Virksomheden har svaret
Wysłałem paczkę z do rodziny do Niemiec na święta. Wszystko dotarło szybciej niż się spodziewałem i było taniej niż gdzie indziej. I ubezpieczenie gratis. Niby tylko do 5 stówek ale na ciuchy i trochę... Se mere
Virksomheden har svaret
Witam ostatnie dostarczenie paczki trwało dosyć długo chciałam spytać czy jak we wtorek zostanie nadana z Polski do Niemiec czy zostanie dostarczona do piątku?
Virksomheden har svaret
Fast parcel shipping from Sweden to Poland. A got a good price too. More cheaper than PostNords international parcel service. Recommend!
Virksomheden har svaret
Tanie przesyłki zagraniczne dla firm oraz osób prywatnych. Wysyłaj paczki i koperty za granicę bez umowy. Zamów kuriera przez Internet do domu lub nadaj paczkę wygodnie w punkcie GLS SzybkaPaczka/ParcelShop. Napisz do nas i poznaj najlepszą ofertę dla e-commerce! Boxfox.pl to serwis kurierski, za pośrednictwem którego łatwo i szybko zamówisz kuriera do Niemiec, Włoch, Austrii lub innego kraju UE.
Gdów 887, 32-420, Gdów, Polen
Odpowiadacie ludziom ,że przypadki losowe opóźniają dostarczanie paczek na terenie Niemiec. Ok.Ale ciągle? Nieustannie?Paczka z Niemiec do Polski nadana w Postbank szła 2-3 dni.Ta sama paczka ,z rzeczą naprawioną w polskim serwisie idzie już 9 dni i nadal nie ma.Wysłana przez Dpd oczywiście.Granicę minęła w dzień, dwa i przetrzymywana jest na terenie Niemiec.Chcę zapytać ile można przetrzymywać ,ważną dla kogoś ,paczkę ?Czy to lenistwo, czy brak pracowników.Ot,niemiecka ociężałość,wszystko powoli.Ale samochody produkujecie szybkie,tylko po co ? Chyba na export.Pozdrawiam.

Besvarelse fra Boxfox.pl
Świetna oferta dla firm na paczki do Danii i Szwecji. Dobra obsługa klienta w razie trudności.

Besvarelse fra Boxfox.pl
Zdecydowanie polecam! terminowa dostawa paczki do Niemiec.

Besvarelse fra Boxfox.pl
Ten przewoźnik to jakaś Tragedia , zamówiłam kuriera z GLS i nie było rzekomo paczki do odbioru a czekałam cały dzień w domu zeby oddać paczkę, infolinia to jakiś żart bo odbierają w godzinach 10-14 ‚nic nie można załatwić a kurierzy jeżdżą od 8-17, i nawet nie podjęli drugiego odbioru paczki i nie poinformowali ze kurier nie przyjedzie na następny dzień po tym wszystkim anulowali mi zamówienie i maja zwrócić pieniądze ale odciągają od tego 19,60 za próbę rzekomego doręczenia , nie polecam

Besvarelse fra Boxfox.pl
Świetna oferta dla firm na paczki do Niemiec, wysyłam regularnie, polecam, zawsze terminowo!

Besvarelse fra Boxfox.pl
Firma godna zaufania! Bezpieczna płatność i obsługa klienta na najwyższym poziomie! Bezproblemowa wysyłka paczek!Polecam!

Besvarelse fra Boxfox.pl
wysłałam już 10 paczek z boxfox, na chwile obecną wszystko sprawnie, polecam!

Szybko i sprawnie.
Dobry kontakt.
Odpowiedź na zadane pytanie szybka i konkretna.

Besvarelse fra Boxfox.pl
Sprawna i terminowa wysyłka paczek do Niemiec, dobra oferta dla firm. Polecam!

Besvarelse fra Boxfox.pl
Nie polecam firmy. Czas oczekiwania na podjazd kuriera to 3 dni, cztery paczki czekają na podjazd. Nikt nie odbiera telefonu, nie odpowiada na @. To już kolejny raz gdy zawodzą. Nigdy już nie skorzystam z usług tej firmy !!!

Besvarelse fra Boxfox.pl
Wszystko z przesyłka dobrze szybko trafiła do odbiorcy w stanie idealnym ale ceny mogły by być o wiele tańsze

Besvarelse fra Boxfox.pl
Very quick and well priced service. The package arrived to Spain in a very short time and without any problems.

Najtańsze przesyłki z Niemiec do Polski! Polecam

Besvarelse fra Boxfox.pl
Szybka dostawa paczki z Warszawy do Niemiec. Polecam.

Besvarelse fra Boxfox.pl
Jag beställde en budtjänst från Sverige till Polen. Kuriren kom med etiketten. Jag är glad. Jag rekomenderar detta företag!

Besvarelse fra Boxfox.pl
The parcel was delivered to Ireland quickly and at low cost. Excellent customer service. Easy communication exchanged with the delivery man before the collection date.
I would definitely recommend this service.

Besvarelse fra Boxfox.pl
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.