Brøndby køreskole Anmeldelser

4,7

Danny gav min datter den tro på sig selv som hun havde så meget brug for. Danny løfter der hvor tidligere kørelærer ikke formåede. Med sin behagelige væremåde og tro på at det nok skal lykkes førte ha... Se mere

Jeg har taget mc kørekort hos brøndbykøreskole Ishøj afdeling hos Musa . Hvis der kunne gives mere end 5 stjerne ville de få det uden tøven. 5 uger fra start kursus til køreprøve med bestået køre... Se mere

De stærkeste anbefalinger går direkte til Brøndby Køreskole i Ishøj! Min kørelærer, Musa Cosan, var fleksibel, super rar, venlig og gjorde køretimerne til et af ugens højdepunkter! Teoriun... Se mere

Ibrahim Savas er den bedste kørelærer man kan ønske sig. Jeg skulle generhverve kørekortet og fik teoriprøve og køreprøve ret hurtigt. Ibrahim er virkelig dygtig til at spotte fejl og giver en ro, sam... Se mere

1. Køreskole
  2. Trafikskole
  3. Motorcykelkøreskole

Brøndby Køreskole – under ny ledelse med erfaring og struktur i fokus Brøndby Køreskole drives i dag af et nyt og erfarent team med en klar ambition: at levere professionel og moderne køreundervisning med høj faglig standard. Ledelsen har mange års erfaring i branchen og driver også den veletablerede køreskole: Hvidovre køreskole / KørekortPro. Det betyder, at vi ikke er nye i faget – men vi har skabt et nyt fundament med struktur, tydelig kommunikation og fokus på kvalitet i alle led. For os handler et kørekort ikke kun om at bestå en prøve. Det handler om at skabe tryghed, overblik og selvtillid, så du føler dig klar – både til teoriprøven, køreprøven og tiden efter. Vores kørelærere er tålmodige, engagerede og vant til at arbejde med både førstegangselever og elever, der har brug for ekstra støtte. Vi prioriterer ro, systematik og klare forklaringer, så ingen føler sig usikre undervejs. Vi er kendt for høj tilgængelighed og fleksibel planlægning, så undervisningen kan tilpasses studie og arbejde – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores mål er at være den foretrukne køreskole på Vestegnen – kendt for professionalisme, struktur og resultater.

Svarer typisk inden for 24 timer

17 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bedste sted at tage MC kort!

Min bror og jeg tog lynkursus til MC her hos Musa i Ishøj, og bestod uden problem, lynhurtigt. Gør alt hvad i kan for at få Musa som kørelærer, så skal i nok bestå!

1. november 2022

Brøndby køreskole ( Ishøj afdeling)

Brøndby køreskole ( Ishøj afdeling)
Verdens bedste køreskole.
Musa som kørelærer, er den mest smilende og dygtige kørelærer man kan få, det var altid en fornøjelse at komme til teori, og køretimer,
Tak Musa for at få mig igennem teori og køreprøve 1 gang, du er guld værd.
Og det samme gjorde du for min kone..
Vi kan ikke takke jer nok..
Musa…. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

31. oktober 2022

Afdeling Ishøj

Ha være rigtige glad få brondbykoreskole afdeling Ishøj,
Tak få et fantastisk sted tak få i gav mig tror til jeg kunne få kørekort, og i gav mig selvtillid til og troede på, og tålmodigheden da jeg kommer fra Nordsjælland, og forståelsen få det,☺️ jeg vil anbefale afdeling Ishøj, min Undervis lære og kørelærer få tålmodigheden få mig,

10. juli 2022

Jeg har haft det bedste forløb i…

Jeg har haft det bedste forløb i afdelingen i Ishøj. Ibrahim er meget tålmodig og giver gode råd hvis man har svært ved noget. Jeg følte mig usikker ved at køre og det forsvandt efter at havde kørt med ham.

28. oktober 2022

Jeg havde selveste chefen Mark som…

Jeg havde selveste chefen Mark som kørelærer og teori lærer og kan sku kun sige jeg tror ikke jeg kunne have haft et bedre forløb. Jeg valgte skolen på en anbefaling og har nydt hele forløbet med 110%

Hvis du ønsker at komme godt igennem kørekort så vælg denne skole og håb du får Mark som din lærer :))

26. oktober 2022

Anbefaler afdelingen i Ishøj!

Virkelig godt og hurtigt forløb med Ibrahim som teorilærer og Shan som kørelærer🤩 De er altid tålmodige, super dygtige og sjove så man glæder sig til hver gang. Det har været en fornøjelse:)

25. oktober 2022

Kan helt klart anbefales

Kan helt klart anbefales

Man lærer tingene meget nemt og hurtigt hvilket også gøre processen kortere. Jeg havde Musa som kørelærer og han er en kørelærer der vil det bedste for sine elever og når man kører med ham så der altid plads til sjov og ballede sammen med noget seriøsitet😉

26. oktober 2022

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales!
Havde personligt selv Mark som kørelærer. Han var super sjov og hyggelig, men også seriøs. Der var en god blanding af det hele.
Var selv en virkelig nervøs bilist, og Mark var virkelig forstående og overbærende. Kan klart anbefale ham. Der var både plads til at lære og lave fejl.
Ros her fra!

18. oktober 2022

Jeg tog mit kørerkort hos Mustafa og…

Jeg tog mit kørerkort hos Mustafa og tro mig, en af de bedste kørerlærer. Han giver dig de bedste lektioner og giver dig råd, men du har selv altid kontrol over dit forløb, om du føler dig egnet til en kørerprøve eller ik. 5 stjerner herfra

1. juli 2022

Klart landets bedste kørerlærer!!😎😎

Klart landets bedste kørerlærer!!😎😎
Jeg kan varmt anbefale, at man vælger Ibrahim savas som kørerlærer! Både sjov og seriøs at køre sammen med. Alt bliver gjort i ens eget tempo, og der er plads til at lave fejl.

kæmpe ros her fra!😁

19. oktober 2022

Super dygtig kørerlærer (ibrahim) som…

Super dygtig kørerlærer ( Ibrahim) som varmt kan anbefales herfra. Pædagogisk , lyttende og sætter tid af til den enkelte, end at haste afsted. Alt gik super hurtigt, og heller ingen lange ventetider som man hører idag. Jeg bestod begge prøver i første hug. Big like herfra! 👍

17. oktober 2022

Kæmpe tak til Ibrahim 🙏🤩

Brøndby køreskole, og kørelærer Ibrahim Savas i særdeleshed, får min varmeste anbefaling! Ibrahim er super kompetent, tålmodig og god til at lære fra sig. Derudover er han en fornøjelse at være i bil med - altid i godt humør og god stemning 👍

13. september 2022

Shan er verdens bedste kørelærer

Det her er helt klart den bedste køreskole. Teori timerne med Ibrahim har altid været sjove at komme igennem, hvilket gjorde at man altid ville dukke op til timerne. Mit forløb var fremragende, og havde ingen problemer. De var gode til at forklare ting, hvis man ikke forstod dem, og gav altid en plads. Når det så er sagt, havde jeg Shan som kørelærer, og han har helt klart gjort mit forløb meget bedre. Mødte altid ind til en glad kørelærer, der gjorde at jeg følte mig tryg. Han lyttede til mine behov, var respektfuld, sjov, tålmodig, og det var altid sjovt at være i hans selskab.
Anbefaler 100% køreskolen til dig, der gerne vil have kortet hurtigt, og på samme tid have en god oplevelse ☺️✨

Brøndby køreskole

Jeg havde Mark som kørelærer og han er virkelig god og gøre en godt klar til både teori og køreprøve. Med Mark bliver man ikke stresset ude på vejen, da han får en til at falde til ro.

14. oktober 2022

Mega god køreskole

Mega god køreskole. Var så heldig at have Mark som kørelærer, hvilket jeg bestemt ikke fortryder. Han var altid i godt humør også den dag, hvor jeg sov over mig 🤣 Han er tålmodig, god til at lære fra sig og er i det hele taget en sjov gut. Kan stærkt anbefale ham!!😎

13. oktober 2022

Virkelig god køreskole - kan anbefales.

Jeg havde et virkelig(!) godt forløb hos Ibrahim i Ishøjs afdeling! Meget dygtig og sød kørelærer. Takket være Ibrahim bestod jeg begge prøver i første hug. Det kan anbefales, at tage sit kørekort her. :)

Sjovt og lærerigt forløb

Jeg tog kørekort på Brøndby Køreskole i Måløv, som jeg fik anbefalet af en veninde. Det kan jeg i hvertfald klart anbefale videre. Med Mark som både teori og kørelære havde jeg et både sjovt, men også super lærerigt forløb. Teorien var til at forstå, men der var også altid plads til, hvis man ikke forstod det helt. De 8 teorilektioner fløj afsted i Marks selskab. Jeg er super glad for mit valg af køreskole, og kan varmt anbefale Brøndby Køreskole