Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb bij bromo een reservering gedaan voor een praktijkexamen met hierbij de lessen. Bromo adverteert alsof ze op korte termijn plek hebben, echter krijg je een mailtje later dat je pas 2 maanden... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wachten nog steeds op ons geld... Zoon heeft nooit zijn examen mogen doen, er wordt niet meer gereageerd. Ze doen net genoeg om de politie buiten de deur te houden, onder de strafrechtgrens te blijven... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De scooter theorie cursus was super duidelijk en goed opgebouwd. De uitleg was helder, de oefenexamens sloten perfect aan bij het echte examen, en je kon vragen stellen als iets niet duidelijk was. He... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden over de Rijschool! De instructeurs zijn professioneel, geduldig en geven duidelijke uitleg. De lessen zijn goed op mijn leerstijl afgestemd en de auto was altijd in topstaat. Dan... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kursus
  2. Kommuneskole

Skrevet af virksomheden

Scooter theorie en praktijk in Rotterdam, Barendrecht en Utrecht. Compleet scooterrijbewijs.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Rijlessen bromo

De praktijklessen waren erg duidelijk en ik heb er veel aan gehad op mijn praktijkexamen. Fouten werden uitgelegd op een duidelijke manier. Ook vond ik het fijn dat we de routes van het cbr gingen rijden op het laatst. Dit heeft er toe bijgedragen dat ik kon slagen zonder fouten.

16. november 2024

Snel en hulpzaam

Ik werd super snel en met respect geholpen! Alles verliep goed en de lessen waren georganiseerd en leerzaam. Ik heb mijn examen daarom ook in een keer gehaald!
Echt een aanrader!

11. november 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prima

Theorie en praktijk hier gedaan theorie erg snel geregeld en na de dagcursus in 1x geslaagd praktijk moest ik heel lang op wachten maar uiteindelijk ook in 1x geslaagd

4. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

ze komen de afspraken niet na

ze komen de afspraken niet na. Het lijkt alsof je een afspraak op een bijna willekeurig moment op een wilekeurige plek kunt reserveren, maar dat blijkt niet het geval.

Wanneer je geld terug vraagt, wordt toegezegd dat conform de voorwaarden wordt terug gestort, alleen dat gebeurt dan niet. Bromo is niets meer en minder dan een pyramide spel, over de ruggen van jong volwassenen... triest.

18. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Scooterrijles en examen betaald nooit meer iets gehoord

In september opgegeven voor scooterrijlessen en examen. Het examen staat inmiddels gepland voor 9 januari maar we weten nog steeds niets over de rijlessen. Ik heb gemaild, geappt en gebeld maar krijgt geen contact met ze. 16 minuten aan de telefoon gehangen met de klantenservice om vervolgens via een computer te horen dat er geen medewerker beschikbaar is. Geld terug was ook al geen optie. Wij willen gewoon dat onze zoon scooterrijlessen krijgt en dan examen kan doen. Ik zou zeggen GA NIET MET DEZE PARTIJ IN ZEE een ook scooterrijlessen.nl is hetzelfde.

30. december 2024

Kinderen een poot uittrekken

Kinderen een poot uittrekken, die zelf geld sparen om een examen te kunnen doen, 440 euro betalen, 75 euro bij willen laten betalen onder de noemer grote korting, normaal moet je 155 euro bijbetalen. I.v.m. 'grote' groepen. Alsof een rij-instructeur met 10 leerlingen de weg op gaat. Appen, bellen, geen gehoor of pas na tig tijd. Kinderen omkopen voor goede reviews.

Ik snap niet dat mensen op deze manier geld willen verdienen en dan nog lekker kunnen eten van dat geld en goed kunnen slapen. Wat is er mis met jullie geweten.

Melden bij Kassa, CBR en Juridisch loket inschakelen. Oplichters.

Zure levenslessen

30. december 2024

Pas op‼️ OPLICHTERS ⚠️⚠️

Pas op‼️⚠️
Dit zijn oplichters. Ze laten tieners €400 betalen en houden je daarna aan het lijntje. Ze pakken je geld af, maar boeken geen datum voor je. Als je eenmaal geld hebt overgemaakt zijn ze niet meer bereikbaar voor informatie over je boeking die niet heeft plaatsgevonden. Ik heb inmiddels ergens anders een cursus geboekt voor mijn dochter en zal mijn geld via de rechter proberen terug te krijgen. Heel triest als bedrijven op deze manier hun geld willen stelen van onervaren tieners.

29. december 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Trap hier niet in…

Trap hier niet in…. mijn dochter heeft pakket aangeschaft. ‘Online oefenexamens’ zijn er helaas maar 3. Mijn inziens is vragen oefenen de manier om je theorie te halen (en niet alleen maar theorie volgen) Die hebben wij dus zelf extra aangeschaft. Na het behalen van haar theorie een hoop gedoe gehad om praktijk in te plannen. Er wordt beloofd vóór theorie, dit is absoluut niet waar. Na het behalen kon ze alleen praktijk doen in een kleine groep. Dat betekent EXTRA betalen. Niet mee akkoord gaan! Uiteindelijk heb ik voet bij stuk gehouden en hoefde ze niet bij te betalen. Ze moest wel een stuk verder rijden voor haar praktijk. Maar gelukkig is ze hier wel goed begeleid. Dit is een externe partij. Bromo is niets anders dan een tussenpersoon.

11. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Duurt allemaal heel lang en duurder dan je denk

Helaas is onze ervaring echt niet goed met bromo. Ze zijn heel groot en hebben veel positieve reviews. Later hoorde ik van mijn zoon dat je iets kan winnen als je een positieve review achter laat. Dat zal het dus ook wel verklaren, want ik vind het alles behalve een fijn bedrijf.
Wij hadden een pakket gekocht voor een scooterrijbewijs en kregen gelijk twee mailtjes. Met het verzoek of we hen konden machtigen zodat ze zo snel mogelijk het theorie examen aan konden vragen. Gelijk gedaan. Daarna een maand stil. Na twee weken bellen en appen en steeds beloftes dat er binnen enkele dagen een datum geprikt ging worden, kregen we eindelijk een datum. Helaas de eerste keer gezakt. Er staat dat je slaaggarantie hebt. Dat houdt in dat je bij hun eindeloos kan oefenen voor je theorie, de kosten voor een nieuw examen betaal je gewoon zelf en bovenop het pakket. Het zal vast in de kleine lettertjes staan maar als je leest ‘slaaggarantie’ ga je toch uit van iets anders.
Eenmaal het theorie-examen op zak moest ik er zelf weer achteraan om uit te zoeken wanneer het praktijk-examen afgenomen kan worden. Krijg ik een tikkie toegestuurd, als ik 75,- overmaak kan er een datum geprikt worden. Ik gaf aan dat we een all in pakket hebben gekocht dus dat ik niet snap waarom ik bij moet betalen. Antwoord: het CBR heeft pas in mei 2025 plek voor groepslessen dus die 75,- extra in voor kleine groepjes waar ze wel eerder plek hebben. Te bizar! Halverwege oktober een pakket gekocht, in mei op zijn vroegst afrijden.
Mijn advies: zoek een kleiner bedrijf. Dit ziet er gelikt uit maar klopt van geen kante

20. december 2024

Bromo is een aanrader!

Ik heb afgelopen oktober mijn praktijk lessen en examen via Bromo gedaan en ik ben erg tevreden! De mensen waren vriendelijk en duidelijk, ook waren ze bij vragen erg behulpzaam. Samen met Bromo heb ik het voor elkaar gekregen om in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen!

14. oktober 2024

goede rijschool

Ik ben zeer tevreden over de Rijschool!
De instructeurs zijn professioneel, geduldig en geven duidelijke uitleg. De lessen zijn goed op mijn leerstijl afgestemd en de auto was altijd in topstaat. Dankzij hun begeleiding heb ik mijn rijexamen in één keer gehaald! Zeker aan te bevelen!

15. december 2024

Een een keer geslaagd!

Ik heb hier me scooter rijbewijs gedaan
En ben ik 1 keer geslaagd
Ik raad iedereen aan om hier je rijbewijs te haalden.
Ze legde alles goed uit hoe het werkte.
Zeker een aanrader!!

5. september 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede rijschool met goede instructeur

Goede rijschool. De rijinstructeur was altijd erg duidelijk, realistisch en erg behulpzaam. Ik was daardoor goed voorbereid op het examen.
Ben dan ook in 1 keer geslaagd voor het praktijkexamen.

20. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toen ik me had aangemeld bij Bromo voor…

Toen ik me had aangemeld bij Bromo voor mijn scooter rij examen werd ik als snel geholpen. Ik kreeg binnen een korte tijd al een berichtje dat ik al praktijk kon gaan rijden bij een rijschool die hun voor mij hebben gekozen. Ik hoefde zelf eigenlijk bijna niks te doen en alles ging heel snel.
Ook in 1 keer geslaagd!

25. oktober 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.