Goede kwaliteit en super advies. Boom kan ook ter plaatse bekeken worden als je deze niet online wilt kopen. Online kopen gaat prima en gratis levering! Aanrader!
Se, hvad kunderne siger
Wij hebben een geweldige ervaring gehad met Brienissen en de gehele begeleiding ervan. Fijn contact en bezoek op de kwekerij waar we goed konden zien wat we wilden hebben. Planning uitstekend... Se mere
Het begon op de locatie met een vriendelijk welkom. In alle rust kunnen rondlopen en tussendoor vragen stellen. Na de uiteindelijke beslissing alle ruimte voor vervolgtraject. We konden het niet me... Se mere
Vriendelijk en deskundig ontvangen. Mooi aanbod van bomen (allerlei soorten/maten). Levering zonder problemen. Wij kochten een grote walnoot (40 jaar oud), een pruimenboom (20 jaar oud) en een... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
We leveren en planten grote bomen aan. Dit doen wij in opdracht van particulieren, hoveniers en architecten. Bezoek onze website voor ons assortiment of kom langs op onze boomkwekerij!
Kontaktoplysninger
Tielsestraat 92a, 4043JT, Opheusden, Holland
- 0488443695
- info@brienissen.nl
- brienissen.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Doen wat ze beloven en komen na wat ze…
Doen wat ze beloven en komen na wat ze afspreken, waarbij klantvriendelijkheid en service centraal staan. Erg fijn bedrijf, met vakbekwaam team dat letterlijk en figuurlijk zorgt dat alle op z'n plaats komt. Well done!
Indrukwekkend promotiefilmpje
Het promotiefilmpje op de website over de enorme boom die wordt geplaatst midden in een stad was voor mij de trigger. Ik dacht dit bedrijf heeft kennis van zaken over bomen. Niets is minder waar. Contact via WhatsApp liep snel en soepel. Er werd goed meegedacht en geluisterd naar mijn wensen. De levering van de bomen (5 stuks) verliep soepel en keurig. Ook bij het planten van de bomen werd opnieuw met aandacht en geduld geluisterd naar mijn wensen en ook zo uitgevoerd. Wil je bomen in je tuin dan raad ik je dit bedrijf aan met dikke 5 sterren!
Hele betrouwbare partij, prachtige bomen!
Hele betrouwbare partij, prachtige bomen en snelle/nette levering. We zijn super blij met de bomen, het zijn eye catchers in onze tuin! Het was ontzettend leuk om door de boomkwekerij te lopen, goed advies gekregen, er is heel veel kennis!
Heel blij met de mooie bomen.
Leuk ontvangen op de werf met een prachtige boomgaard met veel keuze.
Goed advies en mooie bomen.
Dik tevreden
Goede afspraken, perfecte inplanting van mijn droomboom :-)
Er staat weer een mooie boom!
De afspraken zijn netjes nagekomen. Er is keurig gewerkt door vriendelijke en vakkundige mensen.
Goed bedrijf
Mooie, gezonde bomen gekocht. Leuk bedrijf met goede adviezen. Plaatsen ging perfect. Keurige medewerkers die meedenken. Top!
Vriendelijk, betrokken en kundig.
Vriendelijk, betrokken en professioneel bedrijf.
Vanaf de ontvangst op de kwekerij tot de plaatsing van de bomen op locatie, het hele proces is super verlopen. Het is heel prettig dat er super snel gereageerd wordt en beloftes worden nagekomen. Aanrader!
Top advies en goede service
Advies ingewonnen bij Brienissen en besloten om het te doen. En echt een fantastische boom werd geplaatst door een man die er veel verstand van had. Ook geen palen boven de grond maar de kluit verankert in de grond met palen. Mooi gezicht en precies de maat die we wilden. Bedankt
Kundige vakmensen, aanrader!
Kundige vakmensen, snelle levering, denken goed mee. Aanrader om daar je boom / bomen te kopen.
Ik heb begin vorig jaar (2023) twee bomen gekocht en een paar maanden later ook nog even contact gehad over het onderhoud (vanwege enorme droogte in de zomer).
Toppers
Toppers! goed advies, heel netjes met werken! aardig en eerlijk bedrijf.
Aanrader!
Goed advies bij de aankoop, levering op tijd en netjes geplant. Alles netjes opgeruimd en achtergelaten.
Uitstekende service en nazorg!
Grote Portugese laurier
Onlangs heeft Brienissen bij ons een grote Portugese laurier geplant. Erg blij met het resultaat, er werd zeer netjes en voorzichtig (kabels in de grond) gewerkt.
Mooi werk geleverd en kan ze van harte aanbevelen.
pefecte ervaring
Ten eerste was de ontvangst en begeleiding bij het uitzoeken van de bomen in één woord super en ten tweede was het planten van de bomen tot in de perfectie geregeld.
De bomen zelf hebben zich perfect ontwikkeld in het tot nu toe eerste jaar na de planting
Goede communicatie en advisering
Goede en prettige communicatie via de mail en WhatsApp. Er werd de tijd genomen om ter plekke rustig de bomen te kunnen bekijken en tot een keuze te komen. Duidelijk en zorgvuldig offerte- en plaatsingstraject. Nu afwachten of de amberboom aan gaat slaan.
We zijn zeer tevreden over de manier…
We zijn zeer tevreden over de manier waarop Job ons heeft geholpen met het uitzoeken van de bomen. Tevens ook een compliment hoe ze zijn geplaatst door het team in onze tuin. Het contact was zeer kundig en vriendelijk.
Plaatsen van de witte kastanje boom
Plaatsen van de witte kastanje boom van ong.25jaar oud is zeer vakkundig gedaan .
De rijsporen van de kleine kraan waren door de rijplaten minimaal.
Goede adviezen
Goede adviezen, mooie bomen, perfect geplant en vast gezet.
Zeer tevreden
Een zeer kundige firma. Een groot aanbod in bomen, soorten, prijzen. Alle gelegenheid voor het stellen van vragen, keurig werk afgeleverd. Partij houdt zich aan z’n afspraken. Goed bereikbaar.
Læs mere om andre typer anmeldelser.