilgang til opgaven.
Mangler du kørekort så tøv ikke bare kontakt Brøndby køreskole
Mvh Jens Hagedorn

26. september 2022

Kan varmt anbefale Brøndbykøreskole i…

Kan varmt anbefale Brøndbykøreskole i Ishøj. Har idag afsluttet mit motorcykelkørekort forløb med Musa som kørelære, som var en rigtig god og rolig lærer som virkelig kan lære fra sig. Jeg tilmeldte mig lynkurset for at blive hurtig færdig og 6 uger efter stod jeg med kortet i hånden.

26. september 2022

Musa fra Ishøj afdelingen er en…

Musa fra Ishøj afdelingen er en fantastisk MC-lærer, som er gøre undervisningen meget underholdende og spændende. Vi fik et lynkursus, hvor alle 6 bestod både teori og prsktisk prøve på første hug. Kan 100 % anbefales.

26. september 2022

Hvis du står og leder efter den rigtige…

Hvis du står og leder efter den rigtige køreskole, så er Brøndby køreskole det perfekte sted. De har bare styr på det hele.

Og Kørelæren Musa, er bare den bedste, pisse rart og vanvittigt dygtig til sit job.

Vi har kun gode ting at fortælle, så hvis du overvejer, gør det. Du kommer ikke til at fortryde.

26. september 2022

Dette må være den bedste køreskole/lærer i Danmark

Jeg var startet på en køreskole i København, hvor jeg fik en kørelærer som gjorde mig angst for at køre bil. Efter en lang pause fra at træne min kørsel, ringede jeg til Brøndby Køreskole for at genoptage min træning. Jeg fik fat på Shan, som hellere end gerne ville tage mig som elev. Mit forløb med Shan tog sammenlagt 2 uger, med intensiv kørsel hvor jeg lærte langt mere end jeg havde lært forinden. Jeg havde brug for en kørerlærer som kunne håndtere fejl, og ville perfektionere mine kompentencer i en bil. Shan, har en rolig tone, bred viden, forståelse for frygten af at køre bil, den perfekte måde at håndtere fejl på og altid mega godt humør.
Med Shan’s hjælp, endte jeg med at bestå min køreprøve på kun 2 ugers intensiv træning. Jeg er simpelthen så glad for at jeg fik ringet til køreskolen, og fik en af deres exceptionelt dygtige kørelærere. Jeg vil anbefale min kørelærer, Shan og køreskolen til alle der skal starte på kørekort i fremtiden. Hertil, takker jeg for et fantastisk og ærligt forløb, som jeg bestemt ikke ville være foruden.

22. september 2022

Gentofte st

Meget god service og sjov kørelærer som tager sig god til folk, og får en hurtigt i gennem det hele, så mange tak for, den gode service.

Brøndby køreskole (Gentofte st)

15. september 2022