Brienissen Anmeldelser 67

4,8

Goede kwaliteit en super advies. Boom kan ook ter plaatse bekeken worden als je deze niet online wilt kopen. Online kopen gaat prima en gratis levering! Aanrader!

Wij hebben een geweldige ervaring gehad met Brienissen en de gehele begeleiding ervan. Fijn contact en bezoek op de kwekerij waar we goed konden zien wat we wilden hebben. Planning uitstekend... Se mere

Het begon op de locatie met een vriendelijk welkom. In alle rust kunnen rondlopen en tussendoor vragen stellen. Na de uiteindelijke beslissing alle ruimte voor vervolgtraject. We konden het niet me... Se mere

Vriendelijk en deskundig ontvangen. Mooi aanbod van bomen (allerlei soorten/maten). Levering zonder problemen. Wij kochten een grote walnoot (40 jaar oud), een pruimenboom (20 jaar oud) en een... Se mere

1. Træplantage
  2. Arboret
  3. Frugtplantage

We leveren en planten grote bomen aan. Dit doen wij in opdracht van particulieren, hoveniers en architecten. Bezoek onze website voor ons assortiment of kom langs op onze boomkwekerij!

4,8

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Thanks Brienen

Hallo
Wij hebben in begin oktober 2022
9 grote bomen en verschillende dakbomen bij brienissen gekocht
Ze komen nu tot leven na een half jaar in rust zijn geweest
Jullie zouden ze eigenlijk moeten zien
Zo blij mee
Tuurlijk het kost best wat geld, maar we zijn toch met hun in zee gegaan
Waarom ?
Echt goed uitleg wat er voor soort bomen er in onze tuin zouden kunnen staan
Tijdens het uitzoeken van de bomen bij het bedrijf was het zo duidelijk wat we wilden kopen
Conclusie: brienissen geeft eerlijk advies
Komt afspraken na
De bomen komen met zorg bij je thuis gebracht
Een hele dikke 10
Thanks

11. maj 2023

Super mooi perceel met veel keus

Super mooi perceel met veel keus. Job was zeer kundig. Onze esdoorn is prachtig neergezet en er is goed meegedacht over hoe we de plaatsing zo goedkoop mogelijk konden doen. Ook de heren die kwamen plaatsen waren zeer vriendelijk en kundig.

8. maj 2023

Zeer goede service

Een hele goede service. We hebben een boom van 12 meter via de website uitgezocht en besteld. Ondanks allemaal vertragingen aan onze kant wist Brienissen heel flexibel op het moment dat het ons uitkwam te leveren. Zeer vriendelijk en bekwame medewerkers met een prachtig eindresultaat in onze moeilijk te bereiken binnentuin.

18. april 2023

Prettig en professioneel

Brienissen heeft alle ervaring en expertise, denkt mee, is flexibel, communicatief en effectief. Wij kochten een oude perenboom en een oude walnotenboom die we onlangs hebben laten planten. De perenboom staat inmiddels in bloei en wij hebben er alle vertrouwen in dat de walnotenboom iets later zal volgen.

29. marts 2023

Een mooie Wilg

Een mooie Wilg
De jongens hebben rijplaten gebruikt zodat het gras niet beschadigde en het overgebleven zand hebben netjes verdeeld.
Keurig alles afgewerkt.

20. marts 2023

Oostenrijkse den

Ik heb vorig jaar bij hun een prachtige Oostenrijkse den gekocht die zij ook voor ons hebben geplant. De medewerkers waren vakkundig en heel behulpzaam. Ik heb ze later een paar keer gemaild met vragen over water geven en dergelijke en kreeg snel en duidelijk antwoord. Een aanrader!

6. marts 2023

Professioneel, inclusief goede garantie regeling

Wij kochten een grote walnoot (40 jaar oud), een pruimenboom (20 jaar oud) en een stoofpeer (10 jaar oud).

De stoofpeer heeft het niet gered. De verkoper heeft onder garantie (1 jaar) de stoofpeer prompt vervangen met een vergelijkbaar exemplaar.

Wij zijn zeer te spreken over Brienissen en zouden er in de toekomst weer zaken doen.

15. februar 2023

Extremely happy with our mature tree

We are extremely happy with the service from Brienissen. We were looking for a large tree of ~10-12m high that can be planted and thrive in a challenging wet environment. Job has been extremely helpful in selecting the right tree species, helped us select the particilar tree and arranged for the transport and planting which went very smoothly. All this in English. Now 2 years later the tree still looks amazing and keeps growing in a healthy and beautiful way. We would not hesitate to put trust in the company again!

1. marts 2023

Mooie bomen en zeer goed geplaatst!

Het plaatsen van onze bomen gebeurde door hele vriendelijke en kundige medewerkers. Alles verliep zeer netjes en met beleid. De bomen hebben al heel wat wind gevangen en staan nog steeds rechtovereind.

27. februar 2022

super service

Een zeer net professioneel bedrijf, met veel ervaring en kennis van zaken, afspraken komen ze na.
Professionele plaatsing, en een super nazorg, kortom een aanrader.
Groots in bomen, dat is een ding wat zeker is.

26. februar 2023

Goede ervaring met sierkers

Ik kocht een relatief volwassen sierkers boom (30+ jaar oud) die blijft groeien en bloeien een jaar nadat de boom in mijn tuin is overgeplant. Attente klantenservice. Goede selectie van boomsoorten. Deed wat was beloofd.

26. februar 2022

ze doen wat ze beloven

We hebben de boom die we een half jaar tevoren hadden uitgezocht ook werkelijk gekregen. De boom bleek bij aankomst in prima conditie en werd op de aangewezen plaats geplant, zonder de tuin verder te beschadigen. We kregen goed advies over het onderhoud en er was nazorg. Kortom: dik tevreden!

26. april 2022

Meerdere bomen via de website besteld

Meerdere bomen via de website besteld - en ook telkens daadwerkelijk die boom ontvangen die op de foto was afgebeeld (!!) Het contact voor de planning was fijn en professioneel. Het plaatsen van de boom zelf (leverdatum en -tijd en aanvullende wensen) verliep ook geheel volgens afspraak. Tot slot net en voorkomend personeel. Ik heb er meerdere keren bomen besteld.

26. februar 2022