Vores første flyvning med BA, så var noget skeptisk/ængstelig efter at ha’ set anmeldelser på Trustpilot (vi har ikke selv haft indflydelse på booking af flyselskab) Fløj Billund- Heathrow-Vancouve... Se mere
Elendigt fly selskab og general service niveau = 0. En tur CPH-LHR-CPT og retur, med utallige forsinkelser, alt for lidt plads i Deres "nye Boeing 777", dårlig forplejning, enten ikke helt færdig tilb... Se mere
En helt uacceptabel oplevelse med British Airways Vores fly blev aflyst, og vi kom først afsted 26 timer senere end planlagt. Det betød, at vi mistede en hel nat og en hel dag i Lon... Se mere
Købte billetter fra Billund til London City og retur. Sad i lufthavnen i +7 timer da flyet hele tiden blev forsinket. Da vi skulle boarde blev det aflyst. Personalet forsikrede mig om at rejsen ville... Se mere
Book flights to London and New York with British Airways. BA, the full service airline, offer low airfares and hotels in holiday destinations around the world.
Storbritannien
- www.britishairways.com
Svarer typisk inden for 1 uge
INGEN hjælp og INGEN oplysninger overhovedett
En helt uacceptabel oplevelse med British Airways
Vores fly blev aflyst, og vi kom først afsted 26 timer senere end planlagt. Det betød, at vi mistede en hel nat og en hel dag i London – og ikke mindst den koncert, vi havde rejst til London for at opleve.
Det værste var dog ikke selve aflysningen. Det var den måde, British Airways håndterede situationen på.
Vi fik ingen reel hjælp og stort set ingen information. Vi forsøgte gentagne gange at kontakte British Airways telefonisk for at få hjælp og finde ud af, hvad der skulle ske, men vi kunne ikke komme igennem. Som passagerer stod vi derfor tilbage med følelsen af, at vi selv måtte finde ud af det hele.
Vi var selv nødt til at lægge ud for mad i lufthavnen. Den eneste kompensation, vi indtil videre har fået, er for den mad, vi selv købte.
Det er simpelthen ikke godt nok.
Jeg har fuld forståelse for, at fly kan blive aflyst, og at uforudsete problemer kan opstå. Men når det sker, forventer jeg, at et internationalt flyselskab tager ansvar for sine passagerer og sørger for ordentlig information og hjælp.
I stedet blev vi efterladt uden svar og kom først afsted 26 timer senere. Konsekvensen var ikke bare en forsinkelse – vi mistede værdifuld tid i London og gik glip af en koncert, som var en væsentlig del af vores rejse.
British Airways har virkelig skuffet os. Den manglende kommunikation, manglende hjælp og håndteringen af hele situationen er efter min mening langt under, hvad man bør kunne forvente af et flyselskab som British Airways.
Det her var ikke bare en dårlig rejseoplevelse. Det var en rejse, som British Airways' håndtering af situationen reelt ødelagde en stor del af.
Vores første flyvning med BA 😊
Fløj Billund- Heathrow-Vancouver og retur uden store problemer. Vi havde 20 min. forsinkelse fra Billund og 45. min fra Heathrow på hjemturen pga tekniske problemer men blev informeret i forløbet.
Personalet var meget venlig og imødekommende. Mad og service var fin. Alt-i-alt en god flyvning - så vores skepsis var unødvendig.
forfærdeligt flyselskab
forfærdeligt flyselskab. fløj fra tokyo til london. i london havde de ikke styr flyet og gaten. de sendte halvdelen af passagerne på afveje.
vi lander i københavn, men finder ud af at de har glemt at sende baggagen med. det ender med at vi skal udfylde skemaer mm. for at få bagagen. bagagen kommer så to dage efter men kufferten er ødelagt. der bliver udfyldt 2 nye skemaer for at få kompensation. svaret er at de vil give 210 kr i erstatning for en kuffert der både er forsinket, ødelagt og som har kostet 4000 kr.
og når man så skriver om de mener det seriøst med de 210 kr. er svaret, det er hvad du kan få... vi lukker sagen nu...
aldrig mere british airways.
Not British airways, rather Broken Airlines.
Uforstående personale der lyver om konditioner og regler for baggage ombord, samt størrelsen af bage der kan være under stolen foran. De tager baggage i gruppe 4 og 5 sporadisk.
Erfaring > 3000 flyvninger
Dårlig service ved aflysning!
Vores fly til København (fra Heathrow airport) blev aflyst mens vi var der til mellemlanding. Vi skulle lette kl.20:40 og kl. midnat sad vi ved baggageudlevering og anede ikke hvad vi skulle gøre og vi havde børn med. Vi blev ombooket til om mandagen (som betød at vi skulle vente 2 nætter).
De hoteller som British Airways samarbejder med var fuldt booket (som vi blev fortalt) og vi blev bedt om selv at finde et hotel og lægge ud (vi skulle gemme kvitteringerne så vi kunne få pengene tilbage). Men problemet var, at vi var på vej hjem fra en ferie - vores økonomi rakte ikke til 2 nætter på et hotel + transport til og fra hotel.
Vi følte os så forsømt! Og de medarbejdere vi snakkede med kunne ikke hjælpe os, en af dem sagde endda at jeg er voksen og at hun ikke kan fortælle mig hvad jeg skal gøre.
Vi modtog GBP 10.00 hver (88 danske kroner) som “refreshment voucher” som vi kunne bruge på lufthavnen…… deres telefoniske kunde”service” er AI og kan tydeligvis ikke hjælpe mere end give informationer…… Det endte med at vi overnattede i lufthavnen og HELDIGVIS fik vores billetter ombooket til om søndagen.
Jeg vil sige, British Airways DUMPER på deres service!😭 Aldrig mere British Airways!
Refunderer ikke penge
Efter forsinkelse på mere end fire timer i Jersey Airport mod London Heathrow i maj nåede vi ikke vores connecting flight til København. Efter megen diskussion med flere kunde"service"-medarbejdere i lufthavnen fik vi endelig en overnatning på hotel i London og fly hjem dagen efter. Vi er berettiget til kompensation for forsinkelsen og refundering af udgifter til Uber til hotellet mm., hvilket BA dog også har sendt en e-mail på. Men de er ikke til at hive pengene ud af. Jeg har skrevet og ringet flere gange, de er tydeligvis instrueret i at give kunderne en sludder for en sladder, siger de vil ringe tilbage, påstår at det er en anden afdeling, der sidder med det, og den har ikke et telefonnummer. Yeah right. Har også modtaget to enslydende e-mails med to ugers mellemrum, hvor de skriver, at pengene er overført, hvilket de ikke er. De vender ikke tilbage, når jeg beder om en kvittering på overførslen. Det virker som om, de er ude på at køre kunderne trætte og satser på, at man ikke klager til højere instans. NUL stjerner.
★☆☆☆☆ British Airways – 1 ud af 5 stjerner
Jeg havde en meget frustrerende oplevelse med British Airways på en rejse fra Heathrow Airport til Billund Airport (BA 808 den 5/7 kl. 17:45).
Fra starten fungerede intet som det skulle. Jeg kunne ikke checke ind online – hverken via hjemmesiden eller appen. Dette problem fortsatte både lørdag den 4/7 og søndag den 5/7, hvor jeg gentagne gange forsøgte at få hjælp via online support uden nogen brugbar løsning.
Ved ankomst til Heathrow kunne systemet stadig ikke finde min booking til online check-in. Det skabte unødvendig stress og usikkerhed i lufthavnen, da jeg ikke kunne få mine boardingkort digitalt. Heldigvis fik jeg venlig og høflig hjælp af en British Airways-medarbejder i lufthavnen, som udskrev papirboardingkort til mig.
Årsagen til problemet blev oplyst til at være, at jeg havde brugt mellemnavne i både min og min kones booking. Jeg bruger altid fulde navne præcis som i passet, så det er overraskende, at dette skulle skabe problemer. British Airways anbefalede efterfølgende, at man fremover kun bruger fornavn og efternavn i deres bookingsystem.
Selve flyvningen var desuden forsinket, og vi ankom omkring 40 minutter senere end planlagt til Billund.
Samlet set var det en dårlig oplevelse præget af tekniske problemer, mangelfuld online support og forsinkelse. Den eneste positive del var den venlige service i lufthavnen.
Samlet vurdering: 1/5 stjerner
ALT ER LOR! Flyv ALDRIG MED BA!
“Vi ved ikke noget” er selvfølgelig også en form for kommunikation.
Har kun et RIGTIGT GODT RÅD… flyv ALDRIG med British Airways..
En simpel tur til London har taget fra kl. 05.00 i morges till 16.45.. hvor vi bliver loaded i en overbooket flyver.
Alt stinker.,. Selv kabinepersonalet.
Elendigt flyselskab og INGEN hjælp
Elendigt flyselskab og INGEN hjælp hvis tingene går galt!
Min veninde og jeg skulle den 23. april flyve fra København til Tokyo via Helsinki med British Airways. Flybilletterne var købt gennem Booking.com, men begge flyvninger blev opereret af British Airways.
Kun 1–2 timer før afgang fra København modtog vi en sms og e-mail om, at der var ændringer i rejsen, og at vi skulle kontakte selskabet. Ved British Airways’ check-in skranke i lufthavnen spurgte vi direkte, hvad beskeden betød – men personalet kunne ikke se nogen ændringer i systemet og oplyste, at alt så normalt ud. Vi gik derfor ombord på flyet til Helsinki i den tro, at rejsen forløb som planlagt.
Ved ankomst til Helsinki kunne vi ikke finde vores videre fly til Tokyo. Hverken informationsskærme, Booking.com’s app eller andre rejseapps viste ændringer.
Først efter selv at kontakte British Airways’ kundeservice blev vi informeret om, at flyet til Tokyo var aflyst og rykket til dagen efter.
Da vi efterfølgende bad British Airways om at forklare, hvornår aflysningen var besluttet, og hvorfor vi ikke var informeret tidligere, kunne de ikke give svar. I stedet blev vi konsekvent henvist til Booking.com. Ingen tog ansvar for situationen, og ingen hjalp med at finde en løsning.
Vi indsendte efterfølgende en officiel skriftlig klage til British Airways med dokumentation. Og har efterfølgende taget kontakt til dem 4 gange selv og nu med hjælp fra et selskab der håndterer scam-artists som British Airways. Det er nu 6 måneder siden vi sendte første klage, og vi har intet hørt.
Ingen forklaring.
Ingen løsning.
Ingen ansvarstagen.
Som passager forventer man, at et flyselskab informerer rettidigt ved en aflysning og hjælper sine kunder, når problemer opstår. Det gjorde British Airways ikke.
Jeg vil ikke flyve med British Airways igen og kan ikke anbefale andre at stole på deres håndtering, hvis noget går galt.
Hold jer langt væk!
BA ændrede vores fly
BA ændrede vores fly Billund - London og retur til juni 2026 og gav os muligheden for at aflyse og få pengene refunderet.
Efter 4 dage var alle penge retur på vores konto så jeg kan kun rose selskabet.
En lignende situation var vi ude for med Ryanair for snart 3 år siden. Vi har ikke fået pengene fra dem endnu trods utrolig meget korrespondence med dem og har derfor aldrig fløjet med dem siden.
Bevidste hindringer for at få kompensation.
British Airways gør det bevidst besværligt eller umuligt, at søge kompensation. efter 2 timer måtte jeg give op og overlade ansøgningen til et fly-advokat firma. De fik sagen afgjort på et par uge. Hvorfor er det ikke nok at jeg skal være trætte af BA over forsinkelsen, hvorfor skal jeg også chikaneres når jeg søger berettiget kompensation og miste 30% af kompensationen til advokat oven i, det var måske her man skulle rede lidt anseelse tilbage. Det var min første og sidste tur med BA.
De fortjener på ingen måde den ene…
De fortjener på ingen måde den ene stjerne…
British Airways, har været mit største mareridt. Min kæreste og jeg skulle til Zakynthos men mellemlande i London Heathrow, begge veje. Alle 4 fly var herre forsinket, fred være med det, det kan ske. Foruden at flyene er forsinket så modtager jeg så aldrig min kuffert, da vi ankom til ZTH. Personalet i lufthavnen var ligeud sagt en k*lling og prøvede at bilde mig ind at de ikke kunne nå at laste den på næste flyver, selvom vi fik vores ene kuffert og var forsinket i over en time samt havde en time transit tid. Det var den første løgn, jeg ringer så ind for at høre om der er nogen opdatering og om de måske har fundet min kuffert, får så at vide at den er fundet og vil ankomme dagen efter, dagen efter modtager jeg ingen mail om afhentning og ringer så ind igen hvor jeg så igen får at vide at den kommer med næste flyver dagen efter. Jeg får så adgang til min rapport, via nogle bekendte der fortæller mig at de ingen ide har om hvor den befinder sig og bare har løjet for mig. Foruden deres løgne, er deres kundeservice ansatte ubehjælpelige, ubehøvlede og inkompetente. Jeg har aldrig oplevet at blive afbrudt så mange gange før som hos British Airways. Nu venter jeg så på at for erstatning for min kuffert, som der har været meldt savnet de sidste 2 1/2 måneder ca. Oprettede et claim for ca 1 måned siden og har stadigvæk ikke fået svar, kontakter man kundeservice får man at vide at der intet de kan gøre og at sagen bliver prioriteret. Der er nu gået en uge og har stadigvæk intet hørt. Jeg vil gøre alt i min magt for at undgå British Airways og det burde i os. De har ingen respekt for deres kunder!
Værste kundeservice jeg nogensinde har…
Værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet, snakkede med en fyr ved navn Angelo, som knap kunne snakke engelsk, og kunne/ville på ingen måde hjælpe, da vi havde lavet en tastefejl på et af navnene, og vi endte med at skulle betale for en hel ny billet 👎
Fem Stjerner for at lyve og dårlig service i top
Jeg vil give 5 stjerne til British Airways for at lyve og ikke overholde sin service. Jeg bestilte 6 billetter til familien og pga. sygdom kunne vi ikke rejse. Jeg sendte lægeerklæringer og dernæst på engelsk, men det var ikke nok. Så krævede de special lægeerklæring på engelsk, som har kostet os flere penge, når de har modtaget lægeerklæring på engelsk, så fik vi Vouchers og da vi skal bruge vouchers vil systemet ikke acceptere mere end 3 vouchers på vores booking og det endte med at betale over halvdelen af billetter igen. Jeg kontaktet British Airways, efter 40-50 min ventetid tager en telefon fra Indien for British Airways efter at forklaret hende i flere timer så siger,, I am sorry I can not help, please contact Customer Support. Efter flere forsøg og lange ventetid fik jeg snakket med en medarbejder i Ukraine denne gang. Han sagde du vil få din penge tilbage. Men der kom aldrig mail med hvornår jeg får mine penge tilbage på kontoen. Så jeg kontaktet British Airways igen, denne gang efter 45 min vente tid kom til tale med en medarbejder i Sudan. Han sagde Vouchers eksister ikke eller måske det er for gamle. Så skrev jeg mail til Customer Service for British Airways og de skrev at dine vouchers dato er overskredet og derfor kan du ikke bruge dine vouchers længere. Han kunne desværre ikke gøre noget. Så ringede jeg igen efter et styk tid, fik jeg vide at du skal forny dine vouchers. Jeg kontaktede igen for at forny da det er en anden afdeling som skal påtage sig at forny dem. Da jeg Kontaktet dem, fik jeg at vide vi kan ikke finde dine vouchers i vores system. Tak til British Airways for den mest elendige og løgne service og mine penge er gået i tab.Sikke et flyselskab....
Kaos i lufthavnen.
Personalet i flyene var meget venlige og imødekommende.
Da vi ankom til lufthavnen 2,5 timer før afgang var der kun ét sted af aflevere kufferter. Køen var ekstremt lang men der var kun det ene sted i mere end en time. Da tiden for afgang nærmede sig blev der åbnet en skranke mere.
Derudover var det meget dårligt afmærket hvor køen var og der blev givet forkerte informationer fra personalet så der blev dannet flere køer og nogle mennesker som havde stået længe i kø blev meget ubehagelige overfor andre.
Vi nåede kun lige med vores fly til trods for at vi fulgte anvisningerne om at være i lufthavnen mindst to timer før afgang.
Hvis jeg skal rejse med dem igen vil jeg kontakte dem inden afrejse og høre hvornår jeg kan aflevere min bagage så jeg kan sikre mig at jeg står som en af de første i køen og dermed højner chancerne for at nå mit fly.
Til trods for den lange ventetid i lufthavnen lykkedes det dem også at glemme en kuffert så den slet ikke kom med på første fly.
Det kan godt lyde som en gentagelse! BA116 D.22 juli
Men British Airways er det bedste flyselskab ever….
Hvis man skal lære kundeservice og hvordan man taler til sine kunder, så prøv at komme om bord på en af deres fly…
Nu har jeg snar prøvet mange af deres forskellige ruter, og der er sku samme service hele vejen.
Hold op en oplæringen af deres medarbejder.
Jeg er kæmpe fan, og vil altid anbefale British Airways, for hvem der gerne vil have den bedste service og den bedste oplevelse!!
FORFÆRDELIG service
FORFÆRDELIG service. Behandler bagage elendigt. Hjul manglede fra kuffert og der var ingen personale tilgængelig til at snakke med det om. Blev serveret mad på flyet som var flere måneder over udløbsdato. Derefter blev mit fly tilbage til Danmark aflyst, og deres forslående erstatning af rejse var fuldstændig fortabt. Er ekstremt skuffet. Det er ikke pengene værd overhovedet.
Køb ikke billet hos Britisv Airways!!
Hvis man kunne give 0 stjerner havde heg gjort det!
Selvskabet tager intet ansvar for deres aflyste fly som resulterede i at vi kom 24 timer senere frem til caribien!
En lang kamp med flyhjælp ender i stævning som kan tage op til 36 måneder, hvorfor løber de fra deres ansvar.
Har aldrig oplevet ringere selvskab!
Gennemført fornøjelse
Gennemført fornøjelse, ekstrem god og venlig service, god mad og kompenserede for misset connecting flight uden nogen problemer
Virkelig elendig service
Virkelig elendig service. Hold jer langt væk fra British Airways. Vi købte en pakkerejse fra Billund til London Her ca. 1 måned før afgang har de allerede aflyst flyet til London 2 gange. Hvis vi skulle have en ekstra nat på hotellet ville det koste os 9.000 kr. Hvis vi skulle tage afsted en dag senere end planlagt ville det koste os 2500 kr. for en nat mindre på hotellet. Fuldstændig latterligt. Når du endelig når igennem til kundeservice får du fat i en Inder, der ikke kender ordet kundeservice.