Brøndby køreskole Anmeldelser

4,7

Danny gav min datter den tro på sig selv som hun havde så meget brug for. Danny løfter der hvor tidligere kørelærer ikke formåede. Med sin behagelige væremåde og tro på at det nok skal lykkes førte ha... Se mere

Jeg har taget mc kørekort hos brøndbykøreskole Ishøj afdeling hos Musa . Hvis der kunne gives mere end 5 stjerne ville de få det uden tøven. 5 uger fra start kursus til køreprøve med bestået køre... Se mere

De stærkeste anbefalinger går direkte til Brøndby Køreskole i Ishøj! Min kørelærer, Musa Cosan, var fleksibel, super rar, venlig og gjorde køretimerne til et af ugens højdepunkter! Teoriun... Se mere

Ibrahim Savas er den bedste kørelærer man kan ønske sig. Jeg skulle generhverve kørekortet og fik teoriprøve og køreprøve ret hurtigt. Ibrahim er virkelig dygtig til at spotte fejl og giver en ro, sam... Se mere

1. Køreskole
  2. Trafikskole
  3. Motorcykelkøreskole

Brøndby Køreskole – under ny ledelse med erfaring og struktur i fokus Brøndby Køreskole drives i dag af et nyt og erfarent team med en klar ambition: at levere professionel og moderne køreundervisning med høj faglig standard. Ledelsen har mange års erfaring i branchen og driver også den veletablerede køreskole: Hvidovre køreskole / KørekortPro. Det betyder, at vi ikke er nye i faget – men vi har skabt et nyt fundament med struktur, tydelig kommunikation og fokus på kvalitet i alle led. For os handler et kørekort ikke kun om at bestå en prøve. Det handler om at skabe tryghed, overblik og selvtillid, så du føler dig klar – både til teoriprøven, køreprøven og tiden efter. Vores kørelærere er tålmodige, engagerede og vant til at arbejde med både førstegangselever og elever, der har brug for ekstra støtte. Vi prioriterer ro, systematik og klare forklaringer, så ingen føler sig usikre undervejs. Vi er kendt for høj tilgængelighed og fleksibel planlægning, så undervisningen kan tilpasses studie og arbejde – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores mål er at være den foretrukne køreskole på Vestegnen – kendt for professionalisme, struktur og resultater.

Svarer typisk inden for 24 timer

Exelent

Venlig, god og engageret kørelærer, exelent undervisning.

Anbefaler Ali fra Gentofte Station Køreskole.

12. juli 2022

Kan klart anbefale Brøndby køreskole (Måløv)

Uden tvivl den bedste køreskole. Havde Mark som teorilærer, og Kevin som kørerlærer.

Meget velformuleret til teori, Mark fik alle med, og der var ingen der var sky for, at sige hvis man ikke helt forstod det. Mark var god til at få timerne til at blive spændene, sjove og lærerigt. De 8 gange teori fløj i Marks selvskab.

Kevin er meget god til at få dig ned på jorderen, hvis du bliver stresset. Kevin er os meget psykologisk, snakker godt med alle sine elever, så man ved det altid bliver en god time med ham.

Begge meget gode til deres fag, så kan klart anbefale dem.

Mega glad for jeg valgte Brøndby køreskole. Det var virkelig pengene værd.

11. juli 2022

Helt klart Vestegnens bedste køreskole
Kan varmt anbefale Ibrahim, den bedste kørelærer samt den mest dygtigste.
En stor hjælp til jer derude, anbefaler helt klart at tjekke hans tiktok profil ud, da de er meget lærerig, da jeg selv bestod ved hjælp af dem i første forsøg. Endu en gang takker jeg Ibrahim for den gode service og gode oplevelse.

4. juli 2022

Brøndbykøreskole

Gik på en mega god køreskole jeg havde en mega god lærer polak Daniel der hjælp mig igennem et mega godt og hyggeligt forløb. Mega fed køreskole en køreskole jeg helt klart ville anbefale til venner og famile

4. juli 2022

Sjællands bedste køreskole

Jeg ville bare lige fortælle alle om den fantastiske oplevelse det har været at gå på denne køreskole, jeg har både kørt med Ibrahim og Mustafa. Forløbet er glat og hurtigt at komme igennem, der er altid et smil på læberne, samtidig med et professionelt miljø.

28. juni 2022

Super dejligt og nemt forløb!

Super dejligt og nemt forløb!
Jeg havde Musa som kørerlærer da jeg tog mc kort, og alt gik som smurt. Lige fra tilmelding til at komme igang og Musa er super dygtig og lærerig. Klar anbefaling herfra

25. juni 2022

Tak til Mustafa og Brøndbykøreskole

Hold da et forløb har været igennem, men takker være Mustafa Demir som aldrig giver op på sine elever. Mustafa er en tålmodig Kørelærer og meget konkret med at fortælle hvad men skal gøre. Da jeg har mistede håbet med at består køreprøven opmuntrende Mustafa mig " med at det er ikke nu du skal stoppe " " ingen ko på isen " jeg kan virkelig varmt anbefale Mustafa som Kørelærer.

Mustafa tak for en fantastisk forløb.

" Mit kørebog noget til TAK FOR DU VALGTE OS "

24. juni 2022

Lille Daniels elev

Rigtig godt og lærerigt forløb, jeg bestod begge ting i første hug. Han hjælper både med at gøre så man får styr på teori og selvfølgelig kørslen. Tak for et godt forløb, kan klart anbefale lille daniel som kørelærer!!!

22. juni 2022

Tak til Mustafa og Brøndbykøreskole

Tak for et godt forløb!
Mustafa er en utroligt venlig og dygtig kørelærer, som skaber en fantastisk atmosfære at lære i.
Han er altid i godt humør og sidder klar med en joke i baglommen.

Jeg vil højt anbefale Mustafa som kørelærer til enhver der får muligheden. Uden hans tips og rådgivning havde jeg ikke blevet færdig med mit kørekort, så hurtigt som jeg gjorde.

Endnu engang tak for hele!

- Emil

22. juni 2022

Uden tvivl den bedste køreskole!!

Uden tvivl den bedste køreskole!!

Fantastisk forløb med Ibrahim som teorilærer og Musa som kørelærer!
I har været de bedste nogensinde, tusinde tak for jer!! Hjertelig anbefaling til alle der gerne vil tage et kørekort. Det bliver Ikke bedre 😍

16. juni 2022

Jeg havde aldrig kørt bil før

Jeg havde aldrig kørt bil før. Jeg begyndte med kørekortet på Brøndby køreskole i Ishøj. Jeg mødte min kørelærer på manøvrebane, i det første blik vidste jeg at Mustafa Demir, var den perfekte kørelærer. Jeg dumpede den første teoriprøve med 6 fejl, men der var intet vente tid til den næste teoriprøve. Jeg fik en ny teoriprøve efter 1 uge. I køreprøven var jeg uheldig og dumpede, men efter 2 dage fik jeg en ny og bestod. Og som Mustafa siger “Der ingen ko på isen”

Tak for alt MUSTAFA DEMIR❤️❤️

16. juni 2022

Bedste forløb, kæmpe anbefaling!!

Jeg havde det bedste forløb hos Brøndby køreskole, ishøj afdelingen. Både teori-og køretimerne var super lærerige og underholdende på samme tid, - kunne ikke være mere tilfreds!!🥰 Ibrahim er så dygtig, altid frisk og motiverende.

Alt i alt er det en kæmpe anbefaling herfra!

15. juni 2022

Jeg startede mit forløb i…

Jeg startede mit forløb i Ishøj-afdelingen, og knap tre måneder efter står jeg med et kørekort i hånden.

Ibrahim Savas er en fantastisk underviser og kørelærer - og ikke mindst et dejligt menneske! Med ham som underviser går man ikke fra hver undervisning uden at have grint eller et smil på læben.

Ibrahim er dygtig til at holde én i remme og seler under hele forløbet, og især til køretimerne, da han forklarer alt på en rolig og forståelig måde, hvilket gør, at man føler sig tryg.

Tak for et fantastisk forløb, Ibrahim!

15. juni 2022