Virksomheden har svaret
Wij zijn Goed en volgens afspraak geholpen met een groten heining en toegang hekken. Snelle en duidelijke offerte. Mooie materialen en deskundig personeel maakte dat er een mooie en veilige plaats i... Se mere
Virksomheden har svaret
Poda heeft bij ons een hectare grasland omheind met schrikdraad van Gallagher (hardhouten palen) naar volle tevredenheid. Goed advies, zeer scherpe aanbieding en snel en vakkundig geplaatst. Dooitze e... Se mere
Virksomheden har svaret
Sinds 1975 realiseert Poda Omheiningen professionele omheiningen voor bedrijven, agrariërs en particulieren in Midden-Nederland. Vanuit de regio ondersteunen wij klanten met duurzame afrasteringsoplossingen voor weilanden, paardenhouderijen, bedrijventerreinen, natuurgebieden en particuliere percelen. De basis van het bedrijf werd gelegd door Poul Dalgaard, die als eerste de elektrische afrasteringen van Gallagher op de Deense markt introduceerde. Daarmee ontstond een nieuwe standaard voor betrouwbare en moderne omheiningen. In Midden-Nederland staat Poda Omheiningen bekend om praktische oplossingen, persoonlijke service en vakmanschap. Wij begeleiden het volledige traject: van advies en terreininspectie tot levering, montage en onderhoud. Dankzij onze ervaring met uiteenlopende afrasteringsprojecten in de regio kunnen wij oplossingen aanbieden die aansluiten op de lokale situatie, het gebruik en de omgeving. Ons assortiment bestaat uit professionele omheiningssystemen zoals elektrische afrastering, gaasafrasteringen, poorten, veiligheidsomheiningen en maatwerkoplossingen voor zowel permanente als tijdelijke toepassingen. Iedere omheining wordt zorgvuldig afgestemd op het terrein, de dieren, de bedrijfsvoering of de gewenste beveiliging. De monteurs van Poda Omheiningen werken met specialistische machines en professioneel materieel, waaronder hydraulische heistellingen en terreinvoertuigen. Daardoor kunnen projecten in zowel landelijke gebieden als op moeilijk bereikbare locaties efficiënt en nauwkeurig worden uitgevoerd. Tijdens de voorbereiding houden wij rekening met kabels, leidingen, bodemgesteldheid en terreinomstandigheden om een veilige en duurzame oplossing te realiseren. Met een sterke regionale aanwezigheid in Midden-Nederland hechten wij veel waarde aan korte lijnen, duidelijke communicatie en deskundig advies. Het doel is altijd om een omheining te leveren die jarenlang betrouwbaar functioneert en praktisch aansluit op de dagelijkse situatie van de klant. Ervaringen van klanten spelen daarbij een belangrijke rol. Beoordelingen via Trustpilot helpen ons om onze service voortdurend te verbeteren en geven nieuwe klanten extra vertrouwen bij het kiezen van een ervaren partner voor hun afrasteringsproject. Bedankt voor het vertrouwen in Poda Omheiningen
Zeisterweg 57E, 3931 ME, Woudenberg, Holland
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prettig traject van offerte tot en met plaatsing. Professioneel advies en uitvoering. Gezellig team.
Na een plezierig offerte gesprek, binnen een week de offerte en een maand later staat het hek er al! Goed voor elkaar en netjes aangelegd.
Een prachtige tuinafscheiding alsmede een schapen hek laten neer zetten. Goed advies, oplossingsgericht en zeer vriendelijke en professionele medewerkers die alles keurig hebben geplaatst met oog voor detail.
Zeker een goede ervaring. Onze opdracht was geen wereld opdracht, maar we werden ontzettend goed geholpen! Zowel in het meedenken in oplossingen, de offerte en de afhandeling.
Goede communicatie, prettige medewerkers vakkundig werk geleverd.
Staan open voor onze vragen.
Mooie omheining geleverd!
Een aanrader!
We hebben voor onze manege een nieuwe schuilstal aangevraagd. Deze aanvraag is snel in behandeling genomen en de stal is keurig afgeleverd incl montage
Van de offerte tot het uitwerken allemaal goed verlopen. Goed personeel, aardig, leveren super mooie omheining met mooie hekken. Helemaal naar onze zin. Zijn er super tevreden over. Aanrader!
Bijzonder prettig bedrijf, fijn contact en komt op verzoek ook eerst de opdracht samen bekijken. Uitvoering ook heel netjes en geen moeite teveel. Heel tevreden over de uitvoering en het voortraject.
Poda heeft een mooi staafmat hekwerk rondom onze tuin geplaatst. Ongelijke grond moest hiervoor gelijk gemaakt worden en Poda kwam met 2 machines om deze werkzaamheden uit te voeren. Communicatie was goed over de email en ter plaatse, zeer vriendelijk personeel dat het hek kwam zetten, en alles verliep vlot. Wij zijn zeer tevreden met ons nieuwe hekwerk!

Besvarelse fra Poda Omheiningen Midden-Nederland
Poda omheiningen Drenthe heeft uitstekend werk geleverd. Rondom onze nieuwe woning wouden we een gaashek i.cm. een schapenhek. Dit is super snel en strak geplaats. Vanuit de buurt komen er ook veel positieve reacties. Na 2 jaar sloot een poortje niet meer helemaal goed, dit was binnen 2 dagen opgelost.

Besvarelse fra Poda Omheiningen Midden-Nederland
Ten eerste het persoonlijke contact. Dat was een verademing. Snel reactie op de mail, een telefoontje tussendoor, alles vriendelijk. De vooraf afgesproken planning werd keurig aangehouden. De 2 heren kwamen op dag 1 aan met een indrukwekkende heimachine op rupsen. Daar kun je zelf niet tegenaan hameren met een slegge. Prachtige lange palen en solide hoekpalen. Aardige lui ook, nog even alles doorgelopen en ze zijn aan de slag gegaan. Einde van de dag stonden alle palen al, de volgende dag heeft 1 man de boel afgerond. Prachtig resultaat, we kunnen weer jaren vooruit met deze heining.

Besvarelse fra Poda Omheiningen Midden-Nederland
Met het team van Poda goede ervaringen. Prettige en snelle communicatie, goede afspraken en het werk is vlot uitgevoerd. Wij zijn helemaal tevreden.
Onze ervaring met Poda Omheiningen Drenthe is uitstekend. Johan en Kasper hebben van begin tot eind op een uiterst professionele wijze invulling gegeven aan het juiste advies en een vlotte uitvoering. Met goed gereedschap, kwalitatief materiaal en een nette werkwijze is de omheining bij ons gerealiseerd. Johan en zijn collega weten waar ze het over hebben! Wij zouden iedereen Podo Omheiningen Drenthe aanbevelen.
Erg tevreden over aankoopadvies, begeleiding, montage en nazorg
Al vanaf de eerste kennismaking een goed gevoel bij deze club.
Vanaf het begin tot het eind is alles in goed overleg gegaan. Je voelt persoonlijke betrokkenheid. Ze hebben er echt een mooi hekwerk van gemaakt.
Een hele fijne partij om zaken mee te doen !
Poda weet als geen ander een kwalitatieve omheining neer te zetten! Professioneel geplaatst en dito materiaal. Hebben hele goede ervaringen tijdens advies, offerte, plaatsing en nazorg. Geen enkele spijt, we zijn dan ook zeer tevreden, ook over de meer dan fijne samenwerking, we hebben ook veel gelachen, een volgend hekwerk zeker ook weer van Poda!
Nu diverse keren met de mensen van Poda gewerkt: flexibel, vakbekwaam, vlot, de juiste hulpmiddelen. Gewoon: aanbevolen.
Fijne mensen met verstand van zaken, die adequaat, keurig en snel werken. Daar kan je je opdracht aan toevertrouwen.
Wat ik erg prettig vind is dat er snel iemand ter plaatse komt kijken en meedenkt in de oplossing. Toen dan ook de poort geleverd werd had de medewerker diverse mogelijkheden om maatwerk te leveren. De offerte volgt snel en is duidelijk samengesteld.
Helaas is de wachttijd nu lang, maar wachten op kwalilteit is het waard.
Allereerst vonden we het advies en meedenken zeer prettig, je merkt aan alles dat je met een specialist te maken hebt. Het gevoel was daardoor zo goed dat we de offerte van Poda niet eens meer hebben vergeleken met die van een andere leverancier. Daarnaast was Poda zeer flexibel. Want ondanks dat het plaatsen van het hekwerk door ons steeds werd uitgesteld, uiteindelijk wel met meer dan een jaar, bleef Poda ook daar in meedenken. Verder was het plaatsen een verademing. Ook daar droop de kennis en ervaring vanaf, het resultaat is dan ook 100% tevredenheid. Tenslotte ook niet onbelangrijk waren alle mensen van Poda waar wij contact mee gehad hebben uiterst symphatiek en vriendelijk.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.